לקרוא ולהתפוצץ

koby329

New member
נו באמת....

שים לב כמה אתה מגוחך, קורא לי צבוע ומתחסד ו"מרשיע" אותי בגזענות על סמך הודעות שנכתבו פה בעבר על ידי איזה פסיכי הרבה לפני שנכנסתי לפורום הזה (פעם ראשונה -אתמול) ובגלל שבעוונותי לא הגבתי להן, אתה רציני?? או שגם זה סוג של הומור???

Dynamo1929

New member
הומור שחור...

קרא שוב את מה שכתבתי (" אם קראת את ההודעות של "כהניסט בדם"..."). ומה לגבי הטענה השנייה שהעלתי?

vk3

New member
הביקורת שלך גובלת בחוצפה...

הערתך הייתה ממש לא לגיטימית והועברה בצורה חסרת כול כבוד וטאקט
גולש מודאג ואיכפתי שכול כך רוצה לעזור ולתקן את המעוות היה שולח מסר מיידי למנהל הפורום ומבקש ממנו להתייחס בכובד ראש לבעייתיות שהתעוררה בפורומו, לדעת אותו גולש... אם הוא היה אדם חכם. חדל לעורר מהמומה בפורומנו
הדיון נסגר ונחתם וכול תגובה ממך ( הנוגעת לדיון זה בלבד) תמחק לאלתר ואף תגרור אחריה חסימתך, עקב הטרדה

L e s t a t

New member
איזה ציניות?!

חוש ההומור שלו מאוד תמוה אם ככה! ואותי זה לא מצחיק!
"מישהו טען אחרת?" ע"ע השרשור של boris5.. ד"א, מעניין איפה סניף הקו קלוקס קלאן הקרוב לביתו

koby329

New member
תודה על ההגינות

סוף סוף מישהו שמתייחס באופן עניני ולא טוען שכל ביקורת כנגד הפורום היא "שנאת רוסים" (איפשהו שנאה עצמית במקרה שלי....).

תקשיב גם אני לא ראיתי את הציניות

שבהודעה שלו...אבל כחבר פורום מהזקנים יותר החלטתי להתעלם ולא להגיב כי ידעתי שזה לא שרשור אופייני... אתה נכנסת לפורום בפעם ה-I וזה הרושם הראשוני שקיבלתי ובגללו החלטת לקטול אותנו!

koby329

New member
שום קטילה

הביקורת הייתה כלפי אותן הודעות וכלפי העובדה שהודעות אלו לא נמחקו או זכו ליחס מתאים מצד המנהל (לא חשוב אם הודעות הם חד פעמיות, הן עדיין ראויות ליחס מתאים). שוב, במפורש כתבתי כי מדובר בחלק מן ההודעות.

אני לא מבין על מה כל המהומה כאן

אז מישהו אחד... או אפילו כמה מישהו-ים, טוענים דברים כאלה ואחרים. אז? מן הסתם, ההנהלה של "תפוז" מחויבת להגיב לכך שהיא תטעון דברים אלו, ולכן היא הגיבה כפי שהיא הגיבה. ולגבי פורום "דתיים", מי שהיה טורח לקרוא את התגובות שם, היה מגלה כי דווקא רוב התגובות שם (שקשורות בכלל לנושא, הם סוטים מאד מהר לכיוונים אחרים) הם דווקא *נגד* ההתבטאויות המקוממות. אז על מה בעצם כאן כל "המהומה" ? על זה שאדם אחד, או אפילו שניים, טען ודרש דברים כאלו ואחרים??

SupermanZW

Well-known member
תוצאת הסיום

כמובן שהנהלת הפורומים הבינה היטב את כוונותיו של קובי מאחורי מילותיו והגיבה בהתאם, והרי התוצאות לפניכם בקישורים.

koby329

New member
למה סרק?

קישור מהשרשור הועבר לגורמים משפטיים לבדיקה. קשה לי להאמין שאתה מגבה אמירות כל כך קשות, ממש מאכזב. במקום להתנהג בדמגוגיה והשתלחות תקרא שוב את השרשור ותגובותי. הפרשנות שלך לגבי תגובת הנהלת הפורומים לוקה בחסר, מה גם שאינך מכיר את כולה. אגב, הנהלת הפורומים הודיעה כי תשוחח עם מנהל הפורום בנוגע לאותו שרשור.

Evil Gremlin

New member
תשמע

לאף אחד בפורום הזה אין שום כוונות זדוניות בקשר ליהודים או לך... רוב האנשים פה יהודים וישראלים... בבקשה תפסיק אם ההאשמות האלה... אתה לא הראשון וזה די עולה על העצבים... בבקשה תפסיק

koby329

New member
לא טענתי כך

תקרא את השרשור מלפני יומיים ואת מה שנכתב בו (בעיקר על ידי בחור בשם בוריס-אם אינני טועה) ותבין למה הכוונה, אל תצטרף כל כך מהר לעליהום, תבדוק קודם כל על מה אני מדבר.

Evil Gremlin

New member
די!!!!!!!!!!!!!!11

זה שוב ה..בן אדם המאד נחמד.......... הזה!!! עכשיו עם נגיד עליו מה שהוא אומר עלינו אנחנו אשמים!!! אהההההההההההההההההההההההההההההה!!!

למעלה