לשיפוטכם

ודרך אגב,

חשבתי שתשאר במסגרת הפורום החדש שלך. לפי מיטב הבנתי אני לא מוזמן להצטרף, על פי הכללים שקבעת: "כל הודעה בעלת תוכן בוטה, משמיץ או הנוגד את רוח הקהילה- עשויה להימחק ללא כל שהות, ובמקרים חמורים- המשתמש המדובר עשוי להיחסם ללא כל אזהרה"
 

HUhybrid

New member
מה הקשר?

ידידי, אותם כללים מנוסחים בנוסח כללי דומה ברוב הפורומים ברשת ככולם. אלא אם אתה באמת החלטת מראש להיכנס לפורומים כדי לפתוח במלחמת עולם שלישית, אז אני לא רואה כל בעייה בכך שתסולק. גיל.
 

Dragon Roar

New member
גיל כנס.

זה בהחלט אמיתי. אבל מרשל לא יגיד שזה אמיתי. הוא לא מוכן להודות שהוא טעה. בקשר לTOMW הוא מלקק לכל "איש מדע"
 
ילד, תלמד לקורא את כותרות התמונות

מדובר ב ד ג ם המתאר את ההתרסקות כביכול ברוזוול.
 

HUhybrid

New member
אלון, זו דווקא אילוסטרציה

והסרטון המפורסם עצמו של הנתחיה מעשה הונאה. אבל האירוע אמיתי היה לכל דבר. בדוק את כותרות העיתונים מאז, וכמו כן את מהדורת החדשות שהוגשה בבוקר שאחרי. זה נמצא בארכיונים. השאר טריק ערמומי של הדרג הצבאי כדי לכסות את המאורע. גיל.
 

HUhybrid

New member
אשמח אם תסביר יותר טוב...

את כוונתך. ואני מבקש זאת מתוך כנות ועניין אמיתיים, ולא מתוך ציניות. גיל.
 
אתה מפחד

מהתמוטטות מגדלי הקלפי שבנית. אתה חושש מחשיפת ה"מאמינים" לטיעונים לוגיים. אתה נמנע משימוש בכלים מדעיים ועובדתיים כשהדבר לא משרת אותך. אתה מפחד מהבעת דעות שונות שיכולות לשכנע אחרים. אתה מערב כל הזמן את מושג האמונה ומנסה לעמיד את המושג הזה למבחן - דבר שהוא לחלוטין בלתי רציונלי. אתה מאמין? אשריך. אין לי ויכוח עםאמונתך. אבל כשאתה מנסה להתעמת עם טיעונים המפריכים את דבריך בקלות, אתה נזקק לפתע ל"הוכחות" מתחום החומר, ולא מתחום הרוח. אולם - אז חלים עליך כללים מסוימים שאתה חושש מלפעול על פיהם. בקיצור - עם אמונתך אינני מתווכח כלל. עם השיטות המיסיונריות שלך אני יכול להתווכח, אולם זה יהיה לא יעיל. עם הצגת טיעונים כביכול מצדך, שאינם בגדר אמונה - א ת ה בורח מהתמודדות כנה ואמיתית.
 

HUhybrid

New member
אם כך, מדוע אלברט ידידנו...

נמצא שמה בפורומים, ואפילו נהנה? וראה זה פלא, לא סולק מהקהילה, ואני והשאר אפילו שמחים על פעילותו בה. גם אתה מוזמן. גיל.
 

HUhybrid

New member
ועוד הערה חשובה:

אני טוען בתוקף שאינני מיסיונר, ואינני מתיימר להיות! אולי לא פירשת נכון את הביטוי "הנוגד את רוח הפורום". אין כל קשר בביטוי זה לרוחניות. הכונוה העיקרית בניסוח היא נגד רוח של דיון תרבותי וסובלני. בלי זה, גם פורום של "פיזיקה גרעינית" לא היה שורד. גיל.
 

HUhybrid

New member
תיקון טעות:

הטעות נבעה מכתיבה מהירה שלי. תיקון: ... הכוונה העיקרית בניסוח היא נגד פעולה, שעלולה לפגוע ברוח של דיון תרבותי וסובלני. ... גיל.
 

HUhybrid

New member
עכשיו תתפוס אותי במילה?

זה אפילו לא מעשה-כשל, אלא רק השמטת מילה קריטית ("פעולה") בשל כתיבה מהירה. (ניתן גם להבחין בכך שהקדלתי מהר לפי השיבוש במליה "הכוונה"). אז באמת די לתירוצים המיתממים ולפתגמים המסולפים. ביקשת משהו? הסכמתי. אני רוצה לפתח את הדיון לכיוון המדעי- ואתה דוחה אותי, ואני אפילו מזמין אותך בחפץ לב לקהילה נוספת- ואתה מתעלם מבקשתי כאילו זו קריאה לרצח. יש גבול לעד כמה שגם אני יכול לסבול. אז בוא נתעלם אחד מהשני הדדית ונגמור עניין. כל טוב, סופשבוע נעים ושבת של שלום, גיל.
 

HUhybrid

New member
כמה אירוני-

ואולי ההדרכה אצלי רצתה שאלמד עכשיו שיעור חשוב. כוונתי רצויה, אך מעשי (פעולתי) אינו רצוי. אכן, אולי כדאי שאפסיק לבקר כאן, במקום שבו אינני רצוי. כל טוב ובהצלחה בחקר החלל ובכלל, גיל.
 

1337hAx0r

New member
איזה הדרכה עילגת יש לך

אתה לא רצוי פה? no shit sherlock קוף פרימיטיבי היה כבר מבין את זה. והדרכה גבוהה לא מבינה?
 

meshoamam

New member
יש תקווה!

"אולי כדאי שאפסיק לבקר כאן, במקום שבו אינני רצוי." המשפט ההגיוני היחיד ששמעתי מאחד הפסיכים כאן עד היום... Seek therapy!
 
למעלה