לשיפוטכם

HUhybrid

New member
לשיפוטכם

צולם מתוך בסיס "אזור 51" בנבאדה. האדם בצילום מאחורי מוצג גופת החוצן הינו מייקל מאקנין. גפות החוצן הנראתי בצילום היא מהשסוג השכיח הנצפה ביות,ר בעיקר בעת אירועי לקיחה\חטיפה. גיל.

HUhybrid

New member
היי מרשל

לא הייתי נוכח בהרצאה. אשמח לקבל עדכונים. גיל.

סיטרא

New member
מזוייף.

לצערם של כל חובבי החייזרים. תמונות מהסוג הנ"ל יש אלפים.

HUhybrid

New member
ובהגדלה:

נו, עכשיו תגידו לי שמישהו ריסס גרפיטי בתוך הפירמידות להנאתו הסכיזופרנית, הא? גיל.

HUhybrid

New member
אתה מוזמן לבוא לבקר שמה

ואז לשאול את עצמך שוב האם מישהו צייר את זה בצבעי פנדה. גיל.

tomw

New member
אם נפעיל את ההיגיון שניה...

אם אנשים משתמשים היום בפוטושופ כדי לזייף תמונות חיזרים, זה די הגיוני שמצרים השתמשו לפני אלפיים שנה בפוטושופ שלהם - האזמל - כדי לצייר כל מיני יצורים דמיוניים. אולי הם בכלל רצו לעבוד על הדורות הבאים... (אגב, אני לא אומר שכל תמונות החזירים מזויפות. אין לי כלים לשפוט. אבל אני מניח שאם אנשים מזייפים תמונות של ג'ורג' בוש ועוסאמה בן לאדן בפוזות הומוסקסואליות ביחד - אנשים גם מזייפים תמונות חיזרים)

HUhybrid

New member
היגיון מעוות

1. להתחיל לנסות לתרץ את העניין ע"י השוואה עם התרבות המערבית הפוסט-מודרנית והתרבות העתיקה. 2. להתעלם מהדמיון הרב במראהו של היצור ("האפור") שבין שתי התמונות. 3. לחשוב שבמקום כה מקודש בשבילם אותם תושבים קדומים היו סתם מציירים להנאתם את כל מה שעלה בדמיונם הפרוע. 4. בהקשר מסויים לסעיף 1, זה גם מעוות להתחיל לנסות לתרץ את העניין בהקשרים לא ענייניים בכלל כמו הומוסקסואליות, אלא אם כוונת המשורר (טום) לפוזות המעניינות שבהן נמצאים אותם מצרים מיוזעים. בקיצור- הדחקה מעוותת. יומטוב, גיל.

manew

New member
ד"א

כל מה שאנחנו יודעים על התרבות העתיקה הינו השארות ומי אמר שהתרבות שלהם לא היתה דומה לשלנו? ואולי יותר קיצונית משלנו בנושאים כאלה? כנ"ל לגבי הנקודה השלישית אין שום הוכחה חד משמעית שזה מקום קדוש שים לב שכל דבר שנשאר מאותם תקופות ישר חושבים שזה קדוש או שייך למישהו חשוב (האבנים הענקיות בצורה של "ח", המבנים שנמצאו בירושלים, הציורים על הקירות שנעשו בידי מכשפי השבט ועוד) זה נובע מהניסיון של מי שמוצא ממצאים ארכואולוגיים להראות כמה הדברים שהוא מצא חשוב כדי שיהיה לו תקציב להמשיך בחקירות ועוד נקודה אחת אם שניהם זויפו בעזרת מחשב אין סיבה שלא יהיה דימיון ביניהם בקשר לאפשרות של הזיוף שים לב שבדיוק איפה שמתחיל החייזר יש שינוי משמעותי בצבע של הרקע וזה יכול להיות תופעת לוואי של מישהו שלא השקיע מספיק במה שהוא עשה על המחשב חיים

HUhybrid

New member
אין לי כוונה להתווכח לגבי האותנטיות

פשוט לך לבדוק בעצמך את המקום במו-עיניך, או שאתה מעדיף להמשיך לשבת במשרד\בחדר הממוזג שלך ולהתכחש לאמת, השוללת את האשליה האגוצנטרית שלך. גיל.

אתה בדקת במו עיניך? היית במצרים?

רק לידיעתך, חלק גדול ממה שאתה מסתמך עליו כדברי אלוהים _חוצנים?) חיים - כמו אריך פון דניקן - רחוק מ א ו ד מהאמת. אני סיירתי במקסיקו וגוואטמלה, באתרי מאיה שונים ורבים, במשך חודשים. הקשר בין רוב טענותיו של האדון הנכבד למציאות הוא במקרה ה טוב מקרי בלבד. במקרים אחרים הוא פשוט משקר ביודעין.

HUhybrid

New member
וכי הזכרתי עכשיו את דניקן?

חוצמזה, אני לא זה ששם את המוטו "לראות כדי להאמין" כנר לרגליו (ע"ע המדן האנושי האגוצנטרי בחלקו). אז למה שלא תלך לראות ולבדוק בעצמך? לתת לך את שם הפירמידה? גיל.

HUhybrid

New member
שמה הוא "סאקווארה"

Saqqara. אם אולי נותרה בך פתיחות-מה לחקור דברים חדשים מבחינתך, אתה מוזמן להסתקרן מעט בדף הבא: http://www.crystalinks.com/egyptian.html וזה רק קצה הקרחון, הקורטוב. כוכב הבית שלנו מספר לנו על דברים מעניינים מאוד של ביקורי תבונות על כדוה"א מהחלל, שרבים מעדיפים להדחיק ולתרץ בתור גורמים פסיכולוגיים-חברתיים אלו ואחרים. ייתכן שזה בגלל האגוצנטריות שלהם, האומרת להם כי לא ייתכן שאלברט איינשטיין יותר טוב מהם!. גיל.

למעלה