ל-מי שנבחן היום...

Hagai007

New member
ל-מי שנבחן היום...

א. איך היה המבחן? (קל, קשה, בינוני...עם אפשר אז פרטו על כל חלק כל נושא וכו'...) ב. איך הוא היה ביחס לסימולציות של האוגדן בכלל ול16H בפרט? (וגם ביחס לסימולציות של מכונים אם יש לכם) ג. תביאו שאלות...יחסית את הקשות...שנדע בערך לקראת מה אנחנו הולכים... ד. אל תשכחו להגיד כמה קיבלתם כשהציונים יגיעו...=] ובקשר לתשובות שאתם הולכים לתת על השאלות למעלה נאמר (בהגדה של פסח כמה נחמד =]) "כל המוסיף הרי זה משובח" =] תודה מראש Hag-(o) <3-E

demultiplexer

New member
איזה מבחן קשה היה !!!!!!!!!

סתם סתם, אני בכלל נבחן ביום ראשון, הולך להיות פה טירוף עוד מעט.

אני מפחדת, שהם יבואו ויכתובו מה

היה ואז אני אפחד

ToHrU

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו

אני נבחנת ביום ראשון וזה די הלחיץ..... למרות שחברה אמרה לי שהיה סבבה יחסית למה שהיא צפתה

Hagai007

New member
איפה חברה שלך למדה?

ועל איזה סימולציות הסתמכה כשאמרה שלדעתה היה סבבה?

ToHrU

New member
היא נבחנה בבר אילן

למדה בקידום אישי ועשתה מבחן עם שלושה פרקי מילולי ושלושה כמותי.... היא אמרה שיחסית לקושי שהיא צפתה זה היה סביר ממש

SHARON 103

New member
../images/Emo207.gif

תגידו, גם אתם מרגישים שאתם מורידים הילוך בימים האחרונים...פשוט אין לי כוח לראות יותר תרגילים והבנת הנקרא וכו'...אני כנראה חוזר על מילים ביומיים הקרובים..עושה מחר את 16 H וזהו... הציון כבר לא מטריד אותי... לא רוצה מיגרנות חזקות במיוחד בימים הקרובים. מה אתם אומרים?

לגמרי מבינה,

מצד אחד אני מרגישה שיש לי עוד על מה לחזור ולתרגל בכמותי, או נגיד היגיון אבל אין לי כבר כוחות.. אני עכשיו בודקת את 16H ואפילו ויתרתי לעצמי ולא הוספתי פרקים אקראיים, די נשבר לי מ8.. צריך למצוא את האיזון, כי הכי חשוב- לא לבוא למבחן באפיסת כוחות וחוסר חשק

Kayben

New member
אני גם עשיתי כרגע את 16H

נתחיל עם התוצאות הלא מביישות שלי: כמותי = 143, מילולי = 138 אנגלית = 147 זה יוצא קצת יותר מ730... אגב אני לא חושב שהציון משקף בכלל - אבל מה שמשמח אותי הוא שפסיכו הקודם כשעשיתי את 16H, הוצאתי 670 בסימולציה. כלומר שללא קשר לכמה קרוב 16H למבחן האמיתי - די השתפרתי באותו מבחן בזמן שונה. ואגב, לא זכרתי בכלל שום שאלה - אז זה די אוביקטיבי - ועכשיו לשאלת פטל שלא הצלחתי: פטילתו של כל הבית נמשכה שעות מעטות בלבד. יוסף אינו אדם פטול. כישלונו של יוסי אינו מפטיל על יכולתו. מכיוון שלא ידעתי שהטיסה נדחתה, הפטלתי לך יותר משעה.

פטל פופולארי

הופיע כאן 4 פעמים בתוך פחות מיומיים. השורש הוא צ.ב.ע. תשובה מספר 4.

Kayben

New member
וואי תודה..

הממ... בכוונה לא קראתי שירשורים של 16H כי תכננתי לעשות אותו... זה באמת היה קשה.

הוא היה ממש מבחן מוזר,

הכמותי פרק אחד היה לי די קל, השני פחות- סה"כ 124 אנגלית היה קללל בטירוף בהשוואה ללחמן 147 מילולי חביב, גם יותר קל מלחמן 138 הציון שיצא לי גבוה מכל שאר הסימולציות שלי בערך ב50 נקודות..

Kayben

New member
מסכים איתך

כמותי ראשון: 22/25, שני מושלם. אנגלית ראשון: 26/27 (edible, מאיפה לי לדעת את זה), שני מושלם. מילולי: 25/30 (נדפקתי בגלל הזמן בעיקר), שני מושלם. אולי כי אכלתי שוקולד בסוף האנגלית הראשון, ותוך כדי המילולי הראשון, זה עזר לפרקים לאחר מכן... לא אכפת לי מכלום, אני כולה רוצה 660... ויש לי הרגשה טובה שאני אצליח :)

אכיל, זה במילים של לחמן../images/Emo3.gif

אני בכל כמותי 6 טעויות.. אבל אני אחיה עם כמות כזאת גם במבחן
במילויל היה לי באחד 2 ובשני 3 באנגלית 0 ו1 חחחח סתרת את כל התיאוריות על שוקולד.. אני כבר השלמתי עם זה שאני אקבל נמוך יותר ממה שאני רוצה, אבל עכשיו כבר כלום לא בטוח

Hagai007

New member
גם אצלי ככה...

חחח...הוספתי 2 פרקים של קידום (אנגלית ומתמטיקה - שהם הקשים) כדי לדמות לסימולציה...(ל16H) בחישוב הפרקים של 16H קיבלתי איזה 740 ככה.. אנגלית 147 (פופולרי הא =]) עברית 145 מתמטיקה 140 מתמטיקה הפרק השני היה יותר קשה...4 טעויות...היה גרף מוזר השאלה הראשונה שם לקחה לי לא מעט זמן... אבל ת'אמת אני משער שהכל בגלל שזה היה הפרק האחרון והייתי בחצי סטלה של "איזה כיף כבר סיימתי" =] והכי מצחיק...בפרקים של קידום קיבלתי באותו מבחן 18/25 ו20/27... יש לי מקידום איזה הפרש של 80 נק' הפרש!! מזל שהרוב גורסים (כולל מדריכים) כי 16H הוא הכי משקף וקידום סתם קשה.. ואני כרגע מנסה ללמוד מילים ואין לי כוח!!!! יואו אני חייב שמישהו יקריא לי אותם כדי שאני אחזור אליהם...ומילים בעברית למדתי נטו כולה איזה שבוע כמו שצריך לפסיכו הזה...אוףףףף Hag-(o) <3-E

demultiplexer

New member
כן

וצריך להוריד הילוך, בנוסף לזה שממש קשה ללמוד. למרות שאם התוצאות של 15H שאני עושה בעוד שעה ככה לא יהיו טובות אני בספק אם אני אוכל להניח לזה ולא ללמוד יותר עד הבחינה..

למעלה