לתחרות השוקולד!!!

שוקולדה - גירסתי...

היו הייתה ילדה קטנה בשם קקאוגולדי. קקאוגולדי הייתה ילדה יפה וחמודה, היא הייתה ילדה נבונה והיו לה הרבה חברים . יום אחד הלכה קקאוגולדי לתומה ביער והנה ראתה כי השעה בשעון ה"נסטלה" שלה מאוחרת ולכן הבינה כי לא תספיק להגיע לביתה שנמצא בקצהו השני של היער . דרך משקפי ה"עלית" שלה היא ראתה מרחוק בקתה קטנה וחמודה . בלווא בררה הלכה לה קקאוגולדי ונכנסה פנימה , בפנים היא ראתה סלון ענק , לצידה היא ראתה שולחן ארוך ועליו שלוש קערות מלאות במטעמים כהים היא ניגשה קרוב יותר , לקחה קצת לפה והפלא ופלא היה זה שוקולד!!! היא סיימה את קערת השוקולד הקטנה , לקחה 3 שוקולדים מהקערה הבינונית ושוקולד אחד מהקערה הענקית , אחרי כל-כך הרבה שוקולד קקאוגולדי הרגישה צורך רב במנוחה... היא עלתה במדרגות שנראו לה כמו וופלים של שוקולד רק במימדים עצומים. היא נכנסה לחדר קטנטן ובו היו 3 מיטות שחומות גדולות, כל החדר הדיף ריח של שוקולד . היא נשכבה על המיטה הראשונה - המיטה הייתה גדולה מידי והריחה כמו שוקולד לבן-קקאוגולדי לא רצתה לשכב במיטה כזו ולכן עברה למיטה השנייה , המיטה הזו הייתה פחות גדולה והדיפה ריח של שוקולד אגוזים , קקאוגולדי שמחה אך שוב היא הרגישה כי המיטה הייתה גדולה מידי , לבסוף הגיעה קקאוגולדי למיטה הקטנה. המיטה הזו הדיפה ריח של שוקולד חלב , קקאוגולדי נשכבה במיטה הזו ונרדמה מיד . מה שלא ידעה קקאוגולדי זה שבאותה בקתה חיו 3 דובים . אמא , אבא ודובי קטן . באו הדובים הביתה ומה הם רואים?! "מישהו אכל מהקערה שלי!" זעם אבא . "מישהו אכל גם מהקערה שלי!" אמרה אימא בכעס רב . "מישהו אכל את כל הממתקים שלי!!!" זעק דובי הקטן וכלם ניגשו לרחמו. כשעלו לחדר החלו להתהלך בחדר הגדול... ופתאום נשמעה צעקה... "מישהו שכב על מיטת הוויט-שוקולד שלי!" זעם אבא . "מישהו שכב על מיטת השוקולד-נאטס שלי!" אמרה אימא בכעס רב . "מישהו שוכב במיטה שלי!!!" זעק דובי הקטן וכולם ניגשו לראות במה אכן מדובר . במיטתו של דובי הקטן הם ראו ילדה קטנטנה , זהובת שיער - ישנה . כעבור כמה שעות קקאוגולדי התעוררה ורצתה ללכת , עדיין היה חשוך בחוץ אך פחדה שהאנשים הגרים בבית יחזרו... כשהיא ירדה למטה היא ראתה 3 דובים יושבים על הספות בסלון ומשוחחים . "הנה היא!" צעק דובי הקטן ואבא דוב קם ממקומו וניגש לדבר עם קקאוגולדי הקטנה . קקאוגולדי פחדה , אך הבינה כי מה שעשתה היה דבר לא מוסרי ולכן הסבירה את מעשיה במקום לברוח מיידית. אבא דוב הציע לקקאוגולדי להישאר עימם , אך קקאוגולדי דחתה את ההעצה ואמרה כי היא תלך הביתה... "אם כך.." אמר אבא דוב "כנראה שאלך ללוות אותך" הוא חייך . "אין צורך" אמרה קקאוגולדי בהסתייגות , אך אבא דוב התעקש . אבא דוב העלה את קקאו גולדי על גבו ולווה אותה עד פתח ביתה , קקאוגולדי והוריה הודו לאבא דוב רבות ואבא דוב חזר לביתו . למחרת היום , כאשר יצא דובי הקטן מביתו , הוא הבחין בפתח הדלת , סלסלה גדולה , הוא הכניס את הסלסלה הביתה - פתח אותה ובפנים היו מאות שוקולדים מכל הסוגים והטעמים... סוף טוב הכל טוב .

שוקו15

New member
יפה מאוד, אבל השם

נשמע קצת מפחיד....

meital G

New member
וואו, ממש ממש מקסים!

נשארו עוד יומיים ! ! !. תמהרו !
ובינתיים, לכו למאמרים. תתחילו לקרוא את האגדות. האנשים שיבחרו את הזוכים בסופו של דבר יהיה אתם..

עוגונת

New member
שלי, שלי.... ../images/Emo9.gif ...

אני מקווה שזה בסדר שהתפרצתי לכם ככה פתאום.... גיליתי את הפורום לפני מספר ימים, ומאז עסקתי לי במלאכת הקולאז´ השוקולדית הזו (פחות משמין!)..

למעלה