יונת יש רק 1
New member
המשך=]
החטפת מכות למישהו? כן! לחמור ולגמל בחזרה! היית על במה? כן! הרבה.. ישנת מחוץ לבית? יש מישהו כזה שלא? נשארת ער כל הלילה? כנ"ל לא אכלת יום שלם? למרות תאבוני הגדול..אני משתדלת לשמור על יום כיפור
דיברת בטלפון כל הלילה? חצי לילה... ישנת כל היום? לא...אני לא יכולה לישון יותר מ10 שעות! וגם ככה יש לי שינה קלה! חשבת שאתה משתגע? כן! בגדו בך? אני מקווה שלא
היה לך חלום שהתגשם? כןןןןן.......פגשתי את שלמה ארצי!!! עברת על החוק? כן! עליתי במעלית ללא מבוגר פחות מגיל 14! פגשת מישהו מפורסם? כנ"ל...שלמהההההה
הרגת חיה בטעות? בדיוק בדרך הביתה היום חשבתי לתומי כמה נמלות עליהן השלום עומדות למעלה ומקללות אותי! הרגת חיה בכוונה? כנ"ל
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן...אבל זה היה חד-פעמי...אני באמת אשת סודות טובה
גנבת משהו? ממש לא.. |רדיו|היית ברדיו/טלוויזיה? אני קצת...אבל אחותי? אם תפתחו ערוץ ניקאולודיון תראו את אחותי כל שניה מבצבצת שמה.. הייתה לך התמוטטות עצבים? בהחלט! קפצת בנג´י? כבר אמרתי שיש לי פחד גבהים? האם אתה מאמין: אני די פתי ותמימה... באסטרולוגיה? לא קסם? כן באלוקים? כן! בשטן? לא כ"כ.. ברוחות? לא כ"כ.. בפיות? לא במזל? כן
באהבה ממבט ראשון? מאוד
במכשפות? חח...בוא נגיד שזה מפחיד אותי לדבר על זה.. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא.. באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אני? עם כמות הקללות של הנמלים...נראה לי לגיהנום
מי החבר הכי טוב שלך? חברה=] אתם לא מכירים.. מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? או היא או אמא.. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תחיה! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בדיחות על אבא..שאיזה צירוף מקרים (בפעם ה-2 בשאלון הזה) הוא הגיע הביתה מי החבר: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? לא זוכרת.. הכי מעט זמן? את האנשים בסניף שלי..כי אני מדריכת חוץ הכי מצחיק? מיי בסט פרינד הכי קרוב? כנ"ל הכי מוזר? מישהו ממד"א הכי חכם?חברה שלי שהיא אנציקלופדיה מהלכת! שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו?מיי בסט פרינד הכי נחמד?כנ"ל הזמר הכי טוב?מישהי מהמגמה שלי למוזיקה הכי רועש? כנ"ל...חח.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? לא הבנתי עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון?המד"שית שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? מיי בסט פרינד
מי מקשיב לבעיות שלך? כנ"ל עם מי אתה רב הכי הרבה?אחותי? חחח האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא...לרוב לא! האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן! יותר מידי בבית של מי היית אחרון? סבתא=] האם החברים מכירים אותך?כן! מאוד טוב האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא...ממש לא! מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?חח....עדיף לא לפרט, יש פה אנשים מהסניף.. שצחקת עליו?כנ"ל שהלכת איתו לקניות? חברות שלי.. ששבר את הלב שלך?הנה עוד שאלה שמדלגים עליה..ולא ברק! זה לא רן!! שאכזב אותך?לא זוכרת.. שגרם לך לבכות?החמור שנתן לי כזו נגחה! ששימח אותך?חברות.. שראית איתו סרט?כנ"ל שדיברת איתו בטלפון?סבתא שראית?אבא מה אתה לובש כרגע?חולצה בצבע ירוק וחצאית ג'ינס=] איזה ספר אתה קורא?נפלאות התבונה מה יש על הפד לעכבר שלך?כלום...צבע אדום.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים?מוזר,מוזר,מוזר,מוזר....מוזר! האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?כן קטע האהוב עלי מהשיר:"ואיש עם מקל אומר, תסתכל...זה מה שנשאר!" שיר אהוב: כל שירי שלמה ארצי למינהם... זמר אהוב:שלמה!!! ורמי קליינשטיין זמרת אהובה:יהודית רביץ וקורין אלאל...כן, כן...אני יודעת...טעם מוזר=] כלי נגינה אהוב:תופים מכונית אהובה?: יש המוןןןן.....כ"כ המוןןןן מה את\ה מעדיף? למות באש או במים?: מניסיון...הכי כדאי זה תליה! קורסים למוות הכי קצר וללא כאב...אצלי! לחיות עד גיל 70 טוב או עד 120 רע?:מתפשרת על 100-בינוני מוזיקה עיברית או לועזית?: ג'אסט היברו!
רמי או ריטה?: רמי!!!
למרות שגם את ריטה אני די מחבבת.. וסתם שאלות.. מה היית לוקח לאי בודד?פלאפון איזו מתנה היית רוצה לקבל ליומולדת?קוקרס...אהממ...כולכם חייבים לי מתנה! איך גורמים לאנשים לשתוק? סלוטייפ? =פלפל או גזר?פלפל לילה או יום?לילההההה איך הורגים אנשים בדרך הכי טובה?כבר אמרתי לכם...תליההההה!!!
החטפת מכות למישהו? כן! לחמור ולגמל בחזרה! היית על במה? כן! הרבה.. ישנת מחוץ לבית? יש מישהו כזה שלא? נשארת ער כל הלילה? כנ"ל לא אכלת יום שלם? למרות תאבוני הגדול..אני משתדלת לשמור על יום כיפור