לקראת החופש...

sivanscom

New member
גם אנייי גם אנייי (עלק..)

אני יודעת כמה מילים.. מזעזע "אני בחיאר!! "
(זה אומר "אני בסדר" חחח אני מזה גאה בעצמי על זה) ויש לי בקיצ מבחן מעבר בערבית. עצוב כ"כ אני בחיים לא אקבל בו ציון עובר
התחילו לקחת אצלנו את ערבית ברצינות.. פשוט למות.

sivanscom

New member
מה?! תודה? על זה?!

לא יודעת אם הבנת נכון -- אני חייבת (!) לבוא בחופש לאולפנא לעשות מבחן מעבר בערבית ואני באמת לא יודעת כלום אני צריכה להשלים חומר של שנתיים (!!) ולקבל בו ציון עובר בתעודה היא כתבה לי "לא ראויה לציון" !! אררר..

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif../images/Emo6.gif

לי כתבו את זה שנה שעברה במחשבים... על חוסר נוכחות.. (ואני טובה במחשבים.. באמת! פשוט לא היה לי כוח למורה הטיפשה הזאת..:/)

sivanscom

New member
אותך לא חייבו לעשות מבחן מעבר :|

ערבית זה פשוט גרוע. זה משגע אותי לגמריי.. לא נכנסתי לשיעורים,לא עשיתי מבחנים,בשיעורים שהייתי היא כל הזמן צעקה עליי והחרימה לי דברים-ואז הבנתי עוד יותר שאני לא צריכה להיכנס לשיעורים,ואז היא עשתה לי איזה שיחה על אורות חיוביים ושליליים ולהפיצ את האור (חשה בחודש אירגון של בנ"ע).. איזה סרטים היו לי עם זה.. מלחמה. למות.

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

אני הייתי אמורה לעשות בגרות פנימית בכימיה. עצוב. אני יודעת. אבל... אני עוזבת את האולפנה!! יאהו!!! [זה היה מאוד מצחיק איך שבישרתי את זה למורה.. חניקה שכזאת..
]

barakgl

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo205.gif לפני שהדר תתעצבן***

לא יודע מה הולך איתי בזמן האחרון..חח

shronet

New member
אני יודעת שזה מבחן גיבוש-

אותי אתם לא תצליחו לשבורררר!!
שם: שרון האם השם שלך על שם מישהו? כן, דודה שלי ז"ל- קראו לה שרה, אז שרון זה מתוך שרה וגם השם השני שלי זה שרה... ואם אתם ממש שנונים, אתם תקראו לי עכשיו "שרל'ה שרון", וזה ממש יעצבן אותי. מיקום: בדיוק כאן, על הכסא מול המחשב. (עכשיו בדקתי וראיתי שכולם כתבו את זה, אז זה כבר לא מצחיק. נו טוב, אז אני בקרית אתא) האם תקראי לבת/בן שלך על שמך? כן בטח, שרון ג'וניור. SJ
אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? ידידי'ה, עשהא-ל או איזה שם מתנחלי אחר. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? וואו. אין לי מושג... אני צריכה לחשוב על זה לעומק. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן, כל מיני כינויי חיבה שלפעמים לא ממש ברור מה המקור שלהם. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חחסססס! אני חולה על שם המשפחה שלי. מין: נקבה. מצב משפחתי: :| תאריך לידה: ז' תמוז (שבמקרה זה יוצא בדיוק מחר... סתם לידע כללי *פרצוף תמים*) גיל: 15 גיל שהיית רוצה להיות: 13 כיתה: עולה ל- י' מצב חברתי: מנודה תמידית 0o צבע עיניים: חום אוהב אותו? הוא פ'סדר. צבע שיער: חום אוהב אותו? גם פ'סדר צבע אהוב: צהוב, כחול ושניהם ביחד. אוהב אותו? התשובה בגוף השאלה הקודמת. ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד: צ'ומפייי!!! כלב מזן רועה כווכזי, שנראה לפעמים קצת כמו דב... חתיך שלי
מה העבודה שלך? אני חיילת בצבא ה'!!
יש פירסינג? -- קעקועים? -- אובססיות? קריעת כוסות פלסטיק, הסניף... אה וכמעט שכחתי- שינה!! התמכרויות? שוקולד איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף: "ארץ ישראל לעם ישראל עפ"י תורת ישראל". לא בטוחה שזה ממש ציטוט, אבל זה משפט כזה>< האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? קצת. לא משו רציני. |אתה שונא את עצמך? בד"כ לא. האם אתה אוהב את כתב היד שלך? אני לא משקיעה בו בד"כ, אבל אם אני משקיעה הוא יכול לצאת חביב. אז כן, אני אוהבת אותו. יש לך הרגלים רעים? כן, אני מפוזרת חבל"ז איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? ... אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? חיי כלב
מה הפחד הגדול ביותר שלך? אני לא ממש מפחדת, אבל יש לי רתיעה ריצינית מג'וקים
אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא... האם אתה מתבודד? בתקופות מסויימות מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? דת, אמונה. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? לא נראה לי. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן, אבל לא נפרט. האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל. אני מקווה לפחות... יש לך יומן? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אין לי ביטחון עצמי. מה החוזק הכי גדול שלך? יש לי סבלנות מטורפת. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את הביטחון העצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? ב"ה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהכל מכוון מלמעלה
אתה חושב שאתה ניראה טוב? לא, אבל מסתדרים עם מה שיש. יש לך בטחון עצמי? חחחח... האם אתה: מעשן?
על סמים?
קורא עיתון?
מתפלל?
הולך לבית כנסת?
מדבר עם זרים?
אם הם לא נראים מפחידים מדי ישן עם בובות פרווה?
יוצא לטיול בגשם?
!!! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
נוהג?
אוהב לנסוע מהר? -- אוהב את הקול שלך?
האם אי פעם פגעת בעצמך?
לא משהו רציני יצאת מהמדינה?
לא... אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?
גפילטע פיש!! היית מאוהב?
היית על סמים?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
שיחקת strip poker? לא, מה זה? חטפת מכות?
מאחי
החטפת מכות למישהו?
לאחותי... היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת כל היום?
כמעט... חשבת שאתה משתגע?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
לא נראה לי... עברת על החוק?
אבל בקטנה פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
לא שזכור לי.... גנבת משהו?
|רדיו|היית ברדיו/טלוויזיה?
הייתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג´י?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
, אבל לא לעמ"י קסם?
באלוקים?
בשטן?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
אבל שוב, לא לעמ"י באהבה ממבט ראשון?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? בעז"ה, גן עדן. מי החבר הכי טוב שלך? אין ממש. מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? חברה שלי... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "פשוט תאמיני ותבקשי מהקב"ה שיעזור לך, ומה שצריך לקרות יקרה יקרה
" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אווו יש המון... כל מיני דברים בשבט מי החבר: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מעיין הכי מעט זמן? פגשתי המון במש"צ, אז אין אחת ספציפיט. הכי מצחיק? ענבל הכי קרוב? בצי הכי מוזר? -- הכי חכם? הילה שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? אביה הכי נחמד? כולן נחמדות. הזמר הכי טוב? הילה הכי רועש? -- עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? בצי, נראה לי עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? בצי. על מי אתה סומך הכי הרבה? בצי
מי מקשיב לבעיות שלך? בצי
עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רבה ממש עם אף אחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? הילה האם החברים מכירים אותך? חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? בצורה היפוטטית... כל משתתפי מצעד הגאווה שצחקת עליו? הילה, אבל בצחוק... שהלכת איתו לקניות? אמא שלי>< ששבר את הלב שלך? -- שאכזב אותך? -- שגרם לך לבכות? מדריכות שלי באולפנית, כשהן עזבו
ששימח אותך? חברה שלי... שראית איתו סרט? כל הכתה שלי שדיברת איתו בטלפון? מעיין שראית? כל הכתה.. מה אתה לובש כרגע? --- איזה ספר אתה קורא?

shronet

New member
הרגע שמתי לב שזה לא שלח לי את הסוף../images/Emo12.gif

המשך ~באיחור קל~ מה אתה לובש כרגע?-- איזה ספר אתה קורא? מארלי ואני ופו הדב (אל תצחקו, זה ממש אינטיליגנטי!!!
) מה יש על הפד לעכבר שלך? אין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים? לחוצה, קצת עצבנית, עיפה ומבולבלת. האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? לא קטע האהוב עלי מהשיר: "מרחוק נדלק אור, אל תסטה כדי שתוכל לחזור..." אהוד בנאי
שיר אהוב: זה משתנה בערך כל שבוע... כרגע- "עוד חוזר הניגון" (בביצוע שלי ברי, כמובן
) זמר אהוב: ברי זמרת אהובה: אין ממש כלי נגינה אהוב: מפוחית מכונית אהובה?:-- מה את\ה מעדיף? למות באש או במים?: באש לחיות עד גיל 70 טוב או עד 120 רע? 70 טוב מוזיקה עיברית או לועזית?: עיברית רמי או ריטה?: ריטה וסתם שאלות.. מה היית לוקח לאי בודד? סידור איזו מתנה היית רוצה לקבל ליומולדת? מנוי למכבי איך גורמים לאנשים לשתוק? פשוט אומרים להם "סתמו ת'פה
) =פלפל או גזר? פלפל לילה או יום? לילה איך הורגים אנשים בדרך הכי טובה? תליה, הכי מגניב.

נטלי 100

New member
אני משועממת.. וחדשה או משו כזה ../images/Emo9.gif

שם: נטלי.. (מפתיע אה?) האם השם שלך על שם מישהו? לא מיקום: בבית? האם תקראי לבת/בן שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? שאלה מטרידה אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אמ.. אפחת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה מצב משפחתי: רווקה
תאריך לידה: כ"ט תמוז גיל: אז עוד מעט 18
גיל שהיית רוצה להיות: עוד מעט 18? כיתה: נגמר י"ב!!!!!! מצב חברתי: סבבה צבע עיניים: חום בהיר אוהב אותו? כן צבע שיער: חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: כתום וירוק
אוהב אותו? חחחחחחחח לא ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית! חיות מחמד: כלב מה העבודה שלך? בטלה יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? כן
התמכרויות? לא איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף: ראו חתימה האם אתה חי את הרגע? אני מקווה
יש לך סודות? כן |אתה שונא את עצמך? לא
האם אתה אוהב את כתב היד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? אולי איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איפה הצניעות איפה? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? שאלה טובה.. מה הפחד הגדול ביותר שלך? חרקים (בת לתפארת) אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? יש כמה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? אני מקווה האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? פעילהההה יש לך יומן? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אמ... מה החוזק הכי גדול שלך? אמ.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? אולי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? היו כמה אתה חושב שאתה ניראה טוב? איפה הצניעות איפה?? יש לך בטחון עצמי? כן האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל?כן הולך לבית כנסת? לא תמיד מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא.. יוצא לטיול בגשם? כן
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן...
נוהג? כן
אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם פגעת בעצמך? לא
יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? חחח לא נראה לי היית על סמים? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker ? לא חטפת מכות? בערך בגיל 7?
החטפת מכות למישהו? בערך בגיל 7?
היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט ישנת כל היום? כן חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? ראיתי נראה לי הרגת חיה בטעות? לא.. אלא אם כן יתושים נמלים ושאר חרקים נחשבים :-} הרגת חיה בכוונה? ראה שאלה קודמת סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא |רדיו|היית ברדיו/טלוויזיה? כן הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג´י? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא קסם?לא באלוקים? כן בשטן?כן ברוחות?כן בפיות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון? כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? ראה שאלה קודמת מי החבר הכי טוב שלך? מור ושיק מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? אחותי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? היו כמה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חחחחחחח שישליק מהגיהנום!!! מי החבר: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עדי הכי מעט זמן? חני הכי מצחיק? תמר הכי קרוב? מור הכי מוזר? חחחחחח כ"כ הרבה הכי חכם? מירי שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? ליאור הכי נחמד? נחמד?.. הזמר הכי טוב? אמ.. לא עולה לי מישהו מסויים הכי רועש? שיק עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? שיק עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? מור/אחותי על מי אתה סומך הכי הרבה? מור מי מקשיב לבעיות שלך? אוף איזה שאלות חופרות עם מי אתה רב הכי הרבה? אני?? רבה??

barakgl

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo205.gif העהע

פורום "לימודי נהיגה ותיאוריה" שליטה

כן, כן, אני יודעת שלא הייתי פה איזה חצי שנה

אבל אחרי שאיתמר שיכנע...קפצתי להגיד שלום=] מישהו פה בכלל יודע מי אני? והנה תשובתיי=] שם:יונת האם השם שלך על שם מישהו? כן, סבתא רבא מיקום:פ"ת העיר המעצבנת!
האם תקראי לבת/בן שלך על שמך? לא...נראה לכם? עם שם כזה..למה שעוד יסבלו? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך?אחח...הלוואיי והייתי בן! הלוואי!!!! אממ...נראה לי משהו בכיוון- אורי? עמית? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אחותי- אוריה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? חח..מתי בדיוק אמרו את השם שלי ללא שיבוש? החל מיונה..ונגמר ביונית! אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אני גם ככה אנטוש אותו בעז"ה כשאתחתן...למרות שנראה לי שאשמר אותו לצד שם משפחתי החדש.. מין:נקבה...וחבל שכך:) מצב משפחתי: נשואה+2 סתם סתם..רווקה ופנויה להצעות..חחח...
תאריך לידה: ב' תמוז..יום שני שהיה.. גיל:16 ושישה ימים! גיל שהיית רוצה להיות: 20...אחרי קורס פארמדיקים בצבא בעז"ה כיתה: י'...עולה ליא' מצב חברתי:חח..נכון שזה מסוג השאלות שאף אחד לא נאה לענות? כאילו..כולם מתים לרשום- מקובל וכדומה..אבל לא רוצים לצאת שחצנים..אז אני גאה להיות ב-1....אני מקובלת!!!!!
חחח....סתם סתם...
צבע עיניים: חום-ירוק...יש לי צבע משתנה.. אוהב אותו? אהה? לא אתנגד לאיזה תכול- שמיים צבע שיער: חום בהיר...עם פסים אדומים וקצת זהובים...שיצא בטעות לספר=] אוהב אותו?אני אוהבת את המגע של השיער שלי! צבע אהוב:תכלת
אוהב אותו? אם לא הייתי אוהבת אותו..זה לא היה הצבע האהוב עליי? לא? ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני.. חיות מחמד:כרגע אני עובדת עם חמורים וגמלים ופרות בעבודה...חחח מה העבודה שלך? אמא...אני חייבת לציין שבדיוק דיברתי על זה שאלה קודמת, איזה צירוף מקרים.. אממ...אמרתי לכם- מדריכה במקום מקסים עם חיות ופעילות ואפיית פיתות (שנכוותי מזה) וכד' יש פירסינג?לא.. קעקועים? הקעקוע של השמיניה נקרא? סתם סתם.. אובססיות?כן...אם יש משהו נחמד- אז לעשות אותו 3 פעמים! ולבדוק אלף פעם שהדלת נעולה לפני השינה...אבל הבעיה אצלינו שיש לנו אלפי מנעולים בדלת! התמכרויות?כן...אבל נספר על זה כאן בפרסיה
איזה שפות אתה דובר?עברית, אנגלית, ידעתי פעם קצת קצת ערבית ויידיש
ציטוט מועדף:ציפילודודהיי ציפילהיי, מה עוד צריך ב...יום שכזה?
האם אתה חי את הרגע?בשנתיים האחרונות! כן! ממש כן! אין מילה יותר מזה.. יש לך סודות?אוו...אתם לא רוצים לדעת אפילו כמה..
|אתה שונא את עצמך?אממ...משתדלים שלא
האם אתה אוהב את כתב היד שלך?לא...כי אני רוצה להיות רופאה ובשביל זה אני צריכה כתב מכוער ואין לי כ"כ! יש לך הרגלים רעים?נכון שיש שאלות שלא חייבים לענות עליהם?
איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני חמודה
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?המע"רית המעורערת...אני כאילו מע"רית במד"א...ואני מעורערת בנפשי..חחח מה הפחד הגדול ביותר שלך?פחד גבהים! אבל אני תמיד יוצאות למסעות ועולה על ההרים הכי גבוהים..אבל מה? בוכה..מאוד מפחדת! אתה יודע לשיר? יש שיעידו שכן...נכון ברק? מה אתה אומר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?חח...איזו שאלה מוזרה.. האם אתה מתבודד?לא...וזו בעיה! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?משפחה--->מד"א
--->חברות--->לימודים---->שאר מיני ירקות
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך?ממ...שאלה הכי מענינת פה! נראה לי שכן... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כן! את הזרת בכף רגל שלי..היא כללללל הזמן נתקעת בקירות! האם אתה פסיבי או פעיל?פעילה על גבול ההיפראקטיביות יש לך יומן?היה היה.. מה החולשה הכי גדולה שלך?שלמה ארצי! ומד"א וגמדים שמקפיאים בפריזר מה החוזק הכי גדול שלך?שליטה עצמית..חח אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כבר אמרתי שנמאס לי מהזרת שלי? אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?לא!!! כ"כ לא!! אני כ"כ חלשה מבחינה הזו, שתוך שניה יכולה לבכות.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן...פשוט דלוקס! מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? תחיה אותם! ותן לאחרים לחיות! אתה חושב שאתה ניראה טוב?אהה..יש ימים שכן ויש ימים שלא.. יש לך בטחון עצמי?כנ"ל האם אתה: מעשן?לאאאאא!!!! זה מסריח!!! על סמים? מידי פעם
קורא עיתון? בהחלט מתפלל?משתדלת הולך לבית כנסת?כנ"ל מדבר עם זרים?חח...בגלל מד"א...יוצא לי המון!! ישן עם בובות פרווה? כן...בדיוק קיבלתי במסיבת ההפתעה שלי ביום רביעי מהחברות שלי.. יוצא לטיול בגשם? איזה כיף זה!
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא..אני אדם שנוטה לשמור טינה נוהג? לא.. אוהב לנסוע מהר? חח..מאוד! עם כל הסירנה באמבולנס...הגעתי עד ל200! אוהב את הקול שלך? לא כ"כ האם אי פעם פגעת בעצמך? לא.. יצאת מהמדינה? לא..גם לא לאילת! עד השנה...שבסוף החופש אני נוסעת עם מד"א אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא...כי אני גם ככה סטרילית באוכל היית מאוהב?
היית על סמים? כן...בבית חולים...=] סיממו אותי חבל על הזמן.. היה לך מקרה חירום רפואי? תאונת דרכים, התקף לב, דום לב, שבץ מוחי..אבל לא לי ספיציפית...אלא לאנשים שטיפלתי
עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא.. שיחקת strip poker ? לא חטפת מכות? כן!! משיכור אחד פצוע שטיפלנו בו! וגם מחמור וגמל בעבודה שלי=]

למעלה