לרוכב ה-DR400SM האדיוט

45degrees

New member
אוי ואבוי. מישהו לא יכול להראות את

פניו בפורום עכשיו. וואי וואי וואי מה עשית לו יא שבתאי
זה אפילו יותר גרוע מלהיתקע בלי דלק באמצע מירוץ

כRובי

New member
../images/Emo45.gif אכן! אפילו יותר גרוע מלשכב

באמצע המסלול ולצרוח מכאבים "אני לא יכול לזוז!!!" אבל פחות מדקה אחרי זה, משהופסק המרוץ, לדדות בצליעה החוצה ולהתבדח עם החבר'ה...

kramberg

New member
ראש טלוויזיה אחותך, יא ילד זין.

אני? מה לי ולדרך יצחק שדה? בכלל, אני לא יוצא בפוזת פתיחה ברמזורים, רק בווילי. אם זה לא ווילי, זה לא אני.

kramberg

New member
מר 45 היקר

אני מזמין אותך להראות את פרצופך במסלול, במנדרין, או בכל מקום אחר ולהמשיך לגחך בזמן שתראה איך 400 רכרוכי STOCK הופך את גרוטאת הפח שאתה קורא לה VBMOOOF לאוזן המן, אם היית משקיע חצי מהכסף שהשקעת בנבלה הסרוחה הזו בלשפר את יכולות הרכיבה שלך, היית מסיים במקום אחר חוץ מהאחרון בכל מירוץ.

45degrees

New member
על איזה אחרון בכל מירוץ

אתה מדבר? היו כמה העונה בהם לא סיימתי אחרון (וכמה אותם לא סיימתי בכלל). חוץ מזה, אתה מוזמן למסלול כל יום. מקסימום אחד מאיתנו יגיע לפני השני. במקרה הגרוע נסיים ביחד
חוץ מזה, כל הכבוד שיש לך את האומץ להגיב בפורום

45degrees

New member
אפילו יותר גרוע

אם במסלול אני מגיע לפניך אחרי שב 14 החודשים האחרונים רכבתי בסך הכל 12 פעמים.... מה אתה אומר - נבדוק מה חקוק בתקנון הסופרמוטו?

t P R

New member
לא יודע מה איתכם... אבל

אני שמעתי: "קראשזבנג ופורטי, חמש הקפות, שפיצרינג(כולל שטח ובוץ)".

tygger

New member
../images/Emo45.gif

מישהו אוסף כסף על ההימורים? אגב אם שניהם DNF, אז מנצח מי שנפל/נתקע אחרון?

../images/Emo31.gif אי אפשר בבוקר בין 7 ל 9 ../images/Emo10.gif

לרכב אספנות...סתאם סתאםםםםםםם רכב אספנות הוא כזה גם שאוספים אותו מהמסלול.... בחלקים ...
האם יש כאן את גרסאות הSM לאונרגול ?! תמיד הקדמנו אתכם....

kramberg

New member
אני בפנים ../images/Emo45.gif

אגב, אני מציע שגם יכנס כל מי שאוהב לפתוח את הפה על התרסקויות שלי או בכלל, אריאל, אני מדבר אלייך וטיגר, אתה גם יכול לבוא.

kramberg

New member
אה, ואריאל

אם נכבה לך האופנוע באמצע זה הפסד טכני.
בחברות, אה?

למעלה