לפרידה מגיע ה-כ-ל

guy1114

New member
אין גבול!!! אני כל הזמן מתפלא מחדש..לא ייאמן!

איזה שקרים..דנה הזמינה קרם עיניים ולא נתנה להזמין טבק, הם עושות עליי עליהום.. דייייייייייייייייי

ולא נתנה להזמין טבק! ברור!

בוא נלך רחוק, חודש וחצי פרידה לא עישנה כי עשו לה גמילה בבית האח.

../images/Emo140.gif

(שכחתי שעכשיו בדיוק כל החבר'ה האמיתיים עצמו את העיניים ואטמו אוזניים)

דינה122

New member
קייזר סוזי*

על מה את מדברת?מטפטפת למירב!!! ומה דנה/פלסטלינה עשתה במפגש הראשון עם מירב?פיזרה פרחים ונשיקות?לפחות היו הוגנים וישרים גם כאן וגם עם עצמכם!!!! אני לא כלכך אוהבת את פרידה! אבל, אי אפשר להגיד שהיא גרועה מדנה!!!או מהקטנה הביצ'ית,הצבועה שרוקדת ומזגזגת מרחבה לרחבה נופר הבוגדנית שעוד תבגוד גם בחבורת הזבל שאליה היא ורק היא משייכת את עצמה אליהם כרגע!!!!

את מאוד אוהבת את פרידה

אחרת לא היית נרעשת כך, וזה בסדר, את לא צריכה להתחבא. אני דיברתי על משהו שקרה עובדתית.קרה ממש קודם. פרידה כל היום במסע טפטופים עם חצי מהדיירים החדשים, בעיקר ובעיקר מירב. אז, אל תקשקשי עכשיו.. דנה דנה ודנה דנה. לא כתבתי פה על דנה ולא אמרתי שדנה חפה מריכולים. היא לא חפה מכלום, היא לא מלאך, ולא נעליים, כמו שפרידה מתיימרת להיות. גם אם את לא אוהבת את פרידה, את מתעבת את דנה, שזה גם בסדר. אבל זה מונע ממך לראות צלול. (גם לי זה כמעט קורה לפעמים, אבל אני לא שונאת אף אחד עדיין)

הטבק זה כמו תרופה לפרידה

תארו לכם שהיא חולה במחלה שצריכה תרופות הייתם מונעים ממנה את התרופות ולא קמים בבוקר? אם הדירים היו מבינים זאת אז לא היה קורה כל העליהום הזה על פרידה. הבעיה שהדיירים ובמיוחד נופר מחפשים כל הזמן את פרידה. ואני רוצה לראות את נופר לא מעשנת 24 שעות? איך הייתה מגיבה? אז כל ייפי הנפש. תחשבו שוב לפני שאתם מתקיפים.

andy181

New member
הייתי אולי מאמינה לפרידה אם לא הייתי רואה

איך היא הגיבה לעניין עם התספורת. גם לספורת שלה היא מכורה?

dindan84

New member
אם פרידה חולה ונזקקת לתרופות שתישאר בביתה

לא על חשבון הדיירים ולא על חשבון ילדים שרואים אותה מספרת לעתי שהיא נגמלת מהרואין וחייבת סיגריות כי הגוף נכנס לסטרס

Clueless20

New member
חח,הצחקת אותי

פרידה היא היחידה שמציירת את עצמה כיפת נפש וזה כמו להצדיק התמכרות לסמים ממש זה כמו להגיד ומה אם היא הייתה חולת סרטן ?נו..חח חולות סרטן לא מגיעות לפריים טיים אין מה לרחם עלייה ,תביני! כאילו הם חייבות לה משהו והם האחיות שלה ממש בבית חולים חולה מסכנה ,סופנית ... מישהי שחולה במחלה שצריכה תרופות לא מגיעה לאח הגדול מצטערת ויש לה בעיות קשות שתישאר איתם בבית אף אחד לא צריך לסבול בגלל שהיא הייתה מכורה לקוקאין ונגמלה לסגריות :/

guy1114

New member
אני פשוט מאוכזב קשות מבטיטו שבולעת את הרוע

של פרידה.. אני רק מקווה שדנה תספר לה את הצד שלה בסיפור ושתבין עד כמה פרידה גועל מהלך

../images/Emo243.gifבטיטו רעה יותר מפרידה

היא כרגע משתמשת בפרידה אחר כך היא תזרוק אותה

mishe e

New member
מרב מסכימה עם כולם על הכל

אבל השאלה מה יש בפנים, אולי בהמשך נראה. היא כנראה לא גיבשה דעה עדיין.

פרידה לא מלאך אבל דנה היא שטן

איזה צד יש לה בסיפור? אני לא מבינה איך אנשים מסוגלים לאהוב אותה? היא שילוב כל המורות הרעות שכל מה שחשוב להן זה רק התלמידים המתחנפים לפרידה לא חסר ואני מניחה שהיא תעזוב בעצמה באחת התכניות הקרובות.. אבל אני מעדיפה הרבה יותר את פרידה מאשר את השטן דנה. היא כל כך נבלה אני לא יודעת מאיפה הביאו אותה ואיך אנשים יכולים למצוא בה איזשהו שמץ של חן.

KEEK

Member
העניין הוא לא מה מגיע לפרידה

זה עניין של גישה. אני בטוח שאם פרידה היתה לוקחת את הבנות לפינה ומסבירה להן, כולן היו מסכימות. הבעיה היא הגישה של פרידה שכולם חייבים לה הכל, וטיפת הכרת תודה אין לה. למה לקום בשביל אישה כזאת? אני גם לא הייתי קם.

זה בדיוק מה שאני כתבתי

הגישה שלה של הכל מגיע לי, ושזה ברור מאליו שהן צריכות לקום.. (כמו ליהיא היה ברור מאליו שכולם יסכימו לא להכניס את אבירם ולכן לא חשבה שעליה להגיד תודה) אין שום נסיון להבין שהדיירים צריכים להתמודד עם הטירוף שלה לגבי ההתמכרות הזו. תבואי בגישה אחרת, כולם יקומו בשבילה.

למעלה