ל"ילידת המאה שעברה"

ל"ילידת המאה שעברה"

את צודקת ב100%. גם לנשים יש אחריות גדולה במקרי האונס. לנשים המנסות להשאיר אותנו בימים רחוקים אף יותר מהמאה שעברה בהם אישה שנאנסה הואשמה בכך ש"פיתתה אותו" או בקיצור - לנשים כמוך. אני סולדת ממך ומשכמותך ברמה כזאת שבא לי להקיא עלייך את כל נשמתי (כדי שלפחות תראי מה זה הדבר הזה - נשמה. שלמרבה הצער, אין לך) ובאמת חבל שלא נשארת אי שם במאה שעברה - המקום אליו את מתאימה (כי לחברה בה אני חיה ורוצה לחיות - ממש לא). ועכשיו תקשיבי טוב טוב והחדירי זאת היטב למוחך רפה השכל - התפיסה לפיה לגבר קשה לעמוד ביצרו והוא חייב לאנוס היא המצאה של כמה סוטים בשיתוף עם כאלה כמוך שכנראה אין להן ממש איזהשהו גורם משיכה (לא פיזי וגם לא אינטלקטואלי) והן ירוקות מקנאה (או באופן טבעי) בגלל כאלה שכן יש להן. הגבר בדיוק כמו האישה אחראי למעשיו בלבד ואונס כמו כל אקט "מיני" אחר שנעשה בכפיה אינו אקט מיני נורמאלי ובריא ואינו בא כתוצאה ממשיכה מינית. ותאמיני לי, שאותו ייצור מפלצתי שאנס את לינור אברג´יל היפהפיה היה אונס כל אחת מכן הצנועות והחסודות ומבלי לחשוב פעמיים. בכל פעם שאני שומעת סיפור קשה על אונס של אישה (ולצערי שמעתי לא מעט כאלה) אני חושבת על רגשות האשמה שלה, רגשות להם אתן במידה רבה גרמתן וליבי מלא זעם. כמו שכולאים משתפי פעולה לדעתי היה צריך לכלוא גם אתכן כי לסוטים אלו אין משתפות פעולה ובוגדות מבפנים טובות מכן.

Dorfl

New member
אני כל כך מסכים!!!

כמעט והזלתי דמעה! ילידת המאה שעברה אומרת שטויות כה רבות פה בפורום וסוף כל סוף משהו מלבדי מעמיד אותה על מקומה. נ.ב: אל נא נזקוף לזכותה של ילידת המאה שעברה את התפיסה הזו לגבי האונס, היא איננה מסוגלת אף לרמה כה נמוכה של מחשבה - היא שמעה דברים אלו מכלל ההגמוניה הדתית - כל העניין של לבוש צנוע ביהדות ובאסלם (ובעבר בנצרות [וכיום גם, אם כי מעט מאוד עד שמעטים כאן ידעו אל איזה זרם אני מתכוון]) הוא פרי מחשבה זו שעלתה וטופחה ע"י כל האנשים מהסוג הזה - ההסכמה של נשים לכך היא אף יותר מבישה. מצחיק איך נשים כמו ילידת המאה שעברה מגיעות למסקנה שהן אף תומכות בלבוש הצנוע, דרך נחמדה להכנע לכפייה אך לשמור כביכול על כבוד עצמי בכך שהן טוענות שהן למעשה עושות זאת מרצונן החופשי. על נשים שכאלו להתבייש - הן לא רק מנציחות את המעמד שניתן לנשים עד המאה ה-20, הן אף מצדיקות אותו. תתביישו!

taro

New member
היכונו למלחמת המינים

לפני שנפתח בתיאור המערכה שאת מתארת, אנא הרשי לי להצביע על כך ש, שוב, באופן לא מפתיע, דווקא אלו שזועקים לתרבות דיבור מכנים אנשים בשמות כמו "רפת שכל" או "מחוסרות משיכה". העיקר שאתם מדברים על שוביניזם בחברה החרדית; מי שמבצע פה דיכוטומיה מושלמת ל"גברים" מצד אחד ו"נשים" מצד אחר הינה את בכבודך ובעצמך, ועוד בתיאורים דרוויניסטים ומיליטנטים על "משתפות פעולה" ו"קונספירציה". מה הפלא אח"כ שאת מחפשת שוביניזם בכל מקום? נראה ששנים של דיכוי גברי בחברה השוביניסטית החילונית הוליד בך שנאה לכל זכר, ונסיון לחלץ כל אישה (אלא אם כן היא משפת פעולה) ממצבה, הגם אם אין הוא נורא כלל. ובאשר לטיעון עצמו - ילדית המאה שעברה לא רמזה על כך שהאנס אינו אשם, כפי שטען הטיעון העתיק שנגדו יצאת; האנס אשם, הן בפני סנהדרין והן בפני שמיים, ועל כך אין עוררין, שכן כל אדם אחראי למעשיו ולמעשיו בלבד וללבוש הנאנס/ת אין קשר לכך. עם זאת, לבוש מופקר - כאשר הוא מופיע על גברים ונשים כאחד - מהווה חלק מהתרבות המינית ועונה לקודים של תרבות כזו, ולפיכך, שותף ליצירת זימה המונית (שאם יורשה לי לחרוג לדימויים ביולוגים - מופצת כמו חיידק באוויר); אומנם הדבר לא פותר את האנס מאשמה, אך הוא לא פותר אל האדם שהלביש עצמו בברבריות חייתית כדי לעורר יצרים חייתים אצל אחרים. גם גברים וגם נשים, גם אם לא הותקפו מינית מעולם, צריכים לתת לעצמם דין וחשבון, מדוע לקחו חלק בהפקרות; ושוב, מה חבל שאתם חושבים שאנחנו מצדיקים את האנס או מגינים עליו, כלל וכלל לא, אך מה לעשות: התנפלויות ברחוב קיימות בחברה בה אין צניעות, ובה שדיים ושרירים מופגנים לכל עין. אין בכך להצדיק את האונס, אבל בהחלט ניתן להצביע על זילות והפקר בחברה החילונית, ועל תוצאותיה. וכפי ששמעתי פעם - האונס אינו העונש; החטא עצמו הוא העונש.

אוי טארו טארו טארו

אתה לא חושב שאם תקשקש פחות אולי גם יתייחסו אליך יותר ברצינות? במה בדיוק נתמכת טענתך כי יש בי שנאה כלפי כל זכר? בניגוד לכאלה כמו זו מהמאה שעברה (או אולי עדיף מהאלף שעבר) אני לא רואה בגבר אנס פוטנציאלי (בדיוק כמו שאני לא רואה בו רוצח פוטנציאלי). אני לא אנסה "לחלץ אישה ממצבה" אם היא זו שבחרה בו. אם לא, אעשה ככל יכולתי ויותר לעזור לה. "התנפלויות ברחוב קיימות בחברה בה אין צניעות, ובה שדיים ושרירים מופגנים לכל עין" - אמר גאון הדור ולא יסף? כי גאונים ממך כבר אמרו אחרת. מי שנוקט באקט של כפיה מינית ובפרט אונס ובעיקר סדרתי יעשה זאת בין אם מדובר באלה אותן/ם אתה מתאר ובין אם מתואר בזו מהמילניום הקודם וחברותיה. ה"הפקרות המינית ברחוב החילוני" או איך שלא תקרא לזה בהחלט גורם ל ומעודד את מה שאתה ושכמותך קוראים לו "פריצעס" אך אונס איננו תוצאה של זה. אבל מילא, ממך בור ועם הארץ וקשקשן קליני לא ציפיתי לשום דבר אחר, מזו מהמילניום שעבר שגם אם היא כמוך היא לפחות אישה - כנראה שקצת יותר...

ואגב כדי שלא תטעה ותַטעה

זו מלפנה"ס כן אמרה שאולי יש להפחית בעונשו של האנס...

taro

New member
את מכסה על חוסר טיעונים בקללות

מטיעוני הקונספירציה הגברית שלך שחברו לה כמה משתפות פעולה מכוערות וטפשות, אני יכול להסיק שאת מבצעת דיכוטמיה על סמך מינו של האדם, וכיווןש בדואליות שנוצרה את ממקמת את עצמך בנשים (שאינן משתפות פעולה, שכן, את הרי נאורה חכמה ויפה), הרי שהאוייב נמצא בצד השני. לא שמעתי את הנשים החרדיות זועקות לעזרתך. למעשה, נראה שהן די מרוצות ממעמדן. על כן למה את יוצאת להגן עליהן? בחברה החרדית, וחבל שאתם חוזרים על עצמכם כל פעם במקרה הזה, אין מקריי אונס רנדומלים. יש מקרים אונס שהפסיכולוגיה שלכם תאבחן אותם כסטיות בהתנהגות, אבל אין אנשים שנחשבים "בריאים" בידי הפסיכולוגיה. את יכולה ללהג שעות על בורות, אבל את נאורותך שלך לא תפגיני בקללות עלובות, אלא תצטרכי להוכיח לי שלא רק בחברה החילונית, בה לא רק שהפריצות חוגגת, אלא שבחורים מתנפלים על שכנותיהן, על בחורות העוברות ברחוב וכו´, אלא גם בחברה החרדית הדברים האלו נעשים. אבל בינתיים אתם רק חוזרים על דברי - תקיפה מינית בחברה החרדית מאובחנת ע"י הפסיכולוגיה כהפרעה, בעוד שמקרי אונס רנדומלים בחברה החילונית, לא. סובבי את זה איך שתרצי, התוצאה תהיה אותה תוצאה.

אז תלמד לקרוא

אני אמרתי "כמה סוטים" לא גברים. עכשיו הבנת? רוצה עוד הסבר? כמו שכבר אמרתי, אני (בניגוד לאחרים שלפעמים מוסיפים "כבוד הרב" לשמם) לא אלך לאף אחת שבאמת מאושרת עם מצבה שהוא בחירתה כי לכל אדם יש זכות לבחור. אם בן אדם בוחר להיות עבד נרצע ומושפל מרצונו החופשי מי אני שאתנגד? מה זה "מקרי אונס רנדומלים"? אתה מתכוון לדברים בסגנון אנס הכלות? אנסים סדרתיים קיימים גם קיימים בחברה החרדית שלא נחשבים "בריאים" בידי הפסיכולוגיה (בדיוק כמו שאף אנס לא נחשב "בריא") אבל "כשירים לעמוד למשפט" בדיוק כמו מיודענו בני סלע (יש"ו בקרוב אמן).

taro

New member
אם כן מהן משתפות פעולה?

שהרי, למה הן אינן סוטות בעצמן? הן יכולות להיות משת"פיות אך ורק אם הן עוזרות לקבוצת האוייב; והרי גם בחורים אפשר לאנוס, ועדיין אותם הסוטים אינם משת"פים של אונסי בחורים, אלא אוייב בפני עצמו. את באה בטענות לחברה החרדית כולה על יחסה לנשים; אני עדיין לא שמעתי זעקה מהן. בינתיים נראה שהן נהנות מההערכה שהן זוכות לה, ומהעובדה שהן בעלות הכוח והדבר הקרוב ביותר להגדרה של "אדון" בחברה החרדית. בחברה החרדית קיימים מקרי אונס ולא הכחשתי זאת, אך עדיין מקרי האונס הלאו מוכרים גם בקרב נציגי הרוח והמשפט החילוני כ*בלתי כשירים*; עם זאת, לא כל אנס בחברה החילונית נשלח להסתכלות פסיכיאטרית או מואשם במה שמוגדר כסטיה (פדופיליה למשל); רובם עומדים למשפט כמו כל אנס ממוצע שיצרו גבר עליו, וזה, צר לי, עדיין לא קיים בחברה האנושית. ובקשר לימח שמו וזכרו - זה מרומם את הפנש לראות את אלו שזועקים "ערך החיים" מייחלים למותו של אדם, הגם שפל ורשע.

קודם כל הן כן האויב

האויב שלנו מבפנים. הן לא סוטות בעצמן מהסיבה שהן לא עושות את מה שעושים הסוטים... נכון, אני באה בטענות לחברה החרדית כולה (באופן כללי) על יחסה לנשים (ואני מאמינה שגם הנשים באפגניסטן לא זעקו) בדיוק כמו שאני באה בטענות לכל חברה בעלת חולי חברתי. בעלות כוח? כמובן. הרי העבד השחור הוא בתכלס בעל הכוח האמיתי. איפה לעזאזל היית בתקופת הפנתרים השחורים? חברי פורום יקרים אמרו נא לי, היש פה מי הקונה/לוקח ברצינות את דבריו של דמה-דוג שקרן ובור זה (או כמו שנאמר פעם באיזה פרק של אחיות "תיתן לקוף עט והוא יחשוב שהוא סופר")? כי רק שתדעו שהבטחון בו הוא אומר את דבריו לא הופך אותם לנכונים. אותו "רב" ששכחתי את שמו ואינני מעוניינת לזכור לא הוכר כ"בלתי קשיר" יותר מבני סלע (שאת שמו לצערי אני זוכרת בטח כמו כל המדינה). אין כל הבדל בין אנס חילוני לחרדי. אלה סוטים ואלה סוטים ואלה "כשירים" ואלה "כשירים". מה אתה אומר שלא קיים בחברה האנושית? "אנס ממוצע שיצרו גבר עליו"? בפעם הראשונה בחייך כנראה אתה ממש צודק... באונס אין דבר כזה "יצרו גבר עליו" כי אונס אינו יצר. "יצרו גבר עליו" תוכל לומר על מי שהקטן כ"כ שיגע אותו עד שהיה חייב להרגיע אותו ידנית או על מי שממש העז להסתכל בזו שעומדת מעבר לכביש (כן כן אותה שיקסע פריחה עם הג´ינס אותה אחת!) לא על מי שביצע אונס. כי אונס אינו יצר טבעי ואינו יצר כלל (פרט לסקסמניאקים). ומה בעייתך הפעם טארו? האם אתה מייחס לחיות רעות כמו בני סלע לחיות אפילו שניה אחת נוספת? כי מבחינתי לחייו של מי שזלזל ופגע ככה בערך החיים של אחר, אין כל ערך.

taro

New member
אויב מבפנים יש רק במלחמה, בה יש

שני צדדים. והנה הדואליות שאת יוצרת בעצמך. את זו שאמרת שאת עוזרת רק למי שמבקשת, לא אני. ובאשר לכוח שאת מזלזלת בו - הן אלו שעובדות! כל הכוח שיכול להיות שבחברה החרדית נתון בידיהן! זוהי חברה פטריכאלית לחלוטין. לעבד אין ברירה, כזכור, כי לאדון יש שוט. מה יש לגבר החרדי? אנסים בחברה החרדית, ובני סלע בחברה החילונית, לא אנסו מתוך גירוי מיני כי אם מתוך דחף, טראומה, הפרעה נפשית וכו´, והעובדה היא שהם נשלחים לשם כך לפסיכיאטר, שכן אין בכך משום פעולה חייתית חד פעמית; פעולות כאלו, של "אנסתי אותה מפני שהיא לא רצתה לתת לי", או "אנסתי אותו כי הוא נראה ממש טוב ולא שלטתי בעצמי", נמצאות בחברה החילונית. זה לא בגלל שהגנים החילונים פגומים, חס וחלילה, אלא בגלל שהתרבות החילונית מקנה מקום ליופי. לי אין בעיה, פשוט אל תגידי שלחיים יש ערך, תגידי שלתמימות יש ערך. ובאשר לכינויים העלובים שלך - גם אני יכול לטעון עליך שאת בורה וכו´, זה עדיין לא יעשה את זה לנכון, ועדיין לא יעשה אותי לבוגר.

עזוב, בור כבר לא מתאר אותך טוב...

אפילו לדרגה הזאת אתה לא מגיע. הייתי אומרת ש"טארו" כבר אומר הכל... אתה מוכן להסביר לי מאיפה אתה חושב שאתה כ"כ חכם שיודע הכל? בכל מה שאמרת לגבי אונס בהודעתך אין אמת, אין משמעות ואין תוכן. אונס אינו נעשה כתוצאה מגירוי מיני. גירוי מיני לא גורם לאונס, לכל היותר להרגעה ידנית (אויויויוי פריצעס). זה שאתה ויתרת על לקיחת חלק באותו "יצר חייתי" או איך שאתה קורא לו לא הופך אותו לדבר שלילי. אין שום דבר רע בלרצות להיות יפה ושום דבר רע בלהימשך ליופי. אלה דברים טבעיים לגמרי. אונס - לא. אתה יכול לטעון לגבי שאני בורה (וייתכן גם שבכ"ז תהיה צודק ובוגר) אבל לא תוכל לטעון שאני מנסה להיראות בקיאה וקובעת סדרי עולם בנושאים בהם אני בורה כי אני אינני עושה זאת. אתה לעומת זאת, כן.

taro

New member
העיקר שיש לך תרבות דיבור

תסלחי לי, אבל את מכסה על חוסר טיעונים ברטוריקה עלובה וזולה. זה לא מוסיף הרבה חן לטענות שלך. גם אני יכול לשלוף מהמותן "בורה", אבל אני לא נזקק לזה, שכן לי יש טיעונים, ובנוסף לזה, אני חושב שלא הגעתי לרמה הילדותית הזו. באשר לטיעון עצמו - אונס אינו דבר טבעי???? מתי בדקת בפעם האחרונה את בע"ח? חתולים וכלבים שגוהרים זה על זה לשם סיפוק מיני? זה אומנם דבר שהוקא מהחברה האנושית, אבל הוא מאד *טבעי*. גירוי מיני גורר אונס בהרבה מקרים; כל אותם בחורים שרצו שהחברה שלהם תשכב איתם אבל היא סרבה אז הם אנסו אותה; כל אותם אנשים שראו בחורה יפה ברחוב אז התנפלו עליה; יתרה מזו - אפילו הפסיכיארטיה לא מגדירה אונס כסטייה, אלא רק את הגורמים לה, ומה לעשות שגירוי מיני לא נחשב סטיה. ובאשר ליופי - זכותך לא להסכים, אבל אז אני לא מבין מה אכפת לך שאני אומר שמי שלובש או לובשת בגדים מופקרים אשם ביצירת תרבות מינית והקניית ערך ליופי. לי יצא לעלעל בכמה ספרי פסיכיאטריה, ועדיין לא נתקלתי באונס תחת סטיות מיניות; עדיין לא שמעתי (ואתר חופש עדיין אל הראה לי) "דייט רייפס" בחברה החרדית. אז בשטח הזהאני חושב שאני יכול לאמר את מה שאני כן יודע.

korinalir

New member
לא אנחנו לא חיות רק בני אדם...

לא יכולת לטעות יותר מהשטויות האלה: (ציטוט) "אונס אינו דבר טבעי???? מתי בדקת בפעם האחרונה את בע"ח? חתולים וכלבים שגוהרים זה על זה לשם סיפוק מיני? זה אומנם דבר שהוקא מהחברה האנושית, אבל הוא מאד *טבעי*. גירוי מיני גורר אונס בהרבה מקרים;" הבל הבלים לא אונס אינו דבר טבעי! גירוי מיני כן ואונס לא! אנחנו לא חיות ואגב חיות לא מקיימות יחסי מין לשם הנאה (פרט לדולפינים) אלא רק לשם התרבות לכן שכלבה מיוחמת היא רוצה שכל כלב ולא משנה איזה כלב יקיים איתה יחסי מין ולכן זה לא אונס כי זה לא משנה לה! לעומת זאת בני אדם לא שוכבים רק לשם התרבות אלא לשם כיף ולא שוכבים עם כל אחד ולכן לא כל גבר יכול להתנפל כמו כל כלב על כל אישה "מיוחמת" אלא רק הגבר בו היא בוחרת. האם אתה טוען שאין הבדל בין אדם לחיות????? בקשר לחבר שאונס חברתו כי היא לא נתנה לו הוא סוטה כמו הרב שאונס תלמידיו אין שום הבדל. יש מספיק זוגות שמצליחים לא לקיים יחסי מין למרות שאחד הצדדים (בדרך כלל הגבר) רוצה יש מספיק חברים שמצליחים לשמור על הזוגיות בלי שיקרה אונס מקסימום נפרדים.

taro

New member
טבעי הוא טבעי

מה שמבדיל את האדם מהחיה הוא חופש הבחירה (לדעתי), והאדם מוגן מחסד אלוהים משום שהוא *לא טבעי*. הטבע הביולוגי הוא לרצוח, לבזוז, לאנוס, לנאוף וכו´. הדת, אם תשימי לב, מנסה להפריד בין האדם לבהמה בכך שהיא מדכאת את כל יצריו החייתיים, וכן, בכללם אונס. את יכולה להגיד שאונס נוגד את המוסר ההומניסטי, הדתי והסוציאליסטי, אבל את לא יכולה להגיד שהוא לא טבעי. אני לא יודע מה אתך, אבל אני נתקלתי במספיק כלבים שמבצעים מעשה אונן זה בזה, בבני אדם ואפילו בחתולים. אונס לא מוגדר כסטיה. פדופילה כן; אנסים סדרתיים בד"כ נשלחים לאבחון פסיכיאטרי; לאנוס את החברה שלך הינו דבר ברברי, לא מוסרי, אלים וחייתי, אבל הוא אינו "סטייה".

כן, חופש הבחירה

פלוס מינוס עוד כמה הבדלים פיזיים וביולוגיים (אלא אם כן אתה טוען שלא רק שאתה חי על העץ, אתה גם נראה כמו דייר טבעי שם... :) )... אצל בן אדם אין דבר כזה ייחום - מערכת הרביה שלנו לא משתנה, הצבע שלנו לא משתנה ואנחנו גם לא מוציאים קולות שונים וריחות שונים... לאדם יש חופש בחירה כי אין לו את האינסטינקט הפיזי לקיום יחסי מין אלא זה תלוי אך ורק ברצון (וכמו שאמרתי, לפעמים גם בעוד כמה דברים כמו כושר עמידה מסויים...). יצר חייתי הוא ייצר שיש לחיות, לא לבני האדם - הגיון פשוט וקל... הוא טבעי עבור חיות - לא עבור בני אדם. הטבעי (אותו הדבר שהדת באמת מדכאת) הוא הגירוי, המשיכה, הפעולה הידנית, השאיפה, הרצון לחיות ולא אלה שהזכרת אתה. אלה אינם טבעיים (ובתור אדם חופשי מדת מדכאת יצרים, אני אומרת לך שלמרות שאף אחד לא מדכא את יצריי הטבעיים אין בי כל צורך ורצון לעשות את אחד מאלה).

taro

New member
אז יש לי חדשות בשבילך

הפסיכולוגיה הפרוידיאנית קבעה שהדבר היחיד שדוחף את האדם הינו היצר המיני; מחקרים ביולוגים טוענים על קשר ישיר בין כמות הזרעונים שמייצר זכר לדחף המיני שלו; קרי לילה מוכיחים את הטענה שזרע חייב לצאת; מחזור הינה ביצית שלא התעברה, מה שמוכיח שגם לגוף האישה יש צורך מיני; הכימיה כבר העלתה את הסירוס הכימי כאפשרות מוכחת אמפירית להורדת יצרו המיני של אדם. אז אם את עודיין רוצה להתעקש על העמדה שלך, את מוזמנת לעשות זאת, אבל אז כבר יש לך ויכוח עם הפסיכולוגיה, הכימיה והביולוגיה, וקטונטי מלקחת את מקומם של חוקרים גדולים. טבעי הוא לנהוג כמו בטבע; צאי ותראי איך נוהגים יצורים חיים זה עם זה ועם עצמם. וודאי שלא תחושי צורך, יש לך זכות בחירה. מה עוד, שאף אדם לא ירצה שיקראו לו חיה, ואני חושב שההסדר המוסרי שאת דוגלת בו מועיל לך.

טארו הוא בלונדינית שמנה עם

עיניים בצבע זהב ללא רגליים. הנה עכשיו גם לי יש טיעון (שמבחינת נכונות - זהה לאלה שלך). אצל בעלי חיים אין דבר כזה "משיכה" אלא אינסטינקט טבעי אצל בני אדם - לא! (רואים שנטשת את מערכת החינוך אפילו עוד לפני שאני נטשתי אותה כי חסרים לך הרבה מאוד דברים...). אצל בני אדם סקס תלוי ברצון (ולפעמים גם בעוד כמה דברים :) ). להסתכל מבעד לחלון הראווה של חנות התכשיטים ולהתפעל מיופים זה טבעי, לנפץ אותו ולאיים באקדח על בעלת החנות - לא ממש... בכל אופן, בראשי המעוות המחשבה הזאת אף פעם לא עוברת... לכל היותר מחשבה של "איזה יקרן"... ובאופן הרבה יותר בולט ובוטה מכך - גירוי מיני הוא דבר טבעי לגמרי. אונס - לא. לא אצל בני אדם נורמאלים. אותו אחד שחושב שהבלונדינית בקצה הרחוב היא מה זה כוסית ושיש לה אגן מה זה חבל על הזמן לא מדמיין איך הוא אונס אותה - לכל היותר איך הוא שומע את קולות האנחה לאחר שהוא מתחיל להכיר מקרוב את החזה השופע. אונס נובע מגירוי מיני בערך באותו אופן שרצח נובע מחיים... בעניין היופי - כמו שכבר אמרתי - בעיה שלך. לא נתלקת באונס תחת סטיות מיניות? אויש באמת טארו כמה פעמים צריך להסביר לך??? לקרוא ספר לא פירושו לבהות בכריכה! נו טוב לא נורא פעם הבאה (:) לא יודעת מה עם אתר חופש אבל אני לא הולכת לעשות סריקה לכל מקרי האונס בעשור האחרון ואני בהחלט מסתפקת במה שאני לצערי זוכרת (ובכלל "דייט רייפס?" - איך יכול להיות "דייט רייפס" איפה שאין דייט?) אבל ברגע זה אני זוכרת שלושה מקרים - אנס הכלות (לא זוכרת את שמו וגם לא מעוניינת לזכור), אנס סדרתי של נערות (לא זוכרת בדיוק פרטים. רק את זה שהוא קיבל 18 שנה והעו"ד עוד טען שזו עבירה ראשונה...) ועוד מקרה של אונס "פרטי" (האנס שוחרר בגלל "מצב בריאותי") כולם בשטח בו אתה חושב שאתה כ"כ בקיא...

עם כל הכבוד למומחים ...

את צריכה להיות גבר "רגיל" בכדי לקבל מושג על מה שאת מדברת! לא עוזר ולא עזרו לי כל המומחים למבנה האישה על כל מורכבותה. לעולם לא הבנתי ולא אבין אישה. לעולם לא הצלחתי לספק אישה, בין אם זה במין, או בין אם זה במתנות, וכו´. באותה המידה לא את, ולא אף מומחה/ית יכולים לסווג גבר כמועד או כמקרה חד פעמי. לכשתהיי גבר ותתנסי בניסיונות שלו, אז תביעי דיעה בעלת משקל. עד אז ימשיכו הנשים (לא כולן כמובן) לגרות את הגבר ולגרום לו לאבד את שיקול הדעת (לא בהכרח יוביל למעשה אלים), למעשה, הגבר הופך להיות הר געש העומד להתפרץ בכל רגע! לכל גבר יש בלמים, אך הם שונים מגבר לגבר. בנוגע לאיבוד שיקול דעתו בראותו אישה מאד מגרה בלבוש חושפני ביותר, לא מחייב שיפעל באלימות, לא סתם הגבר בשלב זה הפך לבדיחה בקריקטורות, בבדיחות, וסרטים. אני בטוח שזה די מוכר לך הקטע הבא: גבר הולך ברחוב ונתקל בעמוד בגלל שראה בחורה בלבוש חושפני או גבר הנוטף ריר או לשונו משתרבבת החוצה, ואותה בחורה רואה ומחייכת (הצלחתי במשימה גיריתי אותו עד איבוד דעת). האם הבחורות מקדישות מעט מחשבה על השלכות מעשיהן? לא. הן יודעות בדיוק מה המשמעות ומה ההשלכות ומה הסיכונים, ובכל זאת ממשיכות, וברוב חוצפתן דורשות שהגבר ישתוק ויתאפק. ביטול התכונה הטבועה בגבר (הוא חסר אונים, הוא לא יכול לבטל זאת רק ע"י שליחת פקודה למוח) טעות ביסודה! לסטטוסטרון יש השפעה חזקה ובלתי נשלטת ע" הגבר, אולי רק אם יתפרק לבד עם עצמו אולי זה ירגיע, אבל לאורך זמן ההשפעה יכולה להיות הרסנית. את לא יכולה להתעלם מכך שזו תופעה שכיחה בעולם כולו, בין בני אדם או בעלי החיים מכל סוג, ללא התרבות העולם היה נכחד. אנחנו לא חיות, אך הדוגמא הבאה תבהיר לך את עוצמת הרצון והתכונה הטבועה בכולם:את העכביש ממין נקבה המכונה "האלמנה השחורה" את בוודאי מכירה, העכביש הזכר יודע בוודאות ללא צל של ספק, בכדי להפרות את הנקבה הוא יצטרך לוותר מראש על חייו, ובכל זאת הוא עושה זאת מפני שיש משהו פנימי הדוחף אותו לזה, יש מקרים בודדים שהוא יוצא חי ע"י תחבולות כמו הבאת מזון בתקווה שהוא יסיים לפניה. טבוע בכולנו ללא יוצא מן הכלל, גברים ונשים כאחד, גנים חייתים ובהמים. "מותר האדם מן הבהמה - אין", רק הנשמה היא המבדילה והיא המאפשרת לו להתעלות מהמדרגה הנמוכה יותר, וזאת בתנאי שישמע לקול הפנימי של הנשמה המנחה אותו. ישמע, טוב, יעלה מדרגה. לא ישמע, ישאר כפי שהוא ללא הבדל בינו לבין שאר בעלי החיים. היום (מעוגן בחוק) בחורה יכולה להרשות לעצמה לסובב את כל הגברים על קצה הפיטמה שלה ושיקפצו כולם! הבהרה: לא התייחסתי בתגובתי למקרים קיצוניים, אלא למקרים קלאסים מאד שכיחים.

taro

New member
את בכוונה עושה את עצמך ילדותית?

אני חושב שכל מי שעיניים בראשו ושכל בקודקדו יבחין בכך שמעבר לשפת רחוב שמאפיינת ילדות רחוב בנות 12, הטיעון שלך הוא "נה נה נה נה נה" נגדי, להבדיל מהטיעונים שלי שמכוונים נגד טיעונך. אבל כבר התייאשתי לקבל ממך תשובה לשאלה, את יודעת רק לנסות (אם כי את מחטיאה) ולפגוע מתחת לחוגרה. אצל בע"ח אין משיכה? בע"ח מפרישים חומרים כימים (שמעבר לעובדה שגילו כאלו גם בגוף האדם, כזכור לי אנשים מתבשמים כדי להיות מושכים) ומשתמשים בנוצות, שערות והצגת שרירים כדי למשוך בן/בת זוג (וזה כמובן מקביל לחולצות חולצות שרירים או חזה אצל בני אדם). אצל בני אדם נורמאלים? מהם בני אדם נורמאלים? את ושכמוך? את מתכוונת לא אצל בני אדם הומאניסטים/דתיים/סוציאליסטים, אבל אונס הוא דבר מאד טבעי, בדיוק כמו גזילה ורצח. ואגב, את כנראה צריכה משקפיים, כי את מערכת החינוך סיימתי אחרי 12 שנות לימוד. גם לנפץ חלון ולאיים על בעליו זה טבעי, חיות עושות את זה כל הזמן; זה לא מוסרי אולי, וזה מה שבמדיל אדם מחיה, אבל זה עדיין טבעי. צתר לי יקריתי, אבל כדאי שאת תפתחי ספר פסיכיאטריה לפני שאת פותחת את הפה, כי זה שתקשקשי קללות עלובות לא משנה את העובדה היחידה שאונס לא מוגדר כסטיה פסיכיאטרית. מה לעשות, את יכולה לאטום אוזניים ולכסות עיניים (ועדיף שתכסי כבר את הפה באותה הזדמנות, כמעשה שלושת הקופים) אבל העובדה בעינה עומדת. את מוזמנת לפתוח ספר פסיכולוגיה ולראות. מה זה שמנה אם אין דייט? זה כמו שתשאלי איפה יכולה להיות משיכה מינית כשאין גירוי מיני. זה חלק מהצניעות בחברה החרדית. אנס הכלות היה אנס סדרתי, וגם האנס השני היה אנס *סדרתי*. משמע, האונס לא היה מעשה חד פעמי של משיכת יתר. אם היית קוראת ולא רק מנסה לנשוך, היית רואה שכבר אמרתי שאונסים סדרתיים או תקיפות של ילדים מוגדרים כסוג של הפרעה ובד"כ נשלחים להסתכלות, ובכל מקרה אין להם דבר עם משיכה מינית מוגזמת למראה הקורבן.

למעלה