אתם מזה נחמדים..
איזה כיף לקרוא שיש כאן כמה, שמבינים מהדברים שלי רק מה שהם רוצים. איזה כיף לקרוא שהנ"ל בכוח מנסים למצוא במה שאני כותבת מילים להשתלח בהם. נורא כיף. אני ממש מתמוגגת. איזה יופי! האהבה פשוט נשפכת. אחרת, אני לא רואה סיבה, למה אני צריכה לכתוב 10 פעם על כך, שאני לא מדברת על אנסים סוטים, ועל זה שיש (וא"א להתווכח ע"כ) אנסים שאונסים פעם אחת, מתוך "נפילה". נפילה מאוד חמורה, אמנם, אך עדיין נפילה חד פעמית. זה לא נכון שכל האנסים הם חולי נפש, בעלי בעיות נפשיות מפה-עד-הודעה-חדשה. אני מתחילה אולי להבין כמה הבדלים עכשיו. יש אנשים שאכפת להם יותר מעצמם, ומאיך שבא להם להתנהג, והרבה פחות (אם בכלל) חושבים על הפגיעה שיכולה להגרם לאחרים מזה. (בלי קשר לאשמה). מבטיחה לך שיש המון אנסים, שלא היו מגיעים לידי אונס, אם היו חיים בחברה שאינה מעודדת תרבות מעריצת-הופעה-מינימלית-ומסובבת-ראשים זו. בכמה היית מעריכה פגיעה של אדם שהגיע לידי אונס? שימי לב מי נפגע מזה- גם אותו אנס, שהגיע לידי מעשה שפל זה (שעדיין- באחריותו המלאה והבלעדית!!!), וגם, בעקיפין, פגיעה במושא האונס. גם לי יש סיפורים אישיים, אז מה? מה הם אומרים? (אחסוך מכם..) אני מאמינה שרוב הבנות נתקלות לא אחת, בימי חייהן, בגברים שמעיפים לעברן (רק "מעיפים", במקרה הטוב) מבטים כאלה, שלא הייתי קוראת להם ´מחמיאים´ כלל, (אבל כנראה שדעתי שונה מחלקכם.) וזאת, למרות שחלק גדול מהבנות כן לבושות בצניעות (לאו דווקא דתיות. יש הבדל גדול מאוד בצניעות בין סוגים שונים של דתיים). ושוב אני אומרת, לא אמרתי מעולם שבנות שמתלבשות בצניעות אינן קורבנות אונס (מתוך סטייה) פוטנציאליות! דיברתי על אונס מסוג אחר!! אם אני מהאלף שעבר (וכבר הסברתי, שאם אתן רוצות להוכיח שאני מהעבר הרחוק, "מהאלף הקודם" אינו משרת מטרה זו. אולי "מהמאה ה-16" יתאים לכן יותר, אולי אפילו מהמליון או המליארד הקודם).. אוף, שכחתי מה רציתי לכתוב
תגידו לי מה אתם חושבים על מקרה כזה (מי שקרה את "חכמת הביגלה" של אילן הרטנר, אם אני לא טועה בשמו, אולי יבין טוב יותר את הקטע של הסיטואציה), אני לא אפרט, אלא אשאיר למוחכם- מאמץ אינטלקטואלי זה: הבחורה מזמינה את הגבר שהקפיץ אותה לביתה, לעלות לכוס קפה. מהקפה והשיחה הם עוברים הלאה, לכל מיני גירויים שמשפיעים על הגבר, מטבע אופיו הגברי, (שכמה פמניסטיות כאן, בוחרות לשקוע בבועתן, ולהתעלם מפרטים פזיולוגיים מובהקים =שאינם בעלי שורש רע כלל!!= אלו) אבל אז--- היא עושה לכל העסק סטופ. עד כאן. יותר היא לא מוכנה. (עקרונות, וכאלה..) תאשימו את אותו גבר, שבסופו של דבר אנס אותה, באשמה חמורה כמו שתאשימו את הסוטה, האנס הסדרתי, וכדו´?? אם כן, אז או שאני ממש לא מבינה, והייתי שמחה שיסבירו לי, או שמשהו פה דפוק לגמרי. אני לא בטוחה שצריך הלך מחשבה, כמו שאת מתארת, מעולם לא הייתי במצב הזה, וגם את לא, כך שאינך יכולה להבין בדיוק. ואם צריך הלך מחשבה?? אולי יש הרבה גברים שעוברים להם כל מיני הלכי מחשבה תת הכרתיים (או על-הכרתיים) בראש? זה אומר שחייבים "להוציא" מהם את זה לפועל "בכוח"? שוב, סליחה שאני מדברת רק על בנות, בעניין הזה, פשוט, אין לי ממש מושג מה קורה בצד של הגברים, כקורבנות אונס פוטנציאליים, בקשר לזה. והעיקר, שכילידת (ילדת?) האלף הקודם, אני מסרבת להבין, שכמעט כל אחד שחי פה, (אם לא כולם), הוא קרבן אונס פוטנציאלי. אני רצה להוסיף לרשימה. יופי. יש לי חשש שמישהי פה השיגה את מטרתה הקדושה. טל קר, אז גם אני מנסה לדמות לעצמי בחזרה את תחושת השליטה... מענין. בדיוק כמו שאמרו פה על אנסים. אני מקווה שעל זה תוותרו לי- שלא אצטרך להוסיף לרשימה. לילה טוב לכולם. מצטערת על הנימה, ילידת המאה שעברה.