לפתח קשר

SimsY

New member
איזה סיפורים אתה מספר

מיסיונר נוצרי פרייאר על ידך

SimsY

New member
שום דבר אי אפשר לשנות

כל המחקרים שלך הם מחקרים תפורים של אנשים שמתים מפחד מזה.

בטח שאפשר

אמרתי שהמדע חקר את הנושא הזה. ולמדע אין שום צד שהם הולכים לטובתו אלא הם בודקים את האמת. לכן שום פחד אלא אמת.

SimsY

New member
יש גם את האמת של הנוצרים המסיונרים

שכל אחד יכול להמיר את דתו אם הוא רוצה - כי אין דבר כזה יהדות אלא רק נצרות. ככה שאם אתה רוצה להיות נוצרי בכיף - אתה יכול להטיף לשינויים אם לא - אתה מוזמן לא לדבר על נושאים שאתה לא מבין.

הנצרות היא העתק עלוב של תורתנו

לכן מה אכפת לי מה הם אומרים ולמה הם מטיפים. אני עוסק באמת שהיא תורתנו הקדושה שקיבלנו במעמד של מיליוני אנשים במעמד הר סיני לפני כ 3,300 שנה. ועוד מעט אנו חוגגים את חג הפסח שאותו חוגג העם היהודי בכל שנה ושנה מאז יציאת מצרים. וגם הנצרות והאיסלאם מודות שתורתנו היא אמת. אז מה אכפת לי מהנצרות.

dkey

New member
והיהדות היא המצאה עלובה ביותר

פוגענית ומחרחרת ריב. אז כל הדתות מופרכות ושיקריות.

אין כמו היהדות

על פי מה שכתבת, יודע אני שאין לך שום מושג ביהדות. לכן לך תלמד קצת את התורה הקדושה, תראה את חכמתה ואז תגיד לי אם זו המצאה. עד אז אל תדבר ככה שוטה אחד.

SimsY

New member
זהו אז גם לא אכפת ממה שאתם אומרים

"בטח שאפשר להפוך לסטרייט" במיוחד כשאני יודע שאי אפשר. ממש כמו שאתה חושב את הדברים האלה רק על הנוצרים

בלי להתחמק

הסברתי שהיהדות היא המקור והבסיס לדתות האחרות והן רק חיקוי שלנו . לכן אין ליחס להן שום משמעות. זה שאתה בא להגיד, שזה לא בסדר שאני דוחה את השקר והולך על פי האמת , ואז בזה אתה מנסה להתחמק ולהתאים את התורה לרצונך או לא להתייחס אליה בכלל, זאת טעות. יש אמת, אז עזוב את השקר ולך בדרכי האמת. אם אתה עדיין לא משוכנע שיש בידך ללכת בדרכי התורה ולהיות סטרייט, זה רק משום שעדיין לא ניסית לעשות זאת. אבל ברגע שתחליט בלב שלם שאתה רוצה להשתנות וללכת בדרכי התורה וגם תתחיל ללמוד אותה ולקיים מצוותיה, אז תראה שאכן אתה יכול להפוך לסטרייט.

SimsY

New member
זאת בדיוק הסיבה לאנטישמיות

כי אתה כיהודי טוען שהדתות האחרות לא קיימות וזאת הסיבה גם להומופוביה כי אתה בטוח שגם אין נטיות מיניות שונות. דרך ארץ קדמה לתורה - ואתה יודע סובלנות כלפי האחר היא דרך ארץ. אז תהיה בן אדם קודם כל שמקבל את כל האדם כמות שהוא - אדם ולא כמשהו - יהודי נוצרי מוסלמי הומו לסבית סטרייט

אתה לא מבין

אני כיהודי טוען שהדתות האחרות ולאו דווקא מכיוון שאני יהודי, אלא מכיוון שיש הוכחות בידי שאכן כך. אני כן אומר שיש לאדם נטיות מיניות שונות, אבל הוא יכול בעזרת התורה להתגבר על נטיות שאסורות על פי התורה. מה שכתוב דרך ארץ קדמה לתורה, אני חושב שאינך יודע מה הפירוש של מדרש זה לכן אל תגיד דברים שאינך בקיא בהם. אני אומר שלאדם עצמו אסור לקבל את עצמו אם הוא לא הולך בדרך התורה.

SimsY

New member
דווקא אתה זה שלא בקיא כאן בדברים

אתה שולל את הדתות האחרות ואחר כך לא מבין למה בני הדתות האחרות מתעצבנים. אתה מחשיב את עצמך כגדול בתורה כשחסרים לך עדיין ציונים של דרך ארץ וזה להתנהג לכל בן אדם באשר הוא אדם.

אתה עדיין לא מבין

אני לא סתם שולל את הדתות האחרות, אלא כמו שכבר כתבתי יש לי הוכחות לכך שהן שקריות.וחוץ מזה הן מודות שאכן תורתנו היא אמת. בכל מקרה אנחנו מתכתבים בפורום של דתיים גאים לכן עזוב כרגע את הדתות האחרות זה לא שייך לכאן. אני מדבר על הנושא הזה על פי התורה הקדושה. וכמו שכבר כתבתי אני לא דן פה אף אחד ואני יודע שגם אני לא מושלם, אבל מה שאני בא לעשות זה לנסות להסביר את העניין הזה על פי התורה הקדושה. אבל כמובן שאני לא שופט אף אחד, זהו לא תפקידי אלא יש בורא לעולם שעושה את זה.

SimsY

New member
הדמגוגיה שלך זה משהו

להגיד על דת שהיא שקרית או לשלול אותה זה אותו הדבר, למקרה שלא שמת לב. אם אתה אומר למישהו שהאמונה שלו היא שקרית אתה שולל את האמונה שלו. ובדיוק - אם יש בורא עולם שישפוט את המעשים של כל אחד אפשר לדעת למה אתה/אתם משחקים אותה אלוהים ומחליטים מי לחיים ומי לשבט ?

אני מדבר בקשר ליהדות

עזוב אותך עכשיו דתות אחרות אם הן נכונות או לא זה לא הנושא שלנו. וכמו שכבר כתבתי (אני מקווה שהפעם תבין) שאני לא בא לשפוט אף אחד, אלא אני רק אומר מה אומרת התורה על הנושא של הפורום.

SimsY

New member
דווקא עד עכשיו דיברנו על

חוסר קבלה של דברים ששונים וחוסר קבלה של דת זה גם משהו. כל חוסר קבלה שיש דתות אחרות, שיש נטיות מיניות אחרות, שיש גזעים אחרים.

נכון, אבל

אכן התכתבנו על חוסר קבלה בדברים שונים, אך חוסר הקבלה הוא מן הדת ואני מבין (תקן אותי אם אני טועה) שהיות ואנחנו מתכתבים בפורום דתיים גאים מדובר בדתיים יהודיים, ובדת היהדות. לכן אני מתייחס ומעוניין לדבר על מה היהדות אומרת בקשר לנושא זה אע"פ שנראה לי שחלק גדול מהאנשים פה יודעים מה יש ליהדות לומר על זה. אם תרצה אני יכול להוכיח לך שהיהדות היא הדת האמיתית אבל זה אינו נושא הפורום. בכל מקרה גם הדתות האחרות אוסרות על זה. וראיתי שמישהו בפורום כתב, שבאחת ממדינות האיסלאם הוציאו 2 אנשים להורג בגלל שהם פיתחו קשר כזה, ובמדינה אחרת כלאו מישהו על עניין זה. לכן עזוב עכשיו התחמקויות, ותפסיק להיות אחד כזה ובשביל שתוכל להפסיק בזה יש לך את התורה הקדושה שתעזור לך בכך.

SimsY

New member
המדינות האלה הן

המדינות שהוציאו להורג את אנשים כאלה הן עירק ואיראן והמדינות שאוסרות על זה הן מדינות כמו סינגפור. ככה שלתת משטרים חשוכים כדוגמא איפה זה אסור זה לא ממש הסבר הגיוני. דבר שני, אני בכלל לא התחמקתי אני מראש אמרתי שהתורה אוסרת על עוד מליון ואחת דברים ובכל זאת הם קורים, ובכלל כשהתורה אוסרת על משהו לא הגיוני שהיא לא ממש מבינה בו זה לחלוטין לא רציני לנסות ליישם משהו מזה. מעניין שהגרסה התנ"כית של יוסי וג'אגר - דויד ויהונתן את זה אף אחד לא מוצא לנכון להזכיר שהיה בתורה.

אתה ממש לא מבין כלום

קודם כל, לא ניסיתי להביא דוגמה למה שהתורה אומרת, אלא באתי להגיד לך שאם אתה כבר מתייחס ושואל לדתות האחרות אז גם אצלהן זה אסור. כמובן שאותי לא כל כך מעניין מה הם אומרים, אלא מה שמעניין אותי זה מה התורה הקדושה אומרת. ואתה יודע שהתורה אוסרת את זה. בקשר לדבר השני, זה שקורים דברים אסורים אף על פי שהתורה אוסרת אותם זה משום שיש לאדם בחירה בין טוב לרע. אבל אל תדאג יש דין ויש דיין. ובקשר לזה שאתה חושב שיש דברים שהתורה אוסרת והם אינם הגיוניים, אז תדע לך שזה רק משום שאינך מכיר אותה מספיק טוב, אבל ברגע שתתחבר אליה אז תראה שהכל הגיוני והכל נכון והבעיה היא אצלך כי אתה הוא זה שלא מבין. בקשר לדוד ויהונתן, אז תדע לך שלא היו ביניהם יחסים כמו שאתה חושב או מדמיין. הם לא היו חומריים כמוך אלא הם היו צדיקים בדרגה שלא תאמן, והם ידעו בדיוק מה התורה אומרת על כך ובכלל לא היו להם נטיות לעשות דבר כזה. אז לכן תוציא לך את השטויות האלה מהראש שלך. ולפני שאתה מדבר על צדיקים כאלו דברים כל כך שפלים כדי שתלמד יותר, אחרת תשאר טמבל.

SimsY

New member
לפי כל הסימנים נראה כי דווקא אתה

לא מבין כל כך במה דברים אמורים. ומעניין שיש עוד מליון ואחת דברים שהתורה אוסרת עליהם כי הם אסורים ובכל זאת דתיים וחילונים כאחד עושים אותם כי הם לא הכי הגיונים - אבל כמובן שלך יותר קל להגיד על דבר שאתה לא מבין בו ונראה לך זר ש"זאת בעייה", וזאת גם שורשה של האנטישמיות באירופה שהם רואים משהו שגדל לצידם והתורה שלהם חינכה אותם כל החיים שזאת נבלה וזאת טרפה ובאופן טבעי הם מרגישים מאויימים. חומרניים ? =אתה= בא לדבר =איתי= על חומרנות - כשדווקא אני מטיף לאהבה חופשית עם מי שהרוח שלך מושכת אותך אליו בעוד שאתה מדבר איתי על כל מיני מוסכמות ועל עוד כל מיני דברים שאין בהם שום אח ורע כשזה מגיע לרגש ורוחניות - אז מה =אתה= בכלל יודע על זה? מעניין של"צדיקים האלה" לא הייתה שום בעייה להגיד שהאהבה אליו נפלאה יותר מאהבת נשים - אבל לזה אין שום התייחסות - בטח חלילה חס ושלום יש מליון פירושים לזה למה זה לא ולמה פה ולמה שם העיקר לא להודות שזה קיים וזה לגיטימי ושאתה טועה ומטעה ברמות שלא תתאורנה. אתה מדבר גבוהה גבוהה אבל דברייך חסרי כיסוי בבסיסם אז אני מציע שקודם תבדוק על מה דיברתי לפני שאתה חוטא בכל מיני תיאורים ומילות גנאי כי בסך הכל הודעותייך חושפות אותך בחשכת הדעת שלך, בדיעותיך הקדומות, בנוקשות מחשבתית ובנסיונות העקרים שלך לחפש הצדקה אך לשווא.

למעלה