לשיפותכם,

ליטן א

New member
דבר ראשון שראיתי בכתב:

הכתב עולה, הכותרת יורדת.. אולי כדאי שלפני זה אני אזכיר שאני בכלל לא קרוב להיות גרפולוג מקצועי, אפילו לא חצי מקצועי.. אני עכשיו מתלמד בתחום..ונמשיך בבדיקה שלי... לגבי העליות והירידות - יכול להיות שגיא מנסה להקרין משהו, אבל ת´כלס הוא משהו שונה לגמרי (אני, למשל, יודע על עצמי, שאם אני רוצה, אני יכול בערך לשלוט על שורה, מקסימום 2 בכתב שלי..) בכל מקרה, צריך, לדעתי, לבדוק ביתר זהירות את הנושא. הדבר הבא ששמתי לב אליו, הוא ה"ג" וה"ב", ועוד מיני אותיות כמו ה"ד" וה"מ" הרגילה...ואפילו לפעמים ה"נ" הרגילה.... הם פשוט נקטעו לפני שסיימו את החלק התחתון שלהן.. בכלל, בהרבה מקרים בכתב הזה ה"מ" נכנסת לתוך אות אחרת, ופשוט לא רואים את הקו השמאלי בכלל.. אולי מדובר בקושי לסיים דברים, רצון להמשיך הלאה בלי לסיים דברים, להשאיר אותם פתוחים.... אבל כל אלה הן רק השערות, והקפדתי שלא לעבור על מה שאריק כבר הספיק לכתוב, בשביל לא "להעתיק".. בכלל, כל הכתב נותן רושם של "מהירות".. כתב קטן כזה, זריז.. למרות שלא ראיתי חיבורים בכלל. אין חיבורים בין אותיות. רעיונות? מישהו?? ודבר אחרון בקטע של הרצון לסיים דברים ולעבור הלאה - פתאום שמתי לב לזה, לא יודע איך "הצלחתי" להתעלם מזה.. השוליים השמאליים מסתיימים במחצית הדף! המשפטים מאוד קצרים, מזכיר לי קצת את המברקים האלה, שכשמקריאים אותם הם נשמעים כאלה נמהרים, למרות ש(מן הסתם) נכתבו בכובד ראש וכן הלאה.. מקווה שהבנתם. חתימות זה לא התחום שלי, ואני לא ממש יודע להסביר בכלל מה הולך אצל הבן-אדם ע"פ החתימה שלו.. (החתימה שלי, לדוגמא, היא קישקוש סביב האות הראשונה של המילה - ל´.. מה זה אומר עליי? התשובות לא אצלי..
) ודבר אחרון חביב, קקזא"ח.. שמתי לב, אצל ה"ב" של גיא, שפעמיים מתוך 9 הוא כתב את החלק העליון של ה"ב" בכלל בצורה קעורה, ולא קמורה.. (שורה 2, לא כולל הכותרת, "במרץ", ובשורה 5, "הכתב"). האמת, שנראה לי שיש פה איזה ניגוד כלשהו בין הצדדים, כמו שהיה ניגוד בין הקער והזוית אצל שירה. הפעם יש איזה "מלחמת קער בקמר".. אני חושב שהקער ניצח, אפילו את ה"קמירות הניצחית" של החלק העליון ב"ב".. מה אתם אומרים? גיא, מעניין אותי לשמוע גם לדעתך. ליטן

guyt7

New member
ליטן!

בקשר לסיומי הדברים, אני ממש לא כזה, אני אחד שאוהב לסיים כל דבר בצורה הטובה ביותר (עבורי) ולהמשיך קדימה. אני לא אוהב אפילו שונא שיש דברים פתוחים, או דברים שנשארים בסימני שאלה. זה דומה לזה שאני לא "קליל" (כמו שאמרו בהודעות למעלה) אני שוקל את הדברים שאני עושה לפני שאני עושה, חושב מה יקרה אם אני אעשה. מבין? ובקשר ללהיות שונה, לא יודע יכול להיות שיש בזה משהו, יכול להיות אני מנסה להיות אחר, אבל לא בשבילי, אלא בשביל לרצות אנשים אחרים (חלק מהאופי שלי).

ליטן א

New member
אז במקרה הזה, צריך לשאול את המומחים

קודם כל, גיא, תודה על מה שכתבת.. אני אנסה לעשות "חיפוש" לדברים האלה בכתב... דבר שני, אני לא יודע אם לשמחתך או לצערך, אבל מה שאני כותב פה לא אמור להיות נכון.. אני כותב את זה (שמת לב שבחלק מהדברים אפילו לא כתבתי מה זה אומר עלייך, אלא סתם איך זה מתבטא בכתב?) בשביל המומחים... בראשם אריק, שמדי פעם מלמד עוד קצת, מעיר ובעיקר מאיר.. בנוסף לאריק כתבתי את זה גם לשאר הגרפולוגים בפורום, כמו עטרה ושייקה.. שוב, כמו שאמרתי קודם, אני לא גרפולוג מקצועי, ואפילו לא קרוב.. לא משהו שאפשר לקרוא לו אפילו חצי גרפולוג.. בסה"כ אדם, שקיבל ניתוח מ3 אנשים, וכל אחד מהאנשים פשוט צדק ב100 אחוז, אז הייתי חייב לדעת מה הקאץ´ פה, וללמוד את הנושא
אז אריק נתן לי טיפים בהתחלה, ואז לקחתי ספר שמלמד גרפולוגיה למתחילים.. ומאז אני עושה את מה שאתה רואה לנגד עיניך..
ליטן

guyt7

New member
עוד משהו בקשר לסיום...

אני אוהב לסיים כמה שיותר מהר דברים אבל על הצד הטוב ביותר (מבחינתי).

למעלה