לרוכב ה-DR400SM האדיוט

ariel911

New member
קראש אני מתלבט אם לענות

בתשובה מפורטת או דיפלומטית אני אנשסה לשלב בין השתיים. אני מרגיש שנבנו אצלך לחצים ועצבים במהלך השירשור הזה ולכן אני בוחר להסביר את התגובות שלי מעל. עמיר שבתאי שאל לגבי "רוכב DRZ אדיוט" אני שהכרותי איתך מתבססת מתגובות חברי הפורום קישרתי את ההודעה מיידית אלייך ועל כך אני מתנצל. לגבי ההתערבות שוב מצאתי עצמי מפשפש בזיכרוני וממה שראיתי מעלי דפי הפורום הזה המאפיין העיקרי שלך הוא נפילות והמאפיין העיקרי של 45 הוא התעסקות מיותרת באופנוע- שוב לא מהכרות שלי אתכם. אני בטוח ששניכם, כל אחד לחוד, אנשים מיוחדים, מרתקים ומעשירים את הסביבה שלכם.מכאן שהנחתי שבמהלך אותו מירוץ כביכול אתה והוא תסיימו בצורה המתוארת. לגבי התגובה שלך שמציירת אותי כמשהו שפותח סתם את הפה אומר שאני חושה שלמרות שאני מכיר את הנפשות המרכזיות בפורום באופן ישיר אני לא כותב ומתערב מדי בנעשה בפורום. לגבי ההזמנה שלך אליי להצטרף למירוץ מולך ומול 45 אני אשמח למרות שאני חושש שרמת הרכיבה שלי לא תאפשר לי להתמודד עם שני קנוני סופרמוטו מהקליבר שלכם. ועוד דבר לי אלייך ידידי החדש במסגרת אותם קורסים לסופרמוטו ולשטח שאתה לוקח השכם וערב ( לא ברור לי למה מההתבטאות שלך אתה אמור לדפוק כל דבר על שניים) נסה לקלוט מאותם חבר'ה שמדריכים אותך את הצניעות והענווה היות וגם רוכבים מהוללים וידועים כאלה הם טיפםוסים שקטים חבריים ומדברים בגובה העיניים. ופרט טכני קטן אחרון וזהו . במירוץ הראשון בו השתתפתי באשדוד-בו רכבתי את הק"מ הראשונים שלי על האופנוע, לא הצלחתי להניע את האופנוע על קו הזינוק. הוא לא כבה פשוט עמדתי על הגריד עד שכולם תפסו את מקומם ולא הספקתי להניע את האופנוע מחדש. למירוץ עצמו זינקתי אחרון ובאמצע הפראבולה הראשונה הייתי במקום 10 או 11 כשאני מקדים בין השאר גם אותך. על אופנוע חדש לגמרי בפעם הראשונה בה רכבתי סופרמוטו בחיי. במירוץ השני בשפיצר רינג תוך ניסיון עקיפה על סטריק ( שהיה במקום השני באותו זמן) צללתי תחתיו לפני השיקיין שהוא סוגר לי את הקו אני בולם בחרום ומכבה את האופנוע תוך נסיעה. עד כאן להפעם. אני באמת מקווה שלא נפגעת, שתלמד קצת צניעות דרך ארץ ואורך רוח וגם מייחל להפגש איתך על המסלול בעונת 2006. אריאל

ariel911

New member
any time any day anyone

רואים שלא קראת תקרא שוב גידי

ז ר ח

New member
אם היית מכיר את אריאל.....

היית יודע שהוא אוהב להתחרות,לשם התחרות ולא כדי לנפח לעצמו איזשהו אגו... זרח, ממעריצי אריאל סביבוני וחברתו...

kramberg

New member
מר חריץ מפציץ יקר

אם ראית בכל תוכן של הודעה שלי כלפייך זלזול, בוז או סתם לחצים ועצבים, קח פנדל. סליחה ממני. מה יהיה? על הודעה שלי של שורה אתה תכתוב ספר? אורך רוח וצניעות? על מה בדיוק יש לי להשתחצן, על מקום 11 ו10 במירוצים האחרונים? לא נראה לי. תקרא עוד פעם את ההודעות שלי אלייך ותוסיף חיוך בראש על כל אחת.

ariel911

New member
כמו שאמרתי לך היום

תביא חיבוק.
אם כבר סופראומו אז עד הסוף....

mishmishoid

New member
אהא!! היה כאן היצע, קיבול והעדה על

גמירות דעת! זה אומר (וגם לפי החוקים הלא כתובים) שיש לנו כאן מרוץ !! זבנגבנג Vs המרעיש. זה יהיה מענין....

dbug

New member
../images/Emo124.gif רולטת ההימורים נפתחת!!!

יאללה לשים כסף,מי יחזיק מעמד,מי יפול ובאיזה סיבוב,שחר אני מציע שאתה תהיה אחראי לקופה!.

111SM

New member
אני שמעתי שקרמרג מחליק על

האבו קרעה את הקפיצות

ariel911

New member
הימור שלי

שניהם לא גומרים חמש הקפות קראשבנג יצדיק את הכינוי שלו 45 יעצור לאוברול + כיוונים

34TK

New member
וואלה אריאל אתה ממש רואה הנולד

בקשר למשפט סיכום כל הכבוד. בקשר לגודל ה"קליבר" ממה שראיתי גם לך לא חסרות ביצים. אחרי שהתחלת להתחרות על JOY RIDE הסרתי את הכובע כשעברת ל-GILERA כבר התחלתי לדאוג שתעבור ל SM וכשזה קרה באשדוד ידעתי שיש לנו עסק עם רוכב רציני ושאפתן ואני מאמין שבקרוב גם תוכיח זאת אז אין צורך להתרגש מכל מיני ילדים שעדיין לא נגמלו מהפטמה (של האמא) תן גז ותהנה ואל תתקע על שטויות כדי למצוא חן בעיני מובילי הענף כמו כמה חברה שאנו מכירים.

111SM

New member
היי דברו יפה פה זה לא פורום שטח

פה מה שיש פותרים! ונשארים חברים בואנה אריאל כמה עבודות אתה מחליף

ariel911

New member
תודה על הפרגון

הכל ברוח חברית אני צוחק עם קרמברג ו-45 כמו שהם צוחקים איתי.שוב תודה על הפרגון.
בקשר לעבודות.... מה אני אעשה תפסו אותי בכמה שניות קריטיות במוטומדריך....

לעורך בייקס המוכשר../images/Emo140.gif

שהוציא בעבר מגזין, עם מספרי העמודים 4,6,2 (אם אני זוכר נכון): אתה לא נמצא בתיכון, ולכתוב "פאק'ם אול" בחתימה לא יהפוך אותך למגניב
או גזעי
, כנ"ל לא הנסיונות לשוות לעצמך דימוי של הילד הרע החוליגן והאנרכיסט. יופי, באת לפה ומתחת ביקורת על מישהו שאתה לא מכיר, מתוך תקווה שכאן הוא גולש ואלו חבריו ומכריו ואתה תצא עוד קצת גבר, על חשבונו. אבל חפיף, אתה בטח לא תיקח את מה שנכתב כאן באופן אישי, כמו שאותו רוכב רק מפיק לקחים מהביקורת הבונה שנתת לו. אתה מצהיר לא אחת על נטייתך לחוליגניות, ותהיה בטוח שגם אם אתה לא מתפתל כמו חשפנית עיראקית, בעיני הסביבה אתה נשאר חוליגן שחושב שהכביש הוא מסלול. הנהג והרוכב הממוצעים לא מסתכלים על חלקות התפעול של האידיוט שחותך אותם. אם הכביש הוא לא מסלול, אז לא משנה איך מבצעים את זה - זה פסול. אם הכביש לא מסלול - אז אין מקום לאופנועי ספורט או לשום רכיבת ספורט, גם אם יש הקפדה על תנוחת הגוף. אם הכביש לא מסלול, אז גם למי שיודע לרכב "אסור" להתנהג כמו חוליגן. בקיצור, מה הבעיה שלך? שאופנועים חדשים נקנים בכסף ולא בכישרון? שאין לך יותר עיתון לכתוב בו שטויות ולאחל לכולם להזדרגג? אתה מחלק כל כך הרבה "מחמאות" (
) לאדם שאתה כלל לא מכיר... אל תתפלא אם תתחיל לגלות דיווחים על אופי הרכיבה שלך... שעות העומס בתל אביב אינם המקום לממש חוסר יכולת רכיבה, ואילו הפורום איננו מקום לפרוק את התסכולים שלך. פאק יו מאן. (נכון שזה נשמע מטומטם?
)

34TK

New member
למרות שבתוך כל רוכב שליו,עדין ורגוע

מסתתר חוליגן הגיע הזמן שמישהו יתן לשפם על הראש (בחברות אמיר) אבל בין להיות חוליגן שזה סבבה ובין להתנגש בצד של רכב מסחרי רק כדי לשחק אותה שמבון ושות' ולרוץ לספר לחבר'ה יש הבדל קטן ההתקף לב שנעשה לאותו נהג במכונית שישב עד אז בחימום ושמע רשת ב' או זוועה אחרת על פקקי התנועה ברחוב בו הוא נוסע בו ברגע שמתלבש לו על האוטו ולא משנה באיזו עוצמה איזה DRZSM תאר לך שבמהלך כל זה מרוב לחץ הוא לוקח את כל ההגה שמאלה אוסף את אותו DRZSM עם דופן הרכב בפול גז לתוך אותם נתיבים שמהם יצא אותו DRZSM ומורח אותו על מונית (ואז נהגי המוניות נהיים ברברים וחוליגנים) ואחר כך ידברו בפורומים ל "התאונה המוזרה" בצומת כך-וכך או חלילה ישאלו "מי זה הרוכב שנהרג היום" ובנוסף יעלו תביטוחים או משהו ויבטלו /יאסרו את השתתפות ה- DRZSM במירוצים (שזה רעיון לא רע בכלל) . לדעתי זה מה ששבתאי המשופם ניסה להבהיר בהודעתו . או שיכול להיות שהוא סתם חוליגן ברברי עם מטענים רגשיים מהעבר ? בינינו למי זה איכפת העיקר שנגיע לרכב גם מחר, הא חברים?

למעלה