מוזר, דווקא זה שיא הברבריות שם בעיניך?
אין לי צל של ספק שהמתנחלים באמת התפרעו שם עד שהצבא עצר אותם. בתוך עמי אני יושב ויודע שלא חסרים שם חמומי מח, כאלה שאת חלקם הייתי שמח לשים מזמן מאחורי סורג ובריח- אבל קצת מוזר לי, סתם כך איך התחילה הפרשה הזו? (ואת שופר התעמולה הפלשתיני, גדעון לוי, קח תמיד בערבון מוגבל. יש לו ראיית עולם, איך נגיד זאת, לא מהאוביקטיביות שנתקלתי בהן) מעניין שאין שם יותר מדי אזכור לפרטי הרצח - הנרצח היחידי הזכור לי משם באורח פלא אינו ערבי אלא דווקא אזרח יהודי בשם עידו זולדן שנרצח בתוך הכפר המדובר לפני שהתחילה ההתפרעות הזו. לא מוכר לי באופן אישי אבל כרגיל הסתבר שהוא חבר של חברים. בן 29, היה נשוי לתהילה, היה אבא של אהרון בן השלוש ורחלי בת השנה שכבר לא יכירו אותו. עבד בתור פועל בנין לפרנסתו כי האמין שיהודים צריכים לבנות את הארץ. נרצח בתוך הכפר בכדורי שלושה שוטרים פלשתינאים לכבוד ועידת "אנאפוליס" בנשק ובכדורים שאנו כמובן סיפקנו להם, מה שלא מונע מהנהגתנו המצוינת שוב לספק להם נשק שבו ירצחו בנו שוב. אני יודע סלסרו, בואו נברח משם. זה בטוח יפתור את המצב כפי שעשה בהצלחה מדהימה במקומות אחרים. יש כאן מלחמה שנמשכת יותר ממאה שנים על שטחים בין שני עמים. באמת מפליא מאד שהיא לא מתנהלת בנימוס מהוגן ע"י שני הצדדים. התפרעויות כאלה חייבים למנוע, אבל בסופו של דבר -הדם השפוך שם סלסרו הוא של עדו היהודי, לא ערבי.