לפי בקשתך אז בבקשה

מצב
הנושא נעול.

gsx750f

New member
לפי בקשתך אז בבקשה

לפי בקשתך אז בבקשה
הצילומים צולמו על ידי 4דדד

אורי404

New member
../images/Emo13.gif

האמת שחיפשתי בגלריות ולא מצאתי
אז שבוע הבא אני אצלם את הטיגר חבילות מהמוזיאון של אגד והכנים אותו לגלרית אגד

4דדד

New member
בדיוק תכננתי שבוע הבא לצלם

האמת שחיפשתי בגלריות ולא מצאתי
אז שבוע הבא אני אצלם את הטיגר חבילות מהמוזיאון של אגד והכנים אותו לגלרית אגד
בדיוק תכננתי שבוע הבא לצלם
אותו ולעשות השוואה,ת'אמת זה שמספר הרישוי שלו ושל הטייגר הכתום אפילו לא דומה.

מאיזה שנה הוא../images/Emo35.gif נראה שהחלון שלו

איזה יופי

אני תמיד נהנית לראות רויאל טייגרים שעוד נוסעים בכוחת עצמם. אגב אין ךי את תמונת אגד חבילות מהמוזיאון רק את אזור השלט, אז
מאיזה שנה הוא
נראה שהחלון שלו
אנכי, עם צינורות "לא להוציא ראש וידיים בשעת הנסיעה"

4דדד

New member
אני לא בטוח שהוא נסע בזמן האחרון

איזה יופי

אני תמיד נהנית לראות רויאל טייגרים שעוד נוסעים בכוחת עצמם. אגב אין ךי את תמונת אגד חבילות מהמוזיאון רק את אזור השלט, אז
אני לא בטוח שהוא נסע בזמן האחרון
אולי לפני כמה חודשים,אין לו פנס רוורס ומספר רישוי מאחורה.

9108701

New member
קצת לגבי המפרקיות של דן

אין בעד מה תמיד לעזרתך אחלה תמונות
קצת לגבי המפרקיות של דן
האבטיפוסים שהגיעו לדן בשבוע שעבר בינתיים לא יצאות לעבודה כי יש בעיה רצינית מאוד עם חשמל ועם כמה דברים שמצרכים להשאיר את המפרקיות במוסך ולגבי ההרכבה של שאר המכונות זה היום לא כל כך משנה מי מרכיב היום ארגז וגם מרכבים פועלים לפי שיטת "לקחת הרווחת" מז"א: לדוג' שולחים נציג מארגז להביא שילדה מהנמל הוא שולף מה שהוא רואה וכנ"ל גם החבר'ה שבאו איתו ואותו דבר לגבי מרבים ככה שזה לא ידוע מראש כמה אוטובוסים ירכיב ארגז ומה מרכבים

"לקחת הרווחת" נשמע לא הגיוני.

קצת לגבי המפרקיות של דן
האבטיפוסים שהגיעו לדן בשבוע שעבר בינתיים לא יצאות לעבודה כי יש בעיה רצינית מאוד עם חשמל ועם כמה דברים שמצרכים להשאיר את המפרקיות במוסך ולגבי ההרכבה של שאר המכונות זה היום לא כל כך משנה מי מרכיב היום ארגז וגם מרכבים פועלים לפי שיטת "לקחת הרווחת" מז"א: לדוג' שולחים נציג מארגז להביא שילדה מהנמל הוא שולף מה שהוא רואה וכנ"ל גם החבר'ה שבאו איתו ואותו דבר לגבי מרבים ככה שזה לא ידוע מראש כמה אוטובוסים ירכיב ארגז ומה מרכבים
"לקחת הרווחת" נשמע לא הגיוני.

מצב
הנושא נעול.
למעלה