לרקדניות בנות 4

AyeleDance

New member
ומבלי להשתחצן

אני מסכימה עם בראנדון. לא מאמינה שאת חזון אחרית הימים של פרוק תיבת נח ניתן ליישם, או אם יש צורך בכך. הרקדניות הטובות שאתה מחפש הן כנראה חלק מזוג שנמצא יחד מבלי להתפשר :) אילת

אין כמו הסכמה המבוססת על ההגיון

מאידך חולק אני על דבריך באשר לאותה פשרה הנוגעת לבת הזוג ה"נורמלית" כהגדרתך, ובהקשר זה אוכל לציין נקודות מספר. ראשית, פשרה אינה מילה גסה, שכן חיינו עטויים בפשרות לא מעט ולא רק בנושא בחירת בת הזוג בריקודי עם. הנ"ל נכון לתחומי חיים רבים כמו תעסוקה, בחירת בת זוג לחיים, משפחה, תחביבים, רכב ועוד ועוד. יחד עם זאת, איני חסיד של פשרה בבחירת בת הזוג לריקודי עם, גם ישיבה של חמש פעמים בטריבונות לא תהיה טראומטית עבורי על מנת שאתפשר בנושא זה. גם אם אגלה אחרי תקופה מסויימת כי בת הזוג אינה עונה למשאלות ליבי ולגחמותי לא אהסס לפרק את החבילה ולשוב לחפש ולתור אחרי זו המתאימה. מסתבר שהסבלנות במקרה זה בהחלט משתלמת מכיוון שמדובר בתחביב שמטרתו הנאה צרופה וב"קשר" ארוך טווח שאת פירותיו קוטפים לאורך זמן. יכול אני להעיד מנסיוני כי כאלה הן בנות הזוג שלי בריקודים ועל כך אני בהחלט אסיר תודה ומודה להן.

איתן ידידי - אל תהיה גיבור על חלשים

השבע לא יודע מה מרגיש הרעב. והמבין יבין. אגב אני מאוד מאוד מבינה לליבו של בראנדון, אם כי אני תוהה מדוע הוא "תמיד" נשאר ללא בת הזוג המ-ת-א-י-מ-ה. הרי לכם הגברים פשוט וקל ל"השיג" את שאנו הנשים מנסות ולא תמיד בהצלחה - בדם יזע ודמעות.

שוגי המקסימה

צר לי על שאת מרגישה חלשה ויתר על כן על שאת רואה אותי כגיבור. אין בכוונתי לפגוע באיש ובוודאי שלא לדרוך על יבלותיו. כל שכתבתי הוא במסגרת האני מאמין שלי, לאורו אני פועל ולמיטב הבנתי גם במבחן התוצאה הוא עומד. אם באמת ובתמים את מאמינה כי לנו הגברים קל יותר להשיג את מבוקשנו ככל שהדברים נוגעים לבת זוג, הרי שטעות בידך משום שהמשימה קשה גם על הצד השני, בפרט אם מבקש הגבר למצוא בת זוג כלבבו על פי המפרט הטכני הדמיוני שלו. אין הוכחה טובה יותר לכך מדבריו של ברנדון. אז הרי לך חומר למחשבה.

ברנדון, אחלוק איתך קצת מנסיוני...

אני רוקדת "קצת" יותר מ- 4 שנים ותמיד רקדתי גם זוגות. לאורך השנים היו לי בני זוג מפרגנים שבסיועם האדיב והסבלני התקדמתי והשתפרתי, ועל כך, נתונה להם
תי והערכתי הרבה.
קרה, בהסטורית הריקודים שלי שרקדתי עם בני זוג טובים יותר וטובים פחות, אך דבר אחד למדתי: יופיו של ריקוד הזוגות עומד על שני בני הזוג ופירגון הדדי לבן/בת הזוג משפר את "הביצועים" של שניהם כאחד. הריקוד שלנו פשוט נראה טוב יותר כאשר טוב ונחמד לנו ביחד. יתכן ואם תפרגן לבת זוגך, אז גם אם היא לא "the best of the best", היא תהפוך לכזו, לפחות בעיניך, במשך הזמן. ובריקודים, ממש כמו בחיי הזוגיות, אנו יודעים שעם הזמן מתקיים תהליך של למידה הדדית, כ"א מבני הזוג מכיר את השני ואז די במבט מרומז כדי להבין זה את זו וזו את זה
- זהו יתרונם הגדול של הזוגות הקבועים - הם פשוט כבר עברו את "כור ההיתוך" הזוגי המשותף שלהם. זה - ולא ההתפשרות הוא המאפשר להם להמשיך ולרקוד יחד - וליהנות מהריקוד המשותף. אבל כל הנ"ל יימנע ממך אם לא תאמץ לך בת זוג לאותו "כור היתוך" זוגי, וחבל - אתה תהיה היחיד שיפגע מכך...

rak dan

New member
מה לומר על מנת שתביני אותי נכון ?

פרפרולה ! (הכינוי הזה מתוך חיבה) סוף כל סוף נחשפת ונתת מעט מעצמך, עד עכשיו ריפרופים קלילים של פרפר, מסתבר שיש לך בהחלט מה לומר, אשה אל תהיה כל כך קשה. שבוע טוב !

רק-דן - על מנת שאבין אותך נכון...

פשוט דבר עיברית, פשוטה, ברורה ומה....
.... חיפוש קצר בפורום יעלה שלא פעם ולא פעמיים הבעתי את דעתי המלאה, הכנה והאישית. גם מה שנראה לך כ"...ריפרופים קלילים של פרפר...", אילמלא "חיפשת אותי", היית מצא בהם יותר ממראית העין...
נכון, המסרים הם, בד"כ, קצרים, אבל זה משום שהפורום, מטיבעו, פשוט לא נועד להרצאות ארוכות, שלא לעייף את הקוראים.
ואגב, ברגע שגם אתה "...נחשפת ונתת מעט מעצמך..." קיבלת תגובות אוהדות ומפרגנות... אז, כמו שאורי אומר... רק ב...
ואגב, מי שמכיר אותי יודע שאני ממש, אבל ממש לא קשה...

משהא

New member
פרפר-אורי לא רק אומר גם מסכים לכל

מה שכתבת. ואוסיף..... קשר טוב, הבנת הזולת פירגון והנאה בין בני הזוג בריקודים (ובכלל) שקול יותר מכל מרכיב אחר. אנו לא נמצאים בתחרות ולא מקבלים ציונים או פרסים. אז טעינו בצעדי ריקד, אז לא עשינו טוב סיבוב לחץ, אז לא ידענו ריקוד זה או אחר. הכל אפשר לתקן. רק קצת רצון ומאמץ נוסף. אבל אם אין דבק, שמחת חיים והרגשה טובה ביחד זה מעיב על הכל. וכשזה קיים הכל זורם. רכשתי חברות לא מעטות בשנים שאני רוקד ולא כולם רקדניות ברמה גבוהה. לעתים כשבת זוגי נעדרת אני רוקד גם עם רקדניות פחות מנוסות ומרגיש מצוין. אני גם מנצל מעמדים כאלו בכדי לשפר יכולות וללמדן, שזו מצוה בפני עצמה. לפני שש שנים התידדתי בגלי הדר עם בחורה שאהבה מאד לרקוד אך לא נקלטה בחברה ולא הצליחה להתמסד עם בן זוג. "אימצתי אותה" וששה חדשים באתי להרקדה ביום שאיני רוקד רק על מנת ללמד אותה ריקודי זוגות. מאד נהניתי והרגשתי עד כמה אפשר לגרום לאדם שהיה עצוב וקיבל שמחת חיים וכח חדש. אין בדברי סטירה לכך שכל אחד מאיתנו שואף לבת/בן זוג שנוסף על כל אלו! ידע את מירב הריקודים ובעל יכולת לבטא את עצמו ברחבת הריקודים. וכל המרבה הרי זה משובח. ריקודים שמחים אורי גבעוני

ylamm

New member
כל-הכבוד פרפר צהוב, הכנסת

ממש מילים לפי. גם אני רוקדת "קצת" יותר מ 4 שנים, ותמיד היו לי בני זוג. אך ההנאה הגדולה ביותר לא הייתה עם הרקדן הטוב ביותר, היפה, והיהיר. ההנאה הגדולה היתה תמיד עם האדם הנחמד, שנוצרה עמו כימייה גם אם זה לא היה לפי סטנדרטים גבוהים של בי"ס גבוה למחול. כמו שאמרת - המבט המרומז, כור ההיתוך, הלמידה המשותפת - אלה יסודות ההנאה, ואכן, תמיד היו רואים עליי ועל בני זוגי כמה אנחנו נהנים. ומי שיושב או יושבת בצד ומחכה למושלם או למושלמת, נדיר ביותר שזה יקרה מייד. ומי שזה קורה לו מייד, לא תמיד בן-זוג יכול להתמיד, או שהיום לא מתאים לשניכם, או המרחק לא מתאים, תמיד יהיה משהו שלא מתאים. כמובן שמי שמצא את כל המעלות בבת זוג אחת ובמקום אחד - כיף לו. אך תמיד חשוב לתת צ'אנס לדברים שעל פני השטח לא נראים מושלמים.

No name for now

New member
בשם כל הנשים ביקום

אני מתנצלת על כך שאנחנו לא עומדות בסטנדרטים שלך בחייך! אתה כזה מסכן? גם כל אישה יכולה לבוא בטענות כאלה: זה לא יודע את הריקודים הישנים, זה לא יודע את הריקודים החדשים, זה לא משתמש בדיאודורנט, ההוא ממזמז, וכו' וכו' לא טוב? תמשיך לחפש

בראנדון לפעמים כשרוקדים עם בת/בן

זוג חדשה/חדש מתרגשים ומתבלבלים, אני הייתי מציעה לך לא לפסול כל כך מהר , כדי לנסות עוד פעם לא תמיד ההתאמה היא מהפעם הראשונה. על כל פנים אני הייתי מעדיפה לרקוד עם בן זוג קצת פחות טוב ולא לשבת בצד ולהתעצבן

אבישג10

New member
תגובה לבראנדון

אני רוקדת הרבה יותר מ-4 שנים במצטבר, עם הפסקה ארוכה באמצע. זוגות, לעומת זאת, אני רוקדת הרבה פחות שנים. טיבו של רקדן טוב בעיניי הוא להשתלב גם כשהוא לא מכיר את הריקודים היטב, אבל מסוגל לחזות מראש חלק מהצעדים, וגם אם יטעה יידע להדביק את הקצב, לחייך ולהמשיך להשתלב. צר לי, אני ממש לא יכולה לרקוד איתך, מיסטר פרפקט. אני מכירה כבר טיפוסים כמוך, רקדתי איתם. פרפקציוניסטים כאלה, שעושים לי פרצוף של חוסר נחת מופגן כשאני טועה בצעד כה חשוב, בסיבוב אחד ויחיד שאין בילתו או בשיר של זמר כה מחונן שנשמע על רחבת הריקודים רק פעם בעשור ואין סיכוי שהריקוד יירקד בעוד יום וחצי, בהרקדה המחוננת הבאה שתגיע אליה. אתה יודע מה, בראנדון? גם אל תזמין אותי. וגם לא את שכמותי, שהס מלהזכיר לא מכירות את כל 4500 ריקודי הזוגות שנוצרו בשנתיים האחרונות. אני מעדיפה זקן חייכן, נחמד ושמח לעזור, מאחד כמוך שאמנם אין לי מושג בן כמה אתה, ומה אתה יודע, אבל אתה יודע מה? אני גם ממש לא רוצה לדעת!! אתה ועוד כמוך בגישה הם אכן סנובים ומתנשאים, מחזיקים מעצמם ומייחסים חשיבות עליונה לכל צעד וסיבוב. אני רוקדת טוב, אפילו די טוב, אפילו יפה, ככה אומרים. אפילו אומרים שאני נראית לא רע, אפילו טוב. תשמור את עצמך למעולות ביותר, עדיף. תשאיר לנו את הנחמדים האמיתיים.

אבישג 10

תוכן דבריך מציג פגיעה מחד וכעס מאידך. אין צורך "לרדת" על ברנדון על מנת לחלוק על דעתו. יחד עם זאת בהחלט אוכל להשיא לך עיצה טובה, כדאי שתמצאי לך בן זוג שהוא לא רק זקן וחייכן ולא רק נחמד ושמח לעזור, אלא כדאי שיהיה גם רקדן טוב המתאים לרמתך וליכולותיך, זה אכן מרשם בדוק להנאה רבה. הן אז תוכלו לטעות יחדיו ולהתקדם בהמשך.

איתן החמוד , לא תמיד מצליחים למצוא

בדיוק מישהו שמתאים בדיוק, אז מה לא נרקוד ? אשריך שאתה כן מצליח למצוא בנות זוג שמתאימות לך בדיוק, אבל כשאין ברירה מתפשרים.

מותר לפעמים לטעות איתן??../images/Emo13.gif)

ביחד? ...לטעות???........ ואני לתומי חשבתי, שמי שעולה על הרחבה.. חייב/ת לדעת כל צעד!!
)

ylamm

New member
לאיתן ואבישג-כמה דברים../images/Emo124.gif

איתן ידידי, העיצה שכדאי למצוא בן-זוג ראוי יפה היא, אך גם אתה מודע לקושי שבדבר. אני מבינה יפה מאד את דבריה של אבישג. לא היא החלה עם הכעס, אלא מנימת דבריו של ברנדון ניתן היה לשמוע "צליל זלזול" כמו שאומרים הגששים. אתה טוען שאם תמצא בן-זוג המתאים לרמתה יוכלו הם לטעות יחדיו ולהתקדם. אז לעניות דעתי, גם אם תמצא מישהו שלא ממש תואם בול את רמתה ויכולותיה- גם אז יוכלו לטעות ביחד ולהתקדם, ואם זה יהיה באוירה טובה - חשוב הדבר לאין ערוך מאשר שיהיה מתח וחשש. נדמה לי ששושנה של הצ'ט כתבה כאן, שלפעמים לרקוד עם מישהו חדש זה מלחיץ בפעם הראשונה ורק בפעמים הבאות אתה מרוכז יותר ורגוע, אז אני רוצה לקרוא מכאן לכל ה"מקצוענים" - הביאו בת זוג מושלמת מהבית ויערב לכם !!!! רוצה אני לחזק את אבישג - את צודקת בדברייך, אפשר למצוא זקן/צעיר וגם לא מושלם העיקר שיהיה נחמד, ומלא חיים ותעשי מה שיעשה רק לך טוב, זה לא תחרות יופי, ואנחנו לא על מסלול דוגמנות. חיזרו לשפיות ותהנו מכל רגע.

אבישג

קראתי את דברייך. מבינה מה ניסית לאמר על הקשיים בנושא בני-זוג לריקוד. מה שלא הבנתי, מדוע זעמך מופנה לבראנדון? ובכלל, מדוע זה מכעיס כלל שיקוליו של אדם בבחירותיו? זו זכותינו המלאה, גם שלך. ויאה לכולנו אם נדע לכבד זאת. בגדלות נפש אמיתית. מאחלת לך ריקודים מהנים ללא כעסים

אליק 31

New member
דייגת, איך לא ידעת? הייתה לה אהבה

נכזבת עם פרפקציוניסט, מאז היא שונאת פרפקציוניסטים, והיא הריחה שבראנדון הוא אחד כזה. סתם, אבישג, רק בשביל ההלצה.

למעלה