לפי בקשתך אז בבקשה

מצב
הנושא נעול.

4דדד

New member
הוא באמת מודל 58?אתה יודע

רבותיי: בוצעה בדיקה: האוטובוס הכתום
הוא אוטובוס של "המקשר" לשעבר. האוטובוס עבר תאונה חזיתית בשנות ה- 1970' ועבר החלפת פרצוף. לפנים הוא שירת בירושלים כאוטובוס חבילות. המס' המקורי שלו היה בין 66-349 ל 66-370. ותודה לצביקה וינשטוק מירושלים על המידע ועל הפיענוח !
הוא באמת מודל 58?אתה יודע
מתי השביתו אותו?

תיקון טעות: החבר המכובד אסף ונעה

אשתדל לבוא ב- 19 נוב'
העיר לי על טעות שכתבתי בעבר. הערתו באה בצדק רב: המדובר באוטובוס מס' 666-407 של "המקשר". בטעות כתבתי בעבר שהאוטו הנ"ל נבנה ב-"מרכבים". האוטו הנ"ל נבנה ב-"הארגז". על כך אני מתנצל בפני החברים. קואופרטיב המקשר לא עבד מעולם עם "מרכבים" ואף לא אוטובוס אחד שלו הגיע מיצרן זה. מנכ"ל המקשר החבר המכובד אברהם דוד ליכטמן ז"ל העדיף לעבוד עם יצרן מרכבים אחד כי את רוב שיפוצי המרכבים עשו לבד במוסך המקשר בקרית-משה. [ידי זהב היו לחבר גדליה איילון ז"ל שהיה מלך בניית המרכבים ותיקונם בקואופרטיב "המקשר".] באותה תקופה, הוא קיבל מחירים תחרותיים משתי חברות ההרכבה הגדולות אך הצעתה של "הארגז" היתה כדאית יותר על-פי עדויות שמצאתי לאחרונה ותודה רבה לחברים היקרים צביקה ווינשטוק ויהודה קדוש.

הידעתם ?????????

העיר לי על טעות שכתבתי בעבר. הערתו באה בצדק רב: המדובר באוטובוס מס' 666-407 של "המקשר". בטעות כתבתי בעבר שהאוטו הנ"ל נבנה ב-"מרכבים". האוטו הנ"ל נבנה ב-"הארגז". על כך אני מתנצל בפני החברים. קואופרטיב המקשר לא עבד מעולם עם "מרכבים" ואף לא אוטובוס אחד שלו הגיע מיצרן זה. מנכ"ל המקשר החבר המכובד אברהם דוד ליכטמן ז"ל העדיף לעבוד עם יצרן מרכבים אחד כי את רוב שיפוצי המרכבים עשו לבד במוסך המקשר בקרית-משה. [ידי זהב היו לחבר גדליה איילון ז"ל שהיה מלך בניית המרכבים ותיקונם בקואופרטיב "המקשר".] באותה תקופה, הוא קיבל מחירים תחרותיים משתי חברות ההרכבה הגדולות אך הצעתה של "הארגז" היתה כדאית יותר על-פי עדויות שמצאתי לאחרונה ותודה רבה לחברים היקרים צביקה ווינשטוק ויהודה קדוש.
הידעתם ?????????
החבר אברהם דוד ליכטמן ז"ל שהיה אדם מופלא ומאוד נמוך פיזית עם שביל באמצע תמיד, היה אדם הגון ויחודי ! הוא היה מנכ"ל "המקשר" במשך 35 שנה רצופות. "המקשר" היה קיים 35 שנה ! מכאן תסיקו מסקנות כי מעולם לא היתה שום שביתה ב-"המקשר" !

מצב
הנושא נעול.
למעלה