היא מאוד מאיימת עליה.
לבריטני יש עבר מפואר להתפאר. זה דבר שאי אפשר לפקפק בו. אבל הקריירה של בריטני עדין בעבר, והיא תישאר שמה. עכשיו בריטני מתחילה ניו אייג' של קריירה, אחרי שלכל בנאדם שלישי שונא אותה, ומה שהולך עכשיו זה לא פופ אלה היפ הופ. ריהאנה לא עושה שערוריות ואין אפילו מילה אחת להגיד עליה. היא ממש ממש טובה, כנ"ל המון זמרות אחרות, ולהבדיל מהתקופות שבריטני הייתה בטופ, היא כבר לא שמה היום. באמת אין לי כח להיכנס שוב לוויכוח הזה, אני יודע שבריטני תצליח יפה מאוד, ולא מעניין אותה מכל הזמרות האחרות היא עושה את המוזיקה שלה והיא מאוד תצליח. בריטני לא יכולה לא להצליח... הבעיה היא שבעבר, לא ניסו להכשיל אותה ולהוציא אותה מגוחכת מכל מצב שהיא הייתה בו, וזה מאוד קשה להתחבב על כל העולם כשהעיתונאים ומי שבעצם אמור להיות אחראי על מה שהציבור יחשוב עליה, כולם נגדה. לסיכום, אני לא אומר שבריטני לא יכולה לעשות את זה בגדול, אני אומר שיש לה הרבה מאוד מה להיות מאויימת. הזמנים השתנו והיא צריך להודות שעכשיו מה ששולט זה היפ הופ, וR&B וכל אלה... היא הולכת לעשות את זה, וזה ממש לא יהיה קל... אני מאמין שאם היא תפלס את הדרך בצורה נכונה.. הבעיה היא שזה לא מעניין אותה חח...