לרגל מזג האויר

turrican

New member
הו -פה מה זאת אומרת?

יש פה אנשים נשואים שכבר חוו הכול (אלפא) ונשואים שחוו כמעט הכול אז הביג דיל?? יאללה שדרי

tofit

New member
זה בחיים לא יבוא ממני

הפה שלי כבר עשה לי יותר מידי בעיות ובלאגנים בחיים (ויש כאן מישהו שיסכים איתי)

tofit

New member
יש כזה שיר??

surfing USA?? יש לי שורה כזאת שמתנגנת לי בראש אולי של ה beach boys?

alpha80

New member
הוא לא חודש באייטיז, אבל

היו שתי מחרוזות להיטים של הביץ´ בוייז בביצוע של להקת "גידאה פארק" ב 1981, שיא תקופת מחרוזות הלהיטים (מי שזוכר - STARS ON 45 ודומיהם) שנקראו BEACBOY GOLD ו SEASONS OF GOLD. או שבעצם אולי השניה היתה של להקה אחרת. לא משנה... העקרון היה ברור: לוקחים כמה להיטים, מלבישים אותם על קצב דיסקו ושרים כאילו. והתוצאה - להיט. לפחות לאותה תקופה, הדברים האלה הצליחו מאוד. ורק בשביל הרקורד והידע האישי בחינם - הביצוע המקורי של SURFIN´ USA היה ב 1963, והוא חודש דוקא לפני 3 או 4 שנים ע"י אהרון קרטר, האח הקטן של איזה קרטר מהבקסטריט בוייז, להקת הבנים המופלאה.

מישהו זוכר את הביצוע המקורי

של איגי פופ? שונה לחלוטין מהחידוש של בואי. אם היה לו קליפ הוא בטח לא היה על חול זהוב אלא בתוך תעלת ביוב. חוצמזה, הטוסיק של דיוויד בקליפ ממש מזמין

tofit

New member
לא ידעתי שגם איגי פופ שר את זה

אבל ללא ספק קבל הסכמה מלאה בכל הנוגע לטוסיק של בואי

turrican

New member
מי שר את השיר Wicked game?

היה את המנחה ההומו מ-mtv ששר איזה שיר עם איזו קוזינה על החוף וממזמז אותה כאילו הייתה פילגשו . איך קראו לו? לשיר נדמה לי קראו כך אבל אני לא בטוח.. מי בא לעזרתי? יש שם את השורה and iiiiiii falling in love with you

tofit

New member
כריס אייזיק המדהים

וכן, אני מודה גם הבחורה ההיא די מקסימה

tofit

New member
ממה נפגע??

ועכשיו קלטתי גם מה שכתבת קודם, זה נכון שהזמר הזה הומו?? איך כל הטובים בסוף חד סיטריים??

turrican

New member
מהה..זה לא אני זה אח שלי..

ממ..מה בדיוק הפאדיחה עם דיוויד בואי ?? כריס אייזיק הזה תפס את כל החתיכות לקליפים שלו ולא השאיר לנו פירור.

למעלה