אני יודעת שזה מבחן גיבוש-
אותי אתם לא תצליחו לשבורררר!!
שם: שרון האם השם שלך על שם מישהו? כן, דודה שלי ז"ל- קראו לה שרה, אז שרון זה מתוך שרה וגם השם השני שלי זה שרה... ואם אתם ממש שנונים, אתם תקראו לי עכשיו "שרל'ה שרון", וזה ממש יעצבן אותי. מיקום: בדיוק כאן, על הכסא מול המחשב. (עכשיו בדקתי וראיתי שכולם כתבו את זה, אז זה כבר לא מצחיק. נו טוב, אז אני בקרית אתא) האם תקראי לבת/בן שלך על שמך? כן בטח, שרון ג'וניור. SJ
אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? ידידי'ה, עשהא-ל או איזה שם מתנחלי אחר. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? וואו. אין לי מושג... אני צריכה לחשוב על זה לעומק. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן, כל מיני כינויי חיבה שלפעמים לא ממש ברור מה המקור שלהם. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חחסססס! אני חולה על שם המשפחה שלי. מין: נקבה. מצב משפחתי: :| תאריך לידה: ז' תמוז (שבמקרה זה יוצא בדיוק מחר... סתם לידע כללי *פרצוף תמים*) גיל: 15 גיל שהיית רוצה להיות: 13 כיתה: עולה ל- י' מצב חברתי: מנודה תמידית 0o צבע עיניים: חום אוהב אותו? הוא פ'סדר. צבע שיער: חום אוהב אותו? גם פ'סדר צבע אהוב: צהוב, כחול ושניהם ביחד. אוהב אותו? התשובה בגוף השאלה הקודמת. ימני/שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד: צ'ומפייי!!! כלב מזן רועה כווכזי, שנראה לפעמים קצת כמו דב... חתיך שלי
מה העבודה שלך? אני חיילת בצבא ה'!!
יש פירסינג? -- קעקועים? -- אובססיות? קריעת כוסות פלסטיק, הסניף... אה וכמעט שכחתי- שינה!! התמכרויות? שוקולד איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף: "ארץ ישראל לעם ישראל עפ"י תורת ישראל". לא בטוחה שזה ממש ציטוט, אבל זה משפט כזה>< האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? קצת. לא משו רציני. |אתה שונא את עצמך? בד"כ לא. האם אתה אוהב את כתב היד שלך? אני לא משקיעה בו בד"כ, אבל אם אני משקיעה הוא יכול לצאת חביב. אז כן, אני אוהבת אותו. יש לך הרגלים רעים? כן, אני מפוזרת חבל"ז איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? ... אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? חיי כלב
מה הפחד הגדול ביותר שלך? אני לא ממש מפחדת, אבל יש לי רתיעה ריצינית מג'וקים
אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא... האם אתה מתבודד? בתקופות מסויימות מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? דת, אמונה. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר לעצמך? לא נראה לי. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן, אבל לא נפרט. האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל. אני מקווה לפחות... יש לך יומן? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אין לי ביטחון עצמי. מה החוזק הכי גדול שלך? יש לי סבלנות מטורפת. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את הביטחון העצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? ב"ה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהכל מכוון מלמעלה
אתה חושב שאתה ניראה טוב? לא, אבל מסתדרים עם מה שיש. יש לך בטחון עצמי? חחחח... האם אתה: מעשן?
על סמים?
קורא עיתון?
מתפלל?
הולך לבית כנסת?
מדבר עם זרים?
אם הם לא נראים מפחידים מדי ישן עם בובות פרווה?
יוצא לטיול בגשם?
!!! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
נוהג?
אוהב לנסוע מהר? -- אוהב את הקול שלך?
האם אי פעם פגעת בעצמך?
לא משהו רציני יצאת מהמדינה?
לא... אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?
גפילטע פיש!! היית מאוהב?
היית על סמים?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
שיחקת strip poker? לא, מה זה? חטפת מכות?
מאחי
החטפת מכות למישהו?
לאחותי... היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת כל היום?
כמעט... חשבת שאתה משתגע?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
לא נראה לי... עברת על החוק?
אבל בקטנה פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
לא שזכור לי.... גנבת משהו?
|רדיו|היית ברדיו/טלוויזיה?
הייתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג´י?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
, אבל לא לעמ"י קסם?
באלוקים?
בשטן?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
אבל שוב, לא לעמ"י באהבה ממבט ראשון?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
באמונה המסורתית בגן עדן וגיהנום?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? בעז"ה, גן עדן. מי החבר הכי טוב שלך? אין ממש. מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? חברה שלי... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "פשוט תאמיני ותבקשי מהקב"ה שיעזור לך, ומה שצריך לקרות יקרה יקרה
" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אווו יש המון... כל מיני דברים בשבט מי החבר: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מעיין הכי מעט זמן? פגשתי המון במש"צ, אז אין אחת ספציפיט. הכי מצחיק? ענבל הכי קרוב? בצי הכי מוזר? -- הכי חכם? הילה שאתה מתגעגע להיות קרוב אליו? אביה הכי נחמד? כולן נחמדות. הזמר הכי טוב? הילה הכי רועש? -- עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונליין? בצי, נראה לי עם מי אתה מדבר הכי הרבה זמן בטלפון? בצי. על מי אתה סומך הכי הרבה? בצי
מי מקשיב לבעיות שלך? בצי
עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רבה ממש עם אף אחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? הילה האם החברים מכירים אותך? חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? בצורה היפוטטית... כל משתתפי מצעד הגאווה שצחקת עליו? הילה, אבל בצחוק... שהלכת איתו לקניות? אמא שלי>< ששבר את הלב שלך? -- שאכזב אותך? -- שגרם לך לבכות? מדריכות שלי באולפנית, כשהן עזבו
ששימח אותך? חברה שלי... שראית איתו סרט? כל הכתה שלי שדיברת איתו בטלפון? מעיין שראית? כל הכתה.. מה אתה לובש כרגע? --- איזה ספר אתה קורא?