לתחרות השוקולד!!!

את טועה, לדעתי

עדיף סיפורי שוקולד על פני סקס. כל דבר עדיף על סקס, ובטח סיפור מרתק כמו זה. שלום

ליליטל

New member
בעיה שלך!

אף אחד לא מכריח אותך לקרוא דברים שלא קשורים לסקס וזו כן חוויה מהחיים אז אל תבואי עם טענות ואם בכל זאת קראת את לא חייבת להגיב ככה אם סקס זה מה שמעניין אותך תכתבי את דברים על סקס זה לא מה שבראש של כולם 24 שעות ביממה תשמרי את המחשבות שלך לעצמך אם אלו המחשבות. שלום

איילת1974

New member
אני לא חושבת שיש מילים

שיוכלו לתאר את תגובתי על מה שקראתי. חזק ואמץ כל הכבוד, והלוואי ואנשים רבים יפנימו את המסר.

וואו, אהבתי

ודווקא בגלל שהסוף עצוב זה יותר מרגש... איך דבר אחד שאמור לסמל שמחה - למעשה מסמל את הדבר ההפוך לו

tooth fairy

New member
אהבתי!!!!

מאוד אהבתי את הסיפור. כל הזמן הוא הזכיר לי את "המצב" שלנו וואי אתה כותב יפה

הסיפור הזה פורסם גם בעיתון

קראתי היום בעיתון העירוני של בית שמש "תמורה " את הסיפור הזה מילה במילה עם החתימה שלך בסוף הסיפור. סיפור מהמם ומרגש במיוחד היום לאחר הפיגוע בירושלים.

ליאן.

New member
כל הכבוד לדנץ! ../images/Emo45.gif

מי שיוכל לסרוק את האגדה עבורנו, יקבל נשיקה וירטואלית!

אחרי המון זמן מהפרסום אני מגיבה

לא יודעת, משהו בסיפור הזה קצת הרגיז אותי... ההתחלה מקסימה. באמת. אבל מהחלק שהתחלת לספר על שני העמים לא מצא חן בעיניי הסיפור. לא נראה לי מתאים השילוב בין השניים... שוקולד לעניות דעתי מסמל נקיון טוהר שלמות וטוּב. הסיפור- לא. בהצלחה!

דן צ

New member
תגובה לנסיכת האהבה

אכן שוקולד מסמל את הטוהר והשלמות ואכן כך היה בין שני העמים היתה אחווה שלמות וטוהר עד ששני העמים הרסו את השוקולד ובכך הרסו גם את הטוהר והשלמות. אני מסכים שהסוף הוא לא סוף טוב כמו באגדות , אבל כמו בחיים לא הכל נגמר בטוב ומצטער שכך ראיתי את זה ולא יכולתי לתת סוף טוב לסיפור על אף היותי אופטימי לחלוטין.

אוקיי

מסכימה עם מה שאתה אומר, אבל עדיין, זה לא ממש מתחבר לי לעניין האגדה.. לאגדה ככלות הכל יש סוף טוב... כאן, לא בטוח... ואגב, קוראים לי דפנה (דגש בדָפ ולא בנַה)

נעים גם לי!

תמיד נחמד לפגוש אנשים חדשים! משפט לחיים: תשיגי את מי שאת אוהבת אל תאהבי את מי שאת משיגה

דן צ

New member
דרך אגב

המשפט לא סותר את עצמו? "תשיגי את מי שאת אוהבת אל תאהבי את מי שאת משיגה "

ממממממש לא כשחושבים על זה....

זה אומר כאילו (וסליחה מראש שאני אומרת ´כאילו´ זה פשוט יוצא ככה...) שאם את אוהבת מישהי תשיגי אותו ואל תתפשרי. גם אם את משיגה מישהו בקלות, אבל לא אוהבת אותו, זה חבל ולא בסדר. אני לא יודעת בן כמה אתה, אבל לגיל שלי (15 3 חדשים וחמישה ימים) זה מתאים מאוד...

דרך אגב

בן כמה אתה? (אתה ממש לא חייב לענות, סתם התעניינות כללית ואי חשק להסתכל בכרטיס...)

מיטללל

New member
וואו הילד באמת מוכשר ../images/Emo13.gif

אני אפילו אסלח לך שכתבת הכל מודגש. :) <טאי, תשלח לי מסר>

למעלה