לפתח קשר

אכן כך התורה אומרת

כבר כתבתי שאין היום עונש סקילה היות שאין אנו דנים היום דיני נפשות אלא רק בזמן שבית המקדש היה קיים. וגם אז לא היה כל כך פשוט להוציא אדם להורג אלא רק אם היו עדים והתראה וזה היה במזיד ועוד, ואין המקום להאריך כאן. והגמרא אומרת שסנהדרין שהיו מוציאים אדם להורג פעם בשבעים שנה, הייתה נקראת סנהדרין קטלנית. וזו לא שונה מסויימת, אלא כדאי שתעיין בתורה ובמפרשים על איסור זה ותבין מה גודל האיסור.

SimsY

New member
גם היהדות לפי תורת הגזע

היא דבר אסור, ויש אנשים שמאמינים בה. איש איש ותורתו הוא.

היהדות יותר חשובה מתורת הגזע

כמובן שאין אנו באים לכפות את דעתנו אלא אנחנו רק מסבירים. כמובן שאיש איש באמונתו יחיה, אך אני בא להסביר מהי האמת, ובאמונה זו צריכים ללכת. (מי שחפץ ללכת בדרך האמת). תורת ישראל היא תורת האלוקים והיא עולה על מחשבות בני אדם ודעותיהם, לכן אנו העם היהודי צריכים להחזיק ולשמור על הדבר היחיד שכל העם היהודי שייך אליו, ובזכותו אנו בכלל נקראים העם היהודי, ובעזרתו אנו מצליחים להתדבק בבורא עולם, ואותו דבר הוא כמובן התורה הקדושה.

יודיX3

New member
מר סגנו של אלוהים

הניק שלך צנוע מדי ("סתם מישהו מפה") המבשר לחוטאים שכמונו מה ה"אמת". אם אתה באמת איש אמת אני בעד שתשנה את הניק שלך ל"סגנו של אלוהים".

SimsY

New member
אתה צודק - נמאס לי

כל הזמן שבאים אליי כל מיני אנשים ש"בצניעותם" מכנים את עצמם שליחים של אלוהים ואומרים לי מה הוא חושב. א. אני מאמין שיש אלוהים והוא שומר עליי ועוזר לי ב. אם הוא היה חושב שאני חוטא הוא לא היה נותן לי להגיע עד לאן שהגעתי ג. אם הוא לא היה רוצה אותי ככה בכלל הוא לא היה עושה אותי כזה עצם העובדה שנוצרתי בלי יכולת להדלק מאשה זה אומר משהו.

אני לא סגן של אף אחד

בשביל להוכיח בדרכי נועם והסברה ליהודים את האמת לא צריך להיות סגן של בורא עולם. אלא פשוט אם אינך יודע, יש מצוה בתורה של "הוכח תוכיח את עמיתך", לכן זה מה שאני מנסה לעשות.

SimsY

New member
ומה כל זה שווה

אם לא מתנהגים לאנשים כמו בני אדם ?

בטח כמו בני אדם

התורה הקדושה היא שלמות המוסר. אבל כנראה שאתה לא כל כך מכיר אותה, לכן לך תלמד קצת ותבין על מה אני מדבר.

SimsY

New member
אני מבין מצויין

הבעייה היא שאתה לא מבין ומתייחס לאנשים האלה כאילו הם לא אנשים אלה חוטאים. בכלל מפלגה דתית כמו ש"ס מתייחסת אליהם כמו חיות ואחר כך הם מתפלאים למה משווים את אלי ישי ואישים במפלגה הזאת לאישים במפלגה הנציונל סוציאליסטית של 1933.

אם כך אתה עדיין לא מבין

אני לא שופט אף אחד ומתייחס לכל אחד כמו שצריך. זה פורום בנוגע לדתיים גאים, אך אסור לעשות את זה על פי התורה לכן אני רק מסביר. כל אחדמחליט לעצמו מה לעשות ואין בדעתנו לכפות שום דבר.

SimsY

New member
אין בדעתנו לכפות שום דבר ?

סתם בקהילה הדתית מוקיעים אותם, מגרשים אותם מהבית ומתנהגים אליהם כמו זבל - לא, ממש כאן כפייה...

SimsY

New member
זאת דרך עקיפה לכפות עליהם

נראה לך שאם תעשו להם את המוות אז הם מבחירתם החופשית יבחרו להיות סטרייטים ? איזה דמגוגיה.

SimsY

New member
איזה התממות!!

ממש - מדהים, אוסקר מפה, א ו ס ק ר ! אני פשוט כל פעם נדהם מחדש. לאיים עליהם, לעשות להם את המוות, לנדות, לבער וכל שאר הטקסים זה לא נקרא דרך עקיפה? מזכיר לי את הילד הזה שאמא שלו הכריחה אותו להזמין ילד שהוא שונא מהכיתה שלו למסיבה שלו, אז אותו הילד הלך ואמר לילד הזה "אני מזמין אותך למסיבה שלי, אתה מוזמן לבוא" "אבל אם תעיז לבוא!!!! אתה תצטער על זה"

למעלה