לקרוא ולהתבייש

7נתי7

New member
ההיתקלות הראשונה שלי עם סמדר שיר

היתה במלחמת המפרץ הראשונה. היא הופיעה בתכנית טלויזיה שענתה לשאלות ילדים. נחרדתי לחשוב שמישהיא כזו,שנראתה קפואה ומפחידה,עם עיניים לא טובות אמורה להרגיע ילדים. כשהסתבר לי שזו סמדר שיר ממש התפלאתי. בכל שאר הפעמים שראיתי אותה,לא שיניתי את דעתי עליה. האישה סובלת ממשהוא זה בטוח ובכלל באף פעם שראיתי אותה היא לא נראתה רזה. אני יודעת שעברה המוני טיפולי פוריות ואולי זה ההורמונים ששיגעו לה את המוח?? (אני מרשה לעצמי לומר זאת כי אני מכירה מקרוב מאד את השפעתם) גם אני לא רוצה שבני התינוק יהיה שמן. יש לו גנים שמנים ואני בהחלט אקפיד על תזונתו כשיתחיל לאכול מוצקים. שמן זה לא בריא ואקנה לו הרגלי אכילה נכונים. לא מרגישה מפלצת למרות שלובשת מידה 44,46 וגם בעלי שיחיה שלובש מידה 50,52 לא מפלצתי בעיני(אם כי היתי שמחה אם היה מוריד במשקל. רק בגלל בריאות) ואני קוראת לחרם נגדה

נתי יקרה../images/Emo140.gif

כמי שעברה טיפולי פוריות (כמוך), הם משפיעים פיזית ולא נפשית. הבעיה של סמדר שיר הינה בעיה מושרשת. ראי לדוגמא את שירה על השמן והרזה.ועם זאת שמתי לב שבתגובתך טענת שנחרדת ממראה עיניה.אני באופן אישי משתדלת לא לשפוט אנשים עפ"י הרושם הראשוני שהוא הרושם החזותי (אם נרצה בכך או לא), אבל, עובדה שצדקת. כולי תקווה שאותנו לא שופטים באופן כזה, למרות שהתבדיתי לגבי זה לא פעם ולא פעמיים.

7נתי7

New member
הי סיסי,

עלי השפיעו הטיפולים גם נפשית,אני מודה. מעבר לכך שעליתי בסולם המידות ל46 מ38,גם נפשית לא רויתי נחת. יש לי טביעת עין באנשים ולמרות שאני נותנת תמיד הזדמנות נוספת , לעיתים נדירות אני טועה. הלוואי שהיתי טועה יותר. לא מכירה את השיר שהזכרת, אני מניחה שהוא באותה הרוח של הציטוטים האחרונים מספרה. מקווה שהטיפולים שלך קצרו הצלחה

נתי ממי...

האם ההורמונים השפיעו עלייך נפשית? או אולי השלכות הטיפולים? כלומר- ההשמנה, התסכול, האטימות, הלחץ וכדו'. לגבי אבחנתך אותה, כבר ציינתי שצדקת. לגבי השיר - אנסה להביא אותו במלואו. אמא ל-2.

7נתי7

New member
האמת,אני חושבת שגם וגם

גם ההשלכות הפיסיות השפיעו אבל הייתי עצבנית ללא שליטה וחסרת סבלנות הרגשתי מאגרי זעם ואני אדם רגוע ושלו בד"F שמחה מאד מאד שאת אמא ל2 ומקווה להיות גם,אולי בלי עזרת ההורמונים כי החמוד שישן החדר הסמוך הוא תוצאה של ספונטני

למעלה