לקרוא ולהתפוצץ

koby329

New member
טוב

אין סיכוי לדו-שיח איתך, אז חבל להמשיך.... הוצאת דברים מהקשרם ושימוש סלקטיבי ומגמתי באמירות הם לא לעניין. בוא נפסיק את זה כאן.
 

koby329

New member
אגב.....

לא ממש ראיתי שאתה מתנער מן האמירות הקשות שנאמרו כאן, מה זה אומר לגביך? תסיק את המסקנה לבד.
 

SupermanZW

Well-known member
דווקא כן התנערתי

וגם תקפתי את הגזענות, להלן דוגמאות בקישורים. אתה שקרן ודמגוג.
 

koby329

New member
חבל על הזמן....

כנראה שאתה לא ממש מגובש, מצד אחד מתנער בחצי פה ומצד אחר מפתח כל מיני תיאוריות (היסטוריות וסציולוגיות -מנסה לשווא להיות פוליטקלי קורקט) המכלילות קבוצות שלמות של בני אדם, טובל ושרץ בידו. אתה מתיימר להיות "תרבותי" אבל משתלח ללא רסן ופוסל קבוצות שלמות של אנשים (או קי במקרה שלך אתה קצת יותר מנומס ולא עושה זאת על רקע גזעי אלא על רקע תרבותי/היסטורי ממש משנה...). הרי לא משנה מה אומר עכשיו, אתה לא ממש פתוח לקבל ביקורת, מבחינתך כל ביקורת כנגד מישהו מחבר העמים גם אם הוא גזען ובעל דיעות מגוחכות ומסוכנות הוא שנאת רוסים (אתה יוצא למלחמות ועולה על בריקדות מהר מאוד-קצת ילדותי), אין טעם להסביר לך שהדברים אינם כך, אתה כבר החלטת, בקיצור, חבל על הזמן של שנינו.
 

SupermanZW

Well-known member
אני מכליל?

להיפך, אם היית קורא את ההודעות שלי בדעה לא משוחדת היית מבין שטענתי שהכל תלוי באדם עצמו ושיש טובים ורעים מכל העדות, לא הבאתי שום טענה המכלילה בני עדה מסויימת, לטוב ולרע.
 

koby329

New member
עזוב....

אתה גורר את הדיון למקום נמוך, בוטה ואישי ולא ממש מתייחס עניינית. במקום להתייחס לגופו של עניין אתה מתייחס לגופו של אדם, מטיל רפש, ומניח הנחות מתימרות ומתנשאות,לא ממש ידעתי שיש לי אחות ואין לי כח להוכיח שאין לי, אתה שש אלי קרב, אני לא ממש. עזוב, תישאר עם הדעות שלך תסביר אותם איך שבא לך -גזענות , היסטוריה (מעוותת, ידוע שהיסטוריה היא לפעמים ענין של גיאוגרפיה), סוציולוגיה או כל תירוץ אחר שבא לך. לרוב ההפסד הוא של הפוסל ושל צר האופקים ולא של הנפסל. ובכל זאת התייחסות אחרונה לטענותך, פסילת קבוצות והכללתם היא פסולה גם אם איננה נעשית מסיבות גזעניות במקרה שלך ההסבר הוא אחר, ביג דיל. רוצה קישורים?? תקרא בשרשור למעלה את כל התיאוריות החברתיות שלך אשר מוכיחות בורות וחוסר הכרה של ההיסטוריה במהלך 100 השנים האחרונות וקבלת הנחות גורפות שמבוססות על מיתוסים ושכתוב מפאיניקי של ההיסטוריה, לערער תפיסות עולם מגובשות זה לא קל, אני לא מצפה שתעשה זאת.
 

vk3

New member
וואו... אהבתי...

דרך אגב... הוא דיבר עלינו
מעניין לאיזו הודעה הוא התייחס
או שבכלל לפורום כולו חחחחחחח
 

SupermanZW

Well-known member
לפורום כולו

סתם אחד ששונא רוסים, ראה שיש פורום "ישראל ברוסית" החליט שכולם בפורום רוסים, הוא שונא רוסים, אז הוא החליט שאנחנו פורום גזעני...
 

L e s t a t

New member
דווקא לא נכון

הוא נכנס לפורום וראה את השרשור המפוצץ של boris5 והזדעזע מההתבטאויות של בוריס ואחרים (השמצת התרבויות המזרחיות, האשמת כלל עדות המזרח, קריאה למלחמה "במזרחיים" וכו') ובגלל שהוא ראה שמנהל הפורום לא מחק את השרשור (לא מאשים אף אחד, אני יודע מה זה לנהל פורום כשזה הדבר האחרון על הכתפיים שלך) הוא ראה לנכון לפנות להנהלה וליידע אותם. עד כאן הכל בסדר. אבל הוא לא בדיוק אובייקטיבי כשהוא משווה את כל באי הפורום למחוקקים של חוקי נירמברג. רק בגלל מספר משתמשים שמצאו לנכון להתבטא בצורות נמוכות כמו שהוא אומר, זה לא אומר שכל הפורום הוא אזור חם ברייך השלישי! זו התעלמות לא קטנה מהאנשים שיצאו נגד ההתבטאויות הגזעניות שעברו פה והפתעה הפתעה - רובם עולים. מדברים על שמן למדורות..
 

vk3

New member
אני דווקא מוצא את השירשור לרלוונטי

ביותר לפורום שלנו ומגמתו... הרוב הגיבו שם בצורה נהדרת ( אתה למשל) ואין סיבה שאמחק משהו שקצת חורג מהנורמות
גם עם דברים לא כול כך נעימים צריך לדעת להתמודד ולהודות בקיומם
מחיקת השירשור לא הייתה פותרת את הבעיה, לצערי הרב
אני שמח על הצטרפותך אלינו... מקווה שזה לצמיתות.
 

L e s t a t

New member
מסכים איתך

"אני שמח על הצטרפותך אלינו... מקווה שזה לצמיתות" תודה
 

Sheep From Hell

New member
יווווו...... מה משעמם לו בחיים..?

חחחח. אפשר לחשוב שאת כל הדיונים ה"גזעניים" האלה כתבו לו על הקירות בבית.. טוב נו... קיבלנו פירסום... אנשים תמיד מעדיפים לקרוא פורומים עם "אקשן" ולא פוצי מוצי... חח.. מצחיק
 
למעלה