לרגל מזג האויר

שמש27

New member
שירשור שירי שמש בלי ../images/Emo42.gif ??????

היי חברים טובים שלי. קודם כל - לאלפא - לא קראת את המברקים הצבאיים ששלחתי לך. אבל עכשיו אני יכול לעדכן אותך, שהגרסה התזמורתית של ג´ונס זה משהו פיצוץ, ואת הגרסה של ABC היה לי בתקליט (!!!) שאני לא זוכר איפה הוא נמצא, ומאז אני מחפש אותה בנרות. בקיצור, למה להכביר מילים - עשית לי את היום. שנית, לטוריקן - אחלה של אחלה של שירים, הורדתי איזה שלוש-ארבע מה"רגילים" וכמעט את כל המיוחדים. סוף סוף הדרך. למה עידכון פעם בשלושה שבועות ? אנחנו לא 500 איש... עידכון פעם בשבוע - לפי דעתי, לפי השירים שרצים בפורום (למשל ה 10CC המדובר כל כך) וגם לפי להקת השבוע. אה, וחתמתי בספר האורחים.
ועכשיו, שיר השמש שלי, כמובן: The Stranglers - Allways The Sun
יום טוב לכל !

turrican

New member
../images/Emo42.gif היי

בוקר טוב ידידי. האמת שחשבתי על השיר המצויין של החונקים אבל רציתי להעניק לך את הזכות ההיסטורית להשתמש בה.

turrican

New member
טוב אז יאללה עוד כמה שירי קיץ

תסלחו לי מראש שאין לי תמונות ומילים לשירים אבל אני מוגבל בגלל האינטרנט האיטי פה.אז הנה עוד כמה שירים לקיץ: 1. sunny של בוני אם. 2. שלל שרב של גידי גוב. 3. view to a kill של דוראנים. -> dance into the fire אני זז לקפיטריה

שמש27

New member
אלפא, סתם שאלה...

קראת את המברקים הצבאיים ? זה היה בשביל ל
אותך קצת, עבור כל הטוב (בשורוק) שאתה מרעיף עלינו כאן.

alpha80

New member
ודאי שבודאי

אני צריך אחד כמוך פה איתי בעבודה, תצחיק אותי כל בוקר.

שמש27

New member
לא, אבל בוני אם זה אייטיז.

רספוטין - השיר שמזיז עצמות אבותינו בקברם. אי אפשר לשבת, פשוט אי אפשר.

שמש27

New member
עוד קצת... והגענו !

וחוץ מזה, אני מגדיר אייטיז בערך מ 77´-78´ (לא כולל דיסקו כמובן, מישהו כאן בפורום נתן פעם את אבן-הדרך שמציינת את תחילת האייטיז, משהו שבמשולש של דיוויד בואי-גרי ניומן-סינטי פופ התחיל להשמע אחרת) ומסיים את העשור הזה, בערך ב 92´, עם להקות כמו london beats וכדומה. מאז, הרדיו סגור, הפטיפון עובד.

turrican

New member
אני יודע על מה אתר מדבר.

כבר היה לי ויכוח עם זה. המישהו הזה זה אלאדין (הנעלם השבועי) שאמר ובצדק שהמון שירים בסוף שנות ה-70 דווקא נכנסים להגדרה של אייטיז כי אייטיז יכול להמדד לא רק בזמן אלא באופנה,סוג מוסיקה וכל האקסטרות הנילוות לכך . לדוגמא להקות פוסט פאנק כמו Jam , Strangelrs ,police בלונדי וכדומה . שבסוף שנות השבעים כתבו שירים מצויינים שלפי ערך הזמן לא נכנסים לאייטיז אבל זה שאלה של השקפה , לטעמי לא צריך לחתוך במספריים שירים שלא נכנסים פונקט ל-80 עד 90 אז אתה זוכה מחמת הספק. וד"א בוני אם - אחת הלהקות הכי ממחזרות שירים שאני מכיר.

turrican

New member
CLUB TROPICANA/WHAM

מזכיר ת´קיץ,אהה?? קבלו תמונה.. אלפא - נעשיתי דרמטי כמוך בשרשור..(העיקר לנפח תשרשור??)

turrican

New member
Fresh של קול והחייייברה

מזכיר תקיץ,לא? ננסה גם עם תמונה- אלפא וטופית מה אתם אומרים על ההשקעה?

alpha80

New member
אתה משתפר אבל לא מספיק.

צריך מילים. אפרופו - מה עם פרוייקט המילים שהיצעתי לך לאתר? לא ענית לי.

למעלה