"לעשות אהבה"

יערית

New member
מבטיחה לך

יחס מלא באהבה ורגישות כמו שנהגו במקדש שלמה

אילנית99

New member
כל עוד אתה עושה את הדברים בהכרה

כאדם מבוגר מתוך רצון הכל לגיטימי לזיון מתייחסים כזיון.. (ותעשה לי טובה, תנעל כשאתה יוצא
) ובאהבה.... הזיון הוא חלק קטן מהמכלול.. ולא מדברות אלי אמירות כמו קדושת הגוף.. לא מבינה בזה

מיקי 43

New member
סוף עונה

חד משמעי לא איבדה מערכה וקיימת וממומשת רק מה צריך לדעת לבחור עם מי ומתיי ואיך לעשות אהבה להכיל אהבה לחוש אהבה לדעת אהבה ופשוט לאהוב מה שאיבד את ערכו זה כל אדם שגורם לזילות האהבה לזילות החברות לזילות הכבוד והערכה ולצערינו יש לא מעעטים כאלה נשים וגברים

מקדש זה מקדש וגוף זה גוף

וזה לא מוריד או מעלה מזה או מזה. זה שאת בוחרת להיכנס למיטה עם X או עם Y זה לא אומר שאת לא מכבדת את הגוף שלך..... לא לכבד את הגוף זה לא לספק לו את הצרכים שלו..... וכל אחד בוחר במינון המתאים לו, בזמן המתאים ועוד כהנה וכהנה. גוף זה דם, יזע, דמעות והרבה הרבה נשמה

הופתעתי כשראיתי את כף ידך..../images/Emo3.gif

כי זכרתי את שכתבת ואנו קצת חושבות אחרת... אני דווקא כן חושבת שיש סקס פרופר, והוא לא בהכרח רך פחות, נעים פחות וכו. זה הכל שאלה של בחירה, טעם אישי, מבנה אישיות וחיבור נכון או לא נכון בין שני/שלושה או יותר של אנשים. וזו לא התייפייפות. סקס פרופר עונה על צרכים מסויימים, כמו שסקס מהול ברגש עונה על צרכים אחרים. למה לפסול? כל היופי שהכל עומד... לבחירה וכל אחד בוחר לפי הצרכים האישיים, שיכולים להשתנות מתי שרק בא להם........זה כל היופי, לא???????? העיקר לא להתעלם מהצרכים האישיים שלך בשמן של כל מיני הנחות חסרות שחר. העיקר שתהיה אתה כנה עם עצמך קודם כל! זה לא מוריד או מעלה.

יעלילה1

New member
לא זוכרת את שאת כתבת קודם...

אני לא שומרת "טינה". לאנשים יש דעות שונות, עם חלק מסכימים עם חלק לא. ואולי לא הבנת אותי בדיוק במה שכתבתי אז? אני לא פוסלת סקס פרופר, ואם נראה שהתנגדתי למה שסופעונה כתבה, זה אולי בא מהחוויה האישית שלי, שסקס פרופר היה לי דווקא רק עם בעלי. מוזר, לא? דווקא במסגרת המחויבת הזו של נישואים וזוגיות, הסקס היה פרופר, ובתור שכזה הוא הצליח להשניא את עצמו עלי (מדברת על הסקס, לא על האיש). ונשבעתי, לא יהיה לי כך יותר. גמרתי עם סקס פרופר, מקווה לתמיד. וזה כן מתחבר לי עם מה שכתבת, להיות כנה עם עצמי קודם כל. ההתנגדות שלי היא יותר לכך, ש"לעשות אהבה" מקושר במשוואה עם "מערכת יחסים", עם מסגרת יותר רצינית ממפגש מקרי למשל. ואני חושבת שזו לא משוואה אבסולוטית. אפשר "לעשות אהבה" גם בקשר שאינו בתוך מסגרת "רצינית", קשר שנבנה עם שיקולים מקדימים וכו'. אפשר שזה יקרה, יזרום, יתפתח, בקשר של ידידות, במפגש מקרי וכו'. העניין הוא שלסקס תהיה משמעות, מעבר לסתם סיפוק צרכים. סיפוק צרכים אפשר גם לבד... וגם אז אומרים על כך שזה לעשות אהבה עם עצמך, לא?

סקס פרופר-הגדרות שונות...../images/Emo3.gif

כשאני כתבתי סקס פרופר, התכוונתי למילוי צרכים גופניים ותו לא. וזה לא דבר שלילי. למשל, כשאת צופה בסרט סקס אז את חווה ריגושים מיניים, במידה זו או אחרת. לזה התכוונתי. כשאת כותבת שמבחינתך מה שהיה לך עם בעלך זה היה סקס פרופר, אז זה כבר משהו אחר לגמרי. כי כאן זה לקיחת חוויה מסויימת והצגתה כמשהו מסויים. זו השאלה בעצם. בעצם לא חווית בעצם סקס פרופר, אבל עשית השאלה למעשה ה"אהבה" שלך עם בעלך לסקס פרופר.לא לזה התכוונתי. סקס פרופר זה לא משהו שלילי! למה להגיד "סתם" סיפוק צרכים? זה לא סתם! מה רע באוננות? או כמו שאמרת - סיפוק צרכים אפשר גם לבד.... כל דבר כבודו במקומו מונח. כל דבר מיועד כדי לשרת אותנו בסופו של דבר, עובדה שזה מענג אותנו. כל אחד בוחר את המינונים שלו. מה מתאים לו, מתי, כמה וכיצד. אני פשוט לא חושבת שנכון לפסול משהו מכל מיני שיקולים שאינם רלוונטים <לטעמי>. למה להתחיל לחלק כל מיני הגדרות: מקדשים וכדומה? למה להמעיט בערך של אחד על פני אחר? את זה יעשה כל אחד בחלוקה העצמאית שלו, בגלל הצרכים האישיים שלו ולא כדי להישמע להראות טוב יותר, או כפי שהוא חושב שכך ייראה בעיניים של אחרים <ייראה קדוש יותר למשל?....> אני חושבת שאחת הבעיות היא שנשים לא כנות עם עצמן, שהן מפחדות להרגיש באמת את הגוף שלהן. שלו באמת ובתמים היו מקשיבות לגוף שלהן אז דברים היו נראים אחרת. וזה עדיין לא אומר שאת חייבת לבחור בכל האופציות ובתדירויות מטורפות. זה רק אומר שאת באמת מכירה את הגוף שלך. אני לא מאמינה שלאנשים אין צרכים מיניים. אני כן מאמינה שאנשים חיים בלי לספק אותם, כי לא תמיד אפשר, כי לא תמיד יש פרטנר בנמצא ועוד מלא סיבות אחרות. וזה נורמלי וזה קורה וזה לגיטימי.
אה, לא חשבתי לרגע שאת שומרת לי טינה. פשוט קראתי את הודעתך בתחילת השרשור והתפלאתי שהסכמת עם דעתי, כי היה נדמה לי שדעותינו טיפה שונות. אבל בכל מקרה שמחתי לקרוא את תשובתך.

מסכימה בהחלט שאפשר לעשות

אהבה גם בקשר שאינו בתוך מסגרת "רצינית". מסכימה עם כל מילה שכתבת על כך!!! אין אפילו טעם להרחיב על כך את הדיבור. בסופו של דבר מי שקובע איזה אופי יהיה לזה זה רק השחקנים עצמם.

SecondOpinion

New member
"להזדיין"

האם המשמעות של זה איבדה מערכה??????? קורא כאן פעם ב, רואה התקעות לנצח של בני זוג אצל אדם אחד,שומע מסביבי, ותוהה לעצמי כל כך קל להכנס לנשמה של מישהו ולעשות איתו אהבה? הכל הפך להיות "משמעותי" רק כדי לספק את הרגש? כבר נהיה לא חשוב עם מי נכנסים נשמה, העיקר להיות מאוהב. אוקיי, אז מתחילה הכרות חושבים ש"זה אחלה סטוץ" עובר יום (במקרה הטוב), מתחילים לדבר, ואופסססס הכל אבוד. איפה הימים של פעם, שהכרות עם מישהו היתה מרגשת, היתה ציפיה, היתה זיקפה, פעימות באשכים, מזדיינים כמו שפנים ורק אז לאט לאט מתקרבים, ואז "נעים מאוד, שמי זלמן" אמיתי. מתרשם שהכל הפך פוזה אחת גדולה, ל"אהבה", ל"קשר". איפה הבוטות ? איפה החשק? "להזדיין" הפך להיות מצרך נדיר? בעיני גוף הגבר או האשה הוא משחק, צריך לנצל אותו, כל אחד יכול להכנס, כל מי שרוצה נכנס ומענג את הגוף הזה, איפה הריספקט של אותו גבר/אשה לתשוקה של עצמו? לא יודע, שואל את עצמי וחושב לאן הגענו?

למעלה