לקחת סיכון
(חשוב לי לפתוח הודעה חדשה מקווה שהמינהלת לא תכעס...
כי נראה לי שהנושא חשוב ומעניין - בעקבות ההודעה של חופשיה והדיון שהתפתח) לקחת סיכון מה בעצם הבעיה עם זה? למה זה כל כך מפחיד את חלקנו? למה זה גורם לנו לשיתוק? מה בעצם יכול לקרות? הרי כל תחילת הכרות והתקרבות עם אדם חדש טומנת בחובה סוג של סיכון סיכון שזה לא יצליח ואז מה.....???? נניח שניסינו, רצינו, השקענו, נקשרנו ולא הצליח....
אז אנחנו עייפים קצת מהאנרגיות שהושקעו לשווא אז אנחנו אולי שבורי לב אם נקשרנו עמוק אז אנחנו מאוכזבים מהעובדה ששוב לא הצליח אבל.... אנחנו גם חכמים יותר כי התנסנו במשהו חדש אנחנו גם "מעושרים" יותר בחוויה רגשית נוספת אנחנו גם יודעים אולי קצת יותר טוב מה אנחנו רוצים לשני הקשרים האחרונים שלי נכנסתי בידיעה ברורה שהסיכוי שיהיה פה משהו אמיתי ונכון הוא לא גבוה. בשני המקרים ידעתי - והחלטתי בכל זאת ללכת על זה. (למרות שהיו כאלה שניסו להניא אותי מזה
) למרות כאבי הלב (שהיו) למרות העצבים (שהיו) למרות הימים הקשים (שהיו) לא מצטערת לרגע שעשיתי את זה ויודעת שעוד יתכן ויהיו מקרים שאעשה את זה שוב. בכל התקשרות יש סיכון אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה ומה הסיכוי שזה יצליח לכן הדרך היחידה שאני מכירה היא להתמקד, שוב, ב"כאן ועכשיו" אם כאן ועכשיו טוב לי ונעים לי - אני ממשיכה אם לא - אז לא. נראה לי שזה בדיוק מה שחופשיה עושה הפעם, ואני חושבת שזה נפלא! עפ
(אףעלפיכן - שונאת קאזינו והימורים
)
(חשוב לי לפתוח הודעה חדשה מקווה שהמינהלת לא תכעס...