דווקא לדעתי היה יחסית מוצלח.
נכון צפוף. הרעש היה, יחסית, פחות מכרגיל, לפחות בחלק של הזמרים כאשר הסאונד עבד. אני חושב שיפה ומן הראוי גם לפרגן לזמרים מדי פעם כדי שיראו מה איך אנחנו נהנים ממעשיהם. מגיע להם לראות אותנו ומגיע לנו לראות אותם. גם לי יש צער מסויים על כיוון ה"תנועה" של ריקודי העם אך לא זה המקום. החלק של המעגלים היה רצוף פיקשושים בשילוב בין הליווי לשירה, הפקשושים התקבלו בהבנה (גדי גם אמר שזה עשוי-עלול לקרות). בקטע של הזוגות היה שילוב הרבה יותר טוב והערב זרם. צפיפות היתה גדולה מדי, אך זו הרי הכוונה - כמה שיותר אנשים דחוסים ביחד. ופרט אחד יותר לעומק כי זה חשוב: מי שהיה בערב לבטח נהנה מאד משירתה של רוחמה רז גם בשיר "חלומות". רוחמה שרה אותו נפלא עם המון רגש,ללא קשר לזכות הראשונים שלה. גם הביצוע של אייל גולן מאד יפה, אלא מה, אייל רצה קצת לנוח בין בית לבית וכך הוסיף לו המעבד המוסיקאלי 4 פעמות של נגינה שאינה שייכת ללחן. גדי לא הוציא פעמות אלה כאשר חיבר את הריקוד וכך יצע שרוחמה כבר התחילה את הבית השני ואנחנו רצינו עוד להסתובב שני סיבובים במקום להתחיל להכנס פנימה בתחילת הריקוד. זו שוב הוכחה לכך שריקוד יש לחבר על הלחן בלבד ולא על העיבוד המוסיקלי, אבל מה לעשות, אני אומר זאת כבר שנים, אבל מדבר לקירות... היה גם עוד קטע מביך, איני זוכר באיזה ריקוד, שהזמר רצה לשיר בית שלישי, אך הרוקדים קבעו עובדה ונתקעו במקום. הוא הבין את ה"רמז הגס" והפסיק את השיר - חבל. היתה גם הזדמנות נחמדה לכולנו לשמוע את השיר המלא בריקוד "פרח באביב". חבל שלא משמיעים אותו תמיד, אפשר לרקוד ריקוד טוב גם 3 פעמים ולא יקרה כלום.