לפרידה מגיע ה-כ-ל

הבעיה היא

שפרידה מראש מצפה שכולם יבינו אותה ועל כן דורשת דברים כאילו הם מובנים מאליהם. לפעמים כל מה שצריך זה לגלות גם קצת יותר הבנה כלפי הצד האחר שסובל החרא הנרקומני שלה,(שאני מרחמת עליה בגללן) ואז בעצמן לבד הן היו מתנדבות גם. *עכשיו קבלי את הטינופים של פרידה על מירב., היא עושה מעצמה מלאך*

KEEK

Member
היא לא מקבלת 5 קופסאות כל שבוע

חבל שאת מסלפת דברים כי את לא אוהבת אותה. שאין תקציב היא חיה כמו כולם על קופסא וחצי, ואם אח"כ נותנים לה יותר זה האח שמביא ל-כ-ל הדיירים אקסטרא 2 קופסאות והם מתחלקים, כי כולם מבקשים. בזמן שפרידה מספרת שהיא מעשנת 6 סיגריות על הבוקר, כולם מעשנים בקושי 6 ביום. אבל לפרידה מותר הכל..

sivan1237

New member
למה מסלפת? השבוע היא עם 5 וחצי קופסאות

בעבר הייתה על 4. גם היא מכורה חזק, היא יכולה להזדהות איתה מה קרה. אני לא מעשנת ובוודאות הייתי עושה את זה.

KEEK

Member
כשאין תקציב היא וכל הבית עם קופסא וחצי

המלכה פרידה לא משנה תקציב לא תקציב מעשנת שקית שלמה = 80 סיגריות בשבוע, בזמן ששאר הבית מעשן 4 סיגריות ביום. למקרה שלא שמעת, היא אמרה למירב שהיא היתה קמה עם פרידה אם פרידה רק היתה מראה טיפת הכרת תודה, ולא אומרת להן שזה המשימה ואין להן ברירה. הכל עניין של גישה. והנה עכשיו סיון אומרת בדיוק אותו הדבר. פרידה חושבת שחייבים לה הכל, והגישה שלה מסריחה. אגב, אני מעשן, ואם פרידה או כל אחד אחר היה בא אליי בגישה שאני חייב לו משהו, לא הייתי קם. יש דרך להעביר דברים.

sivan1237

New member
אני חושבת שהיא לא בסדר

מגיע לה הכל, אבל היא שילמה כבר את המחיר שלה. אף אחד בבית לא סובל אותה, הקהל כבר לא איתה.. אפשר רק לרחם עליה.

KEEK

Member
אני לא יכול לרחם עליה

מהבוקר בכל פעם ראיתי את פרידה ראיתי אותה רק מטנפת דיירים מסויימים באוזניי מירב. זה כל מה שיש לה לדבר עליו? אני בהלם שיש כזה רוע. זה הבוקר טוב שלה - ללכלכך על דנה. היא עדיין לא שילמה את המחיר שלה. היא עדיין בבית ועדיין אוהבים אותה (עתי ליעוז ליהיא וג'קי מעריצים אותה) המחיר שהיא צריכה לשלם זה לעוף מהבית. הרוע שהיא מפזרת בטלויזיה זה לא חינוכי ולא אנושי.

sivan1237

New member
חבל שאנשים ממהרים ללחוץ על הדק

עם המילה מסלף/ מסלפת...חבל..

נוקי111

New member
ליוסי בובליל נתנו פטור ממשימת הבנג'י

משום שהוא עבר ארוע-מוחי כמה חודשים לפני שנכנס לבית האח הגדול. אף אחד לא התקומם על כך. הוא גם היה כבן 50, והתחשבו בו.

אז מה רצית שהאח הגדול יהרוג אותו?../images/Emo6.gif

יש פה עניין בריאותי. לעומת סיגריות והתמכרות שרק להזכיר לך, זה לא בריא. בשורה התחתונה, עם כל הסימפטיה למצב שלה, ותאמיני לי שיש, היא לא הייתה צריכה לבוא לבית האח, ואם כבר באה.. האח היה צריך לנהל את המצב שלה בצורה אחרת. לדאוג לטבק שלה בלי קשר לתקציב. לומר שהיא מקבלת את הפריבילגיה לעשן בבוקר ללא הגיישות כי היא קמה מוקדם. את לא חושבת?

נוקי111

New member
סוזי, כמו שמתחשבים באלעד צריך להתחשב

בנרקומנית לשעבר שמכורה לטבק. כל הבית הוכן כדי שיהיה נוח לאלעד, אבל ברגע שזה מגיע לטבק של פרידה - דנה ועמיר מנצלים את הצורך המיוחד הזה שלה כדי להתיש אותה פיזית ונפשית.

עד כה פרידה קיבלה כל מה שרצתה

וזו השורה התחתונה. אני אגיד לך את הדבר הכי חשוב בעיניי.. לפרידה יש גישה מחורבנת. גישת מגיע לי, ברור מאליו שאתם חייבים להבין שאני נרקומנית, ברור מאליו שתקומו בבוקר, הכל ברור מאליו. בגישה קצת יותר מבינה מצידה (מספיק מילים מבינות מצידה) המצב היה אחרת לחלוטין, והבנות גם לא היו מתרעמות על זה. לעזאזל, גם אני לא הייתי מתרעמת :)

שלינקה18

New member
פיספסתי לא הייתי בבית , בבקשה הסבר

מה כל זה קשור לדנה ? למה פרידה שוב פעם מרכלת על דנה?

שירה 1005

New member
והסיטואציה של נופר משתוללת וצורחת או דנה

צועקת כמו חולת רוח וכמעט מעיפה סתירה לפרידה זה בסדר לזה לא צריך טיפול? מה שנוח לך את מבינה ומה שלו לא אההה?

ליאורי79

New member
שירה../images/Emo45.gifגם נופר ודנה מקבלות מה שהן רוצות עם

הרבה צעקות,צרחות,השפלות ומניפולציות

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif

הם מומחים שם בלעשות פיל מזבוב, לא רוצים להפנים שהם לא בבית, נקודה.

למעלה