יקרות שלי, אני כל כך מבינה מה אתן
אומרות, ואני מסכימה כמעט עם כל מילה, אבל ויש לי אישית אבל גדול, אני באמת לא רוצה שהבת שלי תהיה שמנה. אני לא רוצה שיציקו לה, אני רוצה שהיא תלבש בגדים יפים ותחשוף את הפופיק כמו החברות שלה. אני לא חושבת שזו מחלה, זה דרך חיים ולזה אני מנסה לחנך אותה. אני מצטערת אבל קשה לי להסביר את זה, אני רק יכולה להגיד ממבט ראות של אמא, אמא שאוהבת את ילדתה, אהבה טהורה ללא שום סייגים (וברור שאני אתמוך בה בכל מצב), אני לא רוצה שהיא תהיה שמנה. אני רואה את הבת של חברה שלי טובה (היא בת 13 כיום), ילדה שמנה לכל הדעות, כמה קשה לה לקנות בגדים (היא לובשת כבר ביגוד של נשים. אפילו בקסטרו, זארה ורנואר אי אפשר לקנות לה. במקרה הטוב בבוניטה מידה 44, והיא בסך הכל ילדה. ילדה מקסימה, לא מפלצת לא חולה ולא חריגה. ילדה. אבל היא סובלת אני רואה את זה, וכואב לי ואני לא רוצה שהבת שלי תהיה שמנה. אולי זו אובססיה אצלי כאחת שנלחמת כל השנים, נמאס לי להלחם אב נלחמת. ולא רוצה שהבת שלי תלחם.והיום עדיין כשהיא צעירה וכן מעט מרופדת אבל עדיין יש לה גוף יפה ופרופורציות אני אשתדל לשמור עליה כמיטב יכולתי עם הרבה אהבה ואעזור לה כמיטב יכולתי שלא להיות שמנה.