לשיפוטכם

1337hAx0r

New member
אלון וגיל

תלכו כבר מפה חבורת חולי נפש שכמותכם. תבינו שאתם ילדים מסכנים עם חסכים רגשיים הבונים לעצמם עולם מיסטי ומיסתורי ששייך רק להם,אתם צריכים להבין את זה טוב טוב בשביל שהטיפול הפסיכיאטרי יצליח. מה קורה לנוער של היום אני לא מבין,פעם הילדים הדחויים שלא קיבלו מספיק גירויים מהעולם והחברה שבחוץ ישבו בבית ושיחקו במשחקי פאנטזיה ו D&D בלי לגרום נזק לאף אחד. היום הם רצים עם ספרי כישוף ומאגיה ומנהלים מלחמות חושך\אור עם חייזרים דמיוניים,העצה שלי אליכם היא GET A LIFE יותר טוב מכל טיפול פסיכולוגי.

HUhybrid

New member
חולה עליך, בנאדם! ../images/Emo6.gif

ולדעתך איך גילו את כל ההמצאות הכבירות, שחוללו מהפכות בזו-אחר-זו בקרב התרבות האנושית? גיל.

Dragon Roar

New member
גיל? אתה לא יודע? הוא פשוט שיחק...

ב DND

HUhybrid

New member
חחח../images/Emo6.gif

אז אלון, מה אתה אומר- שאבוא אליך ונרכיב טיל מחלקים של מערכת הסראונד שלו?
או שניתן לכמה חוצנים נחמדים לעשות את העבודה?
גיל.

1337hAx0r

New member
קודם כל

זאת לא מערכת סוראונד. 2.אני מאד אשמח לקבל ביקור מALIENS,רק שחבל שהאלייאנס היחידים שיש כאן הם פועלים רומנים ותאילנדים שיגנבו את המערכת ולא ירכיבו ממנה טיל כמו שהייתם רוצים. ולסיכום החייזרים שלכם באמת תגלית מדעית,תגלית מדעית פסיכולוגית.

HUhybrid

New member
כמובן שהALIENS לא יבקרו אותך...

וכי למה שיבקרו מישהו צר-מוחין, שלא מכבד גם אותם בחזרה? גיל.

HUhybrid

New member
וד"א, מעולם לא נגעתי...

מעולם לא נגעתי ב: -dnd ודומיו -שאר ספרי פנטזיה (אני פשוט לא אוהב את זה!) -סמים -אלכוהול -סיגריות וכיו"ב -תכנים פסיכוטיים לעיונך, בתקווה שתבין סופסוף, או לפחות תנסה להבין אם תוכל, שמצבי הנפשי תקין. גיל.

1337hAx0r

New member
זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד

לא נגעת בכל אלה כי יש לך מספיק מהחייזרים. אגב אתה סובל ממאניה דיפרסיה,אל תכחיש,זה כתוב לך על המצח הוירטואלי.

HUhybrid

New member
וזה כבר הופך אותי לחולה נפש?

לך ללמוד קצת נוירולוגיה ו\או גנטיקה, במקום לסובב את הווליום כל היום. גיל.

Dragon Roar

New member
ואדים: אז למה אמרת לו שאני...

(unicorn) כביכול "איימתי" "שוגד לשטן" "ומכשף"?

1337hAx0r

New member
לא אמרתי לו כלום

לא מכיר אותך. אגב,למה לעזאזל אתה מאמין לאיזה חולה רוח מטורף על פניי?

HUhybrid

New member
"לא יהיה לך אלוהים אחרים על פני"../images/Emo6.gif

אז איפכא מסתברא, שמרשל שכח גם לציין את המגלומניה בשיר "רוחות סכיזופרניות" שכתבתי. ותודה על הפרסום!
ועכשיו בואו נחזור לנושא החלל, שקשור למה שרציתי לדון לגביו ברצינות. גיל.

HUhybrid

New member
Rock on! ../images/Emo6.gif

רק עלי פחות להיסחף עם עצמי, בטרם ואדים יאשים אותי בהתפרצות המאניה שלי, ויפצח בדיון נרחב כאן על האישיות שלי, לא לפני שיגיש תלונה במשטרה... חחחח גיל.

למעלה