לשיפותכם,

אריק!

New member
כמו תמיד, ובמקרה שלך כפליים

נשאלת השאלה האם התוצאות יצליחו להלהיב, אולי ´להדליק´ ולשכנע אותך, או ש: הדעה הקדומה והסקפטיות שלמגינת לבך מצויים בקרבך ינצחו, ואתה תחמיא קלות כדי לאזן ותעבור לפירוט מדוייק של מה ש ´לא קלע´. עד כמה קלעתי ?

guyt7

New member
מתוך 10 הייתי נותן לך...

1000000! זה פשוט מדהים! כמה שזה נכון! אבל שאלונת קטנה, מה זה אומר בקשר לכל הדילמות שיש לי?

guyt7

New member
תראה,

זה נכון לחלק מסויים שבי. לפעמים אני "מתפשר" או שניתן להשפיע עלי די בקלות. אבל יש מקרים שבהם אין שום סיכוי שאני אפעל לפי דברים של אנשים. זה כמו עקרונות שלי, שאני לא מוכן לוותר עליהם ולא משנה מה או מי קשורים אליהם. מבין?

116x

New member
guyt7 שלום

לי זה ניראה כתב - - מלא כוח ובאנרגיה אבל מישום מה אתה לא פורק אותה - אתה לא זורם , יותר מידי שקול ,מחושב, מבוקר ,דבר שבטח בתבטה בהסתגלות שלך בחברה-בורר בקשרך , שומר דיסטנס גבוהה , לוקח זמן לרכוש את אמונך , זה מה שנע לי כרגע בראש ... מה אתה אומר?

guyt7

New member
וואלה!

פשששש אני פשוט בהלם! זה פשוט מדהים! ועוד שאלה קטנה, מה בנוגע לדילמות? יש בזה משהו? אה ועוד משהו, החתימה, מה היא אומרת?

116x

New member
הדילמות הם התוצאה ....

הדילמות הם התוצאה של המחושבות יתר - סה"כ אתה אדם חושב - אבל יותר מידי, נסה לקחת צאנ´ס גם אם אתה לא בטוח 100% , מה כבר יקרה? איך אומרים "תהיה קליל" החתימה לא אומרת לי כלום מישום מה , מישהוא יוכל לאמר לי משהוא בנידון?

Druyanizem

New member
מבין...

אבל לא הגיוני לי... אריק אמר שאתה לא תקבל את הניתוח שלו או שתקבל אותו... אבל תוסיף את ההסתייגויות שלך... ואתה אומר לו כמה שהוא צודק בלי אף הסתייגות...
לפחות בשבילך ההגינות הייתי מצפה להסתייגות

Druyanizem

New member
ועוד משהו...

לפי התגובות שלך. אתה מאוד אוהב לבדוק דברים חדשים...נכון? אתה באת לפה כדי לראות אם גרפולוגיה אכן פועלת. ושראית שכן... אתה מתלהב אני צודק?

אריק!

New member
דארוין, על כוס קפה לרגע אנסה להסבי

ננתק עצמנו לרגע מהמקרה שלו אבל ניקח למשל את הגרפולוגיה: נניח שהוא מתרשם ומתלהב מהגרפולוגיה, או מניתוח מסויים, ומבטא זאת ברוח כזאת, או שהוא נחשף להצעה, יוזמה, חיזור וכל מה שתרצה להעלות בדעתך. בשלב הראשון הוא נותן תחושה שמבחינתו זה ´בסדר´, עמד בציפיות, רעיון/כלי אדיר, מחמיא ליוזמה המקורית וכבר ´מאתמול´ הוא מתכוון להיעזר/לבצע וכל מה שתרצה. לאחר פרק זמן מתברר שלמרות האמור לעיל, התחילו להתגבר אצלו הדילמות, הסתייגויות, חששות והוא התחיל למצוא פגמים כלשהם שמצדיקים המתנה ואי יישום ברוח ההתלהבות הראשונית. למרות התגובה והציפיות שהוא יצר, הוא משום מה לא אימץ זאת כ ´כלי אדיר´, בחורה משגעת, יוזמה לא רגילה, ויש לו הסברים שמשכנעים רק חלקית אותנו, וגם אותו לא ממש. אם נחזור לגרפולוגיה ונבחן אותו לפרק זמן מתמשך יכול להתברר פער בין ההתלהבות הממריצה לפעולה ´בהתחלה´ לבין הדילמות והסקפטיות שמתחילה לכרסם בו, בדמות של בקורת, פרטים, חסרונות - שבעטיים, מנקודת מבטו, חלה הנסיגה. אגב, זה לא נובע אצלו משמרנות.

guyt7

New member
אז ככה...

אריק אתה די צודק. ודארווין, כן התלהבתי מאוד מהניתוח, ואני אוהב (מאוד) לבדוק\לשמוע\להכיר דברים חדשים. 116X אתה צודק, די קשה לי להיות "די קליל", כי אני לא יכול לבצע איזו פעולה בלי לחשוב מה זה ייתן לי, או מה יקרה בעתיד אחרי המקרה הזה. בדיוק בגלל הסיבה הזאת, אף פעם לא נגעתי בסיגריה (אפילו לא שכטה). אני גם תמיד אומר שצריך לחיות את הרגע, אבל אף פעם אני לא מצליח ליישם את זה. על כל מקרה, תודה לכולכם, עזרתם לי!

Druyanizem

New member
דרויאן....

לא דארוין... אין שום קשר לאבי תורת האבולוציה (עם כל הכבוד...). אריק, אחרי ההסבר שלך הבנתי את מה שרצית לומר... ואני משער שאם guyt7 ישאר איתנו בפורום אנחנו עוד נראה את זה.

shonshon5

New member
עריץ יקר.... ../images/Emo8.gif

אני חושב..... נניח אתה בן 17, קונה מסטיק "בזוקה", קורא את העתידות, ושם אומרים לך: "עד גיל 21 תגיע לירח". ואתה, תמים ונאיבי, מלא אמביציה ואדרנלין, מפנטז, הוזה, מתכנן... ו"בזוקה" עולה לדרגת אלוהים, ואז... יומולדת 21... איזה ירח, ואיזה בטיח! כי - בעצם - מה היה לך? נצרים.. שכם.. יריחו.. טול-כרם. פה ושם תפסת איזה חמשוש טוב, איזו אהבה שמנקזת את שארית הנוזלים.. אמא מוטרפת מדאגה, אבא משחק אותה גבר.. ואת הירח אתה רואה במארבים, בתצפית.. והבנזונה - כמה שהוא עגול יותר - ככה החיים שלך בסכנה גדולה יותר.. איזה ירח.. ומאז - אתה ממש לא מאמין יותר. לפחות לא לעתידות של "בזוקה". אבי, יועץ רה"מ למסטיקים.

ליטן א

New member
אבי, אתה גדול

לקחתי את מה שכתבת עכשיו, העתקתי והדבקתי בוורד, עיצבתי לכתב 28 (גדול מאוד), והדפסתי... עכשיו נשאר רק למסגר ולתלות בחדר... יצאת גדול ליטן

guyt7

New member
../images/Emo22.gif

תראה, יש בזה משהו, אבל אני לא מאמין בשטויות כאלה. בוא נגיד אני מאמין במה שההיגיון שלי מאמין שבאמת יכול לקרות, מבין? (אני לא יודע בדיוק איך לכתוב את זה, אבל אני מקווה שהצלחת להבין). אני גם מאמין לאנשים שאני "תופס" מהם. כמעט כל דבר שהם אומרים אז אני לוקח את זה (כמעט) כמובן ואליו. אבל שוב, ברגע שההיגיון אומר לי משהו, אין דבר שיוכל להזיז אותי מהדעה. מבין?

Druyanizem

New member
מצטער לאכזב אותך אבי...

יש לי פרופיל 64... אז הירח היחיד שאני יראה... לא יהייה במארב... זה בטוח.
בכל אופן.... הירח הוא יפה, לא משנה אם הוא מפריע במערבים או לא. וחוץ מזה... אפשר להכניס אותו אותו לכלא... מזה מפריע במארבים ככה?

guyt7

New member
דרויאן!

קודם כל מצטער על קודם :). ודבר שני, אני ישתדל להיכנס מפה מידי פעם לפורום. בכל זאת, זה די מעניין.

beagle

New member
אני קרויה על שם דארוין. כן, כן,

אבי תורת האבולוציה. אני יודעת, זו לא תיאוריה חדישה, או חדשה. היא כבר קצת בלויה, אפילו לא מתאמצים להכחיש אותה יותר מדי, היא פחות שנויה במחלוקת מבעבר. אז מה? אז היא לא מרגשת. היא לא אופנתית. מצד שני, היא נשמה טובה, התיאוריה הזו. שקטה כזו, תחייך לפעמים ותעלם ברקע. תכין לכם תה כשאתם חולים. לא תתפזר לכם כשהאופנה תשתנה. ובדיוק כשנדמה לכם שאתם מכירים אותה טוב - היא תפתיע אתכם. לא משהו המרעיד את אמות הסיפים, סתם, הפתעה קטנה כזו. אולי פרחים. אולי גור כלבים קטן. מותק של תיאוריה. ובאותה הזדמנות - מישהו יודע מה זה "אמות הסיפים"? ולמה מרעידים אותם כל הזמן?

למעלה