לקראת החופש...

המשך=]

החטפת מכות למישהו? כן! לחמור ולגמל בחזרה! היית על במה? כן! הרבה.. ישנת מחוץ לבית? יש מישהו כזה שלא? נשארת ער כל הלילה? כנ"ל לא אכלת יום שלם? למרות תאבוני הגדול..אני משתדלת לשמור על יום כיפור
דיברת בטלפון כל הלילה? חצי לילה... ישנת כל היום? לא...אני לא יכולה לישון יותר מ10 שעות! וגם ככה יש לי שינה קלה! חשבת שאתה משתגע? כן! בגדו בך? אני מקווה שלא
היה לך חלום שהתגשם? כןןןןן.......פגשתי את שלמה ארצי!!! עברת על החוק? כן! עליתי במעלית ללא מבוגר פחות מגיל 14! פגשת מישהו מפורסם? כנ"ל...שלמהההההה
הרגת חיה בטעות? בדיוק בדרך הביתה היום חשבתי לתומי כמה נמלות עליהן השלום עומדות למעלה ומקללות אותי! הרגת חיה בכוונה? כנ"ל
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן...אבל זה היה חד-פעמי...אני באמת אשת סודות טובה
גנבת משהו? ממש לא.. |רדיו|היית ברדיו/טלוויזיה? אני קצת...אבל אחותי? אם תפתחו ערוץ ניקאולודיון תראו את אחותי כל שניה מבצבצת שמה.. הייתה לך התמוטטות עצבים? בהחלט! קפצת בנג´י? כבר אמרתי שיש לי פחד גבהים? האם אתה מאמין: אני די פתי ותמימה... באסטרולוגיה? לא קסם? כן באלוקים? כן! בשטן? לא כ"כ.. ברוחות? לא כ"כ.. בפיות? לא במזל? כן
באהבה ממבט ראשון? מאוד
במכשפות? חח...בוא נגיד שזה מפחיד אותי לדבר על זה.. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא.. באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אני? עם כמות הקללות של הנמלים...נראה לי לגיהנום
מי החבר הכי טוב שלך? חברה=] אתם לא מכירים.. מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? או היא או אמא.. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תחיה! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בדיחות על אבא..שאיזה צירוף מקרים (בפעם ה-2 בשאלון הזה) הוא הגיע הביתה מי החבר: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? לא זוכרת.. הכי מעט זמן? את האנשים בסניף שלי..כי אני מדריכת חוץ הכי מצחיק? מיי בסט פרינד הכי קרוב? כנ"ל הכי מוזר? מישהו ממד"א הכי חכם?חברה שלי שהיא אנציקלופדיה מהלכת! שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו?מיי בסט פרינד הכי נחמד?כנ"ל הזמר הכי טוב?מישהי מהמגמה שלי למוזיקה הכי רועש? כנ"ל...חח.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? לא הבנתי עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון?המד"שית שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? מיי בסט פרינד
מי מקשיב לבעיות שלך? כנ"ל עם מי אתה רב הכי הרבה?אחותי? חחח האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא...לרוב לא! האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן! יותר מידי בבית של מי היית אחרון? סבתא=] האם החברים מכירים אותך?כן! מאוד טוב האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא...ממש לא! מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?חח....עדיף לא לפרט, יש פה אנשים מהסניף.. שצחקת עליו?כנ"ל שהלכת איתו לקניות? חברות שלי.. ששבר את הלב שלך?הנה עוד שאלה שמדלגים עליה..ולא ברק! זה לא רן!! שאכזב אותך?לא זוכרת.. שגרם לך לבכות?החמור שנתן לי כזו נגחה! ששימח אותך?חברות.. שראית איתו סרט?כנ"ל שדיברת איתו בטלפון?סבתא שראית?אבא מה אתה לובש כרגע?חולצה בצבע ירוק וחצאית ג'ינס=] איזה ספר אתה קורא?נפלאות התבונה מה יש על הפד לעכבר שלך?כלום...צבע אדום.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים?מוזר,מוזר,מוזר,מוזר....מוזר! האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע?כן קטע האהוב עלי מהשיר:"ואיש עם מקל אומר, תסתכל...זה מה שנשאר!" שיר אהוב: כל שירי שלמה ארצי למינהם... זמר אהוב:שלמה!!! ורמי קליינשטיין זמרת אהובה:יהודית רביץ וקורין אלאל...כן, כן...אני יודעת...טעם מוזר=] כלי נגינה אהוב:תופים מכונית אהובה?: יש המוןןןן.....כ"כ המוןןןן מה את\ה מעדיף? למות באש או במים?: מניסיון...הכי כדאי זה תליה! קורסים למוות הכי קצר וללא כאב...אצלי! לחיות עד גיל 70 טוב או עד 120 רע?:מתפשרת על 100-בינוני מוזיקה עיברית או לועזית?: ג'אסט היברו!
רמי או ריטה?: רמי!!!
למרות שגם את ריטה אני די מחבבת..
וסתם שאלות.. מה היית לוקח לאי בודד?פלאפון איזו מתנה היית רוצה לקבל ליומולדת?קוקרס...אהממ...כולכם חייבים לי מתנה! איך גורמים לאנשים לשתוק? סלוטייפ? =פלפל או גזר?פלפל לילה או יום?לילההההה איך הורגים אנשים בדרך הכי טובה?כבר אמרתי לכם...תליההההה!!!

יונתתת ../images/Emo2.gif

תהיי בטוחה שקראתי הכל
ברוכה השבה ומי שלא מכיר אז זאת יונת (הניק קצת מסגיר את זה) ולא רק שהיא יותר ותיקה ממני פה בפורום אלא היא היתה אחת החברות ששמרו עליו חי בימים הקשים. ועוד הרבה דברים שאנלא יודע אם היא מוכנה שאני יספר עליה

עונה ../images/Emo140.gif

לפנים. שם: רעות האם השם שלך על שם מישהו? לא
מיקום: מתה מחום מול המאוור והמחשב האם תקראי לבת/בן שלך על שמך? לא... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? נועם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? ליבת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה =] מצב משפחתי: רווקה תאריך לידה: י"ג אייר התש"ן [או למניינם 9.5.90] גיל: 17.2 גיל שהיית רוצה להיות: 17.5 [אחרי הרישיון והמלווה] כיתה: עוטלה לי"ב [שמיניתשס"ח השולטים!!] מצב חברתי: אממ, פה אני אמורה להגיד שאני מנודה חברתית? לא... צבע עיניים: כחול
אוהב אותו? כן צבע שיער: שטיני [בין חום לבלונד...] אוהב אותו? כן צבע אהוב: שילוב של סגול וכתום אוהב אותו? לא, אני סתם משקרת עליכם ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד: אח שלי
מה העבודה שלך? מדריכה בסניף
יש פירסינג? לא קעקועים? גם לא אובססיות? מלך האריות
התמכרויות? חליל צד איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית [קצת יידיש...] ציטוט מועדף: "הקדוש ברוך מנסה אותנו רק בניסיונות שהוא יודע שנוכל לעמוד בהם
" האם אתה חי את הרגע? משתדלת... יש לך סודות? כמו לכל אחד אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את כתב היד שלך? לא, אבל זה לא עוזר לי אז אני משתדלת לחיות איתו
יש לך הרגלים רעים?כן [עצבנות,חווסר סדר] איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "ואו! יש לך עיניים מהממות!!" [תודה...] אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? המופע של רעות... מה הפחד הגדול ביותר שלך? שיקרה משהו להורים שלי / אחיות שלי / אח שלי אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן האם אתה מתבודד? אני מדברת עם הקב"ה גם ברחוב מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה [ואז החניכים...] אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? לוידעת, תשאלי אותו... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן, אני שונאת את הכעס שלי האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן? התחלתי פולין, אולי אני אמשיך עם זה בקיץ... מה החולשה הכי גדולה שלך? חוסר החלטיות מה החוזק הכי גדול שלך? עקשנות אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מידת הכעס אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בוודאי! מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לדבר על דברים לפני שהם קורים [עין הרע ענק] אתה חושב שאתה ניראה טוב? כן [וואו! אני חשה בטירוף...] יש לך בטחון עצמי? כן האם אתה: מעשן? לא על סמים? כבר לא... סתם! לא!!! קורא עיתון? כן מתפלל? כן הולך לבית כנסת? כן מדבר עם זרים? תלוי מי... ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן!! זה הכי כיף!!!
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? בשיעור 16
אוהב לנסוע מהר? כןן!!!!!
אוהב את הקול שלך? אממ, כן... חוץ מזה שכשאני לטלפון תמיד שואלים אותי אם אני אח שלי... האם אי פעם פגעת בעצמך? לא, חס וחלילה יצאת מהמדינה? כן, לפולין אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא יצא לי... היית מאוהב? כן היית על סמים? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker ? נוית, בטוח שקראת את השאלות לפני שהבאת אותן?... חטפת מכות? הלכתי מכות עם חברות שלי החטפת מכות למישהו? כן... היית על במה? כן [פיזמונסניף, אופרטות וכו] ישנת מחוץ לבית? כן נשארת ער כל הלילה? כן [לפני מתכונות, בגרויות וחודש ארגון] לא אכלת יום שלם? יום כיפור, תשעה באב... דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא חשבת שאתה משתגע? כן, בחום הזה!!!! בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? עברתי פעם באדום [אם זה נחשב...] פגשת מישהו מפורסם? כן [מיקי גבע, עידן רייכל] הרגת חיה בטעות? אני משערת שנמלות... הרגת חיה בכוונה? הרבה ג'וקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא |רדיו|היית ברדיו/טלוויזיה? לא, אבל הציעו לי הייתה לך התמוטטות עצבים? כן [חודש ארגון] קפצת בנג´י? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא קסם? לא באלוקים? האחד והיחיד בשטן? כן ברוחות? לא בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום?בוודאי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לעולם האמת מי החבר הכי טוב שלך? נועה מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לנהוג לאט.. [ אבא...] מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "חסר גלגל?! אני מוט הילוכים!" מי החבר: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חן קניגסברג הכי מעט זמן? יעל ויינר =] הכי מצחיק? מיכל גרובר הכי קרוב? נועה הכי מוזר? מיכל הכי חכם? מיכל שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? נועה הכי נחמד? מיכל נהרי הזמר הכי טוב? יעל ויינר הכי רועש? מיכל עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? אסף עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? מיכל על מי אתה סומך הכי הרבה? נועה מי מקשיב לבעיות שלך? נועה עם מי אתה רב הכי הרבה? אסף האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא [כמו כולם...] האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אורטל האם החברים מכירים אותך? חלקן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? תלוי איזו אהבה ובין מי למי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חניך שלי שצחקת עליו? חניך שלי שהלכת איתו לקניות?חברה שלי ששבר את הלב שלך? נועם שאכזב אותך? מיכל שגרם לך לבכות? אחותי ששימח אותך? חניכים וחניכות שלי שראית איתו סרט? אח שלי שדיברת איתו בטלפון? מיכל שראית? חניכים שלי מה אתה לובש כרגע? חולצה אדומה וחצאית ג'ינס איזה ספר אתה קורא? שחר של אסתר שטרייט וורצל [בפעם האלף ומשו...] מה יש על הפד לעכבר שלך? מחשבון תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? נהדר ברוך השם אך עצובה האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? כן [המד"ש] האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כן [רשת ג'] קטע האהוב עלי מהשיר: "וכשהוא יבוא והשמיים יקחו אותנו למעלה, למעלה לשדות הלבנים אז אולי נאמין ואולי כבר נבין שהגענו לסוף ואין מנצחים ונזכור לאהוב ולגעת קרוב כי הכל בר חלוף ולכן מוכרחים מוכרחים לאהוב, לקוות שיהיה טוב לפני שנחלוף בשמיים פתוחים" [זה הילד / רמי קליינטשטיין] שיר אהוב: "הולך נגד הרוח" של שלום חנוך זמר אהוב: רמי קליינטשיין/שלום חנוך/שלמה ארצי. זמרת אהובה: מירי מסיקה ואיה כורם כלי נגינה אהוב: חליל צד מכונית אהובה?: מאזדה 6 או מאזדה 3 מה את\ה מעדיף? למות באש או במים?: לחיות לחיות עד גיל 70 טוב או עד 120 רע?: עד 120 רע [תמיד יש אפשרות לתיקון] מוזיקה עיברית או לועזית?: עברית רמי או ריטה?: רמי וסתם שאלות.. מה היית לוקח לאי בודד? את החדר שלי [על כל תכולתו] והמקרר איזו מתנה היית רוצה לקבל ליומולדת? ספר טוב איך גורמים לאנשים לשתוק? צורחים עליהם, או מייבשים אותם =פלפל או גזר? פלפל לילה או יום? יום איך הורגים אנשים בדרך הכי טובה? לאט לאט ובייסורים
השאלון ככתב בלשון זכר, אך מופנה לנשים ולגברים כאחד. תהנו לכם.........

תשובות! ../images/Emo13.gif

למה הוא לא מעתיק לי את החונטוזים?! חתיכת פושטק... שם: אבישי נר יהודה. אתם מתבקשים שלא לצחוק על הנר.
תודה חמודים... האם השם שלך על שם מישהו? זה משהו מוזר... האבישי זה ר"ת של השמות של סבא שלי, אבל אני לא מצליח לזכור אותם.
בעיקרון קוראים לו ינון. מיקום: מול המחשב (מובן מאליו) בבית. האם תקראי לבת/בן שלך על שמך? בטח... ככה זה הולך אצלנו במשפחה... אני אקרא לו הנסיך אדוארד ה-2. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אני מקווה ש-אלה. (בעז"ה ככה אני אקרא לבת שלי.. בלי נדר) אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? עומרי וייצמן, נראה לי...
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אה? לא, אני חושב שלא... מין: זכר.
מצב משפחתי: רווק בהחלט. תאריך לידה: ב' בניסן התשנ"ב. גיל: 15.2... ככה היה כתוב במחשב של הרופא שטיפל לי בברונכיטיס. (יש לי ברונכיטיס ועקמת בגב. נשמע מכובד, לא..?
) גיל שהיית רוצה להיות: טוב לי בגיל שלי. כיתה: ט'. מצב חברתי: אין תלונות. מספק בהחלט. צבע עיניים: חום. אוהב אותו? אנא עארף? כן... צבע שיער: חום. אוהב אותו? כן. צבע אהוב: ירוק וכחול. רצוי עץ ירוק ענק רחב-צמרת על שפת ים כחול שקט. אוהב אותו? מן הסתם. שמוצניקים. ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני. חיות מחמד: אין לי, לצערי. אבל אני חושק בפיקנז\ית לבן\ה. מה העבודה שלך? אין לי, יש הצעות? ביום שישי החלפתי את אחותי בשטיפת מדרגות של הבניין- לקח לי שעה, ועשיתי מאה שקל. חביב, לא? יש פירסינג? לא. קעקועים? לא. אובססיות? אני אובססיבי לפרטיות שלי. התמכרויות? הארי פוטר, מחשב, סמולוויל. איזה שפות אתה דובר? עברית, ואנגלית עילגת. (למרות שאני נחשב הכי טוב בכיתה...
) ציטוט מועדף: "הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למישהו." האם אתה חי את הרגע? משתדל מאוד לחוות כל רגע במלוא עוצמתו. יש לך סודות? למי אין? |אתה שונא את עצמך? לא, ברוך ה'... האם אתה אוהב את כתב היד שלך? אין לי שום בעיה איתו. יש לך הרגלים רעים? אני אוהב להתבטל. וחוץ מזה אני נוטה להתעצבן מהר. איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאלה מציקה! אומרים לי הרבה שאני מוכשר. (איזו הרגשה מגעילה זה לטפוח לעצמך על השכם, רבאק...) אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? המופע של אבישי.
מה הפחד הגדול ביותר שלך? שאנשים קרובים אליי ימותו. אתה יודע לשיר? לא! אבל אני אוהב לשיר...
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן, פעם הייתי עושה את זה הרבה. עכשיו ברוך ה' אני לא צריך את זה, אני במקומות שמקבלים אותי כמו שאני ואני לא צריך להעמיד פנים. האם אתה מתבודד? אני אוהב להתבודד לעיתים קרובות. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? ללמוד לעשות אך ורק דברים שאני שלם איתם ומאמין בהם, להתקרב לה', להפסיק להתעצבן בקלות... אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? אני חושב שכן... למרות שאם הייתי מישהו אחר, הגיוני שגם החברים שהייתי רוצה להתחבר אליהם היו שונים... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונא מאוד את הנטייה שלי להתעצבן מהר. האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל. יש לך יומן? לא. ניסיתי כמה פעמים, ההרגשה הייתה מלאכותית מאוד. מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודע. מה החוזק הכי גדול שלך? אני מושפע ממש מעט ממה שאנשים אומרים עליי, ברוך ה'. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את הנטייה שלי להתעצבן בקלות... (אללא יסתור, עם כל הדיבורים האלה על עצבנות אני בטח נשמע כמו איזה מפחידן עם פתיל קצר שסיוט להיות בקרבתו... לא, לא, אני באמת לא כזה, תשאלו את הדר... בד"כ כשאני עם אנשים אני די עדין- אני פשוט מנסה לעבוד על עצמי בעניין הזה הרבה בזמן האחרון, ולכן זה יושב בראש שלי מאוד חזק... אני פשוט מנסה להיות קצת יותר רגוע ולקחת דברים יותר בקלות.) אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן- עברתי דברים שחישלו אותי. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא יכול להצביע על משהו מאוד משמעותי שממש שינה אותי. אתה חושב שאתה ניראה טוב? לא. שמן מידי... יש לך בטחון עצמי? כן. האם אתה: מעשן? לא. על סמים? לא. קורא עיתון? כן. מתפלל? כן. הולך לבית כנסת? כן. מדבר עם זרים? אהה? ישן עם בובות פרווה? דרורה טרבלסי כבוד!! יוצא לטיול בגשם? כן כן כן!! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אם אין ברירה. למרבה המזל אני לא שונא הרבה אנשים. נוהג? לא. אוהב לנסוע מהר? לא ממש אוהב את הקול שלך? לא! אני ברוגז איתו עד שאנשים שאני לא מכיר שיוצא לי לדבר איתם בטלפון (נציגי שירות וכו') יפסיקו לקרוא לי בלשון נקבה. האם אי פעם פגעת בעצמך? פיזית לא. יצאת מהמדינה? לא. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא. היית מאוהב? חשבתי שהייתי... אבל זה לא היה באמת. היית על סמים? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? לא. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? לא. שיחקת strip poker ? לא. חטפת מכות? נו בוודאי... החטפת מכות למישהו? וודאי וודאי... היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? לא, לא כולל צומות... דיברת בטלפון כל הלילה? טרם. ישנת כל היום? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. בגדו בך? לא, ברוך ה'... היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן, הרבה מישהואים... הרגת חיה בטעות? מאות אלפי נמלים. הרגת חיה בכוונה? מאות אלפי נמלים , יתושים וברחשים. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? פעם השתמשתי בשמפו של חבר שלי בלי לעדכן אותו לפני כן... אחר-כך סיפרתי לו.
|רדיו|היית ברדיו/טלוויזיה? לא. הייתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג´י? לא. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. קסם? לא. באלוקים? כן. בשטן? כן. ברוחות? לא. בפיות?לא. במזל?לא. באהבה ממבט ראשון? לא. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא יצא לי. באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כן... למרות שאני לא יודע מה בדיוק הפירוש של המושגים האלה. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר.
מי החבר הכי טוב שלך? ישראל שריד. מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? הפסיכולוג שלי. והדר, זוכרת את השיחה ההיא על הדשא מול הבית שלך אחרי הקומזיץ המדומה? שפכתי שם הרבה... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודע. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "סוף סוף מבוגר אחראי".... מי החבר: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? לא זוכר בדיוק... הכי מעט זמן? נריה. הכי מצחיק? אוראל. הכי קרוב? יש כמה... אוף, זה לא דברים שאפשר למדוד! אני מסרב לענות... הכי מוזר? אנא עארף הכי חכם? הדר, ליאור ואמיתי סטיסקין. שלושה שמוצניקים גאונים. שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? יניב ליאני. הכי נחמד? הם כולם נחמדים... הזמר הכי טוב? שלמה ארצי, שלום חנוך, אהוד בנאי, מאיר בנאי, אביתר בנאי, ברי סחרוף... יש הרבה. הכי רועש? עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? נדפק לי האייסיקיו, אז אני כבר לא מרבה כ"כ לדבר אונליין עם אנשים... לא יודע. עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? ישראל שריד. על מי אתה סומך הכי הרבה? לא יודע... הרבה פעמים סמכתי על אנשים והתאכזבתי. יש מעט אנשים שאני מרגיש פתוח לדבר איתם על דברים שאני לא מדבר עליהם עם אחרים (אהמהדראהמ), אני מניח שאני סומך עליהם מאוד. מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה?

איזה שמוצניק אני

לא הבנתי ש "הזמר הכי טוב" גם כן מתייחס לחברים. ולמה חלק מהשאלות לא מופיעות לי? אוף.

אה, המשך.

האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? תמיד? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? ככה-ככה. בבית של מי היית אחרון? בית שלא-שלי? בבית של אברם. (חבר שלי מהשבט. ובעיקרון קוראים לו אברהם, אבל זה מוזר לכתוב אברהם, בגלל שאף אחד לא קורא לו אברהם. חוץ מהמשפחה שלו. אז אברם.) האם החברים מכירים אותך? כן. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אני שותק. שצחקת עליו? אני. שהלכת איתו לקניות? הלכתי עם שני חברים שלי לקרביץ לקנות חומרים לאלבום שעשינו למדריך שלי, לסוף שנה. זה נקרא קניות? ששבר את הלב שלך? הוא עוד לא נולד. שאכזב אותך? אני שוב שותק. שגרם לך לבכות? לא יודע. ששימח אותך? אחותי אפרת, שסיפרה לי שאם מדברים למחשב יפה, הוא פועל. שראית איתו סרט? בת דודה שלי דידי. ראינו שודדי הקאריביים 3. שדיברת איתו בטלפון? גל. שראית? אחותי מיכל. מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנסיים. איזה ספר אתה קורא? "דגים מתים ביפו". מה יש על הפד לעכבר שלך?. ציור ביזארי לחלוטין, משו של מישל קישקה... שלד של דינוזאור וחייזרים ליד חללית... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? שמח ומאושר מאוד, החופש הגיע. האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? כן- "לראות את האור" של אפרת גוש. קטע האהוב עלי מהשיר: "ולרגע יכולתי לשמוע\ עלים מלמדים שירתם\ ורציתי לעלות גבוה\ לפרוח איתם\ היכרתי טיפותיו של הגשם\ נקוות בתוכי\ יורדות מתחתיי\ והרוח קרה ונואשת\ הקפיאה אותי\ הכבידה עליי." שיר אהוב: יש באמת באמת המון. זמר אהוב: יהודה פוליקר, שלמה ארצי, שלום חנוך, בנאים למיניהם, ברי סחרוף, אסף אמדורסקי, עברי לידר, אביב גפן, קורט קוביין, אקסל רוז, ועוד. זמרת אהובה: ריטה, אפרת גוש, יהודית רביץ, קורין אלאל, קרן פלס, אורית שחף, רונה קינן, עפרה חזה, איימי לי. כלי נגינה אהוב: אנלא יודע לנגן... אני אוהב לשמוע פסנתר וגיטרה. מכונית אהובה?: אנא עארף מה את\ה מעדיף? למות באש או במים?: לחיות. (כן, זה צפוי, זה בנאלי, אבל זה הכי טוב שיש.) לחיות עד גיל 70 טוב או עד 120 רע?: עד גיל 70, טוב. מוזיקה עיברית או לועזית?: גם וגם. רמי או ריטה?: ריטה. וסתם שאלות.. מה היית לוקח לאי בודד? מטוס לחזור חזרה. (ותודה להדר.) איזו מתנה היית רוצה לקבל ליומולדת? את "the wall" של פינק פלויד. איך גורמים לאנשים לשתוק? תלוי בבנאדם ובסיטואציה. =פלפל או גזר? פלפל. לילה או יום? לילה. איך הורגים אנשים בדרך הכי טובה? מרעילים אותם.

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifאוה...

כשהייתי קטנה, גם אני אהבתי את השם הזה. (לאח הקטן של שכנה שלי קוראים ככה...) היום זה שם טעון מידי מבחינתי... [והמבין יבין]

חשבתי עלייך כשכתבתי שזה שם יפה

זכרתי שזה נושא טעון... אבל מה לעשות שם יפה! (אגב, עומרי התנ"כי היה מלך רשע :) בלי קשר- היהיהי, החלפתי חתימה. נ.ב. ילדי הירח ילדים יפים!

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

זה טעון לא רק לגבי... אתה יודע... כל השבט די היה עצבני אח"כ.. נההה.. אבל עבר לנו :)

למעלה