לפרידה מגיע ה-כ-ל

אם הגיישות היו צריכות לקום מוקדם כדי

שדנה תעשה פיין לקסדה שלה גם הייתם מגיבים ככה?

הן לא היו קמות

ויש לי תחושה שדנה לא קמה ב6 בבוקר, וגם לא הייתה מבקשת מהן. סתם תחושה. אבל כן אם את כ"כ רוצה לדעת, ברור שהיו מתעצבנים פה על זה גם.

שזטערי

New member
לפרידה מגיע כבר לעוף מבית האח

היא מהווה מעמסה על כולם שם.- בלתי נסבלת. וחופרת לחדשים עד שהם מתעייפים.

צופה מלונדון

Well-known member
מי שעוקב יודע שפרידה בולסת כמויות אדירות של א

אוכל. צפו לבעיות גם בגיזרת המנות שיחולקו רק על ידי החדשים

24שעות1

New member
מאיפה הביאו את השרלילה הזאת והפלקט

כזה זוג מאוס רכלן תככן רשע עם התנהגות נלוזה ומבישה לא נראה בשום תוכנית לראות אתם זה לקבל גועל גועל גועל בא להקיא עליהם

צופה מלונדון

Well-known member
פרידה להילה- אם לא אוכל לעשן אני יוצאת מכאן

וכל כך קיויתי שהיא תענה כמו שענתה לעתי- אז אולי הגיע זמנך היא מאכילה את כולם בסיפורי בולשיט על הקריז שהיא מקבלת כשאין לה סיגריות... נו באמת. ואם אכן זה כך- למה החברה האחרים צריכים לסבול מן מצב חולני שכזה?

narfy

New member
למיטב זכרוני היא קיבלה קירז גם כשלא נתנו לה

תספורת....

ההלומה 7

New member
פרידה והעישון

זה לא סיפורי בולשיט אני רואה אותה בבקרים בחצר כשהיא רועדת עד לעישון ההפקה מודעת עובדה שנתנו לה להכניס פילטרים וניירות גלגול אז למה להשמיץ אתם פשוט לא מבינים אשה שיצאה מהסמים בגבורה אז דחילק מספיק עם ההשמצות

סיון מדברת על זה עכשיו עם יואב

היא אומרת שכולם באים לקראתן והיא לא. מה שהכי מעצבן אותה זה שפרידה אפילו לא הראתה נכונות. ועל זה מתרגזים, לא על הקטע של לקום מוקדם בבוקר. וזו הנקודה. היא אפילו לא ניסתה להבין אותן גם, שזה היה ברור מאליו היא אומרת שפרידה טסה לחו"ל, היא כן מסתדרת בלי הסיגריות. היא מאמינה שפרידה בשעת הצורך לא תעשה בשבילה דבר דומה. היא בטוחה שהיא יכולה להתאפק, כי היא כבר עברה דברים הרבה יותר קשים. היא לא מבינה מה פרידה חשבה לעצמה שהיא באה לפה במצב כזה, ולמה אין לה הסדר עם האח בנושא הזה. היא לא אהבה שפרידה באה ישר בדרישה והסתמכה על זה בגלל ש"זוו המשימה" סיון אומרת:" המשימה היא לא לקום ב6 בבוקר". אם רק היא הייתה אומרת "סורי בנות, לא נעים לי מזה אבל אני צריכה שתקומו איתי מחר" זה היה אחרת. אחרת לגמרי. עכשיו אתם מבינים?

למעלה