לקראת THE VOICE

moshavnikit

New member
לקראת THE VOICE

בשבת תתחיל בערוץ 2 העונה הראשונה של הגרסא הישראלית ל-THE VOICE מתכננים לראות? מה אתם חושבים על השיטה ועל המנטורים הישראלים? חושבים שהתכנית תצליח יותר או פחות מכוכב נולד? ואיך זה ישפיע, אם בכלל, על כוכב נולד?

מאיהמיק

New member
לא מתכוונת לראות

א. כי הם קדחו במוח עם הפרומואים ונמאס!!!!!!!!
ב.לדעתי מי שייצא מהתוכנית הזו לא בדיוק יישאר ידוע בציבור היא תוליד זמרים שמקסימום יוציאו שירים לרדיו זה לא כמו כוכב נולד שמולידה גם פרפורמרים שיביאו קהל להופעות ג. המנטורים לא משהו ד. שרית חדד+שלומי שבת=מסלסלים
מחכה לכוכב נולד

shoham95

New member
בנוגע לפרפורמרים

אמנם השם של התכנית הוא The Voice, ובוחרים בהתחלה את המתמודדים על פי הקול, אבל מהשלבים המאוחרים יותר (בשידור חי) ההופעות ממש אדירות ומושקעות. הם שמים דגש על ההופעה (הרבה יותר מבכוכב נולד). ככה זה באמריקאי...

MrHyde1

New member
נקווה שגם בישראלי

גם ב'אמריקן איידול' יש הרבה שואו ובמה ענקית שהמתמודדים יכולים להתרוצץ עליה, לעומת זאת בכ"נ הרוב מעדיפים לשבת, ובמקרה הטוב לעמוד בלי לזוז

moshavnikit

New member
אי אפשר להתעלם מזה שהרמה של השירים

שלהם בגובה הרצפה בערך..
אבל גם עם שירים כאלה, הם יכולים להתגלות כמנטורים מעולים

Guy M1

New member
מתכוון לראות

אין קשר לכוכב נולד, מדובר בתוכנית מוזיקה נוספת שמאתרת כשרונות וככזאת אין סיבה שאני אפספס אותה. לגבי הפורמט - ראיתי את הגרסה האמריקאית של התוכנית והפסקתי לצפות בה אחרי השלבים של האודישנים כי לא יכולתי לסבול את הדו-קרבים בתוך הזירה. זה היה פשוט נורא. מעניין אותי לראות איך זה יהיה בגרסה הישראלית ואיך אני אתחבר לזה. לגבי המנטורים - שרית חדד מיותרת כמו משה פרץ בבית ספר למוזיקה. לגבי שלומי שבת יש לי רגשות מעורבים, בכל זאת הוא מדור אחר של מוזיקה. ולגבי אביב ורמי אני ממש מחכה לראות אותם בתוכנית. בכל מקרה, בסופו של דבר, מה שחשוב זה המתמודדים. גם בכוכב נולד, גם בבית ספר למוזיקה, וגם ב-The Voice. כל המסביב שולי וחסר משמעות מבחינתי. תביאו לי תוכנית עם אנשים מוכשרים בטירוף ששרים - ואני שלכם.

moshavnikit

New member
עונה

ד"א אם יש לכם עוד שאלות אתם מוזמנים להוסיף. מתכננים לראות? כן, אבל את הפרק הראשון תהיה לי בעיה לראות בגלל שאני במוצ"ש בד"כ בנסיעה באוטובוס.. נראה איך זה יילך. למרות שבד"כ אני מגיעה עד 21:00 בגלל השעון חורף. כשיעברו לשעון קיץ אני לא אוכל לצפות במוצ"ש בגלל שהאוטובוסים יוצאים מאוחר. מה אתם חושבים על השיטה ועל המנטורים הישראלים? לא צפיתי בגרסא האמריקאית אז עדיין אין לי דעה. למרות שברמת העיקרון זה לא כזה ליגה בעיני. יש משהו נחמד בזה שבהתחלה רק מקשיבים, אבל בסופו של דבר זה פורמט טלוויזיוני ואנחנו לא באמת נתייחס רק לקול של הבן אדם. אני מחבבת את הרעיון שאביב גפן משתתף בתכנית, את שאר המנטורים אני פחות אוהבת. למרות שיש מצב ששלומי שבת יהיה טוב וגם רמי קליינשטיין.. תזכרו שהוא זה שיצר את העיבוד ל"ים של דמעות" של נינט!! שרית חמודה, יש מצב שהיא גם תפתיע אותי לטובה אז יוצא שאני סתם מתלוננת
חושבים שהתכנית תצליח יותר או פחות מכוכב נולד? אני חושבת שהיא פונה פחות או יותר לאותו קהל יעד אז התכניות יצליחו כמעט באותה מידה. למרות שיכול להיות שהקהל הישראלי מיצה את התכניות המוזיקליות, אז אולי היא תצליח קצת פחות מ"כוכב". ואיך זה ישפיע, אם בכלל, על כוכב נולד? לא ישפיע. אנשים מתלוננים וממשיכים לצפות בכוכב.. זה ככה כבר שנים. חפרתי

MrHyde1

New member
הוא גם יצר את הלהיט הראשון של נינט

"כמו ששיר נוגע"

כן יש לי שאלה נוספת?

גם לכם מפריע ששם התוכנית באנגלית? כי לי זה קצת מפריע האמת. למרות שמצד שני גם "הקול" נשמע מלאכותי...

shoham95

New member
אני אראה

אני ממש אוהבת את הגרסא האמריקאית. הפורמט מגניב לדעתי. הקטע עם האודישנים מעולה, גם הדו קרב חכם כי בודקים את המתמודדים באותו השיר (בהנחה שהוא מתאים לשניהם, זה טוב). ובכלל, זה שהמנטורים בוחרים מי ישאר ומי יודח- זה ממש טוב כי ברור שהם ישאירו רק את הכי טובים לדעתם, כי הם רוצים שהקבוצה שלהם תנצח. ככה שנשארים המתמודדים הטובים (פחות או יותר, בסופו של דבר זה עניין של טעם). חוץ מזה, התחרות בין המנטורים יוצרת עניין. בקיצור, אני ממש אוהבת את הפורמט. הוא מעולה.. בגרסא האמריקאית, המנטורים ממש ממש מוסיפים. הם מעולים (אחד אחד) והם משעשעים, וכיף לראות את האינטראקציה ביניהם. המנטורים של ישראל לא נראים לי הכי טובים ולא ממש מתאימים לתכנית. אני מקווה להתבדות ולגלות שהם דווקא טובים ושהם יהיו מצחיקים, כי אם לא- זה יהיה מבאס. (כי כמו שאמרתי- האינטראקציה בין המנטורים באמריקאית מוסיפה מאוד, וזה יהיה חסר אם לא יהיה את זה בישראלית.) לגבי כוכב נולד, אני לא חושבת שזה ישפיע. אמנם שתיהן תכניות מוזיקה, אבל אנשים לא יבחרו אם לראות אותה או אותה.. זה לא או או. אפשר גם וגם.
(מה גם שהן בכלל לא משודרות באותה התקופה...)

shirblabla96

New member
נראה לי תהיה תוכנית מעולה

מתכננים לראות?כן מאוד מאוד אהבתי את התוכנית האמריקאית והפורמט מעולה וזאת תוכנית מוזיקה אז דבר רע לא יכול לצאת ממנה. מה אתם חושבים על השיטה ועל המנטורים הישראלים? מאוד אוהבת את השיטה והמנטורים סבבה הביאו יחסית גיוון וגם הזמרים המזרחיים אני סבבה איתם . חושבים שהתכנית תצליח יותר או פחות מכוכב נולד? אני חושבת שפחות או יותר באותה מידה ואיך זה ישפיע, אם בכלל, על כוכב נולד? יתן יותר תחרות אבל תחרות זה תמיד טוב מעלה ת'רף. חבל שהפורום של דה וויס לא פה גם...

MrHyde1

New member
נהפוך את הפורום לפורום דה וויס?

קשת עוד מסוגלים לאסור עלינו לדבר על התכנית הזו כאן

moshavnikit

New member

תקשיב, אם ממש תתעקשו לדבר פה על התכנית, אני לא אמנע מכם את זה
(גם קשת לא)

למעלה