תגובה לבראנדון
אני רוקדת הרבה יותר מ-4 שנים במצטבר, עם הפסקה ארוכה באמצע. זוגות, לעומת זאת, אני רוקדת הרבה פחות שנים. טיבו של רקדן טוב בעיניי הוא להשתלב גם כשהוא לא מכיר את הריקודים היטב, אבל מסוגל לחזות מראש חלק מהצעדים, וגם אם יטעה יידע להדביק את הקצב, לחייך ולהמשיך להשתלב. צר לי, אני ממש לא יכולה לרקוד איתך, מיסטר פרפקט. אני מכירה כבר טיפוסים כמוך, רקדתי איתם. פרפקציוניסטים כאלה, שעושים לי פרצוף של חוסר נחת מופגן כשאני טועה בצעד כה חשוב, בסיבוב אחד ויחיד שאין בילתו או בשיר של זמר כה מחונן שנשמע על רחבת הריקודים רק פעם בעשור ואין סיכוי שהריקוד יירקד בעוד יום וחצי, בהרקדה המחוננת הבאה שתגיע אליה. אתה יודע מה, בראנדון? גם אל תזמין אותי. וגם לא את שכמותי, שהס מלהזכיר לא מכירות את כל 4500 ריקודי הזוגות שנוצרו בשנתיים האחרונות. אני מעדיפה זקן חייכן, נחמד ושמח לעזור, מאחד כמוך שאמנם אין לי מושג בן כמה אתה, ומה אתה יודע, אבל אתה יודע מה? אני גם ממש לא רוצה לדעת!! אתה ועוד כמוך בגישה הם אכן סנובים ומתנשאים, מחזיקים מעצמם ומייחסים חשיבות עליונה לכל צעד וסיבוב. אני רוקדת טוב, אפילו די טוב, אפילו יפה, ככה אומרים. אפילו אומרים שאני נראית לא רע, אפילו טוב. תשמור את עצמך למעולות ביותר, עדיף. תשאיר לנו את הנחמדים האמיתיים.