לרקוד עם כוכבים

לרקוד עם כוכבים

היום מתקימת בבית דני הרקדה חגיגית "לרקוד עם כוכבים " מחיר כניסה: במקום 25 ש.ח. 35 ש.ח. יום שלישי הוא יום הריקוד שלי . לכן הייתי מבקש להשאיר לי את ההחלטה אם אני רוצה להוסיף 10 ש.ח. כדי " לרקוד עם כוכבים" .

תשובה לאילת בוקאי

ראיתי שאת גרה בחוץ לארץ. כיוון שההרקדה מתחילה בבית דני בשעה 20:00 אם תקחי את המטוס הראשון עדיין תספיקי להגיע בזמן להרקדה. אשמח אם תהיי בת הזוג שלי בריקודי זוגות בלבד. חד פעמי. מחיר הכניסה לבית דני עלי. להתראות

אליק 31

New member
אילת, איני יודע מי הזמין אותך, רקדן

שמשתדל, או רקדן שמשתדל. אני בדילמה.

../images/Emo204.gif אליק, קבל תיקון...

לא ברור מי הזמין/ה את אילה... אישיות א' כתב כ
ואילו אישיות ב' כתבה כ
..... חשוד מאוווד..... אמר גשש בלב...

זה בסדר, אני רוקדת גם עם בנות...

ובעיקר אני אוהבת לקבע לרקוד אם כאלה שפתחו כרטיס בתפוז לפני חמש דקות. אז גם הגברת editgafach מוזמנת.... מכיון שהמשתדל/ת הדגיש/ה את חד פעמיותה של ההזמנה להערב, הרי אין בעיה.

לא יודעת לאיזה ../images/Emo160.gif אתה מתכוון...

אבל אין סיכוי שאגיע אפילו לסבב האחרון... כל הכבוד על הלארג'יות - לא מוכן לשים עוד 10 ש"ח עבור הכוכבים(ואיני חלילה מזלזלת בערכם של 10 ש"ח, כפי שחשדו בי כאן), אבל מוכן לשלם עלי 35!

בדיחה...../images/Emo6.gif

אדם א': תגיד, אתה סובל מפיצול אישיות? אדם ב': לא, אני דווקא נהנה מזה. תבלו!!!

editgafach

New member
הרקדה בבית דני

קראתי בעיון את הודעתך על העלאת המחיר בבית דני בעשרה ש"ח לערב רוקדים עם כוכבים. למרות הציניות של אילת בוקאי אני חושבת שאתה צודק. נראה לי שאילת בוקאי שגרה בחו"ל מרויחה משכורת בדולרים או בסטרלינג לכןלה 10 ש"ח לערב לא מזיז.

orit muki

New member
לרקוד עם כוכבים...

היינו... למרות שידענו למה לצפות (לא הרקדה רגילה, ולא אותה כמות אנשים כי אם יותר) ונהנינו מאד. כאחת שרוקדת פעמיים בשבוע, נחמד לי לבוא לאירוע שהוא שונה בתוכן ולא עוד הרקדה רגילה, נכון בהתחלה היתה תקלה בציוד ובעיית שמע שתוקנה במהרה. לזכותו של גדי יאמר שהוא כל כך משתדל להעשיר, להיות שונה, לגוון ולהשקיע? נכון שלא תמיד יהיה לשביעות רצונם של הכלל. הכי הורג אותי, תגובות של אנשים שרוצים רק לרקוד בהרקדה רגילה, אתם יודעים שהולך להיות ערב שונה, שמן הסתם לא לטעמכם.. למה לבוא ולבכות? יש כל כך הרבה חוגים? אז תוותרו שבוע... או שאנשים סופרים עוד 10 שקלים, באמת רוצים הכל ובחינם? תלמדו להגיד גם מילה טובה או לפחות להעריך את מה שטורחים ומכינים לכבודכם. גדי תתחזק ותשאב כוחות מכל אלה שהיו, מחאו כפיים, רקדו ושמחו מכל הלב. אורית.

גבירתי היקרה.... רוב האנשים לא

ידעו שזו הרקדה שונה... {אני כן כי קראתי בפורום}... כמו כן - רבים הופתעו בכניסה מהמחיר ואפילו בעלי מנוי נאלצו לשלם... לגבי "ההרקדה השונה" שאת מדברת עליה.. בחודשיים האחרונים נעשו הרבה "הרקדות שונות", ויש כאלה שלא אוהבים את זה.. {למעשה רוב האנשים שאני דיברתי עימם לא אהבו את זה..}. את נהנית? יופי לך - הרבה אחרים לא - וזכותם לומר זאת..בייחוד אלו שלא היו מודעים להרקדה המיוחדת. לגבי ה 10 שקלים - לא יודע כמה את מרוויחה בחודש, אך יש אנשים שזה קריטי עבורם. יש אנשים מובטלים שרוקדים כי זה הכייף הכמעט היחיד שיש להם... אז כן.. בהחלט סופרים 10 שקלים... לגבי יכולת הארגון של גדי ביטון - על כך אין עוררין, אבל הפעם זה לא "דפק"... נקודה... קורה, למרות מאמציו הכנים, אני לא נהניתי..

למעלה