לפרידה מגיע ה-כ-ל

נוקי111

New member
סיוון, כמי שמתעוררת בשש כל בוקר

אני לא מבינה מה הקורבן הגדול שגיישות צריכות לעשות? להתעורר שלוש שעות מוקדם יותר? במשימת החלוצים הם לא ישנו כל הלילה, ואחר כך דנה לא היססה והשאירה את נופר, התאומות, יואב, ליעוז ויורם המבוגר בקור, בחוץ, כמעט בלי אוכל.

lemoncin

New member
זה לקום בשש בבוקר ולחכות שעתיים בקור מקפיא

עד שפרידה תסיים לעשן את הסיגריות רעל שלה. פרידה באמת לא יכולה להתחשב, לדעתי אסור היה להכניס נרקומנית בקריז לבית, עשו טעות.

עמיר קיבל משימה במהלכה היה אסור לו לעשן

לא זוכר שהוא צרח על מישהו. (הוא צרח והרבה, אבל זה היה בגלל שחישמלו אותו) מישהו רואה את פרידה אפילו מנסה לעמוד במשימה כזו? פרידה חושבת רק על עצמה. תמיד. (חוק ראשון בדיקטטורה של פרידה)

ליאורי79

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifלהזכירכם זאת משימה

כל שונאי פרידה עושים עליהום לא שאני מחבבת אותה אבל הלו? מדובר במשימה אתם זוכרים שבמשימת בית החולים היה על האחים ללוות את ליהי לכל מקום גם בשעות שלא היה להם נוח? אתם זוכרים שבשתיים בלילה היא בקשה מנופר וג'קי שיקחו אותה לשירותים והם לקחו אותה אותו הדבר עם פרידה היא קמה מוקדם וצריכה את הסיגריה שלה אז מה הבעיה לקום,לצאת איתה לחצר ל 5 דק' ולחזור לישון עוד 3 שעות??? אני לא מבינה את הסיפור כל הזמן מחפשים על מה לריב ומשחקי אגו מטפושים שייתבגרו ויתעלו על עצמם אם הם רוצים לנצח בחיים שלי לא ראיתי אנשים כאלה כבדים ומפונקים!

broadcast10

New member
זאת לא חלק מהמשימה מ1 בלילה עד 9 ישנים !

וזאת הבעייה של פרידה ! היא יכולה ללכת לישון ב1 בלילה ולא ב11 !!! שתקום ב9 כמו שהאח הגדול החליט !!! ואם הגוף שלה "לא נותן לה" - אז שתתמודד או שתפרוש

ליאורי79

New member
אין שעות למשימה אם מישהו ער אחרי 1 בלילה

מה שבדרך כלל קורה... ורוצה לעשן הן חייבות לצאת איתו אם נופר היתה רוצה לעשן תאמיני לי שהיא היתה מעירה לא רק את הגיישות אלא את כל הדיירים עם הצעקות שלה זאת משימה והם חייבים לבצע אותה מה העניין?

broadcast10

New member
כולם מתחשבים והחליטו לא לעשן אחרי 1 בלילה

רק פרידה לא מוותרת - היא מתחשבת רק בעצמה

EREZG07

Well-known member
ברור שאת תהיי בעד פרידה כי את נגד נופר

והיחידה המלכה שלא מוכנה לוותר על העקרונות שלה זאת היא. ולקום ב-6 בבוקר בשביל סיגריות של מישהו אחר כשהן לא יכולות לישון כל היום? אז כן. היא צודקת!

ליאורי79

New member
מה? נראה לך שאני

בכיתה ו' מה זה בעד או נגד? אני לא מחבבת את פרידה ממש כתבתי את זה פה אבל זה לא מונע ממני להצדיק אותה שצריך אני מצדיקה את מי שצודק באותה הסיטואציה ולא שופטת אותו כבן אדם במקרה הזה אין מה לעשות הן במשימה וחייבות לבצע אותה הן יכולות לישון באחת אבל תמיד נשארות ערות עד 2 -3 בלילה תעשה לי טובה.... הן צריכות לתת 100% מעצמן במשימה גם אם זה אומר לקום ל 5 דק' ולחזור לישון

Fairywitch

New member
האמת שנכון - הם כולם חושבים שהם הגיעו

לבית הבראה, כאילו עשו למישהו טובה שהם באו
יאללה כבר, הם לא מוכנים לצאת קצת מעצמם, גודנס!!!

broadcast10

New member
שפרידה תלך לישון יותר מאורח - אבל היא מתחשבת

רק בעצמה ! פרידה לא מוותרת על כלום ! היא דוטרשת התחשבות מכולם אבל לעולם לא תתחשב באחר. היא יודעת להפוך את הכל עם לשון חלקה . זה חלק מהמשימה ? ממש לא ! האח הגדול משכים ולא גברת פרידה ואם ממש קשה לה והיא לא יכול לחכות עד ההשכמה היא יכולה לצאת מהבית .

נוי710

New member
היא אומרת על נופר איךהיא מגיבה בלי סיגריות

קשה לה לראות את הדבשת של עצמהה איזה אישה מטומטמתתתתת

גברי 22

New member
פרידה צודקת...

העלובה נופר בלי סיגריות הולכת לחבר שלה בהפקה שמביא לה סיגריות

sivan1237

New member
היא אמרה עכשיו

אני יודעת את זה ממקור אמין ביותר.. מישהו יודע באיזה הקשר היא אמרה את זה? מה שוב הדליפו לה? ושמת לב איך באמצע הויכוח היא עשתה פרצוף של סופרת עד 10 ואמרה כזה לעצמה לא להתצבן לא להתעצבן... זה חלק מהתדרוך שעברה שבוע שעבר.

שירה 1005

New member
מעניין מאוד למה לא הראו את ההשתוללות של המפגר

המפגרת נופר? לא ברור לי למה ההפקה מסתירה מהצופים את הגועל נפש של נופר. מי יתחתן עם זבל כזה? פשוט בחורה דוחה.מה זה הצעקות האלה למי היא חושבת את עצמה? אפס אחת ולא יותר.צריך להעיף אותה וכמה שיותר מהר. אין בה כלום

גורדון86

New member
שירה,את צודקת במיליון אחוז,יש הרגשה

להרבה גולשים שמא ההפקה מריצה את נופר לגמר,אפילו דידי הררי אוהב אותה,ואני תוהה,כיצד אפשר לאהוב בחורה כזאת? צעקנית,בוגדנית ומטורפת,פשוט נורא ואיום,איזה דמות לחיקוי היא?מה יש ללמוד ממנה?

למעלה