לקראת החופש...

haimwe

New member
תשובות... הכל ביחד

שם: חיים וינשטוק האם השם שלך על שם מישהו? על סבא חיים שנפטר הרבה הרבה לפני שנולדתי מיקום: פתח תקווה... האם תקראי לבת/בן שלך על שמך? אסור.... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? חיימה?? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אסף... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כלומר... חיימקה? לפעמים... חיימק גם... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כשנגיע לגשר הזה נעבור אות בעז"ה... מין: זכר מצב משפחתי: רווק תאריך לידה: 25.09.1990 ז' בתשרי תשנ"א גיל: 17 עוד 3 חודשים גיל שהיית רוצה להיות: 20 ומשהו כיתה: י"א עולה לי"ב מצב חברתי: אחלה.. צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא אכפת לי כ"כ צבע שיער: חום שחור.. אוהב אותו? גם לא אכפת לי ממש צבע אהוב: אין אוהב אותו? דה ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד: כלב בשבוע הבא... מה העבודה שלך? כרגע מובטל... יש פירסינג? חח לא.. קעקועים? כנ"ל אובססיות? world of warcraft התמכרויות? world of warcraft איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ממש קצת ספרדית, קצת יידיש, וכמה מילים ביפנית ציטוט מועדף: האם אתה חי את הרגע? לא משהו יש לך סודות? כע... לכל אחד יש |אתה שונא את עצמך? ממש לא האם אתה אוהב את כתב היד שלך? כן הוא אחלה יש לך הרגלים רעים? ... לשבת הרבה מול המחשב ומול הטלוויזיה איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חתיך הורס... סתם.. לא משהו מיוחד אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? החיים של חיים מה הפחד הגדול ביותר שלך? גבהים ודברים מהירים וגבוהים אתה יודע לשיר? יודע לשיר אבל אין לי קול מי יודע... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא יצא לי.. האם אתה מתבודד? קצת מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? לא יצא לי לנסות האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא ממש האם אתה פסיבי או פעיל? באמצע יש לך יומן? היה לי כמה התחלות אבל אין לי כח להמשיך... אני עצלן מה החולשה הכי גדולה שלך? אמון מה החוזק הכי גדול שלך? ידיים חח אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מוח.. הייתי מוסיף IQ אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן,,, די חזק... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? הכל לטובה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על בנאדם יותר מדי... אתה חושב שאתה ניראה טוב? לא\כן... אתם תגידו יש לך בטחון עצמי? מעורער קמעה... האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? מדי פעם מתפלל? כל יום הולך לבית כנסת? כל יום מדבר עם זרים? תלוי מי חח ישן עם בובות פרווה? לא!! יוצא לטיול בגשם?לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? בקרוב אוהב לנסוע מהר? לא נוהג אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם פגעת בעצמך? פיזית? לא יצאת מהמדינה? לא... נצא לפולין אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא ממש היית מאוהב? לא היית על סמים? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא בדיוק עברת ניתוח? כשהייתי תינוק עשו לי ניתוח... ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker ? כל יום חטפת מכות? כע.. החטפת מכות למישהו? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן צומות... דיברת בטלפון כל הלילה? ממש לא ישנת כל היום?לא חשבת שאתה משתגע?קצת כשהתחילו הבגרויות בתקופה האחרונה.. חח בגדו בך? כן.. היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כל מיני הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? (לא) סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? די הרבה יצא לי... גנבת משהו? כן לצערי הרב.. |רדיו|היית ברדיו/טלוויזיה? לא... גם כן לצערי הרב הייתה לך התמוטטות עצבים? לא.. קפצת בנג´י? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא קסם?לא באלוקים?ברור.. בשטן?אם אני מאמין באלוקים אני לא מאמין בשטן? זה כאילו ניגודים... ברוחות? לא ברור בפיות? לא במזל? קצת באהבה ממבט ראשון? יש מצב במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא יצא לי לראות כזה... באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? כל אחד לאן שהוא צריך מי החבר הכי טוב שלך? דודי מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? דודי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לסמוך על אנשים יותר מדי... עצה טובה תאמינו לי.. כל מילה זהב... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? זלקיפארט... מי החבר: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אביעד... הכי מעט זמן? לאדע.. הכי מצחיק? שמצניק הכי קרוב? דודי הכי מוזר? שמצניק הכי חכם? שפיגלמן!! בהחלט שפיגלמן שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? אין... הכי נחמד? משה הזמר הכי טוב? רון הכי רועש? רזיאל עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? כל מיני עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? אפחד על מי אתה סומך הכי הרבה? דודי בעיקר מי מקשיב לבעיות שלך? כנ"ל עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רב עם אפחד... חוצמה... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא... בבית של מי היית אחרון? דודי האם החברים מכירים אותך? כן... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?חנצי שצחקת עליו? שמצניק שהלכת איתו לקניות? אמא שלי ששבר את הלב שלך? לא חשוב שאכזב אותך? גם כן לא חשוב שגרם לך לבכות? כנל ששימח אותך? אחשלי שראית איתו סרט? דודי שדיברת איתו בטלפון? שקקקקקדדדדד שראית?אחחשלי מה אתה לובש כרגע? פיג'מה! איזה ספר אתה קורא?לא קורא... מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? אני מרגיש די עייף כרגע.... האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא קטע האהוב עלי מהשיר: kindred spirits -liquid tension experiment שיר אהוב: kindred spirits -liquid tension experiment זמר אהוב: אריק ברמן זמרת אהובה: אין מישי כלי נגינה אהוב: אורגן, גיטרה מכונית אהובה?: buggati מה את\ה מעדיף? למות באש או במים?: אפחד מהם לחיות עד גיל 70 טוב או עד 120 רע?: 120 רע... אח"כ בגן עדן תמיד יהיה טוב לנצח... מוזיקה עיברית או לועזית?: שתיהן באותה מידה... אולי פחות עברית... רמי או ריטה?: רמי וסתם שאלות.. מה היית לוקח לאי בודד? כרטיס טיסה הבייתה איזו מתנה היית רוצה לקבל ליומולדת? גיטרה אקוסטית מכובדת איך גורמים לאנשים לשתוק? מפריעים להם לדבר =פלפל או גזר? גזר!!! לילה או יום? יום איך הורגים אנשים בדרך הכי טובה? חותכים להם ת'צוואר!!!

חיים אחי-

השיער שלך הוא רק שחור בלי שום חום אולי בגלל האוכל בישיבה הוא משנה צבע אבל פעם אחרונה שראיתי אותך אתה היית שחור.

elivnat

New member
קפצתי לביקור קצרצר...

שם: ליבנת. האם השם שלך על שם מישהו?לא.. מיקום:איזור חדרה.. האם תקראי לבת/בן שלך על שמך? לא... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אממממ אין לי שמץ... אולי ע"ש סבא ז"ל... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא מחליפה את השם שלי... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מה פתאום... מין: נקבה. מצב משפחתי: רווקה תאריך לידה:י"ט אלול תשמ"ט. 19.9.89. גיל: 17 ויותר מחצי.. גיל שהיית רוצה להיות: 20.. כיתה: סיימתי י"ב... (אמאלההה!!!) מצב חברתי: די מקובלת... כאילו, אצלנו בכיתה אנחנו מגובשות אז אין כזה דבר "מלכת הכיתה"... צבע עיניים: חום. אוהב אותו? אמממממ כן.. צבע שיער: חום. אוהב אותו? די... צבע אהוב: כתום, כחול... אוהב אותו? אם זה צבע אהוב אז מן הסתם שכן.. ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד:אין.. מה העבודה שלך? אין עבודה מסודרת... יש פירסינג? לא... רק עגילים באוזניים.. קעקועים? לא.. אובססיות? מוזיקה, סריגת כיפות... התמכרויות? אינטרנט (אתרים מסוימים), זומה (משחק שהיה לי בפלאפון וחברה מחקה בטעות).. איזה שפות אתה דובר? אנגלית, ספרדית ועברית מן הסתם:) ציטוט מועדף: בעעע אין.. האם אתה חי את הרגע? אפשר לומר.. יש לך סודות? לא.. |אתה שונא את עצמך? לא... האם אתה אוהב את כתב היד שלך? כן.. יש לך הרגלים רעים? אמממ כן... לכסוס ציפורניים... איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני אוהבת לעזור, אחראית וכו'... אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "סיפור חייה של ליבנת"... נגיד... מה הפחד הגדול ביותר שלך? מפחדת מהקב"ה!! מהעוצמה שלו!! אתה יודע לשיר? אמממ לא ממש.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא.. האם אתה מתבודד? אממממ לא ממש... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? לא. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?אין ב"ה.. האם אתה פסיבי או פעיל?פעילה. יש לך יומן?לא.. חחח חוץ מהיומן של ביה"ס שבקושי כתבתי בו שיעורים.. מה החולשה הכי גדולה שלך? עוגיות... (וזה קשה עם הדיאטה!!) מה החוזק הכי גדול שלך? אמממממ עבור.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?כלום:) אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא ממש. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? ב"ה כן:) מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? "אם תחליטו שיש שם אחד ששומר בשמיים הוא לא ייתן לכם ליפול!" אתה חושב שאתה ניראה טוב? כן... יש לך בטחון עצמי? כן. האם אתה: מעשן?לא. על סמים?לא. קורא עיתון?לפעמים... כשיש כתבות מעניינות.. מתפלל?משתדלת... לפחות ברכות השחר. הולך לבית כנסת?לעיתים רחוקות... מדבר עם זרים? לעיתים רחוקות... משתדלת שלא.. ישן עם בובות פרווה? פחחח מזמן לא... יוצא לטיול בגשם?לפעמים... מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא.. נוהג? חכו חכו... עוד מעט בע"ה.. אוהב לנסוע מהר? כן:p (למרות שעדיין אין לי רשיון) אוהב את הקול שלך? אמממ לא ממש.. האם אי פעם פגעת בעצמך? היו פעמים.. יצאת מהמדינה?לא.. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?אממממ לא זכור לי... היית מאוהב? כן.. היית על סמים? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? כן.. ברחת מהבית? לא... למה לי?! שיחקת strip poker ?לא... חטפת מכות?לא... בעצם הייתה פעם אחת, אבל הוא נענש על זה אח"כ.. החטפת מכות למישהו? כן... חחחח ביסודי... עזבו... היית על במה?בארור!!! מלא פעמים!! ישנת מחוץ לבית?כן. נשארת ער כל הלילה?כן.. לא אכלת יום שלם? יכולהיות... (חוץ מצומות) דיברת בטלפון כל הלילה?לא... אבל הייתה פעם שהתקשרו אליי ב2 בלילה ועבדו עליי בטלפון... ישנת כל היום? אמממ יכולהיות שזה קרה לי.. חשבת שאתה משתגע? לא.. בגדו בך? יכולהיות... לא זכור לי.. היה לך חלום שהתגשם? כן.. עברת על החוק? אמממ כן...חחח פגשת מישהו מפורסם? עוזי כהן:p, הרגת חיה בטעות?זבובים, נמלים ויתושים נחשב? הרגת חיה בכוונה?כנ"ל.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יכולהיות שזה קרה. גנבת משהו? לא.. |רדיו|היית ברדיו/טלוויזיה? לא... הייתה לך התמוטטות עצבים?לא ב"ה.. קפצת בנג´י? לא.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא. קסם?לא. באלוקים?כן.. מאמינה בת מאמינים!! בשטן?לא. ברוחות?לא. בפיות?לא. במזל?לא. באהבה ממבט ראשון?אממממ לא ממש... במכשפות?לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא. באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום?כן. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לעולם הבא.. מי החבר הכי טוב שלך?רחלי. מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך?קרן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?עצה לנתק קשר עם ידיד שהיה לי... (לפני חודש בערך) מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לא זוכרת.. מי החבר: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? איילת.. הכי מעט זמן? אוראל. הכי מצחיק? קרן. הכי קרוב? רחלי. הכי מוזר? לה"ר.. הכי חכם?ליאת.. שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? כל הכיתה שלי!!! מחזור ט'- מתגעגעת!!! הכי נחמד?שירי הזמר הכי טוב?אממממ עבור... הכי רועש?עבור.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? רחלי.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון?קרן.. על מי אתה סומך הכי הרבה?רחלי, קרן.. מי מקשיב לבעיות שלך?רחלי. עם מי אתה רב הכי הרבה? וואי הרבה זמן ב"ה לא רבתי עם מישהי מהכיתה ובכלל...

איזה רחלי?

רחלי רחלי או שיצאתי לא קשור? הקפיצות שלך לפה יכולות להיות גם פחות חד פעמיות...

המשך לקודם ששירשרתי לא משהו...../images/Emo180.gif

האם אתה מאמין
באסטרולוגיה?
לא
קסם?
לא
באלוקים?
כן
בשטן?
לא
ברוחות?
לא
בפיות?
לא
במזל?
כן
באהבה ממבט ראשון?
כן
במכשפות?
לא
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
לא
באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום?
לא
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?
עולם הבא
מה אתה לובש כרגע?
חולצה כחולה ומכנסיים שחורים
איזה ספר אתה קורא?
קראתי הרגע את שאל נא של הרב אבינר
מה יש על הפד לעכבר שלך?
רקע שחור
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים?
עייף מאוד מאוד מאוד. זהו.
האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע?
לא
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?
כן, פשוט מישהו נשאר ער בשבילי עד עכשיו
האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?
לא
קטע האהוב עלי משיר:
"קוקיות אדומות על עצים ירוקים, פאם פאטל איפה שרק יורקים, רק שלא ישמעו את השיר שלי, לא בא לי לנצח כבר את העיר הזאת." (מוניקה סקס/הפוך בשמש)
שיר אהוב:
יש כל כך הרבה
זמר אהוב:
אחד, ששר לבד, אין לי.
זמרת אהובה:
אין
כלי נגינה אהוב:
פסנתר
מכונית אהובה?:
אספנות אמריקאי מה את\ה מעדיף
למות באש או במים?:
מים
לחיות עד גיל 70 טוב או עד 120 רע?:
70 טוב
מוזיקה עיברית או לועזית?:
עברית
מה השאלה
רמי או ריטה?:
לא זה ובטח שלא זה וסתם שאלות
מה היית לוקח לאי בודד?
גיטרה, מכוון לגיטרה, מיתרים להחלפה בלי סוף לגיטרה ומפרט
איזו מתנה היית רוצה לקבל ליומולדת?
לא צריך מתנות, תביאו כסף
איך גורמים לאנשים לשתוק?
אומרים משהו לא קשור
פלפל או גזר?
פלפל
לילה או יום?
לילה, רק חבל שכולם ישנים שעת סיום 02:58

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif ארוך משהו.. ../images/Emo122.gif

שם: הדר אסתר גלוריה אליזבת' (קשה להיות בריטית...) האם השם שלך על שם מישהו? השני כן. מיקום: מול המחשב האם תקראי לבת/בן שלך על שמך? לאא... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? זרובבל... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אההה... קשה... אני אוהבת את השם שלי.. למרות שהוא נפוץ מידי... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? השם משפחה.. חופשי... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חלילה! אני אביא גאווה הבייתה!! מין: נקבה מצב משפחתי: מאורסת
תאריך לידה: כ' אדר א'. גיל: 15 וטיפה. גיל שהיית רוצה להיות:22 כיתה:איפשהו בין ט' לי'. מצב חברתי: למרות שזה לא נשמע ככה לפעימים, יש לי חברות, אפילו הרבה. צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? מאוווודד!! צבע שיער: חום אוהב אותו? די.. הוא מתאים לי... צבע אהוב: ירוק אוהב אותו?
ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית. חיות מחמד: הבולה ז"ל.
מה העבודה שלך? אהה.. בייביסיטר? יש פירסינג? לאא.. קעקועים? לא.. אובססיות? כן התמכרויות? הפורום נחשב? איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית וגרמנית צולעת. ציטוט מועדף: "אל תחשוב- זה שורף קלוריות" (סטיב המלכה
) האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? ברור.. מלא...
|אתה שונא את עצמך? לא ממש.. האם אתה אוהב את כתב היד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן.. אני ישנה כל החיים שלי איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "את כזאת גאון" לא, אני לא. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? אההה... הדר והצרות הקטנות(על משקל ברני והצרות הקטנות.. זה סרט צרפתי) מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישאר בלי אף אחד בעולם, להיות תלויה באחרים. אתה יודע לשיר? ממש ממש ממש לא.... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא שזכור לי... האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? העתיד שלי אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? נראה לי שכן... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יש כמה
האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן? לא, אני גרועה בכתיבה. מה החולשה הכי גדולה שלך? בנים עם שיער ארוך. מה החוזק הכי גדול שלך? אההה... לא'דעת... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מראה חיצוני אני חושבת. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן, והם גם ימשיכו להיות טובים. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? "לעולם אין לסמוך על אף אחד, חברים- חרבים ובכ"ז לבד.." סתם.. לא... תחשוב טוב- יהיה טוב. אתה חושב שאתה ניראה טוב? ממש לא. יש לך בטחון עצמי? קצת..

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifעוד..

האם אתה: מעשן? לא על סמים?לא קורא עיתון?לפעמים מתפלל?בד"כ כן. הולך לבית כנסת?לא תמיד. מדבר עם זרים?הם מדברים איתי
ישן עם בובות פרווה?לאא.. יוצא לטיול בגשם?אני אוהבת, ההורים שלי לא.. :) מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן נוהג?עוד לא... אוהב לנסוע מהר? כן!! אוהב את הקול שלך?לא, הוא פקאצי. האם אי פעם פגעת בעצמך?לחתוך וורידים וכאלה? לא.... יצאת מהמדינה?כן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?כן, אבל לא מדברים על זה
היית מאוהב?כן היית על סמים?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא.. אני בנאדם בריא :) עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כשהייתי קטנה.. ברחתי מהבית והתחבאתי בגג.. ההורים שלי חיפשו אותי שעות.. ואני ישבתי למעלה וצחקתי עליהם... שיחקת strip poker ? לא!! חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו?הו כן!! היית על במה?כן [חוג דרמה כבוד!!] ישנת מחוץ לבית?ברור... נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא, אבל דיברתי בטלפון כל היום.. שלשום... ישנת כל היום? כן חשבת שאתה משתגע? כן.. כשאני לחוצה. בגדו בך? אהה?? היה לך חלום שהתגשם? כן, התקבלתי. עברת על החוק? כן.. אני חוצה באדום כל בוקר... פגשת מישהו מפורסם? ביב נתניהו היה אצל דודים שלי במימונה..
הרגת חיה בטעות? נמלים. הרגת חיה בכוונה? גמל שלמה אכזרי שהתחבא לנו בבית... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? אהה.. גנבה ממש לא.. אבל לפעמים קורה שאני משתמשת במשהו שלא שלי.. זה די גזל.. |רדיו|היית ברדיו/טלוויזיה? בטלוויזיה, כשהייתי בת 4 בערך.. הייתה תוכנית כזאת שאירחו קבוצות של קייטנות.. אז הייתי שם :) הייתה לך התמוטטות עצבים? סוג של... קפצת בנג´י? עוד לא.. (רווית!!) האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא קסם?לא באלוקים?כן בשטן?מה יש להאמין בו? הוא יציר של הקב"ה. ברוחות?לא בפיות?לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון? אפשר לומר... במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן, סתם כי זה מגניב.. אני לא מצפה שזה יקרה באמת... באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?למעלה. מי החבר הכי טוב שלך?יש לי הרבה "חברים-הכי-טובים" מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך?נראה לי שמר וסיון. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?"תתקשרי" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?וווווואווווו... יש כ"כ הרבה.. אבל "בלונדינית גאונייה" "א-לא מצחיק ב- על מי את מאיימת? ג- אני הקפטן!!!" "הרמב"ם" "רולות" מי החבר: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נראה לי רעות. היא איתי מאז שאני זוכרת את עצמי. הכי מעט זמן? נוית הכי מצחיק? רחלי הכי קרוב? נוית ושמר הכי מוזר? סיון ולילך. הכי חכם? סיון שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? אווו... עדיין אין לי מספיק זמן להתגעגע.. אבל אני יודעת שאני אתגעגע לנזר. הכי נחמד? ענבר :) הזמר הכי טוב? רעות!! הכי רועש? כל השכבה שלי.. רולות!! XD עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? נוית שמר וברק. עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? נוית שמר וברק(נוית, את יודעת שזה היה שעתיים וחצי ביום רביעי?) על מי אתה סומך הכי הרבה? אההה.. נוית ושמר. מי מקשיב לבעיות שלך? נוית ושמר.. (יואו.. שניכם מככבים פה..) עם מי אתה רב הכי הרבה? עם ההורים שלי. עם אמא ליתר דיוק. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא. בבית של מי היית אחרון? לילך האם החברים מכירים אותך? די... הם איתי כ"כ הרבה זמן.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? המורה לביו'. שצחקת עליו? מיקי. לא צחקתי עליו.. הוא הצחיק אותי.. שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? על זה לא מדברים
שאכזב אותך? לא זוכרת כזה דבר... שגרם לך לבכות? אני לא בוכה לעיתים קרובות.. מוריה הייתה האחרונה.. ששימח אותך? גבי רעות לילך ונטשה. שראית איתו סרט? סיון אני חושבת... שדיברת איתו בטלפון? ניר. שראית? אביחי מה אתה לובש כרגע? חולצה של אורנג' עם כתמי אקונומיקה ומכנס אדום.= פיג'מה. איזה ספר אתה קורא? כרגע? כלום. מה יש על הפד לעכבר שלך? שחור. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? אכלתי יותר מידי רוצה להקיא. האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לאא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא.. מה אני נוית? (אני עוד עובדת על המיומנות הזאת!) האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא קטע האהוב עלי מהשיר: "רצחת וגם ירשת" אחי הרגע אמר לי את זה...XD שיר אהוב: יש מידי הרבה... זמר אהוב: יש מידי הרבה... זמרת אהובה: יש מידי הרבה... כלי נגינה אהוב: גיטרה בס, כינור, פסנתר. מכונית אהובה?: אחת שנוסעת. מה את\ה מעדיף? למות באש או במים?: במים לחיות עד גיל 70 טוב או עד 120 רע?: עד גיל 70, טוב. מוזיקה עיברית או לועזית?: לועזית.. אבל אני לא שוללת כלום... רמי או ריטה?: ריטה. וסתם שאלות.. מה היית לוקח לאי בודד? מטוס, כדי לחזור. איזו מתנה היית רוצה לקבל ליומולדת? עגילים (אהמשבטאהמ) איך גורמים לאנשים לשתוק? נותנים להם אוכל. ניסינו את זה במדצי"ם =פלפל או גזר? עגבניה לילה או יום? לילה איך הורגים אנשים בדרך הכי טובה? רעל.

ליחנוש 1

New member
אני לא מאמינה שאני עושה את זה..../images/Emo6.gif

שם:ליחן האם השם שלך על שם מישהו?לא מיקום:מעלות האם תקראי לבת/בן שלך על שמך?לאא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?עומר אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה?לא יודעת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לאא!! מין:נקבה מצב משפחתי:נשואה+7 תאריך לידה:30.8 גיל:בקרוב 14 גיל שהיית רוצה להיות:16 כיתה:עולה לט' מצב חברתי:מזאומרת? צבע עיניים:חומות אוהב אותו?כן. צבע שיער:חום אוהב אותו?אפשר להגיד חח צבע אהוב:תכלת אוהב אותו?מין הסתם ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני חיות מחמד:היה לי כלב מה העבודה שלך?ללמוד? יש פירסינג?לא קעקועים?לא אובססיות?לטייל חח התמכרויות?טיולים,אינטרנט איזה שפות אתה דובר?בעיקר עיברית,קצת אנגלית וקצת ספרדית. ציטוט מועדף:הו יש מלאאא. האם אתה חי את הרגע?משתדלת יש לך סודות?הרבה.. |אתה שונא את עצמך?אממ לפעמיים האם אתה אוהב את כתב היד שלך?לא כולכךך חח יש לך הרגלים רעים?כן,אייסיקיו איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני אוהבת להשקיע באחרים ושאני אחרית..:) אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?שאלו תבמאי מה הפחד הגדול ביותר שלך?לאבד קרוב משפחה/חברים.. אתה יודע לשיר?בערך חח האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא האם אתה מתבודד?קצת מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?משפחה,חברים ולעשות מה שאני אוהבת. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך?נראלי שכן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כן האם אתה פסיבי או פעיל?פעיל יש לך יומן?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?פלאפון ושינה מה החוזק הכי גדול שלך?לנסות לעשות דברים גם אם הם קשים אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?לא יודעת אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן,נחמדיםם.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא לסמוך על כול בנאדם אתה חושב שאתה ניראה טוב?תגידו אתם חחח כול אחד והטעם שלו יש לך בטחון עצמי?כן.. האם אתה: מעשן?לא על סמים?לאא קורא עיתון?לפעמיים מתפלל?כן הולך לבית כנסת?בחגים וזה.. מדבר עם זרים?לפעמיים ישן עם בובות פרווה?לאא יוצא לטיול בגשם?כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא שונאת אנשים נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?אני לא נוהגת אוהב את הקול שלך?מה יש לאהוב בו?חח האם אי פעם פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה?לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא היית מאוהב?אממ לא היית על סמים?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא שיחקת strip poker ?לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?לא היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת כל היום?כן חשבת שאתה משתגע?כן בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?לא פגשת מישהו מפורסם?אממ מלאא.. הרגת חיה בטעות?כן,נמלה הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?לא |רדיו|היית ברדיו/טלוויזיה?לא הייתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג´י?לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא קסם?לא באלוקים?בטח.. בשטן?כן ברוחות?לא בפיות?לא במזל?קצת באהבה ממבט ראשון?כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא ראיתי כוכב נופל באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לאן שמגיע לנו מי החבר הכי טוב שלך?אממ יש לי הרבה חברות טובות מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך?כמה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא לסמוך על כול העולם מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אין לי כוח לכתוב בדיחה חחח מי החבר: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?יש איזה 3 שאיתי מהמעון הכי מעט זמן?חברה שבאה אלינו השנה לביצפרר הכי מצחיק?שקד הכי קרוב?הרבה הכי מוזר?אין הכי חכם?סיון שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו?2 חברות שלי שעשו תאולפנה..
הכי נחמד?כולן..:) הזמר הכי טוב?יש כמה הכי רועש?לא יודעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין?אממ עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון?הו יש מלאא על מי אתה סומך הכי הרבה?חברה שלי מי מקשיב לבעיות שלך?חברה שלי עם מי אתה רב הכי הרבה?לא רבה..

ליחנוש 1

New member
ההמשך..

האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לפעמיים האם אתה סומך על אחרים בקלות?פעם הייתי עכשו כבר לא בבית של מי היית אחרון?דודים שלי האם החברים מכירים אותך?יותר מידי..
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לאא.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אפחד שצחקת עליו?בלא צחקתי עליו שהלכת איתו לקניות?חברות ששבר את הלב שלך?לא שברו שאכזב אותך?אממ שגרם לך לבכות?אף אחד ששימח אותך?בן דוד שלי..
שראית איתו סרט?מלא זמן לא ראיתי שדיברת איתו בטלפון?דוד שלי שראית?אחותי מה אתה לובש כרגע?פיגמה חח איזה ספר אתה קורא?לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך?כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים?שמחה שהגיעה השבת,אתם לא? האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע?כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?כן חח האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?לא קטע האהוב עלי מהשיר:לא שומעת שיר אהוב:יש מלא זמר אהוב:אממ זמרת אהובה:אין כלי נגינה אהוב:גיטרה מכונית אהובה?:אין מה את\ה מעדיף? למות באש או במים?:מים לחיות עד גיל 70 טוב או עד 120 רע?:70 בטוב מוזיקה עיברית או לועזית?:עיברית!! רמי או ריטה?:אף אחד וסתם שאלות.. מה היית לוקח לאי בודד?פלאפון איזו מתנה היית רוצה לקבל ליומולדת?כסף..
איך גורמים לאנשים לשתוק?לעביר נושא =פלפל או גזר?פלפל לילה או יום?לילה איך הורגים אנשים בדרך הכי טובה?חניקה חחח שיהיה לכולםם יום טוב!!

כשסיימתי-נסגר לי האינטרנט

ותראו איזו הקרבה אני עושה..
שם: נוית.
האם השם שלך על שם מישהו? לא. מיקום: חדר הממ"ד, מול המחשב. האם תקראי לבת/בן שלך על שמך? לא, אני מיוחדת.
אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? הראל.
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? עדי. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? ועוד איך.
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחתונה. מין:
מצב משפחתי: רווקה.
תאריך לידה: כ"ז אלול התשנ"א. גיל: 15 ותשעה חודשים ושבועיים. גיל שהיית רוצה להיות: 18. כיתה: עולה לי"א. :| מצב חברתי: סביל..
צבע עיניים: חום. אוהב אותו? סובלת אותו.. צבע שיער: חום. אוהב אותו? סובלת אותו.. צבע אהוב: כתום וסגול. אוהב אותו? סובלת אותם..
ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית [גם בהשקפה!]. חיות מחמד: - מה העבודה שלך? מדריכה את שבט נבטים בנות המדהימות מסניף נהריה מרכז.
יש פירסינג? לא. קעקועים? לא. אובססיות? בנ"ע?
התמכרויות?
איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית ומעט ספרדית. ציטוט מועדף: "להיות פשוט בעולם פשוט זה פשוט, אבל להיות פשוט בעולם לא פשוט זה מאוד לא פשוט". [הרב נריה זצ"ל.] האם אתה חי את הרגע? משתדלת.. יש לך סודות? לא, מה פתאום.
|אתה שונא את עצמך? לעיתים.. האם אתה אוהב את כתב היד שלך? אההא.
יש לך הרגלים רעים? חס ושלום.
איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "יש לך שם מיוחד!" [תודה. אז אל תהרסו לי אותו.] אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? חיים בסרט. מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות, לא משנה של מי. אתה יודע לשיר? מה זה יודעת..
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן, כשהייתי קטנה. האם אתה מתבודד? כן. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? החברים שלי. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? נראה לי שכן.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? בטח. האם אתה פסיבי או פעיל? משתדלת להיות פעילה.. יש לך יומן? כן. מה החולשה הכי גדולה שלך? לקנות מאפה בדרך לתזמורת.
מה החוזק הכי גדול שלך? לא לאכול שוקולד. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את הדיבור שלי.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? ממש ממש ממש לא. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אההא.
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לקום מהמשברים למרות הכל. אתה חושב שאתה ניראה טוב? סבילה..
יש לך בטחון עצמי? כן. האם אתה: מעשן? לא. על סמים? ברורררר.
קורא עיתון? בשבתות. מתפלל? כן. הולך לבית כנסת? בשבתות. מדבר עם זרים? כשצריך.. ישן עם בובות פרווה? לא. יוצא לטיול בגשם? כן.
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא שונאת אף אחד. נוהג? בבימבה.
אוהב לנסוע מהר? לא. :| אוהב את הקול שלך? לא.
האם אי פעם פגעת בעצמך? לא שזכור לי. יצאת מהמדינה? לא.
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?
כן.. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? לא שידוע לי. ברחת מהבית? לא. שיחקת strip poker ? לא. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? בצחוק.. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט.
ישנת כל היום? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. בגדו בך? כן. היה לך חלום שהתגשם? כן.
עברת על החוק? כן. [עליתי במעלית לפני גיל 14.] פגשת מישהו מפורסם? כן, את אחינועם ניני. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? לא. |רדיו|היית ברדיו/טלוויזיה? כן. הייתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג´י? לא. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. קסם? לא. באלוקים? י"ג עיקרים להרמב"ם, לא? בשטן? תלוי איזה. ברוחות? לא. בפיות? לא. במזל? אין מזל לישרא-ל.
באהבה ממבט ראשון? לא. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? בשביל הצחוקים..
באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כן. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן/לגיהנום. מי החבר הכי טוב שלך? אוסי. מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אוסי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לקחת ללב דברים שאומרים לי.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "לך לך"
מי החבר: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אוריה. הכי מעט זמן? איילת. הכי מצחיק? שירה. הכי קרוב? אוסי. הכי מוזר? שירה. הכי חכם? אוריה. שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? אין.. הכי נחמד? אוסי. הזמר הכי טוב? אוסי. הכי רועש? מילכה. עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? אוסי. עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? שמר.
על מי אתה סומך הכי הרבה? אוסי, הדר, אוריה, שמר, אבישי ועוד הרבה..
מי מקשיב לבעיות שלך? ^^ עם מי אתה רב הכי הרבה? - האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן. בבית של מי היית אחרון? אוסי. האם החברים מכירים אותך? כן. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?
שצחקת עליו? לא זוכרת.. שהלכת איתו לקניות? אמא. ששבר את הלב שלך? לא שברו לי את הלב.. שאכזב אותך? אוריה. שגרם לך לבכות? המורה למת'.
ששימח אותך? אמאאא שראית איתו סרט? אוסי, אוריה, שחר, דניאל ואריאל. שדיברת איתו בטלפון? התופרת. [???] שראית? אמא. מה אתה לובש כרגע? חצאית וחולצה. איזה ספר אתה קורא? מיקוד ללשון?.. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? אני מחכה שאחיינים שלי יבואו. האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא. קטע האהוב עלי מהשיר: "לך, לך ישר, אל תפחד, אל תכעס, לך תמים, לך אחד.." שיר אהוב: "יש אי שם". זמר אהוב: רמי קליינשטיין. זמרת אהובה: מירי מסיקה. כלי נגינה אהוב: חליל צד.
מכונית אהובה?: פג'ו 407.
מה את\ה מעדיף? למות באש או במים?: על קידוש ד'. לחיות עד גיל 70 טוב או עד 120 רע?: עד מתי שהקב"ה יתן לי. מוזיקה עיברית או לועזית?: עברית. רמי או ריטה?: רמי. וסתם שאלות.. מה היית לוקח לאי בודד? מחשב וקופסאות שימורים. איזו מתנה היית רוצה לקבל ליומולדת? גיטרה.
איך גורמים לאנשים לשתוק?מתעלמים מהם. =פלפל או גזר? פלפל. [רשעים! מה זה "גזר"?!] לילה או יום? לילה. איך הורגים אנשים בדרך הכי טובה? פוגעים בנקודת תורפה שלהם..

../images/Emo205.gif

שם: רעות:) האם השם שלך על שם מישהו? לא:p מיקום: פ"ת האם תקראי לבת/בן שלך על שמך? לא:p אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? הייתי צ'ה רועי:) אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אפח'ד:p האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כע
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כע:p חיחי מין: נקבה:] מצב משפחתי: מממ 3 ילדים עפ אמאבא!:] אני הבכורה:) תאריך לידה: 31.3.92 גיל: 15 וחצי=]] גיל שהיית רוצה להיות: 20 כיתה: בקרוב י':) מצב חברתי: :]] צבע עיניים: כחול אפור אנערף
אוהב אותו? לע:p צבע שיער: שטני אוהב אותו? כע:) צבע אהוב: תכלת:] אוהב אותו?
ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית:]] חיות מחמד: כלב:]] מה העבודה שלך? אנלי:( יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות? מסטיק נחשב:p? איזה שפות אתה דובר? עברית וטיפי ספרדית:p ציטוט מועדף: אע?! האם אתה חי את הרגע? כע יש לך סודות? לע:p |אתה שונא את עצמך? לפעמים;) האם אתה אוהב את כתב היד שלך? לע:S יש לך הרגלים רעים? :| איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מממ אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? החיים ע"פ רעות=]] מה הפחד הגדול ביותר שלך? שלאנשים הקרובים אלי ולי יקרה מש'ו אתה יודע לשיר? כע
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? חח כע:p חיקיתי מורה:p האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מחשב:) לימודים:/ אוכל:p אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? לא ד'עת=| האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כע האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבית.. יש לך יומן? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא ד'עת מה החוזק הכי גדול שלך? משחקי הרפתקאות
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ממ צבע עור.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כע אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? ניראלי מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהכל לטובה:]] אתה חושב שאתה ניראה טוב? לא ד'עת יש לך בטחון עצמי? כע האם אתה: מעשן? לע על סמים? לע קורא עיתון? לפעמים מתפלל? כע הולך לבית כנסת? לע מדבר עם זרים? לע ישן עם בובות פרווה? כע יוצא לטיול בגשם? כע מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לע נוהג? לע אוהב לנסוע מהר? ^ אוהב את הקול שלך? אני יודעת:p האם אי פעם פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כע אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא:p היית מאוהב? כע (
) אבל זה היה פנטזיה:p היית על סמים? לע היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker ? לא חטפת מכות? כע:( החטפת מכות למישהו? כע היית על במה?פוללללללללללל ישנת מחוץ לבית? כע נשארת ער כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע דיברת בטלפון כל הלילה? לע ישנת כל היום? ממ לע חשבת שאתה משתגע? כע בגדו בך? לע היה לך חלום שהתגשם? לע עברת על החוק? לע פגשת מישהו מפורסם? כע הרגת חיה בטעות? כע הרגת חיה בכוונה?כעעעע=]] סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא |רדיו|היית ברדיו/טלוויזיה? כע
הייתה לך התמוטטות עצבים? כע קפצת בנג´י? לע האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לע קסם? לע באלוקים? כע בשטן? לע ברוחות? לע בפיות? לע במזל? לע באהבה ממבט ראשון? לע במכשפות?לע האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לע באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? לע לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? עולם הבא?!:]] מי החבר הכי טוב שלך? חברה שלי:p מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא ד'עת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ^ מי החבר: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ממ נטלי הכי מעט זמן? ממממ ילדה אחת שהכרתי במלון חח הכי מצחיק? עינב הכי קרוב? עינב הכי מוזר? נטלי:p הכי חכם? מממ חן מועלם:p שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? ממממ לא ד'עת הכי נחמד? אפח'ד:p חחחחחחח הזמר הכי טוב? ממ יוני בלוך:]] הכי רועש? עינב
עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? משפחההה:]] עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? חברות על מי אתה סומך הכי הרבה? הקב"ה:] מי מקשיב לבעיות שלך? ^ ואמא:p עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא

המשך:]../images/Emo205.gif

האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? ממ חברה:p האם החברים מכירים אותך? כע האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ממממ אח שלי:p שצחקת עליו? אבא שלי
שהלכת איתו לקניות? ואוו אמא:p ששבר את הלב שלך? :| שאכזב אותך? אמא שגרם לך לבכות? ממ=| ששימח אותך? חברה שראית איתו סרט? חברה שדיברת איתו בטלפון? סבתא:) שראית? סבתא:]] מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנס:] איזה ספר אתה קורא? שום ספר מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום:p תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים?ממש אבל ממש משועממת ועייפה האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? כע האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לע האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כע קטע האהוב עלי מהשיר: "בנאדם מה יהיה" שיר אהוב: ממ כל מיני:]] זמר אהוב: ^ זמרת אהובה: ^ כלי נגינה אהוב: מממ גיטרה:] מכונית אהובה?: לא ד'עת מה את\ה מעדיף? למות באש או במים?: =| לחיות עד גיל 70 טוב או עד 120 רע?: עד 70 טוב מוזיקה עיברית או לועזית?: עברית רמי או ריטה?: רמי:]] וסתם שאלות.. מה היית לוקח לאי בודד? כל מה שיש לי בבית:p ומטוס לטוס ולחזור:] איזו מתנה היית רוצה לקבל ליומולדת? מממ פטור מתעודת בגרות=]] איך גורמים לאנשים לשתוק? שמים להם פלסטר.. =פלפל או גזר? פלפל לילה או יום? לילה איך הורגים אנשים בדרך הכי טובה? אומרים להם שהם הולכים ללמוד כל יום וכל לילה

דווקא בא לי :)

שם: רונ/' [תלוי את מי תשאלו] האם השם שלך על שם מישהו? לא מיקום: כדו"א, אסיה, המזרח התיכון.., ישראל, צפון הארץ, צפון עמק יזרעאל נושק להר הכרמל, טבעון אמפריה, צפון טבעון (אכן כן..).. עוד משהו?! אהה כן בבית מול המחשב :) האם תקראי לבת/בן שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אוריה אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? עם רוני האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לפעמים אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא, אבל כשאתחתן :) מין: נקבה מצב משפחתי: נשואה+8 :) תאריך לידה: ב' באלול התשנ"א, 12.08.91 גיל: עוד פחות מחודשיים 16 גיל שהיית רוצה להיות: בדיוק בגיל הזה. כיתה:מיכ אומר שרק מסוף החופש זה נחשב כאילו עליתי כיתה, אז י' עולה לי"א. מצב חברתי: בואו נתערב שמישהו מטבעון כתב את השאלון הזה צבע עיניים:חום רגיל לחלוטין אוהב אותו?ברור :) צבע שיער:הממ שטני חום בהיר כזה, קצת קצת קצת חום שנוטה לאדום, אבל ממש קצת. וקצת בלונדיני :) אוהב אותו? ברור :) צבע אהוב: ירוק, אדום, צהוב, כתום.. אוהב אותו? נו באמת ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד: בהווה? כלב, קן של סנוניות מחוץ לבית.. +שני אחים קטנים. מה העבודה שלך? אצל אמא טיפה, בייביסיטר.. מה עוד? עוזרת למי שצריך, כשצריך. יש פירסינג? לא ב"ה קעקועים? לא אובססיות?חחח חברות שלי טוענות שכן התמכרויות? לא איזה שפות אתה דובר? עברית, נגיד שאנגלית, צרפתית וטיפונת אילטקית :) אהה ואגתוש לימדה אותי כמה מילים בפולנית! איזה אמפריה :) אההה ואם כבר אז גם למדתי בז'-ט' ערבית P: ציטוט מועדף:נו, יש לי איזה חמש מחברות מלאות.. טוב, מה עולה לי לראש עכשיו? "אם אתה מאמין שאפשר לקלקל האמן שאפשר לתקן", קלאסי אבל נכון. האם אתה חי את הרגע? תלוי. יש לך סודות? אני משערת שכן |אתה שונא את עצמך? חס וחלילה האם אתה אוהב את כתב היד שלך? כן, אז מה אם רק אני מבינה אותו? וזו בערך הבדיחה של כל נוערטבעון עליי.. יש לך הרגלים רעים? לצערי איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? הממ, שאני מתחברת בקלות ואני נותנת לאנשים להרגיש נוח לידי. ושאני אמיתית, שאני אני.. זה מה שעולה לי לראש עכשיו. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? רוני [כמה מפתיע, אה?] מה הפחד הגדול ביותר שלך? להשאר לבד. אתה יודע לשיר? לא, אבל זה לא מונע ממני לשיר האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא נראה לי. אני בדר"כ אני. האם אתה מתבודד? כשצריך. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אין לי סדר עדיפויות מוגדר, להכל יש מקום! :) אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך?תלוי איזה מישהו הייתי. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? משתדלת שלא האם אתה פסיבי או פעיל?פעיל :) יש לך יומן?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?חולשה זה דבר חולף. כל חולשה אפשר להפוך לדבר שמחזיק אותך!! מה החוזק הכי גדול שלך?:) האמונה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא הייתי משנה, הייתי משפרת. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? בזמן האחרון יותר. אבל עדיין לא מספיק אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? ברור :) מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא יודעת, תלוי באיזו תקופה. אתה חושב שאתה ניראה טוב? מה נסגר? יש לך בטחון עצמי? אני חושבת שכן :) האם אתה: מעשן? ב"ה לא על סמים? לא קורא עיתון? כן :) יש לנו בבית איזה מלא עיתונים וזה מזה כיף! מתפלל? משתדלת :) הולך לבית כנסת? בשבת וכד'. מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? ברור יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אני לא שונאת אף אדם. נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא כ"כ אוהב את הקול שלך? כן! וגם בזה אני היחידה בעולם. הקול שלי מזעזע P: האם אי פעם פגעת בעצמך?כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? חחחח כן היית מאוהב? כן היית על סמים?לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח?כן ברחת מהבית?כן שיחקת strip poker ? מה? חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן :) היית על במה? כן, הבמה של אבא P: ישנת מחוץ לבית?כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת כל היום?כן חשבת שאתה משתגע? אתמול בערב, אני: "מיכי, אני משתגעת" בגדו בך? בבחינה הלא רומנטית, כן. היה לך חלום שהתגשם? כן, ועכשיו מגשימים לי עוד אחד עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן ברור! הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו?לא |רדיו|היית ברדיו/טלוויזיה?כן:) הייתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג´י?לצערי, לא. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא קסם?כן באלוקים?כן בשטן?לא ברוחות?לא בפיות?כן במזל?לא באהבה ממבט ראשון?לא במכשפות?כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?ברור :) באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?תלוי מי. מי החבר הכי טוב שלך?נכון לעכשיו - צור ומיכאל. מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך?צור מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?להאמין לפני הכל. אח"כ לחפש. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "אביב לביאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" מי החבר: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?מוריה :) הכי מעט זמן?לוטם הכי מצחיק?מוריה :) הכי קרוב? מיכאל. הכי מוזר? צורי הכי חכם? שיר שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? דרור. הכי נחמד? כולם, מז"א. הזמר הכי טוב?שיר הכי רועש?חחח מיכי עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? אונליין? מז"א? עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון?מיכאל. על מי אתה סומך הכי הרבה?צור מי מקשיב לבעיות שלך?מיכאל עם מי אתה רב הכי הרבה? מיכאל

barakgl

New member
השיעמום , אוי השיעמום

שם: ברק אלעזר גלייזנר [ובדיוק בלל זה עדיף שתקראו לי ברק
] האם השם שלך על שם מישהו? לא מיקום: אי שם באמצע פתח תקוה האם תקראי לבת/בן שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? ברקת? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אחיה זה שם ממש נחמד האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? הממ..אצל אמא שלי הוא מסתיים ב"קי" ואצל החברים שלי הוא מוטעם במלעיל [באאאארק] אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? למרות שאינסטלטור זאת מילה יותר מגניבה ממנו , זאת משפחה
תאריך לידה: ב' שבט התש"ן , 28.1.1990 למניין טעותם גיל: 17.5 גיל שהיית רוצה להיות: 17.5
כיתה: שמיניסט בקרוב... מצב חברתי: ? צבע עיניים: אוו..ירוק וכתום בפנים..משהו מגניב ביותר אוהב אותו? כע
צבע שיער: ג'ינג'י - חום אוהב אותו? נגיד
צבע אהוב: שחור
אוהב אותו? אם הוא הצבע האהוב , אני אמור לאהוב אתו , לא? ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלי! ואני מאוד גאה בזה..גם חיים רביבו היה כזה , ונפוליאון
חיות מחמד: אין בנמצא. מה העבודה שלך? טלמרקטינג - כל החופש.. יש פירסינג? ברור
קעקועים? כנ"ל אובססיות? לא זוכר , אבל בטח יש משהו התמכרויות? כנ"ל איזה שפות אתה דובר? עברית , אנגלית , וערבית
ציטוט מועדף: החתימה החדשה שלי האם אתה חי את הרגע? ? יש לך סודות? כן
|אתה שונא את עצמך? לא
האם אתה אוהב את כתב היד שלך? כן
יש לך הרגלים רעים? כן , אני ממש ממש אוהב לישון וזאת בעיה כבר
איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?
אני מעדיף לשתוק אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? אויב המדינה
מה הפחד הגדול ביותר שלך? שלאיזה בוקר אחד באמצע החיים אני פשוט לא אקום [מפחיד נכון?] אתה יודע לשיר? משתדל
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא יודע , מקווה שלא האם אתה מתבודד? לא הרבה מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? וואלה, אין לי אחד כזה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? באמת מסקרן אותי לדעת האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?
אני מתאר לעצמי שיש כזה משהו יש לך יומן? לא
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מממ..הייתי רוצה לשנות את הגבות שלי
[וזה דבר אחד
] אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא ממש אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן
אתה חושב שאתה ניראה טוב?
אין לי שמץ יש לך בטחון עצמי? יותר מדי האם אתה: מעשן? לא! על סמים? לא! קורא עיתון? כן! מתפלל? כן הולך לבית כנסת?משתדל מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? כן , עם אוטו שיש לו על הגג
לצערי אוהב לנסוע מהר? לא
אני מתאר לעצמי שבשלב מסוים אני אתרגל , אבל זה די מפחיד אוהב את הקול שלך? לא ממש
עכשיו הוא סביר.. האם אי פעם פגעת בעצמך? לא
יצאת מהמדינה? כן , מספיק פעמים אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא , אני הייתי מקיא אותו ישר היית מאוהב?
אני לא אוהב את השאלות האלה היית על סמים? לא!כבר שאלתם היה לך מקרה חירום רפואי? ממממ..שנה שעברה היה לי איזה וירוס באמצע שביעי של פסח..חומזה לא משו מיוחד
עברת ניתוח? בגיל 3 , שקדים..בע ברחת מהבית? לא , אבל יצא לי לחשוב על זה
שיחקת strip poker ?
השבט שלנו עושה דברים הרבה יותר גרועים חטפת מכות? כן, בלי סוף. בעיקר מהחניכים ז"ל החטפת מכות למישהו? כן , בלי סוף. בעיקר לחניכים ז"ל היית על במה? כן
ישנת מחוץ לבית? 7 מחנות לא באים ברגל נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת כל היום? אכן
חשבת שאתה משתגע? מספיק פעמים בגדו בך? בכיתה א' תפסתי את החבר הכי טוב שלי משחק בנינג'ות עם מישהו אחר.
היה לך חלום שהתגשם? לא נראה לי.אני חולם דברים הזויים ביותר עברת על החוק? כן..
פגשת מישהו מפורסם? ראיתי את נתן זהבי איזה יום אחד סתם הולך ברחוב , לכו תדעו. הרגת חיה בטעות? כן..
הרגת חיה בכוונה?כן..אני אלים עם כ הג'וקים האלה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? מקווה שלא גנבת משהו? קרשים לל"ג בעומר..ילדים סוררים היית ברדיו/טלוויזיה? חח היה שידור בערוץ המקומי של איזה חידון עלוב שהשתתפתי בו
הייתה לך התמוטטות עצבים? ממ.. לא חושב קפצת בנג´י? עשיתי סנפלינג , נחשב? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן , אבל לא צריך להתעסק בזה קסם? לא באלוקים? כן בשטן? כן ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא יודע במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? עוילם הבא

ליחנוש 1

New member
ברק..../images/Emo11.gif

אתה רציני מדבר ערבית? הדר-לא רוצה להיות גיסתך..
(כי אז אני יהיה גם קשורה לברק..
)

למעלה