לרגל מזג האויר

tofit

New member
אה והנה נזכרתי בעוד אחד

circles in the send של בלינדה קרלייל המקסימה כמובן

alpha80

New member
לרגל מזג האויר -

נערות מזג האויר בשירן הבלתי נילאה IT´S RAINING MEN הללויה.

tofit

New member
אלפא, הנושא הוא שירי קיץ...

כשנדבר על שירי חורף, תבוא שוב...

tofit

New member
אולי באמת יום אחד../images/Emo188.gif

יהיה כאן גשם גברים וכולנו תקבר תחת ערימות של הרבה מאוד מאותCC

turrican

New member
אלפא מי יש לך מהשיר הזה?

מזכיר לי את דודו טופז מהמערכון המיתולוגי מה יש לך משה מהאורג´נדה? . it´s a raining men מתחרה רציני ביותר לאחד השירים הקיטשיים ביותר בתולדות הפופ ולכן אני כ"כ שונא אותו. פשוט עושה לי בחילה, כבר נאמר שג´רי האליוול איכשהו הצילה אותו בגרסא יוצר דאנסית ומעודכנת.

alpha80

New member
קיטש? קיטש? קיטש? קיטש?

רק קיטש? זה כל מה שיש לך לומר עליו? זה אחד השירים האיומים ביותר בתולדות הפופ, EVER. עד ששמחתי ששכחו ממנו קצת, באה הספייסית העקומה הזו וחידשה אותו, נתנה לו רוח חיים לעוד 10 שנים. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

turrican

New member
אלפא אני שמח שאנו חושבים אותו דבר

אבל בוא נשאיר לשרשור הבא את השירים השנואים ביותר.אה?

alpha80

New member
עשינו את זה כבר לדעתי

טופית תוכל לאשר בטח כשהיית בקפיטריה בטבריה או משהו.

שמש27

New member
יש אישור. היה שירשור כזה.

ואני לא יכולתי להשתתף בגלל... בגלל שאתמול בערב שמעתי בהנאה את nothing gonn´a stop me now של סמנתה פוקס, זה למה !!! מצבי אנוש. אלפא, תציל אותי, אני אוהב את you´re my heart, you´re my soul של מודרן טוקינג !!! יש לך תרופה נגד זה ? משהו איכותי ?

tofit

New member
זה עוד ניחא

you´re my heart, you´re my soul הבעיה היתה שאחרי השיר הזה, כל 756 השירים שהם הוציאו נשמעו בדיוק אבל בדיוק אותו הדבר, ואז הטרפה כאן התחילה לעלות לכולם

tofit

New member
אני זוכרת משהו כזה

הזכרנו שם שירים גרועים במיוחד כמו סוזנה ו save your love

turrican

New member
כן אבל ...אבל..אבל..

דבר ראשון אכן דיברנו על שירים גרועים אבל שנואים?? חייברה (גם אתה קול) לא כל שיר גרוע הוא שנוא..בקיצור יש הבדל בין שנוא לשיר גרוע כי גם שיר טוב יכול להיות שנוא למשל יש כמה שירים שאנ´לא יכול לשמוע מרוב השמעות למרות שהם טובים. וחוצמזה תמיד נחמד לפתוח שרשור חדש בנושא כ"כ עתיר אמוציות ,לא?

turrican

New member
China Girl/ David Bowie

מה דעתכם על השיר הזה שבקליפ דיוויד מנגן על החול הזהוב? יש תחושה של קיץ ולחות באויר..אפילו אני הרגשתי את זה!!

tofit

New member
דווקא השיר הזה נותן לי תחושת חורף

אבל זה נורא סובייקטיבי ובכלל השיר הזה נכנס אצלי לקטגוריה אחרת לגמרי שעדיין לא הועלתה כאן ואני לא בטוחה שאתם בשלים אליה עדיין

alpha80

New member
מנגן על החול? מ נ ג ן ???

אני חושב שאני בשל, אחרי שטורה קנתה ספר על 10CC

turrican

New member
מנגן על הקונטראבאס על החול אוקיי?

החלטת לתפוס אותי במילים? לא יפה.. אתה לא מכיר את החלק הזה מהקליפ???

למעלה