לרקוד עם כוכבים

orit muki

New member
ל שרק2 היחיד

שלום, ברצוני להבהיר, אני לא מזלזלת בכיסו של אף אדם, התנצלות למי שנפגע, לא אפרט את משכורתי, (אך מתעלת את כספי גם באימוץ משפחה, חשוב לציין את רגישותי בנושא) אך אתמול התגובות הספציפיות ששמעתי, אמנם בודדות התלבשו בדיוק על המתלוננים הסידרתיים, כאלה שהם אנטי גדי ובאים... אני בטוחה שמי שקשה לו לשלם על הרקדה רגילה ויודע שלא יהנה לא יבוא לאירוע שכזה. גם בהרקדה רגילה לא תמיד נהנים, ויש הרקדות רגילות שאף מוצלחות יותר. אני מכירה המון אנשים שיעידו ששאלתי אותם לדעתם, היו שהרימו גבה, ללא תגובה, היו שהעדיפו הרקדה רגילה, אבל באמת עם יד על הלב, הרוב המכריע נהנה, נהנה בעצם משילוב האמנים, מכך שיש שוני, נכון בתקופה האחרונה היו הרקדות שונות, אז אני בחרתי ללכת לכל ההרקדות השונות מתוך סקרנות, למרות שאוהבת את החוגים הקבועים... והיה לי כיף. בסה"כ זה חוג שבאים לרקוד, לשים את דאגות היומיום בצד... אני מרגישה חדשה ביום שאחרי... שומעת בעבודה את "מתגעגע" "מילים יפות מאלה" וממש עובר היום בכיף.

אם שמעת תגובות "בודדות" והם של

"מתלוננים" כדברייך - על פי סטטיסטיקה פשוטה הם מייצגים הרבה יותר... לא ציינת ש"שמעת" תגובות טובות... ויש.. אני יודע.. אני ציינתי אחת שאני שמעתי. עם היד על הלב שלך - אולי, על הלב שלי.. אני טוען שעפ"י התרשמותי הרוב לא נהנה... לגבי היום שאחרי.. זה תקף לגבי כל הרקדה רגילה...לאו דווקא לגבי הרקדה שונה. וחוץ מזה... מה רצית? שלא יתלוננו? זה לא תורם לרווחת הרוקדים...התלונות, כמו גם הפרגונים, הם משוב חשוב למרקיד. תמשיכי להנות בהרקדות... {אגב.. מתי רוקדים יחדיו?}

orit muki

New member
לשרק 2

אני בעד ביקורת בונה! נשבעת שאם יש לי ביקורת, הערה, רעיון, או צורך לשתף צד שני, במקרה זה את המרקיד, אני ניגשת ובוחרת בדרך מנומסת להעיר. מציינת אם זו דעתי האישית, או שיש לי שותפים, ומוסיפה "לשיקולך" זה תמיד מתקבל, מה יעשו עם זה? לשיקול דעתם. רוקדת לא רק אצל גדי!, גם אצל שמעון שוכר ב"עוגן" הרקדה מוצלחת ביותר!!! רוקדת לאחרונה גם אצל ירון כרמל- שהרפרטואר שלו... סוף הדרך, כל הזמן ריקודים יפים, למרות שיש תחושה שלא ישארו ריקודים יפים לסוף הערב הוא מצליח לעניין עד הסוף בשילוב חדש וישן-

orit muki

New member
לשרק 2

תודה, אזכור את הצעתך, לעת עתה עם בן זוג וטוב לנו...

gil1603

New member
|../images/Emo46.gifגם לדעתי אים צורך לקחת יותר

עם כל הכבוד לגדי ביטון ולכוכבים המופיעים, לי זה תמיד הפריע! אני באה לרקוד נטו!! ואם אני יודעת שיש הופעה של אומן אורח, אני לא מגיעה! אז גם להגיע מבלי שאמרו לך מראש וגם להוסיף 10 שקלים??? צר לי לא מקובל!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחח אבל בחיי שיש משו בדבריו\יה........ אותי לא תראו בכל החגיגות האלו לא רק בגלל התוספת של ה10 שח' אני באה לרקוד נטו, ושונאת שהופכים לי את ההרקדה למיש-מש שבין היתר גם רוקדים בה..

../images/Emo24.gif מקווה להגיע מחר לאונ'

וחוצמזה למה לא באת לספורטק בשבת? <וכאן נפסיק לפני שירון יכתוב לנו שהודעה זו מקומה במסרים אישיים.......
> ירון,בהזדמנות זו
.........

היום, בפעם הראשונה

גדי ביטון יגיע להרקיד במעלה אדומים ולא בתור אורח, (יחד עם ירון - למרות שירון רק ישב). אגב, רק היום הוא קם משבעה והוא בכ"ז מתכוון להגיע אלינו. כל הכבוד לו ואני מצדיעה לו על נאמנותו והאיכפתיות שלו לרוקדים. חזק ואמץ ירון.

לרקוד עם כוכבים

רוקדים אשר רקדו בבית דני"עם הכוכבים " מתבקשים לרשום את חויותיהם מהערב שעבר עליהם.

בבקשה....חוויות:

באתי, היה מפוצץ, לא היה ניתן כמעט להכניס רגל, רעש... סאונד לא טוב, ולחשוב שעוד תיכננתי לא להגיע מראש, אך בעקבות לחץ מסיבי שלי ידידה בכל זאת הגעתי ושילמתי 35 ש"ח.... בעסה... בקיצור - בקושי רקדתי... ולא נהניתי. דיווחים דומים שמעתי גם מאנשים אחרים,ואפילו ראיתי רוקדת אחת יוצאת בזעם מהבניין בטענה שזה קטסטרופה.. אך מרוקדת אחת שמעתי דווקא שהיא "לא ירדה מהרחבה"....כלומר נהנתה.. בקיצור - אני אישית לא מגיע להרקדות עם הופעות.. אהה.. בקשר להופעה, הופיעו מספר זמרים בשירי ריקודי עם, כל שיר זמר אחר, בסבב... מבחינת התיאום בין הזמר לחיתוכי השיר היה בסדר יחסית... באמת התאמצו לדאוג שזה יהיה בסדר, אבל הסאונד היה לא טוב ביחוד בקצוות האולם..שם היה בס חריג ו hummm מציק. ריקודי מעגלים נמשכו כמעט עד 11 וחצי...אח"כ זוגות, ושוב מעגלים.. ובשלב הזה כבר פרשתי.

mamush5555

New member
שעור בחשבון../images/Emo140.gif

אני לא יודע איך הגעתם רק לתוספת של 10 שקלים. עם הבונוס בכרטיסיה זה יוצא יותר. נ ב גם הרוקדים בגלגליות נפגעים כי המתקדמים הגיעו לשם והיה צפןף ןגם השיעור היה קצר מהרגיל חבל שכך. אבל כבר שמתי לב שיש תופעת עדר וקשה לעצור את תהליך הביזניס שעובר על כל הנושא שנקרא ריקודי עם. המרקידים הפכו לקבלני הופעות ונסיעות

אתה מדבר על ההרקדה אתמול בבית דני

? ראיתי רק רוקד אחד בגלגיליות.. ועל איזה שיעור אתה מדבר? לא מובן לי...

mamush5555

New member
אתמול בבית דני

אתמול באולם הגלגליות התקיים חוג מתחילים,שהפך למעורב עם מתקדמים בגלל שהיה צריך לכוון את הסאונד.וכל זאת על חשבון הרוקדים המתחילם,כי ברור שהכוכבים.... שהיו שם לא יטריחו ויבואו יותר מוקדאת עצמם בשביל 2 שירים. על כל פנים שאני יצאתי משם כבר היו קרוב לחמישים אז שרק אני לא יודע איפה אתה היית,איפה שאני הייתי היה יותר מאחד.

למעלה