לפרידה מגיע ה-כ-ל

קייזר את יודעת שאני הראשונה.שאכתוב

פה על פרידה בכל מיני הקשרים.הפעם אני חושבת שזה מקרה דנה עם יום הולדת .כך לפי דעתי אמרו לה מן ההפקה אבל מאחר שזו פרידה .זה יהיה לה ברור שמגיע לי ואולי לא התווכחה מספיק כדי שיוותרו על זה.

Fairywitch

New member
אוקיי, הבנתי../images/Emo122.gif ואני חייבת להגיד-

גם דנה וגם פרידה מחרפנות אותי עם האגואיזם שלהן. זאת לא מוכנה לשים כובע, זאת חייבת לעשן ב-6 בבוקר - לאן הן חושבות שהן הגיעו?!?!?!? איזה גנון

TheRose2

New member
ההקבלה שלך ממש מטומטמת

דנה לא מפריעה לאף אחד עם הכובע, והבהמה מכריחה שני אנשים אחרים להתעורר יחד איתה על הבוקר! ממש שווה ערך!

Fairywitch

New member
כן, אבל...

במשימה אמורים ללכת עם כובע, אין שום סיבה שלה יהיו הקלות כל הזמן. התסרוקת שלה זה לא בדיוק מצב רפואי... בנוסף - הרבה יותר קשה להזדקק לסיגריה מאשר פשוט לשים כובע, כך שאם מישהי פה עושה יותר בעיות זאת דנה. הן גם לא בדיוק ימותו אם יקומו לעשר דקות השכם בבוקר. אפשר לחשוב איזה סבל!

אין מה להבין נטרפה דעתה של נופר צריכה טיפול

דחוף לכן צריך להדיח אותה ואת דנה

sivan1237

New member
אני רוצה לראות סיטואציה שנופר תסכים לא לעשן

3 שעות מבלי שהיא תרביץ למישהו.. מה קרה קצת התחשבות, הן באח הגדול.מה חשבו שיקבלו מיליון שקל מבלי להתאמץ? לפעמים מקבלים משימות קשות וצריך להתחשב בכולם. ואם פרידה לא מתחשבת באף אחד, לא צריך להיות ילדותיים ולהחזיר לה ולעשות לה דווקא. אפשר לבוא לקראת, פעם ב..לקום ב6 בבוקר, זה לא כזה אסון (רוב האנשים שעובדים קמים כל יום בשעה כזו). וכן אני בטוחה שאם זה היה הפוך פרידה היתה קמה ועומדת במשימה הזו, כמו בחלוצים שהם היו צריכים לסתום את החור הזה.. כל הכבוד לסיון, שידעה להגיד את דעתה בנושא, ולבסוף הפגינה רגישות וטוב לב והסכימה למשהו שהוא לא כזה נורא כמו שמתארים פה..

גברי 22

New member
נופר עלובה רק כאן בפורום יורדים על פרידה

שאר האנשים הנורמלים מבינים שאצל פרידה זה צורך אמיתי לעשן ולא פינוק כמו אצל הערסית נופר פרידה אישה מדהימה יחסית לחלאות שיש בבית שם נופר עמיר ודנה ששמו להם למטרה להפיל את פרידה נפשית ופיזית

ליאורי79

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifגברי-רק מי שהיה מכור או עבד עם מכורים

מבין את פרידה תשאלו מדריכים בהוסטלים אנשי צוות של נגמלים,עובדים סוציאלים או פסיכולוגים מי שהשתמש בסמים הרבה שנים עדיין צריך את הסגריות לא רק בשביל הכיף או הניקוטין בדם אלא ממש צורך פיזי מובהק כמו שלאלעד יש צרכים מיוחדים ולכל אדם באשר הוא(בעונה הקודמת זה היה ארז) גם לפרידה יש היא לא מבקשת לנטרל את הבנות,להרע להן בכוונה,לפגוע בנפשן או שזה יבוא על חשבון משהו שממש חשוב להן כל לילה הן ישנות מאוחר וקמות ב 9 זה לא סוף העולם ואף אחד לא ימות!

קאראט

New member
אני מסכימה איתך שלמכורים יש צרכים מיוחדים וכו

תגידי לי, קחי את פרידה למשל: בתור אישה נאורה, חכמה, מבינה חיים, מודעת עצמית גבוהה - איך היא נכנסה לאח הגדול כשהיא ידעה מראש שלא יהיו לה סיגריות מחוסר תקציב? מה היא חשבה לעצמה - שיוותרו לה כל פעם מחדש? תחשבי לרגע - לו היתה נופלת בחבורה נבלה שלא מוותרת, איך היא היתה מתמודדת? היתה קמה והולכת? אם כך - שתלך כבר ושתשמור על הכבוד שלה! אם היא רוצה את המיליון - שתעבוד על עצמה, שתדע להתמודד שווה בשווה כמו כולם!

ליאורי79

New member
אולי היא לא נתקלה בסיטואציה

כזאת בחייה??? להיות סגורה בבית עם אנשים שלא כולם אוהבים אותה ומפרגנים לה להיות ללא מעש כל היום לאישה בגילה שרגילה לעבוד כל היום לעשן מהשיעמום,מהכעס והצורך הפיזי שלה זה לגיטימי כולם לקחו בחשבון שיהיה תקציב דל כולם מתעצבנים שאין להם סיגריות ואוכל אצלם זה צורך רגשי אצלה זה קצת מעבר... גם לבובליל שיפרה לא ויתרה אבל הוא נלחם וגם שלא היה לו נזרק במיטה כמו סמרטוט והתהלך בעצבנות בבית החבר'ה הצעירים צריכים להתחשב בצורך המיוחד זה לא עניין של לוותר זה עניין של לכבד ולתת מעצמך

קאראט

New member
אם כך - שתצא מהבית בדיוק כפי שנעמה מהעונה ה-1

עשתה. לא יכלה יותר להתמודד מול מתמודדים חזקים ממנה - קמה ועזבה. אותו דבר גם לגבי פרידה: אם היא לא מסוגלת להתמודד במחסור הניקוטין - שתקום. ואגב, תני לי דוגמא אחת או שתיים מתי פרידה ויתרה למען מישהו מהדיירים?

ליאורי79

New member
זה לא אותו הדבר זה כמו שתגידי לאלעד

שייצא כי הוא יכול להכין לעצמו לאכול וצריכים להכין לו או כי הוא לא מגיע לברזים במקלחת זה צורך שלה צורך פיזי נעמה נשברה כי התגעגעה לילדיה היא כתבה על זה מאמר אחרי התוכנית אין לי מושג מתי היא ויתרה אבל אין פה עניין של ויתור אלא של התחשבות ואני לא מאוהבי פרידה פשוט מבינה את הצורך ולא חושבת שצריך לעשת מזה כזה סיפור הן בחורות צעירות ויכולות להיות יותר קלילות אתה לא היית מכבד בן אדם שיכול להיות בגיל של הורייך?

קאראט

New member
ליאורי../images/Emo140.gifמה שברור הוא שלא נתת דוגמא אחת טובה

שעשתה פרידה לדיירים
1. לגבי נעמה - הגעגועים לילדים ולבעל הם לא אלה ששברו אותה. פשוט שי הביס אותה והיה לה קשה להתמודד מול הרוע שלו. 2. כשפרידה מודעת לצורך הפיזי בניקוטין - חבל שהיא לא לקחה בחשבון שבאח הגדול לא יהיה לה כל הזמן זמין. ואגב, לא פעם היא סיפרה שראתה את האח הגדול מהעונות הראשונה כך שהיא ידעה יפה מאד לאן היא נכנסת. 3. בשביל הכבוד צריך לעבוד יקירתי. ברצינות רבה. לא ייתכן שהצעיר יכבד כשהמבוגר מזלזל בו. בחיים שלנו - אין כזה דבר מצבים של חד-סטרי.

למעלה