לפי בקשתך אז בבקשה

מצב
הנושא נעול.

צחקן

New member
תודה!.

בשאלה הזאת - נראה לי שיענו לך
אסף ונעה !!! והנה נידרנפלור 44644 שחורש על קו 8 באשדוד >>> ( מקור התמונה : אני )
תודה!.
ב"ה ומדוע אין NL 313 מרכבים? ררוב אלה שאני רואה "הארגז". האם יכול להיות שבגלל האפולו והמיפרקיות אז הם עסוקים? כי הזמינו כ 25 אוטובוסים מגעילים ששמם אפולו.

בדיוק גם על זה אני מסתכל .

תודה!.
ב"ה ומדוע אין NL 313 מרכבים? ררוב אלה שאני רואה "הארגז". האם יכול להיות שבגלל האפולו והמיפרקיות אז הם עסוקים? כי הזמינו כ 25 אוטובוסים מגעילים ששמם אפולו.
ורוה הנידרפלורים והמפרקיות החדשות הן של הארגז ולא של מרכבים ? באמת למה זה >>>

צחקן

New member
דן- אחת "הארגז" שניה מרכבים.

ורוה הנידרפלורים והמפרקיות החדשות הן של הארגז ולא של מרכבים ? באמת למה זה >>>
ב"ה יש רק שתי מיפרקיות חדשות ב"דן", עושות סיבובים במוסך. אחד הארגז ואחת מרכבים, כאמור. יכנסו לשירות בעוד כמה ימים. עוד לא החילטו איפה ירכיבו עוד 50 מיפרקיות שעתידות להגיע, אם חצי מרכבים חצי הארגז, או רק בהארגז/מרכבים או הרכב שונה לפי עומס העבודה כמו 35 בהארגז +15 במרכבים. לפי מה שהבנתי, זאת לא המילה האחרונה ובדירוג עד עוד שנתיים יהיו ל "דן" כ 300 NG. אגד, כרגע כ 40 מיפרקיות בירושליים, מתוך 150 שעתידות

4דדד

New member
איזה 150 אולי 50

ב"ה יש רק שתי מיפרקיות חדשות ב"דן", עושות סיבובים במוסך. אחד הארגז ואחת מרכבים, כאמור. יכנסו לשירות בעוד כמה ימים. עוד לא החילטו איפה ירכיבו עוד 50 מיפרקיות שעתידות להגיע, אם חצי מרכבים חצי הארגז, או רק בהארגז/מרכבים או הרכב שונה לפי עומס העבודה כמו 35 בהארגז +15 במרכבים. לפי מה שהבנתי, זאת לא המילה האחרונה ובדירוג עד עוד שנתיים יהיו ל "דן" כ 300 NG. אגד, כרגע כ 40 מיפרקיות בירושליים, מתוך 150 שעתידות
איזה 150 אולי 50

mister K

New member
לא מדויק בכלל

לא מדויק בכלל
לדן עתידות להגיע בשלב זה עוד 48 מפרקיות בלבד. השלדות כבר בארץ ועוד לא ידוע לי כמה יש בהארגז וכמה במרכבים. בכל אופן, אני לא יודע מאיפה שמעת על 300 NG בדן כי אין אפילו שמץ של תיכנון כזה. כיום נוסעות בדן פחות מ-200 מפרקיות וגם ככה יש לא מעט מפרקיות בעודף. גם לי זה חבל כי אני חולה על מפרקיות אבל זה המצב. לאגד ירושלים עתידות להגיע בשלב זה כ-30 מפרקיות מוגמרות מגרמניה. עם זאת אין ספק שבאגד יתבצעו רכישות נוספות של מפרקיות בשל הצורך הגדול בעיקר בירושלים. באגד לא הוצאה מהשירות אף מפרקית O405 (מלבד אלו שלצערינו הלכו בפיגועים, 3 במספר) וגם מפרקיות ממודל 1990 עוד נוסעות בירושלים ובגוש דן ונוסעות מצויין.

4דדד

New member
הליילנד נראית כקראוון נייד

לפי בקשתך אז בבקשה
הצילומים צולמו על ידי 4דדד
הליילנד נראית כקראוון נייד
לפי כל מיני סימנים עד לא מזמן היא נסעה,יש בה ארובה ומזגן אגב על החלון רשום שהפעם האחרונה שהיא עברה טסט היה בשנת 2000

אורי404

New member
יפה מאוד. ../images/Emo51.gif

לפי בקשתך אז בבקשה
הצילומים צולמו על ידי 4דדד
יפה מאוד.

רבותיי: בוצעה בדיקה: האוטובוס הכתום

רויאל טייגר מוסב של אגד
הוסב לחבילות ב- 1975 לערך (אולי 1974), בתל-אביב. יוצר במקור ב- 58-59.
רבותיי: בוצעה בדיקה: האוטובוס הכתום
הוא אוטובוס של "המקשר" לשעבר. האוטובוס עבר תאונה חזיתית בשנות ה- 1970' ועבר החלפת פרצוף. לפנים הוא שירת בירושלים כאוטובוס חבילות. המס' המקורי שלו היה בין 66-349 ל 66-370. ותודה לצביקה וינשטוק מירושלים על המידע ועל הפיענוח !

מצב
הנושא נעול.
למעלה