אכן, הכנתי איתה מופלטות וניסיתי אף לעזור לה עם הפיצול, אך ללא הועיל יוחזר גדי ביטון לאלתר
א איליטה New member 27/4/06 #59 אכן, הכנתי איתה מופלטות וניסיתי אף לעזור לה עם הפיצול, אך ללא הועיל יוחזר גדי ביטון לאלתר
ד דר ליכטיג ברזוהר New member 27/4/06 #60 פתרון התעלומה - נוסחא מתמטית חדשנית שפיתח דרור, בעלה של הד"ר: http://www.actvoip.com/ שימו לב לכתוב מתחת ללוגו לילה טוב, אילת
פתרון התעלומה - נוסחא מתמטית חדשנית שפיתח דרור, בעלה של הד"ר: http://www.actvoip.com/ שימו לב לכתוב מתחת ללוגו לילה טוב, אילת
פ פרפר צהוב20 New member 27/4/06 #62 ../images/Emo204.gif... ../images/Emo6.gif + ../images/Emo6.gif + ../images/Emo6.gif
פ פרפר צהוב20 New member 27/4/06 #52 ../images/Emo204.gif את/ה אוסף/ת תגובות...../images/Emo12.gif לא כדאי שתעבור/י לבולים אוסף בולים זה דבר חינוכי.....
../images/Emo204.gif את/ה אוסף/ת תגובות...../images/Emo12.gif לא כדאי שתעבור/י לבולים אוסף בולים זה דבר חינוכי.....
ר רקדן שמשתדל New member 27/4/06 #66 ../images/Emo39.gifלרקוד עם כוכבים גולשים ורוקדים יקרים ! " אז מה היה לנו עד עכשיו ומה יוצא לנו מזה ? אבקש שמשהוא אוביקטיבי היודע לכתוב יסכם את מכלול התגובות שהתקבלו עד עכשיו בנושא " רוקדים עם כוכבים " תודה מראש.
../images/Emo39.gifלרקוד עם כוכבים גולשים ורוקדים יקרים ! " אז מה היה לנו עד עכשיו ומה יוצא לנו מזה ? אבקש שמשהוא אוביקטיבי היודע לכתוב יסכם את מכלול התגובות שהתקבלו עד עכשיו בנושא " רוקדים עם כוכבים " תודה מראש.
ש שרק2 היחיד New member 27/4/06 #68 הממ... נראה לי הוא רוצה לשבור שיא בתגובות לשרשור... אז הנה סיכום: חצי אהבו, חצי לא..
א אילת בוקאי New member 28/4/06 #70 לדעתי כעת מספר התגובות... הוא באמת מספר יפה - ורצוי שלא נוסיף אף הודעה כדי לא לקלקל לו את המספר. {ואם בינתיים נוספו תגובות ולא מבינים במה מדובר...אז אני עניתי לתגובה מס' 68...}
לדעתי כעת מספר התגובות... הוא באמת מספר יפה - ורצוי שלא נוסיף אף הודעה כדי לא לקלקל לו את המספר. {ואם בינתיים נוספו תגובות ולא מבינים במה מדובר...אז אני עניתי לתגובה מס' 68...}
ש שושנה כהן של הצאט New member 28/4/06 #72 רקדן משתדל אם אתה רוצה סיכום אז הנה הסיכום שלי בשלוש מילים " כל המוסיף גורע"
פ פרפר צהוב20 New member 28/4/06 #73 ../images/Emo204.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif..זה אתה. .. שקילקלת לאילת את המספר