ל-מי שנבחן היום...

אני לא יודעת כמה לקחת את הציון של H

הזה ברצינות, מצד אחד הוא יותר קל מרוב הסימולציות שהיו לי, מצד שני הוא ישן כך שדברים השתנו מאז.. זה מעצבן אותי!

אגב מישהו יכול להסביר לי מ16H

צדקתי בה, אבל היא גזלה לי המון זמן.. השאלה על אלאדין והשקים אם יש דרך פשוטה/מהירה.. תודה

Kayben

New member
דווקא פשוטה ונחמדה

יש לו 19 מטבעות - הוא רוצה כמה שיותר שקים. אז בוא נתחיל מהכי קטן שאפשר: שק 1: 1 מטבע שק 2: 2 מטבעות (סה"כ 3) שק 3: 3 מטבעות (סה"כ 6) שק 4: 4 מטבעות (סה"כ 10) שק 5: 5 מטבעות (סה"כ 15) רגע, נשאר 4 מטבעות.... ויש כבר שק של 4.... אין מה לעשות... נדחוף לשק החמישי. מינמום שקים: 5... אי אפשר בפחות.

Kayben

New member
הסבר:

התכוונתי לומר, אי אפשר במקרה הספציפי הזה, להשתמש ביותר שקים. הבנתי את הבעיה שלך... המצב בו יתכנו הכי הרבה שקים הוא כאשר שק מס' 1 יכיל רק מטבע אחד... וכך אלה... זהו המצב האופטמלי. מתחילים מכמה הכי פחות מטבעות שאפשר להכניס לשק (מטבע 1) ומתקדמים ממנו... אין חצי מטבע כמובן, אז כל פעם הדילוג לשק הבא, יהיה בעוד מטבע 1 (הכי פחות שאפשר להוסיף). אני חושב על המצב האופטימי האפשרי וממנו מתחיל. אם במצב הכי טוב, הגעתי להכי הרבה - 5 שקים... לא יתכן שיהיה מצב עוד יותר טוב עם עוד יותר שקים.

omer87

New member
אחרי כל הסימולציות שעשיתי

שום דבר לא משקף את הזוועה שעשיתי היום.... כאב הראש, נשבר הגב מהכסא.... היה קושי בריכוז בחלק מהפרקים.... לא אופטימלי בכלל.... והיו גם את הבעיות הרגילות של חוסר בזמן וידע

לא נורא, אתה עוד צעיר../images/Emo6.gif

הכוונה היא שלא בוער לך להתחיל ללמוד שנה הבאה, כך שאתה יכול לשפר עוד במהלך השירות או אחריו ויש לך המוןןןןןןן זמן לכל זה (אתה רק יליד 87!).. עשית את טבילת האש הראשונה, ראית מה זה, למדת את רוב הנושאים.. אח"כ- זה כבר יהיה קטן עליך!

omer87

New member
לפי הכרטיס האישי שלך...

את גם בת 20, כלומר.... 86? כן כן, לי יותר כואב
אני עושה 3 שנים
סתם נו, המבחן הזה היה בהחלט בשביל התנסות... הקדמתי ואמרתי מראש שאני לא מצפה פה לציון.. רק ציפיתי שהוא יהיה קצת יותר קל(בהתאם לסימולציות של המרכז הארצי)

omer87

New member
גם אני../images/Emo3.gif

אבל אני בצבא.... יש לי לעשות פסיכומטרי כמו שצריך(לחרוש=לא בצבא) לשפר איזה בגרות או 2.... ואולי קצת לנוח... (איפה אוג' 08 איפה הוא?) בהצלחה!!!!

Hagai007

New member
אתה מתכוון ש...

הבעיות היו מנטאליות שלך ספציפית...או שהיה משהו כללי...(היה רעש?? באיזה מקום עשית?)?

omer87

New member
לא, תנאי הבחינה היו יחסית בסדר...

כמובן שהיו רעשים בלתי נמנעים או רצוניים של הנבחנים האחרים... למרות שהייתי שמח אם נבחן ספצפי אחד לא היה מגיע: בזבזבתי לפחות 10 שניות בכל פרק (שזה המון זמן) במחשבות כיצד לתלות אותו.

סיכום כללי

כמותי-בסה"כ הוגן. לא קל, אבל גם לא קשה יותר מה15H.באחד הפרקים (פרק אמת) היה גרף אחד עם 5 שאלות. מילולי-קצת קשה יותר. היו לי שלושה פרקים ובאף אחד לא קרה מצב שעליתי על כל הפטלים (דבר שלא קרה בסימולציות). ההגיון די פשוט, השלמות משפטים על רמה. אנלוגיות ואוצ"מ- נתקלתי בשתי מילים חדשות שלא היו במילון של קידום (לדוגמא:נטה חסד). קטעי קריאה-הוגנים לגמרי, אבל לא בהכרח קלים. אנגלית-הוגנת לחלוטין. מי שטוב באנגלית, יכול בכיף לצאת לשירותים בכל פרק אפילו. סיכום כללי: יחסית ל15H, קצת קשה יותר. למען מחפשי הפיילוטים: היו לי 3 מילולי ו3 אנגלית. הפיילוט באנגלית זה כנראה הפרק עם ה27 שאלות. פרקי האמת זה עם הקטע על כדורי הגומי של המאיה ועם הפתגם של הרקליטוס ("הדבר היחיד שקבוע זה השינוי"). מילולי: היה פרק אחד עם יחסית הרבה שאלות בהבנת הנקרא, ייתכן וזה פיילוט. בפרק הזה היה קטע קריאה על רמת המים בגוף. בפרקים האחרים היו קטעי קריאה על ארכיאולוגיה ותורת המשחקים. כמותי: שני פרקי אמת. גרפים על משאיות, וגרף על תחרות ריקודים. בהצלחה לכולם!

לי אישית?

יותר קשה. 15H היה לי יותר קשה (לא בהכרח הציון, אלא יותר מבחינת הרמה) מ16H. לכן המבחן, לדעתי, קצת יותר קשה.

S a s h o K

New member
יותר קשה... פירוט...

האנגלית לדעתי באותה רמה בול כמותי יותר קשה מילולי טיפה יותר קשה זה מה שאני הרגשתי בכל אופן

למעלה