לפתח קשר

התורה עומדת וקיימת לעד

כמובן שלא יסקלו את אותו אדם שעבר על עבירה זו, משום שאין אנו דנים היום דיני נפשות אלא רק מתי שבית המקדש קיים. לגבי התפתחות העולם, אין בעיה שהעולם יתפתח וזה לא סותר בכלל את התורה (בזוהר הקדוש כתוב בפירוש שבשנת התש"ר לבריאת העולם,שזה לפני כ 150 שנה, תחול התפתחות גדולה מאוד בעולם המדע והטכנולגיה,והזוהר מסביר שם למה דוקא בתאריך הזה), ז"א שהתורה ידעה כבר שזה מה שיקרה אבל זה לא אומר שאין יותר מקום לתפילין לשבת ולשאר המצוות, אתה יהודי ועליך לשמור על מסורת אבותיך, להישאר דבוק בשורשיך, היות שמי שברא את כל הבריאה הזאת הוא המצווה אותך והוא הגורם שהעולם בכלל יוכל להתפתח.

יודיX3

New member
סתם מישהו יקר

ע"פ הזוהר הקדוש בגלגול הבא אני שפן או ארנבת. (דווקא ארנבת חיה חמודה). סתם פינת דבר תורה. ועכשיו לענייננו: מה שמפריע לי יותר מכך שאנשים כמוך טוענים מה אדם לא אמור לעשות כי זה נוגד את התורה, אנשים כמוך לא נותנים פיתרון ריאלי לאנשים שנמצאים במצוקה אמיתית. הכי קל בעולם לומר- כתוב בתורה שאסור אז אסור ולך תתמודד. מה על אדם שנמשך לגברים לעשות? איך הוא אמור למצוא אישה שימשך אליה ויביא עימה ילדים? האם בכלל מותר לו להסתיר עובדה זו מהאשה? האם הסתרה שכזו היא מוסרית? כיצד זוגיות שכזו תיראה אם הבעל לא נמשך לאשתו? כיצד הילדים יגדלו אם בבית יש אווירת נכאים בין הבעל לאישה כי משהו מזוגיות הזו "לא בסדר"? ואלו רק שאלות ראשונות. ולא חסרים עוד. אז לומר לאדם להניח תפילין ולשמור על מסורת אבותיו- יופי- פתרת את הבעייה.

יודי, יהודי יקר

כבר כתבתי שמי שיתחיל לעסוק בתורה יצליח להתמודד היות שהתורה היא הכלי היחידי שבעזרתו אפשר לשבור מידות רעות ולהתמודד איתן. ואני לא מתכוון רק להניח תפילין אלא ללמוד את התורה הקדושה ולקיימה וללמוד ספרי מוסר (שהם על פי התורה) ובעיקר ללמוד בספרי המוסר את הנושא שכל אחד ואחד מתקשה בו. וכבר כתבתי שיש הרבה מאוד מקרים שאנשים הצליחו להתמודד עם בעיה זאת בזכות עמל התורה הקדושה, אז תנסה ותראה אין לך מה להפסיד אלא רק תוכל להרויח.

יודיX3

New member
נטייה המינית לא שווה יצר הרע

וההתמודדות שעל אדם שיש לו נטייה מינית הומוסקסואלית היא עם חברה אטומה ולא מתפשרת.

נטייה מינית באה מן היצר הרע

הבעיה שלך שאתה חושב יותר על מה שהחברה תגיד על זה. אבל אני מסביר לך שזה לא משנה אם החברה אטומה ולא מתפשרת אפילו אם היא הייתה ההפך, בכל מקרה יש בזה איסור תורה שעל פיו כולנו צריכים ללכת, כי זהו רצון האלוקים ודעתו יותר חשובה מדעת בני אדם.

יודיX3

New member
הבעיה שלי? עם כל הכבוד לממסד הדתי

הוא חטא וממשיך לחטוא כלפי אותם אלה שאין להם למי לפנות. רק רבנים בודדים מסכימים אפילו להודות שהתופעה קיימת, וגם הם עושים זאת כמו עכברים שמתחבאים בחור. מגניב אותי אנשים שבאים ומטיפים לעולם איך לנהוג, כאילו אתה נביא אלוהים או ישו ונשלחת לתקן מעשינו. אני מציע שלא תשפוט אף אדם עד שתגיע למקומו.

לא שופט אותך

מי אני שאשפוט אותך או כל אדם אחר. אני סך הכל בא לקיים מצות "הוכח תוכיח את עמיתך", אני מנסה להסביר ליהודים כמוך מהי האמת, אבל אני לא דן אף אחד, זה שייך לבורא עולם. וכבר אמרתי שכל אחד נולד עם מידות ונטיות שליליות, אתה בעניין זה אני בעניין אחר.אבל מה שמשנה זה האם באמת אנו רוצים לתקן את עצמנו לטובתנו? אם כן, הדרך היחידה שבעזרתה אפשר לשבור מידות ולתקן אותן היא רק ע"י התורה הקדושה שכולנו מחויבים לעסוק בה.

הסתירה היא

שכיום בנאדם יכול, במדינה חופשית זו, להצהיר על מיניותו מבלי שיסקלו אותו או יוציאו אותו להורג. אם הוא יעבוד את השם הוא לא יהפוך לסטרייט. נטייה מינית אינה בחירה..

אין שום סתירה בזה

כבר כתבתי שלא יסקלו אותו היום , כיוון שדיני נפשות דנים רק בזמן שבית המקדש קיים. וגם אז היו צריכים בשביל זה עדים, התראה ושזה יהיה במזיד ועוד ... ועוד כתבתי שהגמרא אומרת שסנהדרין שהייתה מוציאה אדם להורג פעם ב 70 שנה הייתה נקראת סנהדרין קטלנית. אתה גם צריך להבין שבזמן שבית המקדש היה קיים אז לא היו בכלל אנשים שחוטאים בסדר גודל כזה כמו שהיום, משום שבזמן שבית המקדש קיים, העולם בכלל נראה אחרת היות ויש הרבה ניסים גלויים יש הרבה סייעתא דשמייא ועוד הרבה דברים שלא שייכים בכלל לטומאה שיש היום. כולם היו יודעים מהי שהיהדות היא הדת האמיתית וזה היה בכלל משהו שונה מהיום מבחינה רוחנית. וגם אז מכיוון שהייתה הרבה תורה בישראל אז לא היו בכלל כאלו שלא יכלו להתמודד עם בעייה זו. כל אדם נולד עם מידות שליליות, אחד עצבני ואחד גנב ואחד גאוותן ואחד טיפש בעצם הרבה טיפשים ועוד מידות שליליות... וביניהן גם הנטייה הזאת שהיא שלילית על פי התורה. אבל אתה צריך להבין שבזכות התורה אפשר לשבור ולתקן את כל המידות הללו. זה לא לוקח שניות וגם לא ימים, אבל עם התמדה ורצון אמיתי זה יבוא במהרה. ובמיוחד אם תלמד ספרי מוסר בעניין זה ויש היום אינספור ספרי מוסר (על פי התורה), אין לך מושג איך אתה תשתנה ותהפך לבנאדם חדש שהולך בדרכי התורה. נסה ותראה.

יודיX3

New member
שוב- נטייה מינית היא לא מידה

היא איננה נובעת מיצר הרע, ואיננה ניתנת "לריפוי". "סתם מישהו מפה" אולי אתה לא מודע להשלכות של דבריך ושל אנשים המדברים כמוך, אבל במקום לתת תקווה לאנשים אתה גורם ליותר ייאוש. אבל כנראה זה לא מעניין אותך. טובים היו דברי חכמינו ז"ל שאדם צריך להיות שמח בחלקו. ברגע שאתה לא מקבל את מי שאתה- לעולם לא תהיה מאושר.

שוב- נטייה מינית היא מן היצר הרע

לא משנה איך תקרא לזה מידה או נטייה , אין בזה נפקא מינה. בכל מקרה אתה צריך להבין שאכן יש לאדם בחירה על זה. וכמו שכבר כתבתי, זה שאתם חושבים שאתם לא מסוגלים להשתנות בדבר זה, זה משום שעדיין לא ניסיתם להתדבק בתורה הקדושה ובמצוותיה וע"י זה להתדבק בבורא עולם. אם תחליט בלב שלם שאתה רוצה ללכת בדרכי התורה ולא לעבור על איסור חמור זה, וגם תתחיל לעסוק בתורה הקדושה וובמצוותיה, אז תראה איך אתה תצליח. וכמאמרי חז"ל אין דבר העומד בפני הרצון. בדרך שאדם רוצה לילך, בה מוליכין אותו. נסה ותראה.

מה יצר הרע?

זו אטימות מוחלטת. אני חושבת שבנאדם, בייחוד אדם דתי, חושב הרבה ועושה עם עצמו הרבה חשבונות נפש לפני שהוא מחליט ומשוכנע על הנטיות שלו. להתדבק בבורא עולם במקרה הזה זה כמו לשים מסכה. להתחבא מאחוריי האמונה,שהיא מאוד יפה כשלעצמה, לאחוז בה כמו בקביים נצחיות שלא מאפשרות הליכה עצמאית. אתה מוציא את זה כאילו האמונה בשם היא בריחה. הסחת דעת. "תאמינו בשם, תעשו מצוות ולאט לאט תתחילו לשכוח מהזוועה האיומה האסורה והמיועדת לסקילה הזאת שאתם עוד מעיזים לדבר עלייה..תבינו שזה אסור, ותהפכו לסטרייטים!" למישהו זה קרה?

זו לא בריחה

אדם שעוסק בתורה ובמצוות הוא לא מסתתר מאחורי זה, אלא התורה משנה את האדם לטובה וממילא הוא לא יעשה את הנטיות השליליות שלו. וכמו שכבר כתבתי יש הרבה מקרים כאלו של אנשים שהייתה להם נטייה כזאת וע"י התורה הצליחו להשתנות והיום אין להם בכלל את הנטיות האלה. ובבקשה מכם לא למסור תגובות בשבת.

SimsY

New member
מי אמר שלהיות הומו זה דבר שלילי?

להגיד שהומוסקסואליות זה דבר שלילי זה ממש כמו להגיד שלהיות יהודי זה דבר שלילי תלוי רק בזהות האדם ש"קובע" זה טוב או רע. במקרה שלנו זה מספר אנשים כאן שהחליטו שיש להם מונופול על מה טוב ומה רע מבחינת אהבה ובמקרה של הגולה אלא אנשים שהחליטו שיש להם מונופול על מה טוב ומה רע מבחינת דתות.

תגיד, מה אתה באמת לא מבין?

כמובן שלהיות אחד כזה זה דבר שלילי. הנטיה הזאת היא שלילית. אבל אתה צריך להבין שאת זה אומר בורא עולם, לא אדם. לכן מי שרוצה להקשיב שיקשיב ומי שלא אז לא. כל אחד ובחירתו, אבל תדע שבסופו של דבר אם תלך נגד התורה הקדושה שהיא רצון האלוקים תתחייב על כך.

SimsY

New member
יש כאלה

יש כאלה שהם אנטישמים - שונאים יהודים, חושבים שלהיות יהודי זה דבר שלילי יש כאלה שהם גזענים - שונאים שחורים, חושבים שלהיות שחור זה דבר שלילי יש כאלה שהם הומופובים - שונאים הומואים, חושבים שלהיות הומו זה דבר שלילי בעצם מה אני מסביר לך את זה - אתה חי את זה... כנראה *יש מספר אנשים* ששכחו שכל אדם הוא בסופו של דבר אדם באשר הוא וככזה צריך לאהוב אותו בלי לעשות דירוגים. מעניין שאתה גם לוקח על עצמך את תפקיד דוברו של בורא עולם ככה שאתה יודע בדיוק מה הוא מרגיש... אז במקרה הזה היית צריך לדעת שבורא עולם אוהב את כל ברואיו כל אחד ואיך שהוא נוצר בלי אפליות ובלי שנאות של בן אנוש על סמך נבערות. את זה הוא סיפר לך כבר? שהרי אתה מתיימר לדעת כל כך טוב על מה בורא עולם נותן ועל מה הוא מחייב.

ויש כאלה

יש כאלה שמשחקים אותה דתיים - אומרים שהתורה היא החוק היבש, היא פרימיטיבית, לא צריך להקשיב לכל דבר שכתוב בה. (עאלק דתיים). אבל בעצם מה אני מסביר לך, הרי אתה אחד מהם שחי את זה. כמובן שאדם הוא אדם אם כל יצריו ונטיותיו וצריך לאהוב אותו ולעזור לו, אבל זה לא בסדר להגיד, כך אני ואני לא צריך להשתנות , משום שכל אדם לא נולד מושלם, אלא בעל מידות ונטיות שליליות. ואני לא צריך להיות דוברו של בורא עולם, אלא פשוט אתה יכול בעצמך לגשת לארון הספרים ולפתוח את ספר התורה ולראות בדיוק מה הקב"ה מצוה אותך ומה הוא רוצה ממך לטובתך. ולמה כתבת שאני שונא? אני לא שונא אותך חס וחלילה, הפוך אני רוצה לעזור לך אחרת למה שאני אתכתב איתך כל כך הרבה זמן. וגם למה כתבת נבערות? הרי אני אומר מה שהתורה אומרת. אז אם בעיניך זה לא בסדר מה שהתורה אומרת כנראה שאתה הוא הטיפש שמתיימר להיות דתי. (עאלק דתי).

SimsY

New member
מה קרה ?

חטפת עצבים החלטת לעזוב את דרך הדיבורים ולהכנס למילות גנאי? מעניין שכשזה לא עונה לצרכים שלך התורה היא חוק שאפשר לפרש אותו במספר דרכים, אבל כשזה מגן על הפחדים הנבערים שלך פתאום זה דבר שלא משתמע לשני פנים. טוב לך לא אכפת, הרי זה לא אתה זה שתסבול כל החיים מחוסר בזכות הבסיסית לאהוב. כמו שאתה מדבר על הומואים כדבר שלילי אדולף שטקר דיבר על היהודים כדבר שלילי ובאמריקה של תחילת המאה דיברו על השחורים כעל דבר שלילי וכאן משום מה יש עוד כאלה שמדברים על אתיופים כעל דבר שלילי. כל אחד מצליח למצוא דרך להצדיק את השנאה שלו לאוכלוסייה מסויימת. ככה שמי שיוצא האוויל הנבער השונא רדוף האמונות זה דווקא אתה (שמעניין שכשזה לא טוב לך אתה כן תשנה כל מיני אמונות כי "זה בר פרשנות")

SimsY

New member
זאת אומרת שהתורה אומרת

שכל הומו דינו מוות בסקילה - זאת אומרת להשמיד אותו ? איפה בפעם האחרונה נתקל העם שלנו בהשמדה בגלל שונות מסויימת ?

למעלה