אני לא מבינה מה הקורבן הגדול שגיישות צריכות לעשות? להתעורר שלוש שעות מוקדם יותר? במשימת החלוצים הם לא ישנו כל הלילה, ואחר כך דנה לא היססה והשאירה את נופר, התאומות, יואב, ליעוז ויורם המבוגר בקור, בחוץ, כמעט בלי אוכל.
לא זוכר שהוא צרח על מישהו. (הוא צרח והרבה, אבל זה היה בגלל שחישמלו אותו) מישהו רואה את פרידה אפילו מנסה לעמוד במשימה כזו? פרידה חושבת רק על עצמה. תמיד. (חוק ראשון בדיקטטורה של פרידה)
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifלהזכירכם זאת משימה
כל שונאי פרידה עושים עליהום לא שאני מחבבת אותה אבל הלו? מדובר במשימה אתם זוכרים שבמשימת בית החולים היה על האחים ללוות את ליהי לכל מקום גם בשעות שלא היה להם נוח? אתם זוכרים שבשתיים בלילה היא בקשה מנופר וג'קי שיקחו אותה לשירותים והם לקחו אותה אותו הדבר עם פרידה היא קמה מוקדם וצריכה את הסיגריה שלה אז מה הבעיה לקום,לצאת איתה לחצר ל 5 דק' ולחזור לישון עוד 3 שעות??? אני לא מבינה את הסיפור כל הזמן מחפשים על מה לריב ומשחקי אגו מטפושים שייתבגרו ויתעלו על עצמם אם הם רוצים לנצח בחיים שלי לא ראיתי אנשים כאלה כבדים ומפונקים!
מה שבדרך כלל קורה... ורוצה לעשן הן חייבות לצאת איתו אם נופר היתה רוצה לעשן תאמיני לי שהיא היתה מעירה לא רק את הגיישות אלא את כל הדיירים עם הצעקות שלה זאת משימה והם חייבים לבצע אותה מה העניין?
בכיתה ו' מה זה בעד או נגד? אני לא מחבבת את פרידה ממש כתבתי את זה פה אבל זה לא מונע ממני להצדיק אותה שצריך אני מצדיקה את מי שצודק באותה הסיטואציה ולא שופטת אותו כבן אדם במקרה הזה אין מה לעשות הן במשימה וחייבות לבצע אותה הן יכולות לישון באחת אבל תמיד נשארות ערות עד 2 -3 בלילה תעשה לי טובה.... הן צריכות לתת 100% מעצמן במשימה גם אם זה אומר לקום ל 5 דק' ולחזור לישון
רק בעצמה ! פרידה לא מוותרת על כלום ! היא דוטרשת התחשבות מכולם אבל לעולם לא תתחשב באחר. היא יודעת להפוך את הכל עם לשון חלקה . זה חלק מהמשימה ? ממש לא ! האח הגדול משכים ולא גברת פרידה ואם ממש קשה לה והיא לא יכול לחכות עד ההשכמה היא יכולה לצאת מהבית .
אני יודעת את זה ממקור אמין ביותר.. מישהו יודע באיזה הקשר היא אמרה את זה? מה שוב הדליפו לה? ושמת לב איך באמצע הויכוח היא עשתה פרצוף של סופרת עד 10 ואמרה כזה לעצמה לא להתצבן לא להתעצבן... זה חלק מהתדרוך שעברה שבוע שעבר.
המפגרת נופר? לא ברור לי למה ההפקה מסתירה מהצופים את הגועל נפש של נופר. מי יתחתן עם זבל כזה? פשוט בחורה דוחה.מה זה הצעקות האלה למי היא חושבת את עצמה? אפס אחת ולא יותר.צריך להעיף אותה וכמה שיותר מהר. אין בה כלום