לפתח קשר

ואתה עדיין לא מבין

בדיוק מה שכתבת עלי מתאים לך. זה שיש דברים שהתורה אוסרת ויש אנשים שמחללים אותם זה לא אומר שזה מותר, וכמו שאמרתי יש דין ויש דיין ואם הם לא יחזרו בתשובה על זה אז הם יקבלו את עונשם. (אני לא בא להפחיד אלא אני אומר מה שהתורה אומרת). אם כל אחד יעשה מה שבראש שלו ומה שלפי דעתו נראה נכון (כמו היום) אז התוצאות לפניך. צריך להבין שיש את רצון האלוקים שהיא דעת התורה הקדושה ועל פיה אנו מחויבים ללכת. לא אמרתי שאהבה זה דבר פסול כמובן שלא, אבל לא אהבה כמו אהבה כזאת שאתה מתכוון בין גברים. אני לא בא לכפות אלא אני אומר מהי דעת התורה בנושא זה. אם זה לא מעניין אותך ואתה לא הולך לפי רצון האלוקים זאת בעיה שלך. ואני לא מטעה אלא אני לומד (בניגוד אליך) מה התורה אומרת, מקיים, ומעביר את זה לאחרים. על פי התורה לא התבצע שום דבר כמו שאתה חושב בין דוד ליהונתן. לכן כמו שאמרתי לך תלמד לפני שאתה מדבר שטויות.

SimsY

New member
אם תקרא ולא ישר תגיב אני בטוח שגם

אתה תבין - ועצם העובדה שאתה לרגע לא משקיע מחשבה אלא מתבצר בעמדות החשוכות שלך מראה על יותר מכמה שטויות שאתה מנסה להציג פה לריק ועוד אחר כך מדבר בשיא הבטחון על דברים שאתה חושב שבגינם אתה "לומד ופתוח" כשבעצם אתה הכי סגור שבעולם.

אני מבין טוב מאוד

אני מנסה להסביר לך שלא אני החלטתי אם הנטייה הזאת היא טובה או לא, אלא מי שהחליט זה בורא עולם. אני רק אומר מה שהרבה אנשים כבר יודעים. אם בעיניך דעת האלוקים היא דעה מאוד מיושנת ומאוד פרימיטיבית ובכך אתה מתכוון להתחמק, אז תדע לך שזה לא יעזור לך. התורה הקדושה קיימת לנצח נצחים ואפילו קוצו של יו"ד לא השתנה בה לעולם. לכן אם אתה אדם מאמין, אז קח את עצמך בידיים ולך בדרך הנכונה שהיא על פי האלוקים. ואני יודע ומבין שזה לא קל ובכלל לא פשוט, אבל זאת העבודה שלנו בעולם הזה לתקן את עצמנו. אין מישהו שנולד מושלם, אלא לכל אחד יש קשיים, בעיות, נסיונות, יצרים, אבל יש לנו את התורה הקדושה שבעזרתה אנו מצליחים להתגבר עליהם ולעלות מעלה מעלה. לבד לא תצליח, אבל אם תתחבר לרב שידריך אותך על פי היכולות שלך וגם תמצא לך חברים שיעזרו לך ויתמכו ויעודדו אותך אז אני בטוח שתצליח, משום שכל הבא להיטהר מסייעין אותו.

SimsY

New member
לפי הנראה אתה כבר החלטת

מנוי וגמור נהיית להמיר את נטייתו המינית של כל מי שנולד קצת אחרת. ולמקרה שלא שמת לב, מי שהתחמק עד עכשיו מטיעונים לגיטימיים ביותר על אנושיות זה אתה, כי אתה מסרב לראות את מה שאנושי מבחינת האדם לעשות אלא רק את מה שצריך לעשות מבחינת "החוק היבש" - אתה יודע יש כמה צדדים לאותו מטבע. אם תתחבר קצת לאנשים תבין שזה לא רק מה שכתוב אלא גם מה שיש בלב.

זה לא אני שמחליט

יש בורא לעולם שנתן לנו את ספר החוקים שבו הוא אומר לנו מה תכליתנו בעולם ומה הוא דורש מאיתנו לטובתנו. אם בעיניך (עאלק דתי), חוקי התורה הם החוק היבש והם חוקים פרימיטיבים זאת בעיה שלך. אני מציע שאתה קודם כל תתחבר לצד התורה ואחר כך נראה מה תגיד. אתה צריך להבין שלכל אדם יש נטיה, וכן אפשר לנצח אותה וללכת על פי התורה והמצוות. משום שכמו שכבר כתבתי, שאם אלוקים אומר לך לא לעשות את זה משמע שיש לך את הכוח לא לעשות את זה. אבל אם תשב בלי לימוד התורה ותמשיך להיות מחובר ליצר הרע הזה כמובן שלא תצליח שהרי מאיפה יהיו לך כוחות להתגבר עליו? לכן אל תתחמק וגם על תענה לי בינתיים ותגיד לי שזה בלתי אפשרי, אלא קודם כל, לך תלמד ותעסוק בתורה הקדושה ותקבל הדרכה מרב על פי התורה הקדושה, ואז תגיד לי אתה אם אפשר לנצח את הנטיה הזאת או לא. בינתיים על תענה לי.

SimsY

New member
כן בהחלט זה לא אתה שהחלטת....

עד מתי תסתתר מאחורי התורה? אתה יודע לפרש את התורה איך שנראה לך כשזה מתאים לך ולקחת אותה ככתובה וכלשונה כשזה לא מתאים לך. על כל ציטוט מהתורה שהבאת אני יכול להביא אנשי דת הרבה יותר גדולים בתורה ממני שיכולים לפרש את זה ב-10 דרכים שונות ככה שאין לך לאן להסתתר כרגע - זה לא התורה, זה רק אתה שצרות האופקין שלך ותורת המין שלך (מן מוטציה מוזרה של תורת הגזע) יכולות להרוס לבן אדם את החיים. כי לך מה אכפת הרי זה לא אתה תסבול אם הוא יחיה כל החיים שלו בחרטה כי הוא לעולם לא ידע אהבת אמת מה היא.

בוא נסכם

אני רואה שבדרך הזו לא נגיע לשום דבר, לכן בוא פשוט נסכם הכל. אנחנו מדברים כרגע לגבי יחסים בין בני מין זהה. התורה הקדושה אוסרת את זה, ואת זה תוכל לראות מפשטות דבריה בלי פרשניות. (אם תוכל להביא אנשי דת שיוכיחו שהתורה מסכימה ליחסים כאלו בין בני מין זהה אתה יכול לחתום עליהם כופרים). אתה מנגד שמשחק אותה דתי, סובר שהכי חשובה יותר מן התורה זוהי האהבה (לא שהתורה אוסרת אהבה בדיוק להפך, אבל לא סוג כזה). ז"א בסיכום, השאלה היא: מה יותר חשוב ולמי צריך לשמוע לתורה או לסוג אהבה שהיא נגד התורה? לאחר שהגדרנו את השאלה אנחנו עוברים לבחירה. בורא עולם נתן לך בחירה לבחור בין טוב לרע. ואם תשאל מה זה טוב ומה זה רע? התשובה היא: "כי לקח טוב נתתי לכם תורתי אל תעזובו". ז"א התורה היא רצון האלוקים שעל פיה ורק על פיה ניתן לדעת ולהבין מה נחשב טוב בעיני אלוקים ומה להפך. עכשיו נותר לך להחליט את החלטתך לעזוב את הדבר הזה שאתה מתיימר לקרוא לו אהבה (בלי להתווכח עכשיו אם זאת אהבה או לא) וזה הוא כמו שאמרנו רצון האלוקים הכתוב בתורה או שאתה תחליט להישאר במצבך וללכת נגד חוקי התורה. (ואל תתחמק עכשיו ותגיד שהתורה מסכימה לזה כי אם כן לך תקרא בתורה בדיוק מה כתוב וכמו שכבר כתבתי שיש על זה עונש סקילה ותראה לבד שזה אסור). בוא נגיד ככה: עזוב אותי כרגע בצד וגם את ההומופוביה והאנטישמיות ותורת הגזע וכל שאר הדברים. תאר לך שאתה עכשיו נמצא מול האלוקים והוא שואל אותך למה עברת על חוקיו ביודעך שאף על פי שבעיניך זאת נחשבת אהבה, אבל לפי התורה שעומדת לנצח נצחים זה אסור. מה תענה? (דרך אגב, הציור הזה עוד יקרה אם לא תחזור בתשובה. בלי להפחיד אלא זאת האמת)

SimsY

New member
בוודאי שלא נגיע לשום מקום

הדיעות החשוכות שלך בוודאי לא יובילו אותנו לשום מקום, במיוחד לפי "פרש את התורה כפי שנוח לך" כי אתה יודע זה חוכמה גדולה להגיד זה כתוב בתורה ואז אם זה לא מתאים לך בדיוק להגיד רגע "יש פרצת חכמים שמאפשרת פירוש של הטקסט בצורה אחרת" ולמה לעזוב ? למה לעזוב? זאת אותה משפחה בדיוק. אנטישמים רוצים לחסל את היהודים כי הם חושבים שהם בהמה וטרפה. הומופובים רוצים לחסל את ההומואים כי הם חושבים שהם בהמה וטרפה. האמריקאים במאה הקודמת התעללו בשחורים בדיוק כי הם חשבו שהם בהמה וטרפה. אז למה לעזוב? כדי שתוכל להמשיך להפיץ את תורת הבלע שלך ש=לדעתך= היא התורה האמיתית? ולמקרה שהיית צריך עדכון - אני הכי מחובר לשם ישתבח שמו, והאיומים האלה שמנסים להפחיד בהם את כל מי שלא רואה עין בעין איתכם לא עובדים עליי בגרוש, גם אם תגידו =זאת האמת=, כי זאת האמת הפונדמנטליסטית שלכם לא האמת של דרך האור האמת והקבלה. אלוהים והתורה הם בראש ובראשונה לאהוב את אחיך האדם באשר הוא כי כולנו אנושים בשורה התחתונה - יהודים ערבים נוצרים אתיופים שחורים לבנים הומואים לסביות סטרייטים. ואהבה זה לעולם לא יהיה דבר רע כי דווקא על שנאת חינם חרב בית המקדש. אני מציע שאתה תחזור בתשובה ותשאל את עצמך כמה שאלות נוקבות באשר לשנאת חינם, אהבה, ואהבת האדם כי זה הכלל החשוב ביותר של התורה למקרה של ראית או לא רצית לראות.

יש בחירה חופשית לכל דבר!

לבנאדם יש כוחות נפש עמוקים מאד.אין דבר כזה שאין בחירה חופשית בנטיות מיניות. אפשר לבחור.זה מאד קל להגיד שלא אנחנו בוחרים נטיות מיניות.כי אנחנו, כבני אדם,יכולים לבחור. מי שאומר שזה גדול עלינו ,לא יודע איזה כוחות ותעצומות נפש יש לחיה הזאת, שקוראים לה בן אדם.

יודיX3

New member
גברת יקרה

מה עניין כוחות נפש לנטייה מינית? את חושבת שאם ארצה מאד מאד מאד אמשך לנשים? אז יש לי חדשות בשבילך- כשהתמודדתי עם גילויי הנטייה המינית שלי רציתי מאד מאד מאד לשנות את המצב. אפילו שכנעתי את עצמי שזה לא נכון ואני לא באמת נמשך לגברים. אחרי כמה שנים של הכחשה, ותשובות שקיבלתי מאנשים כמוך (שזה תלוי ברצון שלי, במידת ההתקרבות שלי לקדוש ברוך הוא, שאם אלמד תורה זה יעבור וכו') התחוור לי שזו מלחמה נגד הטבע שלי. כמו שאנסה לגרום לכך שיד שמאל תהיה החזקה במקום ימין או שאתפלל חזק לאלוהים שישנה לי את צבע העיניים לירוק במקום כחול- אפילו שאני מאד מאד מאד רוצה-זה לא קרה. בגלל משפטים כמו שלך שקיבלתי מגורמים שונים, לא התמודדתי עם המציאות, וכשהבלון הגדול שניפחתם לי התפוצץ הייתי כל כך בדיכאון ששקלתי להתאבד. כמו אמא שלי- שעד היום לא מקבלת את המציאות- את. ויום אחד אולי תגלי שהבן שלך פחד לספר ולדבר איתך בגלל ששמע את אמא שלו מדברת כמו עכשיו. אני רק מקווה שזה לא יהיה מאוחר מדי כזה יקרה.

אכן יש לאדם כוחות נפש אדירים

רק פשוט לא כל אחד יודע איך להוציא אותם לפועל ולהשתמש בזה. אז לכן כתבתי שאם אתה רוצה לגלות את כוחות הנפש העצומים שבך, אז תתחיל לעסוק בתורה הקדושה. ואני בטוח שתצליח להתמודד עם נטיותיך. וזוהי משנה מפורשת במסכת אבות פרק שישי: רבי מאיר אומר, כל העוסק בתורה לשמה, זוכה לדברים הרבה. ולא עוד, אלא שכל העולם כולו כדאי הוא לו... מכשרתו להיות צדיק, וחסיד,וישר ונאמן,ומרחקתו מן החטא, ומקרבתו לידי זכות...והוה צנוע...ומגדלתו ומרוממתו על כל המעשים. (עיין שם)

יודיX3

New member
שאלה לי אליך

לו היית צריך לעבור ניתוח מסובך (חס וחלילה)- היית פונה לתורה הקדושה או לרבי מסויים שיבצע את הניתוח או שהיית הולך למנתח הכי טוב וסומך על דעת הרופאים? אני מניח שהיית עונה על התשובה השנייה. אני חושב שכל אדם שפוי היה נוהג כך. אז מדוע מבחינה הגיונית לא תקשיב לקול הנחרץ של ארגון הפסיכולוגים האמריקאי, (ארגון גג של פסיכולוגים בארה"ב המונה 150,000 פסיכולוגים- הגדוך בעולם) שטוענים כך (ציטוט מתוך מאמר שהארגון פרסם ומצוי במאמרי הפורום ): ש.האם נטייה מינית היא בחירה? ת.לא, בני אדם אינם יכולים לבחור להיות הומוסקסואלים או הטרוסקסואלים (גאים או סטרייטים). נטייה מינית מופיעה אצל רוב האנשים בתחילת גיל ההתבגרות ללא כל ניסיון מיני קודם. למרות שאנו יכולים לבחור האם לממש את רגשותינו, פסיכולוגים אינם מחשיבים נטייה מינית כבחירה מודעת היכולה להשתנות באמצעות רצון. ש. האם טיפול פסיכולוגי או פסיכיאטרי יכולים לשנות נטייה מינית? ת. למרות שרוב ההומוסקסואלים חיים חיים מאושרים ומצליחים בחייהם, ישנם בני אדם הומוסקסואלים או ביסקסואלים המעוניינים לשנות את נטייתם המינית באמצעות טיפול נפשי. לעיתים בהשפעת בני משפחה או קבוצות דתיות שלוחצים עליהם לנסות זאת. המציאות היא שהומוסקסואליות אינה מחלה. היא אינה דורשת טיפול ואינה ברת שינוי.

תשובה לי אליך

אם הייתי צריך לעבור ניתוח , לא עלינו, אז הייתי פונה לרב שלי וכמובן שאת הניתוח עצמו היו מבצעים הרופאים שכך התורה מצוה. "ורפא ירפא" מכאן שניתנה רשות לרופא לרפאות. אני לא יודע אם המאמר שכתבת אכן קיים, אבל גם אם כן, יש הרבה שיחלקו עליו ובידיהם הוכחות לטענתם. אך בכל זאת כבר אמרתי שיש לאדם כוחות נפש אדירים וכדי להוציאם לפועל עליו לעסוק בתורה הקדושה. ואני כמעט בטוח שאת זה החוקרים שפירסמו את המאמר שכתבת (אם אכן יש כזה מאמר) עוד לא ניסו. וגם אמרתי שלא יעלה על הדעת שהקב"ה יברא את האדם ואין לאותו אדם בחירה אלא הוא חייב לעבור על איסור חמור זה ויהיה חייב מיתה, כי אחרת על מה אפשר לדון אותו למיתה כי הוא היה מוכרח לעשות זאת, ואם כן זה משחק מכור. אלא ודאי שיש לאדם בחירה. אך כדי להצליח לשבור את מידותיו ולבחור בבחירתו בטוב הוא יהיה חייב לעסוק בתורה כמו כל יהודי ויהודי שחייב בכך.

יודיX3

New member
גם אתה מבין שיש פה בעיה פילוסופית

"שלא יעלה על הדעת שהקב"ה יברא את האדם ואין לאותו אדם בחירה אלא הוא חייב לעבור על איסור חמור זה ויהיה חייב מיתה". 1. או שלאדם באמת יש בחירה 2. או שלא הבנו נכון את אלוהים 3. או שהתורה אינה תורת אמת על השאלה הראשונה אני מעדיף לסמוך על דעתם של אנשי מקצוע מאשר על מר פלוני באינטרנט או על רב או כומר אלמוני שפועלים ממניעים דתיים. בוא נגיד שאין בי אמונה בי"ג יסודות האמונה. ולגבי המאמר שאתה מפקפק בקיומו: הנה הלינק

אין בעיה פילוסופית ולא פילוסופית

תשובה אחת היא שמקפלת ומסבירה את הכל, והיא: אלוקים ברא את האדם, נתן לו בחירה לבחור בין טוב ובין רע כדי שיקבל את שכרו בזכות מעשיו ע"י התמודדות, ואיך ידע האדם מה זה טוב ומה זה רע? על זה עונה הפסוק "כי לקח טוב נתתי לכם תורתי על תעזובו" פירוש, התורה היא רצון האלוקים, ורק על ידה אפשר לדעת מה זה טוב ומה זה רע לפי מה שהיא אומרת.

SimsY

New member
ואתה תחליט מה טוב ומה רע ?

למי מותר לאהוב את מי שהוא נמשך אליו ומי לא. אוקיי לא ידעתי שיש לך כזה דיבור צפוף איתו. הקדוש ברוך הוא ישתבח שמו אוהב את כ-ל האנשים עלי אדמות ולא משנה איך הם נוצרו ומה הם מרגישים - לנסות לאיים על אנשים דרך זה זה ממש לא עובד.

מתי תבין שזה לא אני שמחליט

אני לא יודע כמה פעמים אני צריך להסביר לך שאני לא אוסר או מתיר ואני לא מחליט ואני לא דן ושופט אף אחד. אני סך כל אומר מה התורה הקדושה שהיא רצון האלוקים אומרת. ובורא עולם הוא השופט. ולא צריך להיות לי "דיבור צפוף" איתו כדי לדעת מה הוא רוצה, אלא פשוט פותחים ולומדים את ספר התורה ששם מסביר הקב"ה מה הוא רוצה. כמובן שבורא עולם אוהב גם את מי שלא מקיים את כל מצוותיו, אבל זה לא אומר שלעשות את אותה עבירה זה בסדר. ובדיוק בגלל זה שהוא אוהב אותנו אז אם אנחנו עוברים עברות הוא צריך לנקות אותנו לטובתנו, אלא אם כן חזרנו בתשובה על אותה עבירה. ואני לא בא להפחיד אלא הפוך אני בא לעזור אם עדיין לא שמת לב. אתה אולי מרגיש מפוחד היות והאמת שאני אומר לא מתאימה לך לפי דעתך, ולכן אתה מפחד.

SimsY

New member
כן שכחתי

לא אתה מחליט - אתה רק מפרשן... כשאתה רוצה לתת לזה שפירוש שהולם את ההשקפות שלך אתה אומר התורה אמרה ככה כשהתורה אומרת משהו ש...אופס לא תואם את מה שבא לך אתה ישר מוצא "פרצה", "פרשנות שאומרת שאפשר לראות את זה אחרת"... זה ממש לא אתה בסדר... אה, ולמקרה שלא שמת לב - אתה זה שפוחד מהאמת ולא מוכן להסתכל לה בעיניים כי יותר נוח לך להסתתר מאחורי התורה כדי להסביר את ההשקפות ההומופוביות שלך ואת כל תורת המיניות שלך שאגב לא שונה בכלל מתורת הגזע שדרגה את הדתות בערך כמו שאתה עושה כרגע בקטע של מה מותר ומה אסור.

חזק ואמץ

קצר וקולע. הלואי שכל האנשים היו מבינים את זה. אבל לצערנו הרבה לא יודעים בכלל איזה כוחות יש להם.

התורה נכתבה לפני אלפי שנים!

הגעתי במקרה דרך העמוד הראשי של תפוז.. באמת שלא התכוונתי להגיב אבל ההודעה הזאת מקוממת.. אתה מצפה שיסקלו כיום את מי שנמשך לגברים כיוון שזה "חטא על פי דעת התורה"? חלאס. התקדמנו. העולם התפתח. אחת הבעיות הגדולות של הדתות המונותאיסטיות היא ההיצמדות הזאת לחוקים ולמצוות שלא תואמים את ההווה בלי להביט קדימה.

למעלה