לרקדניות בנות 4

בראנדון

New member
לרקדניות בנות 4

כוונתי לכך שוותק הריקוד שלכן הוא בסביבת 4 שנים. אני מבקש את סליחתכן, ולהיות גלוי עמכן: שתיקה: לא כיף לרקוד איתכן, אתן מכריזות כי אתן יודעות לרקוד, אבל לא, ברגע הנדיר, כשיש צעד מתוחכם שצריך לדעת להעביר אותו בקלילות, במיומנות, אתן נכשלות, ואז כל ההנאה נעלמת, ובאים תיסכולים, "איך נפלתי עם טירונית". מגיע פתאום הריקוד שאתה אוהב, עם המנגינה היפה, הזמר המחונן, והופ, את לא יודעת אותו. תמיד תמהתי, היה זה לפני שנים, מדוע רקדן שאני יודע שהוא רקדן טוב, יושב כל הערב ולא מזמין בנות, הרי הן יושבות סביבו, ייחסתי לו תכונות של סנוב, מתנשא, עכשיו אני מבין אותו, לא כיף לרקוד כשיש הבדלי רמות גדולים. ואם בכל זאת רקדן טוב מזמין אותך דעי לך שאת מפצה אותו בערכים אחרים, למשל: גבר מבוגר ירקוד עם מתחילה, אם היא גם צעירה, זה מטפח את האגו שלו, גבר לא נאה, ירקוד עם מתחילה, אם היא גם חתיכה, זה מעלה לו את הטסטטורון אין מתנות חינם. נפלתי פעמים לא מעטות, לא מוכן ליפול יותר.

אתה צודק בראנדון,רק אל תיפול לנו../images/Emo13.gif

תמיד חשבתי,במחשבת ילדות תמימה,
) כי, מי שיודע, הבוגר/המתקדם/המנוסה, באופן טיבעי רק יאהב, לחלוק את יכולתו המשובחת עם רעיו.
) אבל, מול מגדל השן של הריקוד למדתי, שהפער בין הרצוי למצוי לא מתחבר,כאן, וחבל. וכמו שכתבת,כמה חן יש בנערונת שרוקדת עם זקן,כי היא רוצה ללמוד, והוא רוצה,להרגיש רצוי
) ולחוש שוב ברגש החבוי
) ואני...??
) אני אוהבת מתלמדים כמוני!!! שביחד אנחנו לומדים את הריקודים החדשים. שביחד אנחנו מתבלבלים.. שביחד אנחנו צוחקים על הטעות, ושואלים את עצמנו,על ריקוד ישן: "אנחנו מכירים?...מעתיקים?...שנשב בצד?... וכשמצליח לנו..... איזה כייף אז בסיבוב לחץ לסיים את הריקוד
) אז בראנדון יקירי, תקדיש את עיתותיך, ל"דוגמניות" ותישמור היטב היטב על הרקדניות הותיקות...האלוהיות...כי כאלו... כמה באמת תמצא ? וכשברור שלפניך רקדנית משובחת, כמה באמת תבחר, תבחן את ריקודה, וכמה תשווה אותה למתחילה המתוקה??
))

אליק 31

New member
חלילית נחמדה, שמתי לב שאת מגלה

עניין מיוחד בסבובי לחץ, נא הואילי לשתף אותנו בחוויות שלך עם הדבר הזה,האם מישהו גרם לך להרגיש כאילו את במכונית מרוצים? ריגושים מיוחדים?

חחחחחחחחחחח../images/Emo13.gif)

זה תלוי מאמי בבן זוג.
) לא כל אחד יודע לסובב נכון, ולא עם כל מי שאני רוקדת אני נהנית. (מהסיבוב
) :p ) הרבה פעמים, אני אפילו עוצרת את הסיבוב. כי.. זה תלוי באחיזה, זה תלוי בעיקר ביכולת שלי, לסמוך על בן הזוג, שלא יעיף אותי, בגלל התנופה
) (וזה כבר קרה ל פעם
) וכן.עם בן זוג שאני רגילה אליו, וסומכת עליו, אני מאד נהנית מסיבובי לחץ.
) וגם מסיבובים סתם...
))

ובענין הריגושים ,אליק....../images/Emo13.gif)

אותם אני שומרת.... כשיום אחד, אולי, אפגוש אותך באיזה סיבוב
)
)

בעצם....רקדן ותיק כמוך..../images/Emo13.gif)

עם מתחילה כמוני....
) הפער כה גדול... שמן הסתם את סיבובי הלחץ המרגשים אני אשמור למתחילים
)

אליק 31

New member
חלילית קסומה, באחד המרוצים במכונית

המרוץ שלך, FORMULA 1, אנחנו ניפגש בסיבוב, ויהא זה מפגש טעון, אפוף עשן ושברים, קולות ורעמים, דרמטי, כמו שרואים בסרטים, את ואני נצא מתוך שתי מכוניותינו, בריאים ושלמים, ונפצח בריקוד.

חחחחחחחחחח, אליק,איזה דמיון../images/Emo13.gif)

כבר שמעתי על כאלו, שמתאמנים ומתרגלים ריקודים, במיגרשי חניה, על ספסלים..על גגות.. זה לא הסטייל שלי
) ובטח לא באמצע הרחוב. אולי במרכז הרחבה
) וחבל על האנרגיה.. אני לא ברמה שלך
) וככל שתתקדם... אני הרי לא אצליח להשיג אותך.. אז חבל להשלות את חברי הפורום, בציפייה לדיווח מהמיפגש הטעון
)

משהא

New member
אין עשן בלי אש!! ומי מדליק את האש?

נכון שלא קשה להדליק את אליק בכל הקשור לנשים וכתיבתו ושיתוף הפעולה מצידו מצביעים על כך. אבל גילוי נאות יביא אותנו במקרה זה לאין ספור "אבוקות אש" שנכתבו ונרמזו בפורום (לא בידי גברים) שלא רק הדליקו את אליק אלה שהמשיכו וממשיכות, ללבות את האש, ונראה שהלהבה עולה השמימה. זה מזכיר לי את הבחור שנעצר על הצתת מיכל דלק ולהגנתו טען שהבנזין נדלק בקלות. אני מבין שהכל בהומור אבל נדמה לי שמרוב גפרורים אליק מתחיל באמת להדלק ןלחשוב שאולי מאחרי הקיר יש........משהו...... אב ובנו עומדים ליד מעבר חציה ברחוב ורואים כלב וכלבה מחוברים חוצים את הרחוב. שואל הבן- אבא מה זה?? משיב האב- הכלב צעיר עדין אז הכלבה עוזרת לו לעבור את הכביש.....אומר הבן.איזה כפיות טובה...הכלבה עוזרת לו לעבור את הכביש והוא דופק אותה?? ריקודים שמחים אורי גבעוני

ברנדון יקירי

נראה לי כי הדברים שכתבת כאן אינם עולים בקנה אחד עם הדברים שכתבת בנושא תיבת נח. ניתן לאבחן פה דואליות במקרה הטוב אם לא פיצול רצונות, צרכים ואולי גם אישיות. נשאלת השאלה, מה עדיף להגיע לחוג ולא למצוא בת זוג מתאימה או להגיע "מסודר" לחוג של "תיבת נח"?

בראנדון

New member
איתן יקירי, קראתי את דבריך בשרשור

הקודם, עם תשומת לב ראויה, הואיל ואתה חכם,ורהוט, ולא נעלמה ממך האפשרות שאולי יש דואליות בשני הטיעונים השונים שלי. אני מסכים עם כל דבריך בסיפא, לפיהם מבאס מאד לבוא בלי בת זוג להיתקל בבת זוג לא מתאימה, ולהיקלע לדילמה האם להמשיך איתה, לסבול כל הערב? האם לנטוש אותה באמתלה שקופה, שישאיר אותה בכל מקרה נבגדת ונפגעת, או... או מה, כל האפשרויות הן רעות. ואז, אתה אומר, בוא נבוא עם בת זוג מוכנים מבעוד זמן, הצרה היא: שאותה בת זוג נלקטה מאותו אוסף מצומצם של בחירה, שהייתה קיימת בנקודת זמן מסויימת, כאשר אחרי 5 פעמים שבאת לבדך, נתקלת בצרות של מציאת בת זוג, מהסוג שאתה תיארת, ומהסוג שאני תיארתי בשרשור השני, ואז, בפעם השישית, מצאת פתאום אחת "נורמלית", ואתה קופץ על המציאה, מכריז קבל עם כי אתה מוכן להיפגש עמה לשבוע הבא, והופ, היא נעשית בת זוגתך, אחר כך אתה מגלה כי את הנדוניה הזאת קנית בחפזה, מחמת הלחץ הנורא שהיית מצוי בו בעקבות אכזבות בשרשרת, (עוד ערב לבדי, עוד פעם יושב ביציע, זוכר?) וכי ה"כלה" המיועדת היא לא כל כך חסודה ולא כל כך צנועה, בלשוננו: היא קצת מזייפת, היא קצת לא חכמה, היא קצת קשוחה, היא קצת ממהרת, היא קצת פטפטנית, אבל, אבל, אתה נשאר איתה, בלית ברירה, כי אתה לא שוכח כמה קר ומנוכר היה כאשר ישבת בטריבונה, לבד, כולם רוקדים ואתה לבדך שם, דומני, ויסלח לי האל אם אני טועה, כי אחוז נכבד מאלה הרוקדים טן-דו לצמיתות הם מן הסוג שאני טוען לו: פשרה וכדרכה של פשרה היא "ניכט א-הין וניכט א-הר"

בראנדון

New member
המשך: לפיכך, אילו נתקבלה הצעתי,

ואילו היו נפתחות השורות, ומתפרקים הצמדים היתה הטריבונה מתעשרת במספר מרשים של בנות זוג, שהתפנו מהאחיזה המבוהלת לצמדים, כפי שתיארתי קודם, המבחר היה נעשה עשיר ומגוון, ובשום שכל, ובנחת, ומבלי לחץ, היינו אולי מדקדקים, ובוחרים בת זוג יותר ראויה, רוקדים איתה כ 5 פעמים, עומדים על טיבה, ויש אי התאמות שמתגלות רק אחרי כ 5 פעמים, אזי היינו שוב חוזרים אל היציע, ושוב מתאמים צעדים עם אחרת, עד שמגיעים לדרגה העליונה כמו שכנר מדקדק בכיוונון הצליל של כנורו. סליחה שהארכתי, אבל ליודעי ח-ן, למי שרוצים להגיע לדרגה הנעלה של התאמה, ולחוש בחווייה הגדולה, אלה דברים חשובים מכדי שנפסח עליהם.

בראנדון

New member
שושנה נחמדה, מרמה מסויימת ומעלה

( ומבלי להשתחצן, או הייתי אומר: לצערי...) שהגעתי לאותה הרמה הטובה והיפה של אלה שאומרים: עדיף לשבת ולהסתכל ולא לרקוד

אני כמובן לא רוצה להתווכח איתך, אך

אני חושבת שצריך לדעת להתפשר לא רק בריקודים בכל דבר בחיים, כי לשלמות קשה להגיע

למעלה