לרוכב ה-DR400SM האדיוט

לרוכב ה-DR400SM האדיוט

שרכב בתחילת השבוע בבוקר בדרך יצחק שדה בתל אביב, עם הספרות 462 במספר הרישוי אם אני זוכר נכון. אתה לא נמצא במירוץ, והאור הירוק ברמזור הוא בתל אביב בשעת עומס, לא במיזאנו. הסבר. הטמבל עמד ברמזור עם גז פתוח לגמרי בפוזה של "פתיחה", וכשהאור התחלף לצהוב שחרר מצמד.. ישר לתוך צידה של GMC שעדיין לא הספיקה לסיים את חציית הצומת - וכמובן עם בלימת חירום. לאחר מכן זגזג בין המכוניות במהירות איטית להחריד, אך עם גוף משתולל לכל הכיוונים כאילו הוא מינימום רקדנית בטן מתחת לשוט של עודאי וקוסאי. אז טמבל, לך קודם ללמוד רכיבה בסיסית. מהו היגוי, מהי בלימה, ומהי תנוחת רכיבה. ואחר כך תכניס לך לראש ששעות העומס בתל אביב בבוקר, הם לא המקום לממש את חוסר היכולת שלך לרכב על אופנוע ברמה מינימלית.

t P R

New member
לא אין מצב, לקראש אין שחור מקורי

יש לו שחור טראחה...

kramberg

New member
חבוב!

ה-DRZ השחור היום נפוץ במחוזותינו כל כך ששקלתי לעשות צביעה לוורוד צעקני.

kramberg

New member
לא ממש, דביל

יש עוד שני שחורים פה שלא הראו את פרצופם.

mishmishoid

New member
מזה המיכל שנמצא בקדמת המגן

מנוע? (מתחת לרדיאטורים) ? מיכל עודפים??

kramberg

New member
מי זה הצהוב הזה?

בעת סעודה ב"בריסרי" אני רואה אותו עף את אבן גבירול כמו מישהו שבוער לו האופנוע, מיותר לציין ששמעתי אותו קילומטר לפני שהוא הגיע וקילומטר אחרי שהוא נעלם. ממש תופעה, מתי רואים אותו במסלולים?

בניגוד לשחור ...

הוא דווקא עושה רושם כאילו יודע לרכב. גם אם לא, אז לפחות ווילי הוא יודע לבצע- זה המצב שלי יוצא לראות אותו בד"כ. המפלט זה d&g, ולצערי אני שומע אותו כמה פעמים ביום. נצפה לא פעם במסלולו בעיר של TPR

הרושמת

New member
מה זה בעיר של TPR?

מה יש לו בעלות על העיר? זה ההוא עם המספר 2 מקדימה שיוצא בווילים בין מכוניות ממתחת לבנין העירייה?

t P R

New member
מסתבר..., biatch

וכן, הצהוב זה הכוונה לזה עם הספרה 2...

למעלה