לשיפוטכם

1337hAx0r

New member
חולה נפש זאת הגדרה מאד רחבה

ומכלילה. אבל כן,אתה חולה נפש,לא מאוזן,תקרא לעצמך איך שאתה רוצה. היום סוף שבוע,אני לא רוצה להפריע לשכנים בבית עם "השטויות שלי"(לא כולם מעריכים מוזיקה) ,לא כמוך שמפריע לשכנים בפורומים אחרים עם השטויות שלך.

ומתוך מצב נפשי תקין .....

אתה כותב שירה על סכיזופרניה? אכן - מעניין. http://www.stage.co.il/a/gilweinstein

HUhybrid

New member
כן, אני גם כותב...

על הגות קיומית, אהבה, רומנטיקה, דכאון, בדידות, אכזבה, ועל שאר תכונות אנושיות שיש כאלה שמעדיפים לשייך אותם ל"אחרים", אולי בשל חסך רגשי מודחק אמיתי. גדולים ממני כבר כתבו על סכיזופרניה לפני, והיו צלולי דעת כמים. וחלקם אפילו תרמו לחקר החלל. לתת לך דוגמאות? גיל.

tomw

New member
שאלה

מה העניין עם מערכת הסראונד? מאיפזה הגיע לשרשור הזה? אתם כולכם שכנים או משהו כזה? כי אם כן - למה שלא תיפגשו למטה על הברזלים או משהו, תבנו טיל ממערכת הסראונד של וואדים, תשגרו אותו לניבירו (אם אפשר - שימו את אלון עליו) וככה יהיה שקט גם לשכנים שלכם וגם לנו. תודיעו לי איך הולך.

ניתן למילים של גיל לדבר בשם אומרן

אולי תחשבו שאני מדמיין, אבל הוא עצמו כתב את הדברים (כאן) "בלפנות בוקר של ה- 16.7.03, בשעות הקטנות של הלילה, חלמתי איזה משהו צלול. אני לא זוכר כבר מה, ולפתע התעוררתי מהשינה ללא כל סיבה נראית לעין מבחינה הגיונית (כמו צמא, צורך בהליכה לשירותים, רעש חיצוני, סיוט וכדומה). הרגשתי שוב כיצד אני שוקע בתוך המיטה לאט (השיבה לפיזי) ניסיתי להזיז את הגוף, אבל לא יכלתי. אנשי המדע הספקניים מאוד וקבוצות פסיכולגיות רבות יפטרו את המקרה הזה במה שמכונה "שיתוק שינה", כהפרעה נוירולוגית ותו לא. אני כמובן שולל זאת בשל חוויתו אישיות רבות קודמות, גם מסוגים אחרים, וכן על-כך שלא אובחנה אצלי הפרעה נוירולוגית כלשהי מעולם (לפחות עדיין לא חח ) ואז הרגשתי, כעבור כמה שניות לאחר שהתעוררתי , בנוכחות של הרבה ישויות ו\או חוצנים בחדר. אני לא זוכר אם בשלב זה פקחתי את עיני הפיזיות או לא, אבל אז קרה משהו מאוד מוזר: התחלתי לראות כל מיני פסים וצורות כהות שמתרוצצים באוויר החדר. זה היה מוזר, קשה להסביר. הרושם הכללי היה שלילי עלי. הרשתי פחד רב. פתאום גם חשתי בחוצן או ישות שעמד ממש ליד המיטה, וכנראה נגע בי בגוף. פחדתי להסתובב ולהסתכל. ידעתי בוודאות שיש שם מישהו. ניסיתי להתעלם מהכל, ביקשתי הגנה והדרכה...דימינתי מגיני-דוד ושאני מוקף באור. דרשתי מכל מה שאינו חיובי להסתלק ממני. הכל נפסק לפתע רק אחרי מה שנראה לי כמו 3 דקות בערך. ואז ניסיתי להתעלם ממה שקרה , וחזרתי לישון. " "גורמים שליליים הגיעו אלי בגיל מאוד-מאוד צעיר (לא משנה כרגע איזה) והשתילו בי טפיל, שסולק ממני ממש לאחרונה (לפני כחודש וחצי). זאת לא לפני שערכו מניפולציות שונות במוח שלי (הסיוטים שלי בגיל הילדות היו לא מפלצות מהלכות וכדומה אלא כל מיני צורות צבעוניות זזות שמשמיעות רעשים שונים, זה מה שהפחיד אותי בתור ילד בן 5, אני זוכר זתא היטב. זה נבע מהדברים השונים שעשו לי במוח). כיום אין מה לדאוג, יש עלי שמירה וחצונים טובים ושאר גורמים חיוביים יקרים עושים פה עבודה נהדרת בהתנדבות למען האנושות, ואני מודה על כך ומוסר את תודתי ואהבתי. " אכן - ש י א ה ש פ י ו ת !

1337hAx0r

New member
גיל תספר את זה לפסיכולוג/פסיכיאטר

שלך. אז יאבחנו אותך בוודאות. ברור שאתה לא מקבל את ההסברים של אנשי המדע. הרי ignorance is a bliss ואתה יודע מה נכון או לא. אני מציע לך לראות את הסרט נפלאות התבונה ואז ללכת להתסכל במראה.

למעלה