לקראת THE VOICE

moshavnikit

New member

moshavnikit

New member
נכון, יאללה..

ראית בפייסבוק שהוא פירסם שיש משהו ב-26/1? נראה לי שזה איזה מפגש מעריצים או משהו כזה ולדברים כאלה אני בכל מקרה לא באה.. אבל אם זו הופעה אז זה די מבאס כי אני בחתונה באותו יום. לא מבאס אותי ללכת לחתונה, מבאס שאין את האפשרות ללכת לשניהם.

Just Neta1

New member
לא נראה לי

כי הם עשו מפגש מעריצים ממש הרגע (לפחות אם עקבתי נכון אחרי העדכונים) והוא לא יעשה עוד אחד ממש ברצף, וגם לא יקרא לזה הפתעה.. אולי זה באמת הופעה, אבל יש לי הרגשה שזה יותר, כי על הופעות הוא בד"כ פשוט מודיע- ויש לו גם אינטרס להודיע כדי שאנשים יוכלו לקנות כרטיסים בזמן. אז אולי מדובר על הופעה כלשהי בטלוויזיה/רדיו/שיר חדש.. או שאני סתם בונה לעצמי אשליות

Just Neta1

New member
הלוואי

אבל אני פוחדת סתם לפתח ציפיות ואז להתאכזב.. בינתיים אני אשאר עם זה שתהיה לו הופעת אורח ברדיו/בטלוויזיה..

tamiamir

New member
גם אדר גולד פירסמה שיש הפתעה ב-26.1

ושווה לחכות... מה זה יכול להיות? סינגל משותף? חח אני יודעת שיש לי הצתה מאוחרת

MoRoSH11

New member
צ"ל הלוואי שאדר (
תוציא סינגל...

(וגם שאוהד בשביל נטע ואלינור)

MoRoSH11

New member

רציתי להגיב לזה כבר קודם אבל האינטרנט פה סיוט היום.

MoRoSH11

New member
מה פתאום! נשארים פה!

אבל הכי כיף לדבר פה עם מי שכבר מכירים.

Just Neta1

New member
סליחה, מה זו ההסתה הזו??

אף אחד לא זז לשום מקום! למה לעבור אם אפשר להישאר ולדבר על זה פה?

shoham95

New member
אין דבר כזה פורום שווה כמונו, גם לא כמעט

אבל בכל זאת בטח יהיה נחמד לדבר שם על דה וויס
ברור שזה לא אומר שנוטשים את הפורום, אפשר לדבר גם פה וגם שם, זה לא סותר

Just Neta1

New member
לאן נעלמה שירי מימון??

היא לא הייתה אמורה להיות אחת מהמנטורים? בכל אופן, ברור שאני אראה, ממתי יש ריאליטי ישראלי שאני לא רואה? רק שכרגיל אני לא אראה את זה בטלוויזיה כי אין לי כוח לפרסומות. מה אתם חושבים על השיטה ועל המנטורים הישראלים? אני אוהבת רק את האודישנים (אגב, ראיתי את אחד האודישנים שיהיו ביוטיוב, אחת שכל השופטים הסתובבו בשבילה והיא הייתה ממש לא מלהיבה, אני מקווה שזו לא מעיד על הרמה..) בהמשך הפורמט נהרס. המנטורים ממש משעממים (לפחות לפי הרושם שלי מהם בחיים האמיתיים), אבל יותר גרוע משופטי כוכב נולד ואמריקן איידול כבר לא יכול להיות, אז שיהיה. חושבים שהתכנית תצליח יותר או פחות מכוכב נולד? פחות, זה רשת. ואיך זה ישפיע, אם בכלל, על כוכב נולד? אני מקווה שהתחרות תגרום לכ"נ לנסות ליצור עניין בתוכנית (ולא על ידי סיפורי רקע) ולהעלות את הרמה, אולי הריבוי של כל תוכניות המוזיקה יפגע ברייטינג של כוכב נולד, אבל האמת שאני לא בטוחה שבפועל תהיה השפעה כלשהי.

MoRoSH11

New member
וואלה, באמת מה עם שירי?

שכחתי מזה, ועוד אחרי הדיון פה בפורום אם ראוי שהיא תשתתף בתכנית מתחרה לכוכב נולד או לא. הרגת אותי עם ממתי יש ריאליטי ישראלי שאני לא רואה?
טוב, הצעד האחרון בטיפול בעיה זה לדעת שהיא קיימת.

למעלה