לקראת THE VOICE

MrHyde1

New member
פליז, פליז, פליז

עכשיו אפשר לדבר עליה?

MoRoSH11

New member
עונה

תכננים לראות? בהחלט, אני אוהבת תכניות כאלה. מה אתם חושבים על השיטה ועל המנטורים הישראלים? הפורמט מאוד מוצא חן בעיני והוא מסקרן אותי. אני בעד המנטורים שנבחרו, אני חושבת שעשו בחירה טובה ואני מקווה לא להתבדות. אני מקווה גם שהם יעשו טוב ונכון את התפקיד שלהם וידריכו בצורה הטובה ביותר את המתמודדים. חושבים שהתכנית תצליח יותר או פחות מכוכב נולד? אין לי מושג. ואיך זה ישפיע, אם בכלל, על כוכב נולד? לא חושבת שזה ישפיע.

אורישקי

New member
מממממ

- כשיצא, לא יודע אם יש לי כוח למלא ריאלטי בשבוע - בחירה ממש ממש טובה של מנטורים לדעתי. - לא חושב שיותר מכוכב - לא ישפיע כמו שעשו מזהההה

אורישקי

New member
הכוונה ש

לא יודע אם יש לי כוח לראות מלא תוכניות ריאלטי בכל השבוע, אז אחרי זה ספציפית אני לא בטוח אם אני ממש אעקוב

עונה

- מתכננים לראות? יש מצב שאסתכל קצת, אם ייצא, מעניין לראות איך זה. - מה אתם חושבים על השיטה ועל המנטורים הישראלים? השיטה - הכוונה לזה שזה אודישנים עיוורים? מהבחינה הזאת אני חושבת שזה טוב כי אז זה אמור לדמות יותר טוב מצב של שמיעה רגילה של מוזיקה שאין משהו פרונטלי. בנוסף זה אמור למנוע משפטים כמו "כמה כריזמה יש לך!" במקרים של שעממון מוזיקלי שפשוט נראה/נראית טוב. - חושבים שהתכנית תצליח יותר או פחות מכוכב נולד? בעונה הראשונה תצליח יותר, כי זה חדש ומרענן. - ואיך זה ישפיע, אם בכלל, על כוכב נולד? אממ... כוכב נולד בירידה בלי קשר לדה וויס. ייתכן שכ"נ תצליח ליצור עניין מחודש עם עונת העשור, תלוי איך זה יהיה. בכל אופן התכניות לא יהיו משודרות באותה תקופה אם אני מבינה נכון כך שזו לא תחרות ישירה. מה שכן, אני חושבת שזה עלול ליצור תחושת רוויה/מיאוס מתכניות כשרונות. לא שזה יפריע לרייטינג, אם שואלים אותי יש גם רוויה מתכניות ריאליטי אבל זה בטח לא מזיז לרייטינג של מאסטר שף/המירוץ למיליון/האח הגדול.

אה ולגבי המנטורים

לא התלהבתי בכלל. לא מתה על אף אחד מהם במיוחד. הרכב בעייתי קצת. 2 זמרים מזרחיים, אחד, רוק ואחד מיינסטרים. אני חושבת שהיו צריכים במקום שרית חדד/שלומי שבת להביא עוד אחד כמו רמי קליינשטיין. (נגיד איזה שלמה ארצי או משהו)

אולי אראה

המנטורים יכולים להיות סבבה ויכולים להיות נוראיים, מבחינת שיפוט לדעתי שלומי שבת יהיה הכי טוב ואביב גפן יהיה הכי גרוע (כבר הבעתי כאן את חששותיי מכך שהוא יהיה גירסה רוקיסטית של מרגול, וזה ממש לא טוב כי יהיו זמרים ים-תיכוניים טובים שאולי לא ייכנסו רק בגללו). כוכב נולד כמובן תצליח יותר, זו התוכנית הותיקה יותר.

Love Music Yoni

New member
עונה

מתכננים לראות? בטח! אני מקווה שגם נדבר על זה הרבה פה... מה אתם חושבים על השיטה ועל המנטורים הישראלים? שיטה נחמדה, אבל לדעתי לא צריך לעשות בטלוויזיה תחרות מוזיקלית ששופטת רק לפי הקול... כי אז מה בעצם חשובה ההופעה? והמנטורים לדעתי לא טובים.. מבחינת זמרים הם טובים, אבל לדעתי היו צריכים לשים זמר/ת אחד/אחת, והשאר מבקר מוזיקה/מלחין/מפיק/שדרן רדיו/משורר וכו'... חושבים שהתכנית תצליח יותר או פחות מכוכב נולד? פחות. ואיך זה ישפיע, אם בכלל, על כוכב נולד? נראה לי ישפיע קצת, כי אנשים יתחברו לפורמט החדש של דה ווייס ויחשבו קצת שכוכב נולד מיושן.

Love Music Yoni

New member
בואו לפורום דה ווייס!

אני, שהם, הייד ושיר כבר התנחלנו שם! בואו כולם שנפעיל אותם שם ונגרום להם להיות פורום שווה כמעט כמונו

shirblabla96

New member
גם ככה נחפור פה גם על דה וויס

אפשר לחשוב לפעמים שזה פורום המרוץ למיליון

MrHyde1

New member
מה? אני לא שם

מישהו פרץ לי למשתמש! סתם, סתם, אבל אני שם רק קצת, יהיה הרבה יותר מעניין לדבר כאן על התוכנית

למעלה